-
To σουζουκακι μετα από το 6.8λτ που εγραψε στην φουλ αστικη βολτα το Σάββατο μετα από 3 μερες στον περιφεριακό εσωτερικό-εξωτερικο και κινηση απο 80 ως 125 και μετα από 180 χλμ η μεση (χωρις φυσικα να μηδενισω απο το ΣΚ ) επανηρθε στα 4.3 λτ. Το αμαξι ,χωρις να το εχω τσεκαρει ομως, θεωρω οτι στην εθνικη με 150 χλμ πορεία μπορει να είναι και κατω από 5 (περι τα 4.8 λτ)!. Φοβερα νουμερα!!!
H συνολικη μεση καταναλωση στα 2.100 χλμ βαση αντλιας , και οχι trip ειναι στο 4.5.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
θεωρω οτι στην εθνικη με 150 χλμ πορεία μπορει να είναι και κατω από 5 (περι τα 4.8 λτ)!. Φοβερα νουμερα!!!.
μακάρι αλλά το βλέπω χλωμό να πέσει κάτω από 5 σε αυτές τις ταχύτητες
-
με καμία κυβέρνηση
-
Aυτό που γουστάρω στις συζητήσεις των φρέσκων πετρελαιολατρών είναι οι διαγωνισμοί ποιός την έχει μικρότερη, όπου η πρωτιά συνήθως παίζει στο πρώτο δεκαδικό ψηφίο. Θα είναι 5,3 ή 5,1 ή 5,5 κ.τ.λ.
Το προηγούμενο εν τω μεταξύ αμάξι τους είχε μέση 8,5 και με ένα πιο ακριβό καύσιμο, ή δε διαφορά των συνήθως 0,2 ή 0,3 λίτρων που κρίνουν τον νικητή μεταφράζονται στην πράξη σε ένα ετήσιο όφελος περί τα 35 ευρώ το έτος.Αν ο πρώτος δε το έχει πληρώσει και πιο ακριβά στην τιμή αγοράς ή στα σέρβις και ασφάλιστρα από τον δεύτερο απλά δεν είναι πρώτος, αλλά δεύτερος. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Aυτό που γουστάρω στις συζητήσεις των φρέσκων πετρελαιολατρών είναι οι διαγωνισμοί ποιός την έχει μικρότερη, όπου η πρωτιά συνήθως παίζει στο πρώτο δεκαδικό ψηφίο. Θα είναι 5,3 ή 5,1 ή 5,5 κ.τ.λ.
Το προηγούμενο εν τω μεταξύ αμάξι τους είχε μέση 8,5 και με ένα πιο ακριβό καύσιμο, ή δε διαφορά των συνήθως 0,2 ή 0,3 λίτρων που κρίνουν τον νικητή μεταφράζονται στην πράξη σε ένα ετήσιο όφελος περί τα 35 ευρώ το έτος.Αν ο πρώτος δε το έχει πληρώσει και πιο ακριβά στην τιμή αγοράς ή στα σέρβις και ασφάλιστρα από τον δεύτερο απλά δεν είναι πρώτος, αλλά δεύτερος.To προηγουμενο αμαξι εκεινου του περιεργου τυπου του φρεσκου πετρελαιολατρη , στην δικη μου περίπτωση εκαιγε βαση trip 10,6 στην πραξη κανα 11 χαλαρα! Αυτοι οι διαγωνισμοι προφανως ειναι στα ματια αυτων που τους φανταζονται!!!
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
θεωρω οτι στην εθνικη με 150 χλμ πορεία μπορει να είναι και κατω από 5 (περι τα 4.8 λτ)!. Φοβερα νουμερα!!!
.
μακάρι αλλά το βλέπω χλωμό να πέσει κάτω από 5 σε αυτές τις ταχύτητες
Θα το τσεκαρω στην πρωτη ευκαιρια και θα σας πω τι τελικα ισχυει, αρκει φυσικα να πιστευετε τα λεγομενα των αλλων, γιατι αν εχουμε ληγμενη αποψη δεν χρειαζεται κανενα τεστ. Απλα γνωριζουμε τα παντα ως φωτεινοι παντογνωστες!!!
ΥΓ φανταζομαι οτι αμα βγαλω κανα 5.1 μετα δεν θα πειτε οτι δικαιωθήκατε?!
-
Οχι μόνο λεγόμενα αλλά και αποδείξεις!
QQ 1,6 115hp Pure Drive με μικτή 4,2 στα τελευταία 2134,5 χλμ.
ΥΓ. Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο. Δεν υπάρχει QQ 1,6 βενζίνης έκδοσης Pure Drive.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οχι μόνο λεγόμενα αλλά και αποδείξεις!
QQ 1,6 115hp Pure Drive με μικτή 4,2 στα τελευταία 2134,5 χλμ.
ΥΓ. Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο. Δεν υπάρχει QQ 1,6 βενζίνης έκδοσης Pure Drive.
Ωραίος!
Αλλα μεταξυ μας αν χρειάζεται να βάζουμε φωτος για αυτα που λέμε...σιγα μην κάνουμε και υπεύθυνη δήλωση για να μας πιστεψουν...
Άλλωστε και μια φωτο αμφισβητείται μαι χαρα! Ποιος μας λεει οτι ο μετρητής δεν εχει μηδενιστεί σε διαδρομή βολικη?
Τωρα πρόσεξα, αυτο ειναι απο πετρέλαιο? βλέπω το στροφομετρο να φτάνει 8000. Δεν ειναι βενζινη?
-
Ίδιο καντράν από το 1,6 βενζίνης ως το 2,0 diesel.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ίδιο καντράν από το 1,6 βενζίνης ως το 2,0 diesel.Στο προηγούμενο μοντέλο γιατι το τρέχων εχει ως 6000. Σωστα?
-
Δεν το γνωρίζω αυτό όπως δεν πρόσεξα ποτέ και το δικό μου.
Εικαστικό δρώμενο το στροφόμετρο για μένα! -
Kαι στο προηγούμενο μοντέλο στα diesel μέχρι 6000 r/min δείχνει και λογικό είναι για diesel...
Kώστα, το μαγικό αυτοκολλητάκι - αυτό που γράφει κάτι για... πουρέ - κάνει δουλειά βλέπω... -
Λοιπον έχουμε και λέμε.
Είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός scross glx allgrip 1.6 diesel σε amethyst-gray pearl με τα χρωμιομενα προστατευτικα αμαξώματος γύρω-γύρω (extra-το κάνουν πολύ πιο ωραίο για μένα). http://images.gizmag.com/gallery_lrg/fr ... up-122.jpg
Πήρα το td με 4.000 χλμ. με έκπτωση περίπου 3500. Ευχαριστώ τον Θεό που τόκανα. Κάθε τι έξτρα που έχει είναι καλό. Το αμάξι ήταν καινούριο. Ζήτησα καινούρια λάδια, να δουν φίλτρο και να κάνουν έλεγχο ό,τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και το οδήγησα αρκετές φορές πριν το πάρω. Οδήγησα κι άλλα 2 td σε διαφορετικές αντιπροσωπείες τις επόμενες ημέρες.
Έχω κάνει 8000 χλμ πλέον παντού, εθνικές, χωριά, πόλη, χωματόδρομοι. Μέση κατανάλωση 5.1 με νορμάλ προς σβέλτη οδήγηση, ψιλοφορτωμένο τις περισσότερες φορές.
Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το qashqai energy (ίδια χρήματα). Τα είχα κάνει td και τα 2. Αν και το qq δεν υπήρχε στο 4Χ4.
Οδηγούσα μέχρι πριν 1 χρόνο εταιρικό golf 1.4 tsi highline του 2009 με 140 άλογα και ένα suzuki sx4 του 2009 4Χ4. Το 2ο το πουλησα 8000 στη suzuki-καλά μου φάνηκαν-ειχε κάνει 140.000 χλμ. Με τα θορυβάκια του μεν αλλά απροβλημάτιστα απο άλλα θέματα, σοβαρότερα και κόστους.
Πριν μια εβδομάδα που ήμουν σε ένα κατάστημα όταν γύρισα στο αυτοκίνητο είχε παρκάρει ακριβώς διπλα ένα qq energy καινουριο άσπρο 1.6 dci. Αυτό ήταν στο δίλημμα. Παιδιά, όχι επειδή είναι δικό μου πλεον το suzuki, αλλά σε εμφάνιση πολύ ανώτερο. Μόνο η accenta con και πάνω μπορούσε να΄ναι πιο ωραία και σε κάποιο χρώμα εννοείται, εξαιρώντας πάντα την βλάχικη μούρη των nissan.
Λόγω του χαμηλού προφίλ ελαστικών που είχε άλλαξα τα λάστιχα από τη πορώτη στιγμη και έβαλα 55άρια, ουσιαστικα γύρω το 1 cm πιο παχιά και νιώθω καλά με την κίνηση που έκανα (αυτό δε μετράει πάνω απ'ολα?) Μάλιστα τις προάλλες ανέβηκα βιαστηκά ενα πεζοδρομιάκι και είδα μετα το λεκέ του τσιμέντου στο λάστιχο σχεδόν 1 πόντο απόσταση απτη ζάντα, πολύ το χάρηκα.
Το παλιό sx4 δε πήγαινε βήμα (αλλά δεν κόλλαγε και πουθενά,αξέχαστη η εμπειρια σε μια χιονθύελλα πριν κάτι χρόνια στην εθνικη ύψος μαλακάσας όπου όλα πήγαιναν σαν χεσμένα ειδικα μια bmw προχωρούσε διαγώνια στο δρόμο-1η φορά το βλεπα αυτό- και το sx-4 μου αριστερή λωρίδα προσπέρναγε αγέρωχο). Ντάξει αυτο είναι θέμα τετρακίνησης το ξέρω, αλλά άξιζε αναφοράς μιας και το θυμήθηκα.
Με το νέο scross κάνω τις προσπεράσεις που έκανα με το golf. Στεγνά.
Για μένα ήταν σα να 'το κάνανε' το golf kai to sx-4 που είχα, γκαστρώθηκε το suzuki και γεννήθηκε το scross glx που μου έμεινε τώρα.Και για να δώσω και επικότερες διαστάσεις στο μεταξύ σοβαρού και troll σχολίου μου έχω να πω τα εξής:
H Ουγγαρία είναι πολυ πιο σοβαρή χώρα από εμας και απο πολλές άλλες.
Το 80% όσων οδηγάνε μπεμβε είναι επιεικώς ασόβαροι στο δρόμο για να το θέσω ευγενικά. Μην ανησυχείτε, εδω μέσα είστε το υπόλοιπο 20%. Για να μην πώ για το 67,5% των οπελάστρα (έχω ευρωπαϊκο αμάξι γιούπι κοιτάτε πόσο ωραίος και γρήγορος είμαι παρά το οτι δεν ειμαι audi,merc ή bmw) και το 72% των γιάρις (λοιπόν αμπραγιαζ αριστερά φρένο μέση γκάζι δεξια)...Όλα είναι υποκειμενικά, όλοι έχουν το δίκιο τους, το θέμα είναι που θα το βρουν...
Να'στε καλά , καλό καλοκαίρι
ΥΓ. και δεν είπα τπτ για το allgrip button που είναι και γ..ώ τα μπιχλιμπίρδια.
-
Για όλα τα ανωτέρω υποκειμενικά ... Δόξα Στον Άγιο Χριστόφορο Για Την Φώτιση!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Λοιπον έχουμε και λέμε.Να'στε καλά , καλό καλοκαίρι
ΥΓ. και δεν είπα τπτ για το allgrip button που είναι και γ..ώ τα μπιχλιμπίρδια.
Καλό καλοκαίρι και να προσέχεις τον ήλιο, είναι αρκετά βλαβερός ήδη
-
Μαλιστα,το διαβάσαμε και αυτό!
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Λόγω του χαμηλού προφίλ ελαστικών που είχε άλλαξα τα λάστιχα από τη πορώτη στιγμη και έβαλα 55άρια, ουσιαστικα γύρω το 1 cm πιο παχιά και νιώθω καλά με την κίνηση που έκανα (αυτό δε μετράει πάνω απ'ολα?)
Να έχεις υπόψιν πως το αυτοκίνητο είναι ρυθμισμένο να δουλεύει με τροχούς συγκεκριμένης διαμέτρου. Αυτήν τη στιγμή την έχεις αλλάξει αρκετά σε σχέση με αυτό που είχε. Μπορεί στα περισσότερα να μην έχει πρόβλημα, αλλά π.χ. το ESP να μπερδευτεί(μιας και οι ενδείξεις που περιμένει να αφορούν άλλης διαμέτρου τροχούς - δηλαδή καλύπτουν διαφορετικό διάστημα σε κάθε περιστροφή) και να μην δουλέψει σωστά. Επίσης και το κοντέρ θα έχει διαφοροποιημένες ενδείξεις.
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Λοιπον έχουμε και λέμε.Είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός scross glx allgrip 1.6 diesel
...Οδηγούσα μέχρι πριν 1 χρόνο εταιρικό golf 1.4 tsi highline του 2009 με 140 άλογα
...Με το νέο scross κάνω τις προσπεράσεις που έκανα με το golf. Στεγνά.
...δεν είναι κακό που δεν ξέρεις ακόμα να χρησιμοποιείς το λεβιέ ταχυτήτων, υποθέτω μικρός είσαι, θα μάθεις
-
@cosneo
Αμήν!@elvet
Και συ τις τσούχτρες, έμαθα θα'χει πολλές φέτος.@Mark
Είχε ληφθεί υπόψη, δεν επηρεάζεται. Το λάθος του κοντέρ αμελητέο, σχεδόν όσο ήταν.@red_monster
Κι εσυ δεν είναι κακό που δεν έχεις χιούμορ, δυστυχώς βέβαια αυτό δεν μαθαίνεται. -
τι κάνει το allgrip button?
SUZUKI SX4 SCROSS