Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    M
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 1361
    • Best 1
    • Groups 0

mark

@mark

μουσική, αυτοκίνητα, PCs

1
    Profile views
    1361
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Location Αθήνα

mark Unfollow Follow

Best posts made by mark

• RE: MG ZR

Ο χρήστης efthymis έγραψε:
      Ευχαριστω!!! το εψαξα στο νετ αλλα την προελευση του 160 δεν τη βρηκα αν και ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι ηταν ιαπωνικος (τογιοτα νομιζα αλλα μαλλον ειναι χοντα τελικα)

Της Rover είναι ο 1.8. Σειρά Κ και δεν έχει κάποια σχέση με Honda.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      M
      mark

Latest posts made by mark

• RE: TOYOTA FORUM

Μερικά εννοεί αυτά που είναι για test drive. Πιθανώς επειδή τα έχουν σκίσει. Επαναλαμβάνω πως τα χλμ του test drive οχήματος όσο λίγα και να είναι ισοδυναμούν με πολύ περισσότερα συγκριτικά με ένα αμάξι που το προσέχει ο ιδιοκτήτης του.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

M
      mark
    • RE: Νissan Qashqai J11 [2014-__]

Πες τα. Εγώ δεν λέω πως δεν έχουν και αυτά το κοινό τους, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τη μανία αυτών που τα προτιμάνε να πείσουν πως είναι πολύ καλύτερα ως επιλογή από ένα συμβατικό αυτοκίνητο, έστω και αν συγκρίνουν διαφορετικές κατηγορίες.

M
      mark

@jackdaniels
      όχι δεν ήμουν, αλλά έχω δει από 3 γνωστούς πως είναι. Όλα αυτά που μου αναφέρεις είναι άσχετα. Νομίζω πως η συζήτηση είναι για τα τωρινά μοντέλα. Και μιλάω για το Α3 που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο οποίο έτυχε να μπω ως συνεπιβάτης όταν το έκανε ένας φίλος μου test drive. Και για να είμαι ειλικρινής, είχα πάει με πολύ αρνητική διάθεση. Του έλεγα πως δεν αξίζει το Α3 τα 25 χιλιάρικα, πως ο κινητήρας είναι χάλια, καλύτερα να πάρει το αντίστοιχο Golf και να γλυτώσει λίγα χρήματα κλπ. Και όταν μπήκα μέσα μου άλλαξε εντελώς γνώμη. Ακόμα και ο κινητήρας που περίμενα πως δεν θα πηγαίνει μία, έτσι όπως ήταν με 3 άτομα μου φάνηκε πως τράβαγε πάρα πολύ ωραία.
      Όπως και να έχει, άσχετα αν έχω υπερεκτιμήσει ή όχι, υπάρχει διαφορά σε ένα αμάξι τύπου QQ και ενός πιο premium μικρομεσαίου. Και αυτό είναι που πληρώνεις. Αν σε ενδιαφέρει αυτό, εννοείται πως δεν σου κάνει οτιδήποτε άλλο. Αν όχι, μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά σου και το άλλο. Το να προσπαθείς να πείσεις όμως πως μπορεί να συγκριθεί με ένα premium επειδή έχει εξοπλισμό, είναι στην καλύτερη περίπτωση ανόητο.

M
      mark

Ξαναλέω, ΔΕΝ κάνουν τα έξτρα το αμάξι. Αν θες κάτι premium, τέτοιο είναι ακόμα και γυμνό ένα Α3, ή σειρά 1, ή μια Α. Σε αντίθεση με ένα οποιοδήποτε άλλο που το έχεις φορτώσει με ένα σκασμό εξοπλισμό. Ακόμα και ακριβότερο να βγει, premium δεν θα γίνει.

Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:

Και πέρα απο αυτα γιατι στην ζυγαριά δεν βάζουμε και τον κινητήρα? απο την μια έναν απο τους καλύτερους 1.6 ντίζελ και απο την αλλη ενας που απλα διεκπεραιώνει την δουλεια.

Πέρα από τις μετρήσεις με τα απόλυτα νούμερα, στην καθημερινή ζωή το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν και οι 2 κινητήρες. Γιατί αν θες κάτι γρήγορο δεν θα πας στο diesel. Diesel παίρνεις γιατί θες οικονομία. Και όταν το οδηγείς οικονομικά δεν έχει καμία διαφορά.

M
      mark

Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:

Τωρα πως η εκδοση teckna του qq με καλύτερους χώρους, καλυτερο εξοπλισμο , με το α3 θες 40Κ για να εχεις τον εξοπλισμο του teckna, με πολυ καλυτερο γρηγορότερο και οικονομικοτερο κινητήρα ντίζελ, ειναι απείρως πιο αξιοπιςτο, με φθηνότερα Σερβις και ανταλλακτικά, δν συγκρίνεται με το Audi , οχι αν ειναι καλυτερο ή κοντα αλλα απλα δεν συγκρίνεται! τι να πω ο καθένας μπορει να πιστεύει οτι θελει.

Όσο πιστεύεις ότι το αμάξι το χαρακτηρίζει ο εξοπλισμός του, φυσικά και δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Όταν η βάση πάνω στην οποία καλούνται να μπουν όλα τα έξτρα είναι καλύτερη/ποιοτικότερη/πιο προσεγμένη στη λεπτομέρεια από κάποια άλλη ενός πιο απλού (και φυσικά φθηνότερου) αυτοκινήτου το τελικό αποτέλεσμα είναι φυσικά κάτι καλύτερο από το άλλο, ακόμα και αν το τελευταίο φοράει εξοπλισμό που κοστολογείται όσο το μισό αμάξι.

M
      mark

Επειδή είχα μπει στο Α3 όταν το είχε κάνει τεστ πριν πάρει το civic ο Δημήτρης,ένα έχω να πω. Στα 25 χιλιάρικα που το άφηναν το ambition με xenon μου φάνηκε πολύ καλό. Και έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε ένα αμάξι πολύ προσεγμένο. Η ανάρτηση ήταν τέλεια με 17αρες, και το τράβηγμα του 1.6 ικανοποιητικότατο. Με 2 λόγια, ακόμα και τη φουλ λίστα του εξοπλισμού να έχει ένα άλλο απλό μικρομεσαίο/crossover απλά δεν συγκρίνεται.

M
      mark
    • RE: Αγορά αυτοκινήτου

+1. Άσε που αν το οδηγεί χωρίς να περνάει τις 6000σαλ θα καίει σαν 1600αρι.

M
      mark
    • RE: Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)

Τελικά είναι όλα θέμα γούστου φαίνεται. Πήραμε κι εμείς μια illy iperespresso και δε μου άρεσε και τόσο ο καφές. Και αυτήν την πήραμε δώρο αγοράζοντας ένα σκασμό κάψουλες. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω όλους τους καφέδες (νομίζω ο πορτοκαλί μου έχει μείνει) αλλά και οι κάψουλες μου φάνηκαν πανάκριβες.

posted in Αντίλογος
      M
      mark

Ο χρήστης maxdore217 έγραψε:
      Πάει η κουρτίνα που είχα στην πίσω σελίδα και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.

Εντάξει δεν είπα κανένας ότι η D.gusto είναι άσχημη , αλλά στο γενικό και το 70 cent ο καφές στο σπίτι δεν είναι λίγα!

Πρώτα από όλα θα απάντηση θα πάρεις όταν διαβάσει τη δημοσίευσή σου κάποιος που γνωρίζει να σου απαντήσει στο ερώτημα που θέτεις και μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μπορεί να είναι αμέσως μόλις γράψεις, μπορεί σε λίγη ώρα, μπορεί την άλλη μέρα. Έτσι λειτουργούν τα φόρουμ συνήθως.

Τώρα για το άλλο, ποιος είπε για 70cent? Αν κάνεις τη διαίρεση βγαίνει περίπου 32 σου είπα προηγουμένως. Εκτός αν εννοείς το φρέντο και καπουτσίνο που βγάζει. Προσωπικά αυτά τα 2 τα βρίσκω χάλια. 1000 φορές να φτιάχνεις σκέτο εσπρέσσο και αφρόγαλα μόνος σου.

posted in Αντίλογος
      M
      mark

Προσωπικά δεν έχω συναντήσει πρόβλημα. 2 φορές που έφτιαξα φρέντο με αυτόν σε μεγάλο ποτήρι με αρκετά παγάκια έβαλα από 2 κάψουλες για να μην βγει πολύ αραιός, και σύμφωνα με το γούστο μου έγινε αρκετά καλός.

posted in Αντίλογος
      M
      mark
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ