-
ευχαριστω...κοιταζω για μεταχειρισμενη x1 στα ιδια περιπου χρηματα ... Αξίζει? σε διλιτρο προηγουνο μοντελο?
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
ευχαριστω...κοιταζω για μεταχειρισμενη x1 στα ιδια περιπου χρηματα ... Αξίζει? σε διλιτρο προηγουνο μοντελο?όταν λες στα ίδια χρήματα, εννοείς γύρω στα 16-17k?
αν ναι, δύσκολο αν όχι απίθανο να βρεις diesel Χ1 σε αυτά τα λεφτά! -
περιπου 22κ το προηγουμενο μοντελο της Χ1 οσο εχω βρει και το κουγκα (2014)... Συγγνωμη για το of topic
-
για να μην συνεχίζεται το off topic θα σου γράψω απάντηση στο crossovers topic
δες εκεί! -
Καλησπέρες.
Ρώτησα σήμερα στην αντιπροσωπεία εδώ στο Brno της Τσεχίας που είμαι και μου είπαν ότι έλαβαν λίστα με σειριακούς αριθμούς από την SUZUKI. Ευτυχώς το δικό μου δεν ήταν μέσα
-
Εδω Ελλαδισταν μαλλον θα περασουν ολα την αλλαγη ταπετσαριας...Εγω μαλλον θα παω την αλλη εβδομαδα να δω και τα τακακια και σερβις το κλιμα....
-
Εγώ σήμερα έκανα το σερβις στα 60000χλμ
Έτσουξαν τα 350euro. Άλλαξα βέβαια και τακάκια + φίλτρο πετρελαίου.
Και με την αλλαγή ελαστικών με MICHELIN CrossClimate είναι κομπλέΜε την ευκαιρία άλλαξαν και το ύφασμα από τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων.
Να είμαι ειλικρινής δεν έδωσα σημασία.
Έξτρα καλύμματα έχω από επάνω (με 3 παιδάκια μέσα να μη πω πως έγιναν)
Μάλιστα έγραψαν σχόλιο στα χαρτιά ότι μπορεί να επηρεάζουν την σωστή λειτουργία των αερόσακων.
Η suzuki θα μας βάλει μυαλό;Πάντως αν ήμουν τις λεπτομέρειας
θα πήγαινα μετά από 2-3 μήνες ώστε να μάθουν τα παιδιά να περνάνε με ευκολία τις ταπετσαρίες. -
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Μάλιστα έγραψαν σχόλιο στα χαρτιά ότι μπορεί να επηρεάζουν την σωστή λειτουργία των αερόσακων.
Η suzuki θα μας βάλει μυαλό;Υπάρχουν στην αγορά ειδικά καλύμματα που δεν εμποδίζουν τους πλευρικούς αερόσακους ή θα μπορούσες να καταφύγεις στην περίπτωση πλατοκαθίσματος και κάποιον άλλο τρόπο κάλυψης της πλατης των μπροστά καθισμάτων όπως κάποια καλύμματα πλάτης με θήκες και τσέπες για να μην δημιουργούν αυτό το θέμα.
Όπως και να έχει είναι σοβαρό. -
lemouz, 75euro μου είπαν στην αντιπροσωπία για καθαρισμό κλίμα. Μάλλον θα ψάξω για εναλλακτική...
-
75€ ???? Σε ποια ρωτησες? Ξερω οτι εχει αλλο φρεον απο το κοινο....Αν βρεις κατι πιο οικονομικο μας το λες...
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
lemouz, 75euro μου είπαν στην αντιπροσωπία για καθαρισμό κλίμα. Μάλλον θα ψάξω για εναλλακτική...Γιατι? πολυ καλη τιμη !!!! 5-6 ευρω τα υλικα και 65 ευρω εργατικα για 15-20 λεπτα δουλεια δλδ θα βγαλει το μεροκαματο του υπαλληλου ολης της μερας μαζι με το μισο ενσημο απο μια δουλεια 20 λεπτων!!!
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Εγώ σήμερα έκανα το σερβις στα 60000χλμ
Έτσουξαν τα 350euro. Άλλαξα βέβαια και τακάκια + φίλτρο πετρελαίου.
Και με την αλλαγή ελαστικών με MICHELIN CrossClimate είναι κομπλέΜε την ευκαιρία άλλαξαν και το ύφασμα από τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων.
Να είμαι ειλικρινής δεν έδωσα σημασία.
Η suzuki θα μας βάλει μυαλό;Πάντως αν ήμουν τις λεπτομέρειας
θα πήγαινα μετά από 2-3 μήνες ώστε να μάθουν τα παιδιά να περνάνε με ευκολία τις ταπετσαρίες.σε ποια αντιπροσωπεια πηγες?
παντως ειναι φοβερο πως οι αντιπροσωπειες στην ελλαδα τιμολογιακα ειναι στα επιπεδα προ του 2010!! εχουν χαμηλωσει τα εργατικα κοστη στο 50% ενας υπαλληλος κοστιζει με το ενσημο του το πολυ 90-100 ευρώ την μερα, αυτοι ομως εξακολουθουν να χρεωνουν εργατικα 40-50 ευρω/ωρα!!!! και αναλωσιμα που τα παιρνουν 10ευρω και τα πωλουν 30!!! σε σημειο που θεωρω οτι εστω και 2 αμαξια να ερχονται για σερβις την μερα μια αντιπροσωπεια τα βγαζει τα λεφτα της (και ας εχει και εφορια στο 40%) !!!
-
Όσοι τα γράφεται όλα αυτά μάλλον δεν έχετε λειτουργήσει ούτε περίπτερο. Λες και ο μισθός του εργάτη είναι το μόνο κόστος.... Έλεος ρε παιδιά.....
-
Όσο και να θες να υποτιμάς την γνώμη των άλλων και να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα των αντιπροσωπειών για τους δικούς λόγους οι χρεώσεις που κάνουν εν ετει 2016 ειναι εξωπραγματικές . Προσπαθουν με 1-2 αμάξια την μέρα να βγάλουν λειτουργικά έξοδα μιας μέρας! Ετσι απωθούν τον κόσμο και τον στέλνουν δεξιά και αριστερά.
Εσυ που ξέρεις τα πολλά και έχεις πολλές επιχειρήσεις προφανώς για πες μας πως μια αντιπροσωπεία έχεις ως και τριπλάσιες χρεώσεις απο αλλά συνεργεία που δεν ειναι οι επίσημες αντιπροσωπείες?
Αυτα δεν έχουν λειτουργικά έξοδα? δεν πληρώνουν για ανταλλακτικά? δεν έχουν προσωπικό? δεν πληρώνουν εφορία?
Θα ήταν καλύτερα να μην χρέωναν τα αναλώσιμα 3 και 4 φορές πάνω και την εργατωρα 4 και 5 φορές, να έβαζαν λογικά κέρδη και θα κέρδιζαν απο τον αυξημένο τζίρο.
Αλλά η λογική του έλληνα εμπόρου αντιπροςωπειας ειναι ειναι λίγες πωλήσεις μεγάλο περιθώριο κέρδους, ενώ σε όλη την Ευρώπη ακριβώς το αντίθετο, με αλλά λόγια οποίος κανει το λάθος και έρθει σε εμάς θα πληρώσει για στους δεν έρχονται! Εμείς τον τζίρο μας θα τον κάνουμε! 2 αμάξια εμείς 6 τον συνεργείο δίπλα , ίδια δουλεια στα αμάξια, ίδιο τζίρο! Απλά οι επίσημοι κουράζονται λιγότερο ! Μαγκιά τους! Και μαγκιά του κόσμου να επιλέγει να πηγαίνει εκεί που δεν τον σφάζουν. -
Βάλε κάτω τα πάγια κόστη του μαστρο Μήτσου και του επίσημου εμπόρου του δίκτυου και σύγκρινε. Αχταρμάς σκέψη κλασική ελληναραδικη.
-
Ποσο δικιο εχεις....Δυστηχως η εργατωρα τους ειναι πανακριβη και αποτρεπουν πολλους πελατες να φυγουν.Ο μονος λογος για να πηγαινει καποιος ειναι η εγγυηση και τιποτα αλλο.Τωρα φυσικα και ενας εργατης σημερα στοιχιζει αρκετα αλλα αυτοι χωρια οτι παιρνουν μαθητες απο σχολες με 350€ δεν πληρωνουν καλα και τους εμπειρους ωστε να μην φυγουν...Αρα καταληγουμε οτι με λιγα αυτοκινητα ιδιο κερδος με πολλα...Οπως οι Ελληνικες κυβερνησεις αυξανουν φορους αντι να πανε σε μειωσει ωστε να αυξηθει η καταναλωση-κερδος...Τελος το συνεργειο της γειτονιας δεν κοβει αποδειξη σε ολους οποτε κερδος απο φπα...
-
Αν θέλω εγγυηση θα παω στο εξουςιοδοτημενο ενημερωμένος ομως για το ποιες εργασίες χρειάζονται.
Επίσης ο επίσημος συνήθως υποχρεούται να αγοράζει συγκεκριμένα ανταλλακτικά και σε συγκεκριμένες τιμές απο τον εισαγωγέα, να τηρεί καποιες διαδικασίες ή και να διαμορφώνει το χωρο του σύμφωνα με γενικές νόρμες της μητρικής εταιρείας.
Αν δείτε πχ τι προδιαγραφές επιβάλλει η Τογιότα και τι δεσμεύσεις υπάρχουν σε χώρους, αποστάσεις στολές διαδικασίες κλπ θα πάθετε. Αυτά ολα παγκοσμίως μετακυλίονται στον πελάτη που εχει ομως την κάλυψη της μητρικής εταιρείας -
Επισκεψη στην Suzuki για την αντικατασταση των υφασματων...Το αποτελεσμα ειναι αψογο ...Ας ελπισουμε οτι ειναι η τελευταια ανακληση...
-
Και νέα ανάκληση Ι.Χ. αυτοκινήτου, καθώς αυτή τη φορά παρατηρήθηκε ενδεχόμενο πρόβλημα στη λειτουργία των πλευρικών αερόσακων.
Αφορά στην ανάκληση αυτοκινήτων SUZUKI SX4 S-CROSS για αντικατάσταση ταπετσαρίας πλάτης εμπρός καθισμάτων.
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων SUZUKI μοντέλο SX4 S-CROSS.
Η ανάκληση αφορά σε 1.273 οχήματα, με πανελλαδικό εύρος πλαισίων:
SX4 S-Cross 2WD βενζίνη: Από TSMJYA22S00121317 έως TSMJYA22S00205036
SX4 S-Cross 4WD βενζίνη: Από TSMJYB22S00111195 έως TSMJYB22S00221193
SX4 S-Cross 2WD ντίζελ: Από TSMJYA82S001996621 έως TSMJYA82S00202475
SX4 S-Cross 4WD ντίζελ: Από TSMJYB82S00119520 έως TSMJYB82S00355933
Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα υπάρχει πιθανότητα η ραφή της ταπετσαρίας πλάτης των εμπρόσθιων καθισμάτων να βρίσκεται εκτός των εργοστασιακών προδιαγραφών παραγωγής, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ενδεχομένως η λειτουργία των πλευρικών αερόσακων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, έτσι ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 99 88 168.
ΠΗΓΗ: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας
εμένα δεν είναι μέσα πάντως...
-
Το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross κάνει την πρώτη εμφάνισή του στην Ευρώπη μέσω φωτογραφιών που προέρχονται από αντιπρόσωπο της μάρκας στην Ουγγαρία (όπου και κατασκευάζεται). Ωστόσο επίσημα από την Suzuki δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση.
*Εξωτερικά οι πιο μεγάλες αλλαγές εστιάζονται στο πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο του,με τις κάθετες γρίλιες και το χρώμιο. Νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα LED, καθώς και ο προφυλακτήρας. Στο πίσω άκρο έχουν αλλάξει ελαφρώς τα φανάρια.
Στο εσωτερικό του ανανεωμένου SX4 S-Cross διακρίνεται η νέα μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων, αντί του κλασικού ηχοσυστήματος που εφοδιάζει το προ ανανέωσης SX4 S-Cross (δείτε εδώ τη δοκιμή).
Στην γκάμα των κινητήρων του θα προστεθεί ο νέος τούρμπο βενζίνης 1.4 λτ. BoosterJet, ο οποίος διατίθεται στο Suzuki Vitara S και έχει απόδοση 140 ίππων. Αλλαγές δεν αναμένονται στη μετάδοση, που σημαίνει ότι θα προσφέρεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή σε όλους μέσω του συστήματος τετρακίνησης AllGrip. Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες.*
SUZUKI SX4 SCROSS