-
Ναι αλλά και τα 30.000 προ προσφορας για την 116 δεν ειναι και τιμή ευκαιρίας,εδω τα καλα τα χρονια εδωσα 27.000 για οικογενειακό αυτοκινητο Α4
Aν σου πει κάποιος έμπορας ότι το χ πράμα (μπορεί και αυτοκίνητο) κάνει ΠΡΟ προσφοράς π.χ. 35.000 ευρώ και με την προσφορά και την απόσυρση π.χ. 20.000 ευρώ, εσύ σε ποιό νουμεράκι θα σταθείς, στο πρώτο ή στο δεύτερο? Να θυμίσω ότι έχεις ήδη σταθεί μόνο στο δεύτερο με το παράδειγμα που αναφέρεις.
Ομοίως και εγώ 100 φορές να μου τεθεί το ερώτημα, και τις 100 θα κοιτάξω μόνο το δεύτερο, γιατί αυτό είναι που θα κληθώ να βγάλω από την πορτοφόλα ΑΝ θέλω να το αγοράσω. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ναι αλλά και τα 30.000 προ προσφορας για την 116 δεν ειναι και τιμή ευκαιρίας,εδω τα καλα τα χρονια εδωσα 27.000 για οικογενειακό αυτοκινητο Α4,δεν μπορει να κοστολογουν ετσι οι εταιρίες και αυτα τα χρόνια,αντε τοτε τα ειχαμε και τα διναμε τωρα?
Νομίζω οτι τα περισσότερα ειναι υπερκοστολογημένα,Φαντασου πόσα βγάζουν για να κάνουν προσφορές 6000 ευρω....Ειναι το αντίτιμο για να μοστραρεις την προπελα....και δυστυχώς ο ελληνας μπροστα στην μούρη κανει μεγάλες θυσίες, βαφτίζει όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ευκολίες περιττές για να αποκτήσει και μοστραρεις το μπρελοκ μιας αδειας μπεμπας! Προς θεού να μην ακυρώσουμε την μεγάλη αυτη μάρκα, απλα θεωρω οτι με τον άσο εισαι αρκετα κλικ κατω απο την ποιοτητα του ομίλου.
-
Αυτό το 30.000 είναι αλήθεια η είναι ένα νούμερο έτσι για να φαίνεται εντυπωσιακή η έκπτωση;
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ναι αλλά και τα 30.000 προ προσφορας για την 116 δεν ειναι και τιμή ευκαιρίας,εδω τα καλα τα χρονια εδωσα 27.000 για οικογενειακό αυτοκινητο Α4,δεν μπορει να κοστολογουν ετσι οι εταιρίες και αυτα τα χρόνια,αντε τοτε τα ειχαμε και τα διναμε τωρα?
Νομίζω οτι τα περισσότερα ειναι υπερκοστολογημένα,Φαντασου πόσα βγάζουν για να κάνουν προσφορές 6000 ευρω....Και η A class ξεκινά από 27 Κ με τον κινητήρα με τους 109 ίππους.
Από την στιγμή που θέλεις οικονομία αγόρασε κάτι με όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.
Τώρα θα είναι c4, megane, leon, Kia Hyundai τα κοιτάς και επιλέγειςΣτάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αυτό το 30.000 είναι αλήθεια η είναι ένα νούμερο έτσι για να φαίνεται εντυπωσιακή η έκπτωση;Μπες και κανε μια διαμόρφωση ενός καλα εξοπλισμένου 1 και θα δεις ποσο εύκολα πιάνεις τα 30000. Το ίδιο φυσικα ισχυει και για το v40,a3, a class, golf.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Προς θεού να μην ακυρώσουμε την μεγάλη αυτη μάρκα, απλα θεωρω οτι με τον άσο εισαι αρκετα κλικ κατω απο την ποιοτητα του ομίλου.Γενικως ολα τα 'premium' στις κατωτερες κατηγοριες δεν εχουν σχεση με τις παροδοσιακες κατηγοριες μεγεθους με τις οποιες ιστορικα ασχολιοταν η καθε φιρμα.. Οι πρωτες γενιες της A-B class ειναι για γελια κατα τη γνωμη μου βαση κοστολογησης τοτε...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Νομίζω οτι τα περισσότερα ειναι υπερκοστολογημένα,Φαντασου πόσα βγάζουν για να κάνουν προσφορές 6000 ευρω....Και η A class ξεκινά από 27 Κ με τον κινητήρα με τους 109 ίππους.
Από την στιγμή που θέλεις οικονομία αγόρασε κάτι με όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.
Τώρα θα είναι c4, megane, leon, Kia Hyundai τα κοιτάς και επιλέγειςΣτάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θελει οικονομία ας παει και στο scross suzuki με 20000 εχει τα πάντα ολα σε εξοπλισμο , χώρους, κινητήρα, οικονομία, αλλα θα χάσει πολυ απο....πριουμια.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αυτό το 30.000 είναι αλήθεια η είναι ένα νούμερο έτσι για να φαίνεται εντυπωσιακή η έκπτωση;
Μπες και κανε μια διαμόρφωση ενός καλα εξοπλισμένου 1 και θα δεις ποσο εύκολα πιάνεις τα 30000. Το ίδιο φυσικα ισχυει και για το v40,a3, a class, golf.
Αυτό που λες το έκανα και έβγαλε τιμή 32 Κ, μετά έστειλα μέιλ και μου απάντησαν 26 Κ με το κλειδί στο χέρι.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προς θεού να μην ακυρώσουμε την μεγάλη αυτη μάρκα, απλα θεωρω οτι με τον άσο εισαι αρκετα κλικ κατω απο την ποιοτητα του ομίλου.
Γενικως ολα τα 'premium' στις κατωτερες κατηγοριες δεν εχουν σχεση με τις παροδοσιακες κατηγοριες μεγεθους με τις οποιες ιστορικα ασχολιοταν η καθε φιρμα.. Οι πρωτες γενιες της A-B class ειναι για γελια κατα τη γνωμη μου βαση κοστολογησης τοτε...
Η a class όμως θεωρω ειναι ποιο κοντά στα βαριά mercedes απο οτι ο 1 στα αντίστοιχα bmw.
-
Μπες και κανε μια διαμόρφωση ενός καλα εξοπλισμένου 1 και θα δεις ποσο εύκολα πιάνεις τα 30000. Το ίδιο φυσικα ισχυει και για το v40,a3, a class, golf.
Αυτό που λες το έκανα και έβγαλε τιμή 32 Κ, μετά έστειλα μέιλ και μου απάντησαν 26 Κ με το κλειδί στο χέρι.
Τα οποία 26 ειναι πολυ μακρια απο τα 21-22 που κάποιοι ψωνισαν. Γενικά τιμες οτι νάναι και οπου σε πιάσουν.
Αφου έκανες την άσκηση με τον 1 σύγκρινε τον εξοπλισμο που έβαλες με του qq 1.6 acenta που παίζει στα 26 και ενημέρωσε μας ποιο υπερτερει σε εξοπλισμο. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Τα οποία 26 ειναι πολυ μακρια απο τα 21-22 που κάποιοι ψωνισαν. Γενικά τιμες οτι νάναι και οπου σε πιάσουν.
Αφου έκανες την άσκηση με τον 1 σύγκρινε τον εξοπλισμο που έβαλες με του qq 1.6 acenta που παίζει στα 26 και ενημέρωσε μας ποιο υπερτερει σε εξοπλισμο.Πιθανότατα θα έχει καλύτερο εξοπλισμό το qq.
Και το 308 στην κορυφαία έκδοση του έχει εξοπλισμό που η 116 δεν έχει καν όπως led προβολείς.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφου έκανες την άσκηση με τον 1 σύγκρινε τον εξοπλισμο που έβαλες με του qq 1.6 acenta που παίζει στα 26 και ενημέρωσε μας ποιο υπερτερει σε εξοπλισμο.Πιθανότατα θα έχει καλύτερο εξοπλισμό το qq.
Και το 308 στην κορυφαία έκδοση του έχει εξοπλισμό που η 116 δεν έχει καν όπως led προβολείς.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομιζω να εχει πάνω απο την acenta, θα κανω σε καποια ευκαιρία κατι αντίστοιχο και θα τα συγκρίνω.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ναι αλλά και τα 30.000 προ προσφορας για την 116 δεν ειναι και τιμή ευκαιρίας,εδω τα καλα τα χρονια εδωσα 27.000 για οικογενειακό αυτοκινητο Α4
Aν σου πει κάποιος έμπορας ότι το χ πράμα (μπορεί και αυτοκίνητο) κάνει ΠΡΟ προσφοράς π.χ. 35.000 ευρώ και με την προσφορά και την απόσυρση π.χ. 20.000 ευρώ, εσύ σε ποιό νουμεράκι θα σταθείς, στο πρώτο ή στο δεύτερο? Να θυμίσω ότι έχεις ήδη σταθεί μόνο στο δεύτερο με το παράδειγμα που αναφέρεις.
Ομοίως και εγώ 100 φορές να μου τεθεί το ερώτημα, και τις 100 θα κοιτάξω μόνο το δεύτερο, γιατί αυτό είναι που θα κληθώ να βγάλω από την πορτοφόλα ΑΝ θέλω να το αγοράσω.Προσωπικά δεν θα κοιταξω μόνο το δευτερο,δεν μπορω να θεωρω τον εαυτο μου θυμα τόσο πολυ,οκ όλους μας μας αρεσει το πρεστιζ αλλά οχι και να μας πιάνουν και κοροίδο,ελπίζω να εγινα κατανοητός
-
32 χιλιάρικα για τον τάφο με το αστέρι...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
32 χιλιάρικα για τον τάφο με το αστέρι...
Με εξαίρεση τον κινητήρα της Ρενω με τα 130 άλογα, όλα τα αλλα τάφοι είναι.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Προς θεού να μην ακυρώσουμε την μεγάλη αυτη μάρκα, απλα θεωρω οτι με τον άσο εισαι αρκετα κλικ κατω απο την ποιοτητα του ομίλου.
Γενικως ολα τα 'premium' στις κατωτερες κατηγοριες δεν εχουν σχεση με τις παροδοσιακες κατηγοριες μεγεθους με τις οποιες ιστορικα ασχολιοταν η καθε φιρμα.. Οι πρωτες γενιες της A-B class ειναι για γελια κατα τη γνωμη μου βαση κοστολογησης τοτε...
Η a class όμως θεωρω ειναι ποιο κοντά στα βαριά mercedes απο οτι ο 1 στα αντίστοιχα bmw.
Αν μη τι άλλο η 1 με την πισωκίνητη αρχιτεκτονική είναι πιο κοντά στις μεγαλύτερες BMW από ότι η Α στις μεγαλύτερες Mercedes.
-
το v40 cc d2 με αρκετά καλό εξοπλισμό+χρώμα μου πήγε 24500, αρκετά καλή τιμή για το πακέτο που παίρνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. και παίρνεις μοντέλο του 12-13,όχι μοντέλο του 1821 (για τον 1 το λέω )
-
Ο χρήστης Elric83 έγραψε:
το v40 cc d2 με αρκετά καλό εξοπλισμό+χρώμα μου πήγε 24500, αρκετά καλή τιμή για το πακέτο που παίρνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. και παίρνεις μοντέλο του 12-13,όχι μοντέλο του 1821 (για τον 1 το λέω )Εντάξει το πρόβλημα για μένα με τον 1 δεν ειναι του ποτε ειναι αλλα κυρίως το ασφυκτικό εσωτερικό, η άδεια βασικη έκδοση , η φόρμα αρβιλας που εχει ,και τελος οι συντονισμοι στο σταρτ στοπ που εχει. Όμως ανεξάρτητα του τι λεω και αρεσει σε εμενα το αμάξι πουλάει πολυ .
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
το v40 cc d2 με αρκετά καλό εξοπλισμό+χρώμα μου πήγε 24500, αρκετά καλή τιμή για το πακέτο που παίρνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. και παίρνεις μοντέλο του 12-13,όχι μοντέλο του 1821 (για τον 1 το λέω )
Εντάξει το πρόβλημα για μένα με τον 1 δεν ειναι του ποτε ειναι αλλα κυρίως το ασφυκτικό εσωτερικό, η άδεια βασικη έκδοση , η φόρμα αρβιλας που εχει ,και τελος οι συντονισμοι στο σταρτ στοπ που εχει. Όμως ανεξάρτητα του τι λεω και αρεσει σε εμενα το αμάξι πουλάει πολυ .
Συμφωνω απόλυτα ως προς τα λεγομενα σου αρκετα κλειστοφοβικό,το προβλημα με το start stop μου το εχει επισημάνει ατομο γνωστης των πραγματων τοσο στην 1 οσο και στην χ1
Φτανει το πιο πιθανο απο εβδομαδα να το οδηγησω μπας και αλλαξω αποψη -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει το πρόβλημα για μένα με τον 1 δεν ειναι του ποτε ειναι αλλα κυρίως το ασφυκτικό εσωτερικό, η άδεια βασικη έκδοση , η φόρμα αρβιλας που εχει ,και τελος οι συντονισμοι στο σταρτ στοπ που εχει. Όμως ανεξάρτητα του τι λεω και αρεσει σε εμενα το αμάξι πουλάει πολυ .
Που το βλεπεις οτι πουλαει πολυ;
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -3-seg.pdf
Πολυ πισω απο το Volvo και ακομα και το πανακριβο A3 παει πιο καλα. Σκεψου να μην ειχε και αυτη την τιμη η 1 τι θα γινοταν.
Η αληθεια ειναι παντως οτι η τιμη που τη δινουν ειναι αρκετα καλη. Για το σταρτ στοπ μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι;
Νεο diesel για πολλά χλμ