-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Μετά από μια αλληλουχία γεγονότων, προκύπτει άμεσα η ανάγκη αγοράς νέου αυτοκινήτου.
Τώρα είμαι κάτοχος ενός golf TSI 122 από τα τελευταία 5άρια με 110.000 χλμ και είμαι σχετικά ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο.
Θα ήθελα να παραμείνω σε αυτήν την κατηγορία, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερο. Τι προτείνετε το πολύ μέχρι 30.000 ευρώ και με κάποιο ευέλικτο χρηματοδοτικό?
Να αναφέρω ότι το αυτοκίνητο μπορεί να αγοραστεί/ κάνει σέρβις από οπουδήποτε, αλλά θα βρίσκεται κυρίως στη Ρόδο. Για αυτό το λόγο θα επιθυμούσα κάποια μάρκα με σοβαρή αντιπροσώπευση (κυρίως σέρβις) στη Ρόδο. Για παράδειγμα, το VAG, η Peugeot, Nissan, Kia, Mercedes, Citroen, Toyota, Opel, Ford έχουν εξουσιοδοτημένους εμπόρους/ επισκευαστές. Αντίθετα, το FIAT Group, η BMW, η Renault, η Volvo/ Honda/ Mitsubishi όχι. Οπότε ας γίνουν οι προτάσεις με γνώμονα αυτό.ΥΓ για τον λόγο ότι τον περισσότερο καιρό το αυτοκίνητο βρίσκεται στη Ρόδο, γράφει πολλά χλμ (2000-2500 το μήνα). Επίσης, η βενζίνη εδώ έχει 1,70+ και το πετρέλαιο 1,40. Οπότε θα προτιμούσα πετρέλαιο.
ΥΓ2 με ενδιαφέρουν ετοιμοπαράδοτα μόνο, γιατί θα μείνω σύντομα χωρίς αυτοκίνητο.Νέο qashqai 1.6 dci. Φρεσκαδούρα, με ένα από τα καλύτερα μοτέρ πετρελαίου και με αυξημένο ύψος από το έδαφος ώστε να προσεγγίζεις καλύτερα τις καταπληκτικές παραλίες της Ρόδου (παραλία Λίνδου= love for ever)!!!!!!
Συντάσσομαι κι εγώ με την άποψη ορισμένων περί μεταχειρισμένου, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το πεπόνι!!!!!
Καλορίζικο ό,τι κι αν επιλέξεις!!! -
Να σας πω την άποψη μου και εγώ για το μεταχειρισμένο.
Ας πάρουμε το σενάριο με το 1/3 των χρημάτων που αναφέρθηκε παραπάνω για να πούμε ότι όντως παίρνω κάτι σημαντικά οικονομικότερο (γιατί να πάρω ένα αμάξι σαν αυτό, που μου προτάθηκε δεν το κάνω για να κερδίσω 2-3000€).
Το αμάξι στο 1/3 των χρημάτων θα είναι αξίας γύρω στα 8-9000. Άρα κοιτάω κάτι σαν αυτό που έχω, 5-6ετίας ήδη με 100.000+ χλμ.Αν ήμουν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη θα το τολμούσα. Εδώ δεν το κάνω για 3 λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι εδώ ένα τέτοιο μεταχειρισμένο δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 200-300-500 αυτοκίνητα να πωλούνται μεταχειρισμένα στη Ρόδο με τα μισά να είναι rac και τα άλλα μισά να έχουν ύποπτα λίγα χιλιόμετρα. Είναι απίθανο να βρω αυτό που θέλω, άρα πρέπει να ψάξω αυτοκίνητο από την Αθήνα. Αυτό σημαίνει να βρω 3-4-5 αξιόλογα στο car, να μην πουληθούν εν τω μεταξύ και να ανέβω ένα διήμερο στην Αθήνα να τα δω. Και αν δεν κάνει κανένα από αυτά, να ξαναανέβω κοκ. Κάθε ταξίδι στην Αθήνα, εκτός από τα χρήματα του ταξιδιού, είναι και 2 μέρες που θα λείπω από τη δουλειά. Και δε σημαίνει ότι μπορώ πάντα να ανέβω στην Αθήνα αύριο το πρωί για να δω το αυτοκίνητο που βρήκα.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αν ήμουν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη τα χιλιόμετρα που θα έκανα μπορεί να ήταν σημαντικά λιγότερα, αφού θα χρησιμοποιούσα το αυτοκίνητο για κανένα ταξίδι και στις καθημερινές μου μετακινήσεις υπάρχει κάποια αστική συγκοινωνία (8 χρόνια αυτό έκανα). Στη Ρόδο αστική συγκοινωνία πρακτικά δεν υπάρχει. Παντού πας με το αυτοκίνητο. Ενδεικτικά ακόμα και το σούπερ μάρκετ απέχει 2χλμ από το σπίτι μου. Άρα με τουλάχιστον 2000-2500χλμ το μήνα και κανένα ταξίδι εκτός νησιού, εύκολα το αυτοκίνητο φτάνει τα 25-30000χλμ ετησίως (όταν σε ένα αστικό κέντρο θα ήταν 10-15000). Δεδομένου ότι σκέφτομαι να το κρατήσω καμία 5ετία τουλάχιστον, αν πάρω μεταχειρισμένο τώρα, τότε θα έχω 250000χλμ. Και όσο αυξάνονται τα χιλιόμετρα, αυξάνεται η πιθανότητα βλάβης, ιδιαίτερα σε αυτοκίνητο που δεν ήταν εξ αρχής δικό μου.
Τέλος, ο τρίτος λόγος είναι η ανυπαρξία σοβαρών συνεργείων εδώ. Μπορεί να ακούγεται γελοίο σε κάποιο Αθηναίο, αλλά εδώ τα μαγαζιά για σέρβις είναι μετρημένα. Και όποτε πάθαινα κάτι και το ακριβοπλήρωνα και δεν επιλύονταν πάντα με την πρώτη. Προτιμώ ένα καινούριο αυτοκίνητο να έχει λιγότερες πιθανότητες να βγάλει βλάβη και να αλλάξει οτιδήποτε.Τέλος, θεωρώ ότι πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο του 2009-2010 θα βρω δύσκολα γενικά στην Ελλάδα. Καθώς δεν προτιμώ εισαγωγής, θα ψάξω κάποιο βενζινοκίνητο, οπότε προκύπτει κάποια χρηματική διαφορά και από τις καταναλώσεις (χοντρικά για 25000 χλμ/ έτος - 7500€ διαφορά στην 5ετία).
Οπότε προσωπικά, σε αυτή τη φάση που έχω μόνο ένα αυτοκίνητο, η ιδέα του μεταχειρισμένου δεν μου φαντάζει καλή. Δε διαφωνώ μπορεί όντως να μου βγει οικονομικότερη στην 5ετια, 3-4-5000€, αλλά αυτό είναι αβέβαιο και ενδεχομένως να συνεπάγεται αρκετή ταλαιπωρία. Παρόλα αυτά όσα λιγότερα δώσω για το καινούριο, τόσο το καλύτερο.
Επιστρέφοντας στο θέμα, όσον αφορά το crossover δεν το θέλω τόσο για τις παραλίες. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, κυκλοφορώ συχνά σε χωματόδρομους και βουνά. Προς το παρόν δανείζομαι αυτοκίνητο και θα συνέχιζα να το κάνω, καθώς πίστευα ότι με τόσα χρήματα δεν μπορείς να πάρεις κάτι σοβαρό με τετρακίνηση. Όμως μιας και τα αναφέρατε τα κοιτάω.
-
Το μονο ανασταλικο που βρισκω για diesel DS 5 ειναι το πως το κινει ο 1.6 110 γιατι φανταζομαι δε σκεφτεσαι 2λιτρο...
Απο εκει και περα a class, v40, 308 θα κοιταζα με βαση και το θεμα αντιπροσωπεια που εχεις θεσει.
-
Πάντως, εάν έχεις στις επιλογές σου και τα crossover, να έχεις υπόψιν σου ότι πλην του καινούριου qashqai 1.6 dci (2wd ή 4wd), για το οποίο δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, στο car.gr υπάρχουν αρκετά qashqai προηγούμενης γενιάς με το αντίστοιχο μοτέρ με δελεαστικές τιμές...
Και φυσικά, σε χαμηλότερες τιμές, υπάρχουν και τα αυτοκίνητα με το μοτέρ 1.5 dci (αλλά νομίζω μόνο 2wd)... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
4ΤΦ. Το μέρος που μπαίνει κάποιος για να ρωτήσει τι να πάρει και του λέμε να μην πάρει τίποτα!!!Ma.......... αφού δεν έμαθε τίποτα απο την κριση τι να πουμε σε καποιον που θελει να πεταξει 30.000 ευρω. Εκτος (που ειμαι σιγουρος) αν κανει πλάκα.
Για να παρεις ΤΩΡΑ αμάξι 30.000 ευρώ , πρέπει να εχεις ένα ομορφο σπίτι πάνω απο 120τμ, και μια πολυ καλή δουλειά που να εχεις εισοδημα τουλάχιστον 3.000 μηνιαίως, σιγουρα και ένα καλό κομπόδεμα στην άκρη. -
Ο χρήστης takisc έγραψε:
4ΤΦ. Το μέρος που μπαίνει κάποιος για να ρωτήσει τι να πάρει και του λέμε να μην πάρει τίποτα!!!
Ma.......... αφού δεν έμαθε τίποτα απο την κριση τι να πουμε σε καποιον που θελει να πεταξει 30.000 ευρω. Εκτος (που ειμαι σιγουρος) αν κανει πλάκα.
Για να παρεις ΤΩΡΑ αμάξι 30.000 ευρώ , πρέπει να εχεις ένα ομορφο σπίτι πάνω απο 120τμ, και μια πολυ καλή δουλειά που να εχεις εισοδημα τουλάχιστον 3.000 μηνιαίως, σιγουρα και ένα καλό κομπόδεμα στην άκρη.Τώρα εαν τα εχει ολα αυτά , δε θα μας ρώταγε, θα παιρνε όποιο αμαξι ήθελε .
-
Εμεις θα του κανουμε κουμαντο; Καλα κανει και ξοδευει! Ζηταει απλα μια γνωμη ο ανθρωπος.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
4ΤΦ. Το μέρος που μπαίνει κάποιος για να ρωτήσει τι να πάρει και του λέμε να μην πάρει τίποτα!!!
Ma.......... αφού δεν έμαθε τίποτα απο την κριση τι να πουμε σε καποιον που θελει να πεταξει 30.000 ευρω. Εκτος (που ειμαι σιγουρος) αν κανει πλάκα.
Για να παρεις ΤΩΡΑ αμάξι 30.000 ευρώ , πρέπει να εχεις ένα ομορφο σπίτι πάνω απο 120τμ, και μια πολυ καλή δουλειά που να εχεις εισοδημα τουλάχιστον 3.000 μηνιαίως, σιγουρα και ένα καλό κομπόδεμα στην άκρη.Εγώ ρε φίλε πιστεύω οτι για να πάρει το αμάξι που περιγράφεις πρεπει να ειναι γαμπρός του λατση και να εχει κανά 2 οφσορ!
Έλεος Δλδ μεταφερουμε την κακομοιριά την ζήλια και την μιζέρια μας σε έναν άνθρωπο που ουτε τον ξέρουμε ουτε ξέρουμε τι κουμαντα εχει κανει ουτε ξέρουμε τα θελω του. Απλα επειδη δεν μπορούμε εμεις πετάμε την λαλακια μας μπας και πιάσει....Ειμαστε φοβεροι!
Άλλος ζητάει να αγοράσει καινούριο του λέμε μην αγοράζεις νέο πάρε μεταχειρισμένο γιατι δεν έχουμε λεφτα εμεις για καινούργιο. Άλλος οτι και να ρωτάει κάποιο μέλος προτείνει είτε το αμάξι που εχει ο ίδιος γιατι ειναι η πιο μαμαω επιλογη είτε αμάξι μονο του ομίλου-μάρκας που ψώνισε αυτός λες και παίρνει ποσοστα ή εχει μετοχές! Οι περισσότεροι βάζουν τα γερμανικά , ιταλικά, γαλλικά, σουιδικα, γιαπωνεζικα , κορεάτικα γιαλια και οτι και να προτείνει κάποιος ειναι λαθος αν δεν διαλέγει οτι και αυτός....
Υπαρχουν μέλοι που οτι και να ψαχνει ο άλλος του προτείνουν είτε citroen c4 , είτε τον ασσο, είτε το κλιο, είτε γιαρις, γκολφ, είτε ένα Βολβο! -
Kia Ceed diesel 1,6. Ή για την υπέρβαση, A class με τον 1500αρη diesel.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για ποιο λογο βασικα να δωσεις τοσα χρηματα, ακομα δεν καταλαβα..... για να μετακίνησε στην ροδο;γιατι δεν περνεις ενα ωραιοτατο μεταχειρισμενο στο 1/3 των χρηματων, ουτε δανεια, ουτε δοσεις, και ετοιμοπαραδοτο μεσα σε μια μερα....
+1000 , αφού το καινούριο θα σε ρίξει σε δόσεις ....
-
Εμφανισιακά και μόνο, επιλέγοντας από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύονται, θα αγόραζα Α class . Από τα πιο όμορφα σχέδια που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Δεν θα μπω στη λογική να σου αλλάξω τη γνώμη σου, περί μτχ. Δικά σου τα γένια. Πάντως δε θα έδινα τόσα χρήματα για αυτοκίνητο σε νησί. Αν και η Ρόδος είναι μεγάλο νησί. Ανθρωποκουβαλητή χρειάζεσαι. Τόσα χρόνια έχω δει απίστευτα αυτοκίνητα σε νησιά, και ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο αγοράς.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εμφανισιακά και μόνο, επιλέγοντας από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύονται, θα αγόραζα Α class . Από τα πιο όμορφα σχέδια που έχω δει τα τελευταία χρόνια.Δεν θα μπω στη λογική να σου αλλάξω τη γνώμη σου, περί μτχ. Δικά σου τα γένια. Πάντως δε θα έδινα τόσα χρήματα για αυτοκίνητο σε νησί. Αν και η Ρόδος είναι μεγάλο νησί. Ανθρωποκουβαλητή χρειάζεσαι. Τόσα χρόνια έχω δει απίστευτα αυτοκίνητα σε νησιά, και ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο αγοράς.
Σορρυ που γίνομαι παρεμβατικός αλλα με αυτη την λογικη μονο όσοι μένουν αθηνα θα πρεπει να αγοράζουν αμάξια με καλη παθητική και ενεργητική ασφαλεια γιατι μονο αυτοι κάνουν καθημερινά χλμ! Θα πει και ο αθηναιος στον σαλονικιο έλα τωρα πόσοι απο σας κάνετε πολλα καθημερινά χλμ? σιγά τις αποστάσεις! Για τις επαρχίες ουτε λόγος ! Τι το θες για να κανεις τον γύρω της πλατείας? και ποσα ταξίδια το χρονο κανεις? 1 2 3; Αξίζει για 2-3 μετακινήσεις να δώσεις 20-25 χιλιαρικα?
Προφανώς ο ανθρωπος τα εχει σκεφτεί αυτα και εχει αποφασίσει οπως πολυ αναλυτικά μας εξήγησε γιατι θελει νέο αμάξι. Τωρα να τον ξενερωνουμε λέγοντας του οτι εσυ εισαι για μτχ ή για ανθρωποκουβαλητες νομίζω ειναι άδικο!
Δλδ αυτός που μένει αθηνα θεσσαλονικη ποσες φορές θα χρειαστεί τα σουπερ συστηματα παθητικής ασφαλείας? απάντηση πολλές φορές μπορει και καμια! Ομοίως και ο κάτοικος της Ρόδου πολλές και καμια! Γιατι απλούστατα δεν ξέρουμε, πιθανόν ουτε αυτός που θα χρησιμοποιήσει το αμάξι του τα επόμενα χρονια! Και αν του έρθει να παει διακοπες με το αμάξι στην Ευρώπη? ή αν θελει να παει οδικώς ως τον Έβρο? θα πάρει τον ανθρωποκουβαλητη στην πλάτη και βγήκε ο χάρος παγανιά?
Λες και ολοι αυτοι που αγοράζουν στις 2 μεγαλοπουλεις αμάξια των 20-25 και βάλε δεν τα χρησιμοποιούν κατα 95% για να πηγαίνουν απλα στην δουλεια τους! Τι να σου ολοι στις εθνικές τρέχουμε την τελευταία 4 ετια! -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εμφανισιακά και μόνο, επιλέγοντας από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύονται, θα αγόραζα Α class . Από τα πιο όμορφα σχέδια που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Δεν θα μπω στη λογική να σου αλλάξω τη γνώμη σου, περί μτχ. Δικά σου τα γένια. Πάντως δε θα έδινα τόσα χρήματα για αυτοκίνητο σε νησί. Αν και η Ρόδος είναι μεγάλο νησί. Ανθρωποκουβαλητή χρειάζεσαι. Τόσα χρόνια έχω δει απίστευτα αυτοκίνητα σε νησιά, και ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο αγοράς.
Σορρυ που γίνομαι παρεμβατικός αλλα με αυτη την λογικη μονο όσοι μένουν αθηνα θα πρεπει να αγοράζουν αμάξια με καλη παθητική και ενεργητική ασφαλεια γιατι μονο αυτοι κάνουν καθημερινά χλμ! Θα πει και ο αθηναιος στον σαλονικιο έλα τωρα πόσοι απο σας κάνετε πολλα καθημερινά χλμ? σιγά τις αποστάσεις! Για τις επαρχίες ουτε λόγος ! Τι το θες για να κανεις τον γύρω της πλατείας? και ποσα ταξίδια το χρονο κανεις? 1 2 3; Αξίζει για 2-3 μετακινήσεις να δώσεις 20-25 χιλιαρικα?
Κάθε χρόνο που πάω σε κάποιο νησί, νοικιάζω αυτοκίνητο. Την πρώτη φορά(και τελευταία) που πήγα με το δικό μου, εντός νησιού δεν μπόρεσα να βάλω την τελευταία ταχύτητα. Είχα πάει με ένα mx-5. Εάν ζούσα μόνιμα εκεί, δε θα χρησιμοποιούσα ούτε το 10% των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. Για τις επαρχίες έχεις λάθος. Από τον Έβρο μέχρι την Σπάρτη, έχει μέρη που μπορείς να ευχαριστηθείς το αυτοκίνητό σου. Πλοίο + αυτοκίνητο είναι ταλαιπωρία.
Προφανώς ο ανθρωπος τα εχει σκεφτεί αυτα και εχει αποφασίσει οπως πολυ αναλυτικά μας εξήγησε γιατι θελει νέο αμάξι. Τωρα να τον ξενερωνουμε λέγοντας του οτι εσυ εισαι για μτχ ή για ανθρωποκουβαλητες νομίζω ειναι άδικο!
Δλδ αυτός που μένει αθηνα θεσσαλονικη ποσες φορές θα χρειαστεί τα σουπερ συστηματα παθητικής ασφαλείας? απάντηση πολλές φορές μπορει και καμια! Ομοίως και ο κάτοικος της Ρόδου πολλές και καμια! Γιατι απλούστατα δεν ξέρουμε, πιθανόν ουτε αυτός που θα χρησιμοποιήσει το αμάξι του τα επόμενα χρονια! Και αν του έρθει να παει διακοπες με το αμάξι στην Ευρώπη? ή αν θελει να παει οδικώς ως τον Έβρο? θα πάρει τον ανθρωποκουβαλητη στην πλάτη και βγήκε ο χάρος παγανιά?
Λες και ολοι αυτοι που αγοράζουν στις 2 μεγαλοπουλεις αμάξια των 20-25 και βάλε δεν τα χρησιμοποιούν κατα 95% για να πηγαίνουν απλα στην δουλεια τους! Τι να σου ολοι στις εθνικές τρέχουμε την τελευταία 4 ετια!Όποιος μένει Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθημερινά κινείται στον περιφερειακό-αττική οδό, επαρχιακές οδούς. Είτε για δουλειά, είτε για βόλτα. Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο για το ενδεχόμενο να πας κάποια στιγμή ένα ταξίδι. Το αγοράζεις για να σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Αν σου περισσεύουν, πάρε και αεροπλάνο. Δεν είχε γεμίσει το Κολωνάκι SUV?
-
Δεδομένου ότι έχεις ήδη vag και μπορεί στην ανταλλαγή να σώσεις λίγα euro, καλή ιδέα το α3 tdi που λες. Εγώ στην θέση σου θα επέλεγα το πρακτικοτατο tiguan 2.0 tdi 140ps.
-
Εγω στην θεση σου θα κοιταζα να μην ξεπερασω τις 22 χιλιαδες ευρω εκτος αν πηγαινα για εκδοση τυπου GTi, GTD.
Ο λογος που προτεινω αυτο ειναι μεχρι 22 χιλιαδες παιρνεις εξαιρετικα πλεον αμαξια . Η διαφορα 10-20 χιλιαδες ειναι χαοτικη....η διαφορα 20-30 χιλιαδες ειναι πολυ μικρη. Μετα πρεπει να μας προσανατολισεις λιγο για τις αναγκες σου .
1.Εχεις οικογενεια , σκοπευεις να κανεις =>Nissan Qasqai , Suzuki SX4, C4 Picasso, κλπ
2. Δεν εχεις, δεν σκοπευεις να κανεις, θανειναι 2ο αμαξι, το θελεις γρηγορο? ε τοτε δες το 208 GTi( το παιρνεις κατω απο 18)
3. Μπορει να αποκτησεις οικογενεια, θελεις αμαξι με διαρκεια στον χρονο ( εννοω απο αποψη αναγκων) αλλα να μην ειναι δεσμευτικο=> παιρνεις οποιο premium θες , εκτος Α class μεχρι 22 χιλιαδες και εισαι αρχηγος. -
VW Golf GTD
Mercedes A 200 CDIAudi TT TDi απο γερμανια ( )
-
Σε αυτά τα χρήματα παίζει Β Class diesel που έχει και πολύ καλούς χώρους επιβατών και αποσκευών. Αν κατάλαβα καλά τις ανάγκες σου εγώ προς τα εκεί θα πήγαινα.
Αγορά νέου αυτοκινήτου