-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Μπροστα ειναι ομορφο, πισω με χαλανε τα φαναρια που ειναι ψηλα και μου δινει την αισθηση μικρου φορτηγου. Γενικα ειναι ομορφο ομως. Το συγκεκριμενο της φωτογραφιας εχει ωραιο συνδιασμο χρωματων. Ζαντουλα μαυρη, νικελακι στα πλαινα προφυλακτηες σε ματ αποχρωση και με βαψιμο σαν αλουμινιο. Μου αρεσε αν και η μαυρη ζαντα θελει προσοχη γιατι κανει το αμαξι μουντο. Δεν την κανανε ολη μαυρη, κρατησαν καλη δυχρωμια στην στεφανη που κανει την διαφορα. Εδω του καθεται κουτι. Καλοταξιδο φιλε. Σιγουρα ειναι πανω απο 4.5 μετρα.
Παρα το γεγονος οτι κατεληξα στο CRV και το παρηγγειλα, δεν εχω αυταπατες οτι προκειται για κανενα πολυ ομορφο αυτοκινητο. Κι εγω ο ιδιος ξερω οτι ειναι ασχημουτσικο, ειδικα πισω ειναι καπως ατσουμπαλο. Μπροστα οντως το εχουν βελτιωσει στο facelift. Ομως λογω αυτου του σχεδιασμου, εχει μεσα πολυ μεγαλους χωρους για 5 ενηλικες, πολυ ανετη θεση οδηγησης και στο πισω καθισμα παιζεις μπαλα. Για το πορτ μπαγκαζ που ενω εχει κανονικη ρεζερβα εχει χωρητικοτητα σχεδον 600 λιτρα, δε χρειαζεται να πουμε κατι. Και ολα αυτα σε ενα σασι που ειναι πιο κοντο και απο το Xtrail και απο το RAV4, απο τα οποια εχει μεγαλυτερους χωρους. Αυτος ειναι και ενας απο τους βασικους λογους που το προτιμησα. Τωρα για τις ζαντες, οι συγκεκριμενες της φωτο λεγονται orion και αν μου πουν απο το Σ. οτι δε θα δω πολυ μεγαλη διαφορα στην καταναλωση, σκεφτομαι να τις παραγγειλω γιατι του πανε.
ΥΓ: Σε ευχαριστω SPI, να εισαι καλα.Να σου ευχηθώ και εδώ, αφού μόλις τώρα το είδα! Καλοτάξιδο μέσα από την ψυχή μου φίλε μου! Να το χαρείς! Έκανες εξαιρετική επιλογή στο έχω ξαναγράψει! Αμάξι με εξαιρετικούς χώρους και κινητήρα αξιόπιστο που θα σου βγάλει πολλά χιλιόμετρα! Άσχημο δεν είναι σε καμιά περίπτωση, διαφωνώ κάθετα! Βέβαια η ομορφιά είναι υποκειμενική. Νομίζω ότι θα εκτιμάς το αμάξι όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Η Honda είναι τεράστια εταιρία.
-
Ευχαριστω παιδια ολους για τις ευχες σας. Οσον αφορα στην εμφανιση του CRV η γνωμη μου ειναι οτι μπροστα ειναι σχετικα ομορφο και πισω σχετικα ασχημουτσικο. Ομως σε γενικες γραμμες ειναι ενα συμπαθητικο αμαξακι που σε συνδυασμο με τα υπολοιπα προτερηματα του (κινητηρας, χωροι, ποιοτητα κατασκευης κλπ) το κανουν μια καλη επιλογη γι' αυτο και αλλωστε κατεληξα εκει. Κι εγω πιστευω φιλε Emperor οτι η συμβιωση μαζι του θα ειναι ευχαριστη και απροβληματιστη και οσο θα περναει ο καιρος θα το αγαπαω ολο και περισσοτερο.
-
διόρθωση: δεν είναι αμαξάκι, είναι ΑΜΑΞΑΡΑ!
Εμένα να σου πω την αλήθεια μου αρέσει που πίσω είναι ιδιαίτερο...και μου αρέσει κιόλας, όπως μου αρέσει πολύ και το XC60. Το μπροστά μου φαίνεται συντηρητικό και με χαλάει λίγο. Εάν το CRV με τα 160 άλογα ήταν λίγο πιο μαζεμένο σε όγκο και λίγο πιο ωραίο μπροστά πολύ πιθανόν να το έπαιρνα! -
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Ευχαριστω παιδια ολους για τις ευχες σας. Οσον αφορα στην εμφανιση του CRV η γνωμη μου ειναι οτι μπροστα ειναι σχετικα ομορφο και πισω σχετικα ασχημουτσικο. Ομως σε γενικες γραμμες ειναι ενα συμπαθητικο αμαξακι που σε συνδυασμο με τα υπολοιπα προτερηματα του (κινητηρας, χωροι, ποιοτητα κατασκευης κλπ) το κανουν μια καλη επιλογη γι' αυτο και αλλωστε κατεληξα εκει. Κι εγω πιστευω φιλε Emperor οτι η συμβιωση μαζι του θα ειναι ευχαριστη και απροβληματιστη και οσο θα περναει ο καιρος θα το αγαπαω ολο και περισσοτερο.Παίρνεις μια απο τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας του. Άνετοι χώροι, ιαπωνική αξιοπιστία και μοντέρνα εμφάνιση. Δεν έχεις κανένα λόγο να μην το αγαπησεις.
Με το καλό και καλοταξιδο να είναι.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς!
Ρε συ axel κοίταγες να πάρεις το CRV και κατέληξες στο qq;
Εσύ είσαι χειρότερος από εμένα που είχα το rav και πηγα στο γαλλάκι .....Να σου θυμίσω ότι εμείς επιλέξαμε το QQ 1.5 Energy στα 20 χιλιάρικα. Είχαμε δει το Civic το οποίο μας άρεσε ποιοτικά και στον δρόμο, αλλά μας φάνηκαν μικροί οι χώροι του. Ιδανικά θέλαμε κάτι στο μέγεθος του HRV αλλά τότε δεν υπήρχε (συν ότι δεν ξέραμε ότι θα το ξεκινούσαν από τα 25 χιλιάρικα) και έτσι με την ευκαιρία στην έκθεση μπήκαμε και στο CRV.
Όπως βέβαια διάβασες και από τον geiasou, η τιμή του ήταν πολύ υψηλή για εμάς. Κοιτάξαμε για εισαγωγή βασικής έκδοσης από Γερμανία, αλλά μας φάνηκε τόσο μπελάς η διαδικασία που τελικά είπαμε να πάμε στα σίγουρα και να επιλέξουμε κάποιο καινούργιο από εδώ.
Σε αυτά τα λεφτά δεν βρήκαμε κάτι που να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μας και μέχρι στιγμής θεωρούμε πως ήταν πολύ τίμια αγορά και πως αξίζει τα 20 χιλιάρικα που κόστισε η αγορά του.
Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν νιώθω καθόλου πως είμαι χειρότερος από εσένα
Την υγεία μας να έχουμε και δουλειά, και τα αυτοκίνητα τα αλλάζουμε με το καλό, δεν τα 'παντρευόμαστε' για μια ζωή στην εποχή μας.
-
Το QQ αποτελεί ένα από τα ομορφότερα, ποιοτικότερα, με εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, κινητήρες απόλυτα αξιόπιστους και ιδίως ο 1600αρης μέσα στους τρεις πιο αποδοτικους της κατηγορίας diesel σε αυτά τα κυβικά. Δεν ειναι τυχαία best seller. Οι ασθένειες που έχει βγάλει είναι δευτερεύουσας σημασιας και όχι μηχανικές. Οποτε το βλεπω στο δρομο ιδίως σε σκούρο ασημί σταματάω κσι το χαζεύω!
-
Εγώ όντας κάτοχος του εδώ και 4 μήνες, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον emperor
-
Μπορεί κάποιος να μου πει τιμή για qq και hrv στην πλούσια έκδοση του 1.6 diesel?
-
Δες καλύτερα στο site του εισαγωγέα, εχει αναλυτικά όλες τις τιμές και επίπεδα εξοπλισμού.
-
Για το HRV δεν μπορώ να βρω πουθενά...
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Για το HRV δεν μπορώ να βρω πουθενά...Τιμη HRV 1.6 diesel FWD comfort (βασικη εκδοση): 26.500 ευρω
Τιμη HRV 1.6 diesel FWD elegance (μεσαια εκδοση): 28.500 ευρω
Τιμη HRV 1.6 diesel FWD executive (πλουσια εκδοση): 32.500 ευρω (κατοπιν παραγγελιας)Τιμη Qashqai 1.6 diesel FWD energy (βασικη εκδοση): 23.100 ευρω
Τιμη Qashqai 1.6 diesel FWD acenta con (μεσαια εκδοση): 26.250 ευρω
Τιμη Qashqai 1.6 diesel FWD techna (πλουσια εκδοση): 30.700 (κατοπιν παραγγελιας) -
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Για το HRV δεν μπορώ να βρω πουθενά...Στο qq αναφερόμουν μονο, με συγχωρείς.
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Σχετικα με τη δύναμη των κινητήρων και τις ρεπριζ ορισμένων crossover...qashqai 1.5dci 8,8/13,8 13,6/17,7 1,6dci 6,9/10,4 10,2/12,9
(οι τιμές είναι για 60-100km/h με 4η/5η και 80-120km/h με 5η/6η)..... ακόμα...ASX1,6d 7,5/11,2 11,4/13,6 s-cross 1,6 6,2/9,2 8,7/11,2
mokka cdti 7,6 / 12,3 11,5 / 16 vitara 7,3 /12,2 10,4 / 13,6
500x 1,6mjet 6,5 / 8,8 9,5 / 13
και 2 μη crossover(για συγκριση) civic 7,6 / 11,2 11,4 / 13,6(στα ίδια είναι και το focus 120hp)
astra 136hp 6,8 / 8,9 9,4 / 13,4
(πηγή autobild και autotriti)
Να επανέλθω με μια νέα μέτρηση...Honda CRV 1.6 6,8 /8,9 9 / 12
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Να επανέλθω με μια νέα μέτρηση...Honda CRV 1.6 6,8 /8,9 9 / 12Προφανως αυτες ειναι τιμες για το CRV 1.6 awd με τα 160 αλογα. Μηπως εχεις τις αντιστοιχες τιμες για το fwd με τα 120 αλογα;
-
Ναι ειναι με τα 160,θα ψαξω για τα 120.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι για την αγορά ενός τέτοιου οχήματος με πρώτο υποψήφιο το νέο πετρελαιοκίνητο Vitara. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς την αλληλεπίδραση τετρακίνησης/ESP από άποψη ασφάλειας σε αυτά τα οχήματα. Π.χ. το Vitara στο Auto στέλνει την κίνηση μόνο εμπρός και αν χαθεί η πρόσφυση στέλνει και πίσω (ότι αποφασίσει αυτό...). Φαντάζομαι ότι αυτό με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συμβαίνει και στα άλλα τετρακίνητα. Οπότε με το ESP τι γίνεται; Ένα μέρος του αυτοκινήτου στέλνει ροπή πίσω και ένα άλλο μέρος φρενάρει τροχούς; Γενικά η τετρακίνηση των οχημάτων αυτών βοηθάει και σε μια δύσκολη π.χ. στιγμή σε βρεγμένο εκτός από το να την έχεις για μια πιο μακρινή περιπέτεια στην φύση; Δυστυχώς η πολιτική της εταιρείας είναι ότι αν θέλεις να πάρεις το πιο πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο (GLX) πρέπει να το πάρεις τετρακίνητο υποχρεωτικά... -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι για την αγορά ενός τέτοιου οχήματος με πρώτο υποψήφιο το νέο πετρελαιοκίνητο Vitara. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς την αλληλεπίδραση τετρακίνησης/ESP από άποψη ασφάλειας σε αυτά τα οχήματα. Π.χ. το Vitara στο Auto στέλνει την κίνηση μόνο εμπρός και αν χαθεί η πρόσφυση στέλνει και πίσω (ότι αποφασίσει αυτό...). Φαντάζομαι ότι αυτό με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συμβαίνει και στα άλλα τετρακίνητα. Οπότε με το ESP τι γίνεται; Ένα μέρος του αυτοκινήτου στέλνει ροπή πίσω και ένα άλλο μέρος φρενάρει τροχούς; Γενικά η τετρακίνηση των οχημάτων αυτών βοηθάει και σε μια δύσκολη π.χ. στιγμή σε βρεγμένο εκτός από το να την έχεις για μια πιο μακρινή περιπέτεια στην φύση; Δυστυχώς η πολιτική της εταιρείας είναι ότι αν θέλεις να πάρεις το πιο πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο (GLX) πρέπει να το πάρεις τετρακίνητο υποχρεωτικά...Γεια σου φιλε, καλωσηρθες στο club,
Το Vitara (επειδη το ειχα κοιταξει κι εγω) θα σου ελεγα να πας να το δεις απο κοντα, να μπεις μεσα μπρος - πισω και να το οδηγησεις πριν καταληξεις. Οι χωροι του μου φανηκαν πολυ μικροι, ειδικα για τα κεφαλια και τα γονατα των πισω επιβατων και για τις αποσκευες. Αλλα αν εσενα σε καλυπτει, ολα ΟΚ. Στα περισσοτερα τετρακινητα, οταν δεν υπαρχει απωλεια προσφυσης η ισχυς περναει μονο στους εμπρος τροχους για περιορισμο της καταναλωσης. Οταν ανιχνευτει απωλεια προσφυσης (ή έχεις επιλέξει κάποιο πρόγραμμα Mud, Snow κλπ) τοτε η ισχυς στελνεται και στους πισω τροχους. Το ESP δουλευει ανεξαρτητα με πολυ περισσοτερους αισθητηρες (τιμονιου, ταχυτητας και επιταχυνσης, καθε τροχου ξεχωριστα) και ενεργοποιει το φρενο οποιου τροχου επιβαλλεται καθε φορα ωστε να επανακτησει ο οδηγος τον ελεγχο του αυτοκινητου.
Η τετρακινηση εννοειται οτι ειναι στα συν και βοηθαει σε δυσκολες καταστασεις αλλα το θεμα ειναι και τι χρηση θελεις να κανεις εσυ στο αυτοκινητο. Αν κανεις μονο ασφαλτινες διαδρομες και εχεις παντα καλα λαστιχα, πιθανον να μη σου χρειαστει και ποτε. Αν βγαινεις εκτος δρομου, πας στα χιονια κλπ τοτε πρεπει να την προτιμησεις.
Παντως σε κοστος καυσιμου και συντηρησης οσο να ναι ανεβαζει το λογαριασμο. -
fivos07 » 30/08/15 14:57
Σχετικα με τη δύναμη των κινητήρων και τις ρεπριζ ορισμένων crossover...qashqai 1.5dci 8,8/13,8 13,6/17,7 1,6dci 6,9/10,4 10,2/12,9
(οι τιμές είναι για 60-100km/h με 4η/5η και 80-120km/h με 5η/6η)..... ακόμα...ASX1,6d 7,5/11,2 11,4/13,6 s-cross 1,6 6,2/9,2 8,7/11,2
mokka cdti 7,6 / 12,3 11,5 / 16 vitara 7,3 /12,2 10,4 / 13,6
500x 1,6mjet 6,5 / 8,8 9,5 / 13
και 2 μη crossover(για συγκριση) civic 7,3 / 10,2. 10,1 / 13,4(στα ίδια είναι και το focus 120hp)
astra 136hp 6,8 / 8,9 9,4 / 13,4
(πηγή autobild και autotriti)
Να επανέλθω με μια νέα μέτρηση...Honda CRV 1.6 160hp 6,8 /8,9 9 / 12
Ακομα μια μετρηση...Honda HRV 1.6 7.3 / 9.6 9.9 / 12.8......αληθεια πως παει απο πωλησεις;;;
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 135489.asp
νέο kuga
-
Ως συνήθως το Autotriti εκτός πραγματικότητας!!
Αυτοκίνητο που πλέον δεν είναι διαθέσιμο (2 έχουν μείνει όλα και όλα) και τον Οκτώβριο έρχεται το ανανεωμένο (Facelift) μοντέλο και αυτοί το έκαναν τεστ τον Αύγουστο!!
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover