Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Μπροστα ειναι ομορφο, πισω με χαλανε τα φαναρια που ειναι ψηλα και μου δινει την αισθηση μικρου φορτηγου. Γενικα ειναι ομορφο ομως. Το συγκεκριμενο της φωτογραφιας εχει ωραιο συνδιασμο χρωματων. Ζαντουλα μαυρη, νικελακι στα πλαινα προφυλακτηες σε ματ αποχρωση και με βαψιμο σαν αλουμινιο. Μου αρεσε αν και η μαυρη ζαντα θελει προσοχη γιατι κανει το αμαξι μουντο. Δεν την κανανε ολη μαυρη, κρατησαν καλη δυχρωμια στην στεφανη που κανει την διαφορα. Εδω του καθεται κουτι. Καλοταξιδο φιλε. Σιγουρα ειναι πανω απο 4.5 μετρα.
Παρα το γεγονος οτι κατεληξα στο CRV και το παρηγγειλα, δεν εχω αυταπατες οτι προκειται για κανενα πολυ ομορφο αυτοκινητο. Κι εγω ο ιδιος ξερω οτι ειναι ασχημουτσικο, ειδικα πισω ειναι καπως ατσουμπαλο. Μπροστα οντως το εχουν βελτιωσει στο facelift. Ομως λογω αυτου του σχεδιασμου, εχει μεσα πολυ μεγαλους χωρους για 5 ενηλικες, πολυ ανετη θεση οδηγησης και στο πισω καθισμα παιζεις μπαλα. Για το πορτ μπαγκαζ που ενω εχει κανονικη ρεζερβα εχει χωρητικοτητα σχεδον 600 λιτρα, δε χρειαζεται να πουμε κατι. Και ολα αυτα σε ενα σασι που ειναι πιο κοντο και απο το Xtrail και απο το RAV4, απο τα οποια εχει μεγαλυτερους χωρους. Αυτος ειναι και ενας απο τους βασικους λογους που το προτιμησα. Τωρα για τις ζαντες, οι συγκεκριμενες της φωτο λεγονται orion και αν μου πουν απο το Σ. οτι δε θα δω πολυ μεγαλη διαφορα στην καταναλωση, σκεφτομαι να τις παραγγειλω γιατι του πανε.
ΥΓ: Σε ευχαριστω SPI, να εισαι καλα.
Να σου ευχηθώ και εδώ, αφού μόλις τώρα το είδα! Καλοτάξιδο μέσα από την ψυχή μου φίλε μου! Να το χαρείς! Έκανες εξαιρετική επιλογή στο έχω ξαναγράψει! Αμάξι με εξαιρετικούς χώρους και κινητήρα αξιόπιστο που θα σου βγάλει πολλά χιλιόμετρα! Άσχημο δεν είναι σε καμιά περίπτωση, διαφωνώ κάθετα! Βέβαια η ομορφιά είναι υποκειμενική. Νομίζω ότι θα εκτιμάς το αμάξι όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Η Honda είναι τεράστια εταιρία.