-
Ο χρήστης corsagls έγραψε:
Fiesta st.
βγαινει σε 5θυρο?
Μόνο στην Αμερική.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Fiesta st.
βγαινει σε 5θυρο?
Μόνο στην Αμερική.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
πεφτει λιγο μακρια...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καμία επαφή τα 2...Κλάσεις ανώτερη η Ιταλίδα ...
Ναι αλλά το άλλο είναι Άουντι.
-
@kpsig...
Ναι αλλά το άλλο είναι Άουντι....Δηλαδή;
-
Και η αλλη είναι Alfa Romeo... Δεν μου λέει κάτι ένα 'polo' στα λεφτά που παίρνεις G...
Φθλε αφού όπως λες σε ενδιαφέρουν τα στροφιλικια, αναμεσα στα δυο μοντέλα που λες, η Alfa αποτελεί μονόδρομο... Και μιλάμε για αμαξι μεγαλύτερης κατηγορίας στα ίδια λεφτά, δεν νομίζω ότι αξίζει να το σκέφτεσαι τόσο, εκτός αν θες ντε και καλά το,Audi, που προσωπικά δεν μου λέει δικαιολογεί τα λεφτά του μόνο και μόνο για το σήμα.
-
Βασικα πρεπει να βαλει προτεραιοτητες σχετικα με το τι ειναι πιο σημαντικο για αυτον.
Στα μόνα που υπερεχει το Audi ειναι το σημα, η ποιοτητα κατασκευης, αντε και η μεταπωληση. Α, και το μικρο μεγεθος για το παρκαρισμα..
Ολα τα αλλα δειχνουν Alfa.
Μεταξυ των 2 εγω δεν θα σκεφτομουν καθολου. Τωρα εαν μπουν κι αλλα μικρομεσαια στη συγκριση (που με τοσα λεφτα υπαρχουν ΠΟΛΛΑ και αξιολογα), αλλαζει το πραγμα.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
@kpsig...
Ότι στο χρηματιστήριο της συνήθως φαντασμένης παρέας που δεν ξέρει από αυτοκίνητα, οποιοδήποτε άουντι είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλφα ρομέο...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
@kpsig...
Ότι στο χρηματιστήριο της συνήθως φαντασμένης παρέας που δεν ξέρει από αυτοκίνητα, οποιοδήποτε άουντι είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλφα ρομέο...
Ελπιζω αυτο να μην ειναι κριτηριο επιλογης κανενος που θελει να λεγεται αυτοκινητοφιλος, και δη κανενος σε αυτο το φορουμ.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Στα μόνα που υπερεχει το Audi ειναι το σημα, η ποιοτητα κατασκευηςΤο σήμα είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Σαφώς ιστορικότερη φίρμα η Alfa. Όσο για την ποιότητα, τα VAG ακούγεται να έχουν περισσότερα προβλήματα...
-
φιλε σαν οδηγικη συμπεριφορα η αλφα ειναι σαφως καλυτερη. Εγω θα σου θεσω ομως ενα ακομα κριτηριο που δεν εχει αναφερει καποιος ως τωρα. Αυτο ειναι η ασφαλεια που σου προσφερουν τα δυο αυτοκινητα. Και σε αυτον τον τομεα η αλφα ειναι κορυφαια στη κατηγορια της. Το supermini για εμενα μπορει να σε εγκλωβισει μελλοντικα ανα αλλαξουν οι αναγκες σου. Μην βλεπεις το πως εισαι μονο τωρα γτ σε 3-5 χρονια μπορει να εχουν αλλαξει οι αναγκες σου για χωρους κλπ. Και δεν μιλαω μονο για οικογενειεες, σκυλια, γατια αλλα για το οτι μπορει να θες να ταξιδευεις πιο ανετα και πιο ξεκουραστα. Σε αυτο η Αλφα παλι ειναι καλυτερη
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
@kpsig...
Δε νομιζω οτι εδειξα τετοια διαθεση, αλλωστε αν ισχυε κατι τετοιο δεν θα ειχα στην εξισωση και το ιμπιζα φρ, που ακομα περιμενω να δω αν θα μ αφησουν να το οδηγησω...το θεμα ειναι οτι με την αλφα μπαινω σε μια κατηγορια πανω, με αλλες επιλογες που ισως θα επρεπε να ψαξω μια κατηγορια που δεν μου χρειαζεται ουσιαστικα(20 χρονων ειμαι). Τελος ο λογος που κατεληξα στο αουντι ειναι οτι δεν βρηκα κανενα σουπερμινι εκτος του μινι και της μιτο που αποκλειονται λογω πρακτικοτητας(3θυρα), που να ειναι καλυτερο οδηγικα απ το αουντι(περιμενω ακομα να οδηγησω το φρ το ιμπιζα οπως προειπα), γι αυτο και η στροφη προς την τζουλιετα
-
στα 20 δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να πας σε τόσο μεγάλο όχημα, αν κυκλοφορείς κέντρο, ένας λόγος παραπάνω...
αν αγόραζα σήμερα και ήθελα αποκλειστικά 5θυρο σουπερμίνι, μάλλον και εγώ το α1 θα χτύπαγα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα μόνα που υπερεχει το Audi ειναι το σημα, η ποιοτητα κατασκευης
Το σήμα είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Σαφώς ιστορικότερη φίρμα η Alfa. Όσο για την ποιότητα, τα VAG ακούγεται να έχουν περισσότερα προβλήματα...
Οταν λεω 'σημα' δεν εννοω την ιστορικοτητα αλλα την απηχηση που καλως ή κακως εχει μια εταιρεία. Η Audi θεωρειται γενικα πριμιουμ, η Alfa οχι (ή τελωσπάντων οχι οσο η Audi).
Οσο για την ποιοτητα, αναφερομαι στην απτη ποιοτητα κατασκευης όχι την αξιοπιστια. Και εκει παλι το Audi εχει προβαδισμα, οχι μονο σε σχεση με την Alfa αλλα και σε σχεση με τα περισσοτερα αυτοκινητα.Αυτα εμενα δε μου λενε τιποτα, οπως ειπα την Αλφα θα επαιρνα. Ειναι στοιχεια ομως που το Audi υπερεχει (τα μονα).
-
στα 20 δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να πας σε τόσο μεγάλο όχημα, αν κυκλοφορείς κέντρο, ένας λόγος παραπάνω...αν αγόραζα σήμερα και ήθελα αποκλειστικά 5θυρο σουπερμίνι, μάλλον και εγώ το α1 θα χτύπαγα
Κυριως κεντρο κυκλοφορω αθηνα...Μενω αμπελοκηπους η σχολη ειναι αιγαλεω, βγαινω κεντρο χαλανδρι..γι αυτο και σκεφτομαι το θεμα του παρκαρισματος, ακομη και στο σπιτι μου, δυσκολα βρισκω ηδη, ποσο μαλλον με μεγαλυτερο αμαξι..
-
μικρομεσαία 5θυρα δίνουν στόχο γαμπρού έτοιμου για σοβαρή δέσμευση... απέφυγε τα πάση θυσία
έτσι πως παρκάρουν στους Αμπελόκηπους όχι α1, ούτε φάμπια μτχ δεν θα αγόραζα
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Οταν λεω 'σημα' δεν εννοω την ιστορικοτητα αλλα την απηχηση που καλως ή κακως εχει μια εταιρεία. Η Audi θεωρειται γενικα πριμιουμ, η Alfa οχι (ή τελωσπάντων οχι οσο η Audi).Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά για εμάς που πλησιάζουμε τα 40, Άουντι (ή Αουντί όπως το λέγαμε τότε) ήταν αυτό:
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είχε καμία σχέση αυτός ο αραμπάς με σοβαρά αυτοκίνητα, σαν τις Άλφα της εποχής. Αλλά και σήμερα που η Άλφα δεν υπάρχει ουσιαστικά σαν φίρμα, πρίμιουμ δεν λες τα Αουντι... Δεν μπαίνουν δίπλα στις Μερκ και τις BMW, για να μη μιλήσω για κανένα σοβαρό πρίμιουμ στυλ Μαζεράτι δηλαδή.
Οσο για την ποιοτητα, αναφερομαι στην απτη ποιοτητα κατασκευης όχι την αξιοπιστια. Και εκει παλι το Audi εχει προβαδισμα, οχι μονο σε σχεση με την Alfa αλλα και σε σχεση με τα περισσοτερα αυτοκινητα.
Η μεγάλη πλάνη των Γότθων. Βάζουν 2 πλαστικά καλά στερεωμένα στο ταμπλό και ω του θαύματος, έγινε καλό το αυτοκίνητο. Συγγνώμη, αλλά η καλή ποιότητα είναι οι κινητήρες που αντέχουν 400.000 χλμ, τα πλαίσια που δεν σκουριάζουν μετά από 20 χρόνια και οι ανοξείδωτες εξατμίσεις που δεν τρυπάνε ποτέ.
-
μικρομεσαία 5θυρα δίνουν στόχο γαμπρού έτοιμου για σοβαρή δέσμευση... απέφυγε τα πάση θυσίαέτσι πως παρκάρουν στους Αμπελόκηπους όχι α1, ούτε φάμπια μτχ δεν θα αγόραζα
Χαχαχα ναι ναι υπαρχει ενα θεματακι εκει...για α1 vs ibiza fr τι λες? οδηγικα, γιατι μεσα τις διαφορες τις ειδα(και ειναι αρκετες)
-
δεν έχω οδηγήσει το ανανεωμένο φρ, μόνο το παλιό συμπιεστό βενζίνης με το αυτόματο κιβώτιο ντιεςτζι...
οδηγικά τζουλιέτα και α1 απέχουν πολύ... η αλφα είναι παντού και πάντα καλύτερη με το καλύτερο μπροστινό (και μάλλον φρένα) στην μικρομεσαία κατηγορία... το α1 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, όπως και η πλειοψηφία των σουπερμίνι... το θέμα του μεγέθους όμως παραμένει... σκέψου τι βολέει εσένα, και όχι τι μπορείς να αγοράσεις με 20κ...
μεταξύ α1 και φρ -μάλλον- θα διάλεγα το α1 αν η τιμολογιακή διαφορά δεν ήταν σημαντική, κυρίως λόγο ντιζαιν (περισσότερο μέσα και λιγότερο έξω) γιατί στον δρόμο ψιλιάζομαι θα ακολουθούν παράλληλους βίους
-
δεν έχω οδηγήσει το ανανεωμένο φρ, μόνο το παλιό συμπιεστό βενζίνης με το αυτόματο κιβώτιο ντιεςτζι...οδηγικά τζουλιέτα και α1 απέχουν πολύ... η αλφα είναι παντού και πάντα καλύτερη με το καλύτερο μπροστινό (και μάλλον φρένα) στην μικρομεσαία κατηγορία... το α1 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, όπως και η πλειοψηφία των σουπερμίνι... το θέμα του μεγέθους όμως παραμένει... σκέψου τι βολέει εσένα, και όχι τι μπορείς να αγοράσεις με 20κ...
μεταξύ α1 και φρ -μάλλον- θα διάλεγα το α1 αν η τιμολογιακή διαφορά δεν ήταν σημαντική, κυρίως λόγο ντιζαιν (περισσότερο μέσα και λιγότερο έξω) γιατί στον δρόμο ψιλιάζομαι θα ακολουθούν παράλληλους βίους
Για να σε διαφωτισω η τιμολογιακη διαφορα ειναι στα 3000 γιουρα...και το ιμπιζα με τα εργοστασιακα χενον αλλιως αλλα 800 ευρω παραπανω..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
πρίμιουμ δεν λες τα Αουντι... Δεν μπαίνουν δίπλα στις Μερκ και τις BMW, για να μη μιλήσω για κανένα σοβαρό πρίμιουμ στυλ Μαζεράτι δηλαδή.http://online.wsj.com/news/articles/SB1 ... 3407107038
Παίδες, μην ακούτε φύλλαδες όπως Wall Street Journal, ακούστε τον ΔΙΑ
Alfa Romeo Giulietta vs Audi A1 Sportback