-
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
Είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχω δει μέχρι στιγμής και έχω ζηλέψει. Οτιδήποτε άλλο με αφήνει αδιάφορο.
-
https://jalopnik.com/fiery-tesla-crash-traps-and-kills-four-after-electric-d-1851697336
Δυστυχως εγινε ξανα. Τη ρυθμιστικη αρχη στις ηπα που εδωσε το πρασινο φως να βγει αυτο το πραγμα στους δρομους την καταλαβαινω γιατι παντα γτπ ηταν.
Την αντιστοιχη ευρωπαικη δεν καταλαβαινω που μας εχει πρηξει τα αρχιδια χωρις λογο με τα adas, αλλα στην τεσλα κανει τα στραβα ματια.
-
Τα highland έχουν μηχανικό μοχλό απασφάλισης
-
Θεωρω απαραδεκτο οι κλειδαριες των θυρων να μην ανοιγοκλεινουν αποκλειστικα με μηχανικο τροπο.
-
Το ίδιο και τα Υ. Βασικά όλα τα τεσλα
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Σου Υ είναι λίγο κρυμμένος ο τρόπος
-
@ilias-a said in TESLA FORUM:
Θεωρω απαραδεκτο οι κλειδαριες των θυρων να μην ανοιγοκλεινουν αποκλειστικα με μηχανικο τροπο.
Αφού λέμε ότι έχει και μηχανικό τρόπο απασφάλισης
-
Αναλογα τι διαδικασια χρειαζεται για να ενεργοποιησεις το μηχανικο τροπο, συγχωρησε με δεν εχω μπει σε τεσλα και δε γνωριζω.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Σου Υ είναι λίγο κρυμμένος ο τρόπος
στα μπροστινα καθισματα ειναι ακριβως το ιδιο με τα 3αρια. Μοχλος μπροστα απο τα μπουτον των παραθυρων
-
@ilias-a said in TESLA FORUM:
Αναλογα τι διαδικασια χρειαζεται για να ενεργοποιησεις το μηχανικο τροπο, συγχωρησε με δεν εχω μπει σε τεσλα και δε γνωριζω.
-
Πίσω δεν έχουν καπάκια ;
Θυμάμαι λάθος ; -
Πίσω δεν έχουν καπάκια ;
Θυμάμαι λάθος ;Πίσω είναι ένα σκοινακι κάτω από το κάλυμμα. Υποπτεύομαι ότι δεν έχουν όλα τα Υ. Το δικό μου πίσω έχει μόνο φόδρα και όχι κάλυμμα οπότε υποπτεύομαι ότι δεν έχει. Δεν ξέρω γιατί. Το γράφει και το manual πάντως « Not all Model Y vehicles are equipped with a manual release for the rear doors»
-
Τα highland έχουν το ίδιο manual latch πίσω, που υπάρχει και στις μπροστά θύρες;
-
TESLA FORUM