-
@dettol said in TESLA FORUM:
@criuser said in TESLA FORUM:
Εν τω μεταξύ αυτόν τον μήνα στο ρεύμα στο πράσινο οικιακό και σε επαγγελματικό, στην ΔΕΗ η τιμή της κβω ρεύμα, πρόσθετες χρεώσεις ρεύματος και φπα, δηλαδή χωρίς ΔΤ-ΔΦ-ΕΡΤ, πήγε στα 25 λεπτά.
κακως δεν εχεις βαλει σταθερο τιμολογιο.
Ναι άλλη δουλειά δεν έχω, να ψάχνομαι για ένα ψαρονέφρι 2-4 ατόμων τον χρόνο διαφορά...
a. εσυ ανεφερες το που εχει φτασει το κοστος kwh, οχι εγω
b. δυο κλικ ειναι, μεσα απο το σαιτ της δεηΕγώ το αναφέρω για να σας πω ότι είστε ακριβοί και κοντά στο ντίζελ μου που δεν σταματάει πουθενά, ενώ εσείς σαν παππούδες που σας πέφτει πριν την είσοδο....
πηγαινε για καφεδακι, να παρεις και λιγο ματι τη σερβιτορα να ξελαμπικαρεις γιατι εχεις αρχισει να ρεταρεις.
Θα πάω αργότερα σήμερα...
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Αν η επιδότηση κοπεί, ή μείνει στα ιδιωτικά ως απόσυρση μόνο, ώστε να μην δίνει πολλά το κράτος, θεωρώ ότι οι πωλήσεις των ηλεκτρικών θα μειωθούν πολύ και προφανώς τα μτχ ηλεκτρικά
θα πέσουν ακόμα περισσότερο.Οι πωλήσεις νέων με τις τιμές μτχ πως σχετίζονται;
Να ελεγες οτι θα πεσουν οι τιμες νέων και άρα θα συμπαρασύρουν και τις τιμές μτχ να το καταλάβω...μου αρεσει που ψαχνεις λογικη σε αυτα που γραφει
Μπορώ να σας κάνω και ιδιαίτερα άμα θέλετε να με καταλαβαίνετε...
Πληρωμή προφανώς με λάπεια χρήματα...
-
Εν τω μεταξύ αυτόν τον μήνα στο ρεύμα στο πράσινο οικιακό και σε επαγγελματικό, στην ΔΕΗ η τιμή της κβω ρεύμα, πρόσθετες χρεώσεις ρεύματος και φπα, δηλαδή χωρίς ΔΤ-ΔΦ-ΕΡΤ, πήγε στα 25 λεπτά.
κακως δεν εχεις βαλει σταθερο τιμολογιο.
Ναι άλλη δουλειά δεν έχω, να ψάχνομαι για ένα ψαρονέφρι 2-4 ατόμων τον χρόνο διαφορά...
a. εσυ ανεφερες το που εχει φτασει το κοστος kwh, οχι εγω
b. δυο κλικ ειναι, μεσα απο το σαιτ της δεηΕγώ το αναφέρω για να σας πω ότι είστε ακριβοί και κοντά στο ντίζελ μου που δεν σταματάει πουθενά, ενώ εσείς σαν παππούδες που σας πέφτει πριν την είσοδο....
πηγαινε για καφεδακι, να παρεις και λιγο ματι τη σερβιτορα να ξελαμπικαρεις γιατι εχεις αρχισει να ρεταρεις.
Εχει δοκιμαστικό στον Σειρηνάκη σε λίγο,δεν προλαβαίνει για καφέ!Αν πάει καλά το δοκιμαστικό θα πάει για τσάι .
-
Πες του να μη πάει ακατουρητος. Ας κατουρήσει και λίγο.
Εντάξει το διαλύσατε το νήμα.
-
@lap said in TESLA FORUM:
Πες του να μη πάει ακατουρητος. Ας κατουρήσει και λίγο.
Εντάξει το διαλύσατε το νήμα.
ναι, ενω τοσες σελιδες ηταν γεματο μονο με πληροφοριες για τεσλα και αλλα ηλεκτρικα οχηματα
-
Βασικά το κατουρήσαμε το νήμα...
-
οτι εχει γινει και σε ολοκληρο το φορουμ
-
οτι εχει γινει και σε ολοκληρο το φορουμ
Εμ οταν το κριτήριο για την αγορά bev ειναι το αν πας ακατούρητος στη Χ τοποθεσία ......
TESLA FORUM