-
Ο χρήστης SpeechLess έγραψε:
Έτσι και αλλιώς σου χρέωσαν με την μία και τα δύο service! 140€ για το πρώτο service; Στο QQ 1.5 diesel το πρώτο service μου βγήκε λίγο πάνω από 70€, ενώ σε γνωστό μου που πήγε σε άλλη αντιπροσωπεία του κόστισε 10€ επιπλέον. Άκου εκεί 140€ και αλλαγή λαδιών κάθε 7.500km
Το πρώτο και μένα στα 1500 κάπου εκεί είχε πάει στο 70αρι αλλά τότε νομίζω έπαιζε και μια προσφορά απο την Nissan τύπου 'δωρεάν εργασία' ή κάτι παρόμοιο, αν ψάξω τις αποδείξεις θα θυμηθώ. Τώρα πήγανε ~65 ευρώ τα ανταλλακτικά (με την έκπτωση του ΦΠΑ που έχει αυτές τις μέρες η Nissan) και ~75 τα εργατικά οπότε βγήκε το 140αρι.
Όταν λέω στο πρώτο εννοώ αυτό των 15.000Km. Δεν έκανα αλλαγή λαδιων νωρίτερα. Οι τιμές για τον 1.5 diesel στο QQ είναι 70 με 80€. Τι διαφορετικό μπορεί να έκαναν στο Pulsar;
-
Τα 5w-30 είναι όλα 100% συνθετικά οπότε αλλαγή στα 15000 ή στο 1 χρόνο , δεν ισχυει η μ@λακια για αλλαγή στα 7500. Aν βάλεις ποτε δικά σου λάδια να κοιτάς επίσης να είναι για ντίζελ με dpf φίλτρο. Για το επόμενο σερβίς κάνε μια ερώτηση για το ποσο θα στοίχιζε το σερβίς στα εξουσιοδοτημενα, υπαρχει διάφορα στις τιμες που χρεώνουν. Απλα επιλεγεις κάποιο απο τα εξουδοτημενα που αναφέρει η ιστοσελίδα της Νισσάν για να μην εχεις πρόβλημα με την εγγύηση και μόλις τελειώσει πας σε καπου αλλου που και καλύτερη δουλεια θα κανουν και λιγότερα χρεώνουν και μπορείς να πας δικά σου ανταλλακτικά να μειώσεις ακόμη το κοστος.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
καλησπερα στην παρεα και απο εμενα, καιρο ειχα να ασχοληθω και να σας γραψω εμπειριες για το pulsar 1.5 diesel conn.
Το αμαξι 5 ιανουριου το 2017 κλεινει 1 χρονο μεχρι στιγμης εχω κανει 18300 χιλιομετρα.
Απο την ημερα που το πηρα κανω γεμισματα μονο με ντιζελ εκο αβιο απο συγκεκριμενο πρατηριο της πολης.
Στα 15000 εκανα το ετησιο σερβις που με κοστισε 105 ευρω .
Σημερα αλλαξα αριστερη βαση αμορτισερ το οποιο περιηλθε στην εγγυηση και απο τη ειδα επρεπε να βγουν οι υαλοκαθαριστηρες και το τροπετο απο την πανω πλευρα αλλα η επεμβαση κρατησε περιπου μιση ωρα .
Βασικα θελω να ρωτησω αν σας εχει τυχει σε πολυ κρυο να κανει κοψιματα ο κινητηρας, σημερα ειχαμε μειον 2 στην πολη μου και σε ανεβασια 1η 2η 3η με εκανε κομπιασματα, ρωτησα τον τεχνικο και με ειπε ειναι απο το κρυο και να μην ανησυχω.κομπιάσματα δεν μου έχει κάνει ποτέ ως τώρα.Λάδια αλλάζω κάθε 7.500χλμ μαζί με φίλτρο λαδιού και αέρα.Δεν μου το πρότειναν εγώ το ζήτησα.
Την βάση αμορτισερ γιατί την άλλαξες;;;; Ρωτώ επειδή έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια εγκάρσια σαμαράκια αν τα περάσω γρήγορα ακούγεται ένα γκαπ,δυνατό.Νομίζω ότι τερματίζει το αμορτισέρ(για τα μπροστινά μιλώ)το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;υγ,Και επειδή θα με ρωτήσετε,να ένας καλός λόγος για να αλλάζεις συχνά λάδια ειδικά στα diesel
http://www.drive.gr/posts/symvoyles/oi- ... es-toyrmpo
-
Αυτή η συζήτηση για αποφυγή της επίσημης αντιπροσωπειας και της εγγύησης που συνεπάγεται (γράφτηκε ακόμα και ότι δεν είναι καλό να έχεις μεγάλη εγγύηση γιατί σε δεσμεύει) μου θυμίζει το άλλο τραγικό νεοελληνικο περί αποφυγής εμβόλιων στα παιδιά.
Μιλάμε μακάρι να παίζουν μνημόνια ες αει μήπως κάποτε γίνουμε άνθρωποι. -
Μα Στέφανε τι σχέση έχει το να μην κάνεις εμβόλια με το να μην πηγαίνεις στην επίσημη αντιπροσωπεία??
Το πρώτο είναι κομπογιαννιτισμός το δεύτερο διαφορετική επιλογή.Δεν είπε κανείς να μην κάνεις service, να το κάνεις εκτός επίσημου δικτύου είπαμε.
Να αγοράζεις το εμβόλιο και να μην το κάνει παιδίατρος αλλά παθολόγος -
Μετά πάντως από αρκετά χρόνια και αυτοκίνητα και ενώ ήμουν της άποψης να αποφεύγω τα επίσημα, όσον αφορά το duster είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν πρόκειται να φύγω από τον αντιπρόσωπο. Ο λόγος είναι πως μετά από 70000 χλμ διαπίστωσα πως τα κόστη συντήρησης έφτασαν μόλις τα 540 ευρωπουλάκια. Με άλλο αυτοκίνητο στα χλμ, είχα δώσει αρκετά περισσότερα. Αυτά βέβαια τα γράφω με κάθε επιφύλαξη!
-
φιλε alexadrinos στην πολη μεσα ακουγοταν ο θορυβος οταν εστριβα το τιμονι οχι στην πορεια , οταν πηγα για διαγνωση ακουσα διαφορα , οπως οτι μπορει να προηλθε με το πλυσιμο του πιεστικου μεσα στο θολο, απο καμια λακουβα μεχρι που βγηκε ο πωλητης και ειπε θα το περασουμε αστοχια υλικου. Πανε και εσυ να στο ριξουν μια ματια
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μετά πάντως από αρκετά χρόνια και αυτοκίνητα και ενώ ήμουν της άποψης να αποφεύγω τα επίσημα, όσον αφορά το duster είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν πρόκειται να φύγω από τον αντιπρόσωπο. Ο λόγος είναι πως μετά από 70000 χλμ διαπίστωσα πως τα κόστη συντήρησης έφτασαν μόλις τα 540 ευρωπουλάκια. Με άλλο αυτοκίνητο στα χλμ, είχα δώσει αρκετά περισσότερα. Αυτά βέβαια τα γράφω με κάθε επιφύλαξη!Πάω να πάρω Duster ΤΩΡΑ!!! Εγώ σε 5 χρόνια και 80.000χλμ και με έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά έχω δώσει περί τα € 3.000 (μαζί με μια βλάβη των €800)!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μετά πάντως από αρκετά χρόνια και αυτοκίνητα και ενώ ήμουν της άποψης να αποφεύγω τα επίσημα, όσον αφορά το duster είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν πρόκειται να φύγω από τον αντιπρόσωπο. Ο λόγος είναι πως μετά από 70000 χλμ διαπίστωσα πως τα κόστη συντήρησης έφτασαν μόλις τα 540 ευρωπουλάκια. Με άλλο αυτοκίνητο στα χλμ, είχα δώσει αρκετά περισσότερα. Αυτά βέβαια τα γράφω με κάθε επιφύλαξη!
Πάω να πάρω Duster ΤΩΡΑ!!! Εγώ σε 5 χρόνια και 80.000χλμ και με έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά έχω δώσει περί τα € 3.000 (μαζί με μια βλάβη των €800)!!
Τέτοια λέγε μου να το δώσω όσο όσο!! χαχαχα!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έχεις δωρεάν service 5 χρόνια εσύ!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχεις δωρεάν service 5 χρόνια εσύ!
Μπα! Με 23-25.000 χλμ το χρόνο μάλλον 2,5 χρόνια (μέχρι 60.000 χλμ όριο)
-
Και όμως φίλοι αλήθεια είναι. Μόλις 540 το συνειδητοποίησα το ΣΚ όταν άθροισα τις αποδείξεις. Φυσικά όμως για το duster δεν θα έπρεπε να είναι έτσι; Επί της ουσίας είναι ένα χαμηλού κόστους όχημα που όμως φέρει ένα κινητήρα 15ετίας πλέον αν και πέρα για πέρα αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
φιλε alexadrinos στην πολη μεσα ακουγοταν ο θορυβος οταν εστριβα το τιμονι οχι στην πορεια , οταν πηγα για διαγνωση ακουσα διαφορα , οπως οτι μπορει να προηλθε με το πλυσιμο του πιεστικου μεσα στο θολο, απο καμια λακουβα μεχρι που βγηκε ο πωλητης και ειπε θα το περασουμε αστοχια υλικου. Πανε και εσυ να στο ριξουν μια ματιαΜέσα στην εβδομάδα θα πάω για service (θα σας πω και τιμούλα) οπότε θα τους πω να το κοιτάξουν.Εγώ δεν έχω κάποιο θόρυβο.Δυο τρεις φορές το χω ακούσει υπό συγκεκριμένες συνθηκες.Πρέπει να τερματίζει το αμορτισέρ εγώ έτσι το καταλαβαίνω τουλάχιστον.
-
ωραια με το καλο ποσα χιλιομετρα εχεις πανω κατω ? προχωρησες σε καμια αλλαγη ελαστικων ?
-
στα 35 χιλ ειμαι,ευχαριστημένος μεχρι τώρα.Το δικο μου ηταν από την πρωτη παρτιδα που έφτασε Ελλαδα
Για λάστιχα το ψάχνω. -
ενας φιλος που το πηρε μαιο 2015 εβαλε τα 205 55 r16 primacy 3 , 320 ευρω και δε χαμηλωσε καθολου το προφιλ ισα ισα εχει καλυτερο πατημα και φρεναρισμα αντι τον 195 60 r16 που φορουσε τα οποια ειναι διασταση τιμολογιακα απλησιαστη. Το γραφει και το βιβλιαρακι οδηγιων για τα 205 55 16
-
έκανα και γω το προγραμματισμένο service.Λάδια,φίλτρο λαδιού ,αέρα και καμπίνας.140 ευρόπουλα.Ταρίφα είναι παιδιά.
Φυσικά μύθος και το φτηνό service των diesel.Μόνο αν τα αλλάξεις μόνος σου συμφέρει. -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
έκανα και γω το προγραμματισμένο service.Λάδια,φίλτρο λαδιού ,αέρα και καμπίνας.140 ευρόπουλα.Ταρίφα είναι παιδιά.
Φυσικά μύθος και το φτηνό service των diesel.Μόνο αν τα αλλάξεις μόνος σου συμφέρει.Θα μπορούσε Αγγελε να είναι και φθηνότερο. Δεν ίσχυε το all clear service με δώρο το ΦΠΑ;
Εμένα περισυ στο qq με όλα τα παραπάνω πλήρωσα 125 ευρώ και χωρίς έκπτωση. -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Φυσικά μύθος και το φτηνό service των diesel.Μόνο αν τα αλλάξεις μόνος σου συμφέρει.Ακριβά πλήρωσες άγγελε.
Δεν ισχυε το all clear service με την έκπτωση 24%;
Και εγώ πέρυσι στο qq τα ίδια πράγματα μου είχαν κοστίσει 125 ευρώ και χωρίς κάποια έκπτωση εκείνη την εποχή. -
Γράφει κάπου στο service manual τι ακριβώς πρέπει να αλλάζεται σε κάθε service; Βλέπω για παράδειγμα στην απόδειξη που μου έδωσαν για το πρώτο service των 15.000Km ότι μου έχουν αλλάξει λάδια και φίλτρο λαδιού, αλλά όχι φίλτρο αέρα και καμπίνας. Στο manual δεν κατάφερα να δω αν είναι υποχρεωτικές οι αλλαγές όλων των φίλτρων. Μιλάω για QQ αλλά προφανώς και για το Pulsar το ίδιο ισχύει.
Nissan Pulsar