-
Καλησπερα.τι ακριβως ειναι το active trace control ;το εχει δοκιμασει καποιος σε πορεια για το πως αντιδρα το αμαξι;
-
Έχει αντικαταστήσει κανείς τις αλογόνου στη μεσαία σκάλα με led; Σηκώνει την αντικατάσταση το φανάρι; Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς τις led που πουλάει ο Θεοχαράκης με ένα χρόνο εγγύηση (170 ευρώ + ΦΠΑ) και είναι κοινές για pulsar, micra, qq και άλλα μοντέλα της εταιρίας. Πολύ καλό τo pulsar αλλά τα φώτα στις εκδόσεις χωρίς led είναι επιεικώς απαράδεκτα!
-
Οβτως απαραδεκτα τα φωτα.εγω θα βαλω λαμπες osram night breaket next generation 40€
-
Ο χρήστης nikoskall έγραψε:
Καλησπερα.τι ακριβως ειναι το active trace control ;το εχει δοκιμασει καποιος σε πορεια για το πως αντιδρα το αμαξι;Active Trace Control: ελέγχει τη συμπεριφορά και την τροχιά του αυτοκινήτου και εφαρμόζει πίεση πέδησης, δίνοντας την αίσθηση του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Με τον τρόπο αυτό, το σύστημα συντελεί στην διατήρηση της πορείας στις στροφές, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις τάσεις υποστροφής. Αυτό, το ιδιαίτερα έξυπνο σύστημα, συνεργάζεται άψογα με τον οδηγό, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης.
-
Αρχή εποχής με το Pulsar. Το περιμένω από βδομάδα.
Είμαι στην ωραία φάση αναζήτησης αξεσουάρ. Θα ήθελα τις προτάσεις σας.
Έχεις κανείς τοποθετήσει πρόσφατα σύστημα multimedia και αν ναι , ποιό έβαλε και αν αξίζει γενικά.
Η αντιπροσωπεία τοποθετεί σύστημα με κόστος 700€ μαζί με κάμερα οπισθοπορείας. -
alex_18 μια καλη κινηση ειναι οι λασπωτηρες μπρος πισω , τους τοποθετησα στην τιμη τον 70 ευρω κανουν δουλεια
και ελαστικες μοκετες τις γνησιες πανω απο τις βελουδινες τις φοραω . -
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος Pulsar 1.5 diesel με 50.200 χλμ. έχω να παρατηρήσω ότι το κάθισμα του οδηγού τρίζει ελαφρά ή να το πω διαφορετικά δείχνει χαλαρό με τρόπο ώστε να καταλαβαίνω μια ελαφρά κίνηση με αντίστοιχο θόρυβο. Πριν 2 εβδομάδες έκανα μικρό service και το έθεσα ως παρατήρηση στο ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ - ΑΘΗΝΑ. Τους τόνισα οτι αν δεν οδηγηθεί το αμάξι από κάποιον με τρόπο τέτοιο όπως κάποιο απότομο σταμάτημα ή να στρίψουμε απότομα ή να κάνει ζιγκ ζαγκ, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος τρίτος. Μετά το service μου ειπώθηκε ότι δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα και οτι παρόλα αυτά έσφιξαν τις βίδες και το γρασάρισαν. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει!!! Να σημειώσω ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο είχα κάνει πάλι την ίδια παρατήρηση όπου μετα το service είχε λυθεί το θέμα για κανά εξάμηνο. Μετά εμφανίστηκε και με τρόπο που νομίζω οτί γινόταν όλο και πιο συχνό το φαινόμενο. Το καλοκαίρι όπου κυκλοφόρησα σε επαρχιακούς δρόμους και η οδήγηση είχε και ρυθμό πιο γρήγορο από ότι σε πόλη το φαινόμενο ήταν θα έλεγα εκνευριστικό. Σκοπεύω να το ξαναπάω αλλά φοβάμαι οτι δεν θα βρω ανταπόκριση. Υπάρχει κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα και μήπως βρήκε λύση?
-
Είναι γνωστό θέμα και σε QQ
Δες παρακάτω
www.qashqaiforum.gr/thread/12/?page=49 -
Στο δικό μου δεν δεν έχω παρατηρήσει κατι ανάλογο με αυτό που περιγράφεις.2014 μον. 60000χλμ.
Ρίξε μια ματιά στο λινκ έχει αναλυτικά κάποιες ενέργειες που μπορείς να κάνεις μόνο σου και που ίσως σου δώσουν λύση.http://www.qashqaij11greekclub.com/view ... f=54&t=188
-
Το πρόβλημα είναι οτι ο ήχος δεν προέρχεται από κάτι που χτυπάει πάνω σε κάτι μεταλλικό. Στην περίπτωσή μου μιλάμε οτι αντιλαμβάνομαι μια ανεπαίσθητη χαλαρότητα του καθίσματος. Πιστεύω ότι όπως το έχω προσδιορίσει το πρόβλημα υπάρχει στη δεξιά ράγα του καθίσματος. Παρόλο που μου είπαν οτι έσφιξαν και λίπαναν όλα τα σημεία που πρέπει, εντούτοις το πρόβλημα παραμένει.
-
Εντωμεταξύ με τρελαίνει ότι ως πρώην κάτοχος NISSAN ALMERA N15 δεν είχα κανένα θέμα με τα καθίσματα και τώρα με ένα αμάξι 3ετίας αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Στην 10ετια τι θα συμβαίνει δηλαδή?
-
Αν έχει ακόμα εγγύηση, ζητά αλλαγή όλου του συστήματος του καθίσματος
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης petntoul έγραψε:
Εντωμεταξύ με τρελαίνει ότι ως πρώην κάτοχος NISSAN ALMERA N15 δεν είχα κανένα θέμα με τα καθίσματα και τώρα με ένα αμάξι 3ετίας αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Στην 10ετια τι θα συμβαίνει δηλαδή?Ξέχνα την αξιοπιστία των παλιών αυτοκίνητων.Πλεον δεν υπάρχει.Δυστυχως τα νέα αυτοκίνητα είναι πολύπλοκα.Κάτσε να δεις όταν αρχίσουν να βαράνε πλακέτες και αισθητήρες τι έχει να γίνει.Θα ψάχννουμε να βρούμε την βλάβη και όταν την βρίσκουμε θα πάνε τα 300 και θα έρχονται.Θα μας γλεντήσουν τα συνεργεία.
-
Εντάξει, το κάθισμα δεν έχει σχέση με την μηχανολογική-ηλεκτρονική πολυπλοκότητα. Μπορεί να θέλει κάτι σφίξιμο ή να είναι σχεδιαστικό/κατασκευαστικό θέμα.
-
Κάτι που εχω παρατηρήσει εγω στο δικό μου είναι οτι στο παράθυρο του οδηγού όταν το εχω ανοικτό απο την μέση και πάνω (ας πουμε πχ λίγο ανοικτό να μπαίνει αέρας) στις αναταράξεις-λακούβες ή αν ανοίξω και κλείσω την πόρτα κάτι ακούγεται οτι παίζει εσωτερικά της πόρτας. Το τζάμι δεν είναι γιατί με το χέρι που το κουνάω είναι βράχος και το παράθυρο λειτουργεί κανονικά.
Το μόνο περίεργο είναι αν ανοίξω το παράθυρο στην περιοχή απο περίπου την μέση και κάτω ο θόρυβος εξαφανίζεται... Καμιά ιδέα? -
Καλησπέρα! Αυτό με το παράθυρο του οδηγού το είχα και γω! Κάτι ανάλογο είχε και ένας γνωστός. Το έχω παρατηρήσει και στα πίσω παράθυρα ειδικά το αριστερό! Σε μένα μετά από τρεις επισκέψεις και πρήξιμο στην αντιπροσωπεία, άνοιξαν την πόρτα και ήταν χαλαρές οι βίδες από τους οδηγούς του παράθυρου. Στο γνωστό μου είχε φύγει μια βίδα συγκράτησης από το μηχανισμό (μάλλον δεν έδωσε σημασία στους θορύβους) και έκανε βόλτες μέσα στη πόρτα! Βγάζουν τα πλαστικά της πόρτας και μετά στη συναρμολόγηση μπορεί να μην τα καταφέρουν τόσο καλά! Σε μένα το κομμάτι με τα κουμπιά των παραθύρων έχει μια πιο μεγάλη χαλαρότητα πλέον, στο γνωστό όλα οκ!
-
αυτό με το παράθυρο συμβαίνει και στο δικό μου.Εντάξει δεν το θεωρώ σημαντικό.
-
Το κάνει και το QQ. Πέρα από τον θόρυβο δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης petntoul έγραψε:
Το πρόβλημα είναι οτι ο ήχος δεν προέρχεται από κάτι που χτυπάει πάνω σε κάτι μεταλλικό. Στην περίπτωσή μου μιλάμε οτι αντιλαμβάνομαι μια ανεπαίσθητη χαλαρότητα του καθίσματος. Πιστεύω ότι όπως το έχω προσδιορίσει το πρόβλημα υπάρχει στη δεξιά ράγα του καθίσματος. Παρόλο που μου είπαν οτι έσφιξαν και λίπαναν όλα τα σημεία που πρέπει, εντούτοις το πρόβλημα παραμένει.Αισθάνεσαι η δεξιά πλευρά του καθίσματος έστω και ανεπαίσθητα να μετακινείται προς τη μεριά του λεβιέ ταχυτήτων σε π.χ. αριστερές στροφές που το βάρος του σώματος πέφτει στα δεξιά του καθίσματος. Στη ράγα είναι κουμπωμένο το κάθισμα, όμως μετακινείται ελαφρώς προς τα δεξιά - πίσω. Κάτι τέτοιο αντιλαμβάνεσαι;
-
Κάπως έτσι νιώθω το κάθισμα να κινείται και όχι απαραίτητα οταν είμαι σε κίνηση. Συμβαίνει και όταν πάω να βγω από το αμάξι όπου πάλι το βάρος του σώματος πιέζει την αριστερή πλευρά του καθίσματος. Πάντως είμαι κατα 99% σίγουρος οτι το πρόβλημα πηγάζει στην δεξιά πλευρά.
Nissan Pulsar