-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αυτο το κατεβασμα ηταν ο τροπος οδηγησης των ατμοσφαιρικων οι οποιοι στροφαραν ψηλα οπως για παραδειγμα κατι β τεκ χοντα που χτυπαγες καθε μερα 7000 σ.α.λ
Χαμηλα ειχαν θεματακι μεχρι να μπει το β τεκ.Ετσι, λοιπον βηκαν τα τουρμπο τα οποια θεωρητικα επετρεπαν να κινησε με μια ταχυτητα πανω χωρις να κατεβαζεις μιας και σε συγκεκριμενες χαμηλες σ.α.λ παρουσιαζαν μεγαλυτερη ευκινησια (ροπη).
Βεβαια εαυ οδηγησε οπως σ αρεσει και οπως σε ευχαριστει.
Απλά οι μικροί τούρμπο, λόγω χαμηλότερου κυβισμού και συμπίεσης από έναν αντίστοιχο ατμοσφαιρικό, είναι ληθαργικοί μέχρι να ανεβάσει πίεση η τουρμπίνα. Βάλε τώρα ενδεχόμενες μακριές σχέσει και κοιμισμένο ηλεκτρόγκαζο για λόγους ρύπων και έδεσε το γλυκό. Η λύση είναι απλά περισσότερες ΣΑΛ στην εκκίνηση και ίσως λίγο πατινάρισμα του συμπλέκτη.
-
Χαιρετώ την παρέα σας.
Είμαι κάτοχος Nissan Pulsar 1200 cc με αυτόματο κιβώτιο και εξοπλισμό n-connecta από αρχές του 2017.
Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος.Είμαι από τους οδηγούς που ψάχνουν μια άνετη και ασφαλή οδήγηση χωρίς γκάζια και τρελές ταχύτητες. Μου αρέσουν οι τεχνολογικές ευκολίες και γι' αυτό και επέλεξα την πλούσια έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο.
Νομίζω αυτή η έκδοση εξοπλισμού δεν είναι πλέον διαθέσιμη, αλλά όποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι σχετικό ευχαρίστως να απαντήσω.
-
Γεια σου...Εγω είμαι κάτοχος του 1.2 energy..ολόφρεσκος κιόλας.. το παρέλαβα την προηγούμενη Δευτέρα..πρώτες εντυπώσεις θετικές...Από τους πιο παλιούς κατόχους εγώ θα θελα εμπειρίες Όσο αφορά τον κινητήρα κυρίως...Σου έχει κάψει λαδι;Όσο στρώνει ο κινητήρας ομαλοποιειται η λειτουργία του;αναφέρομαι πρώτη δευτερα που θέλει τρόπο κ προσοχή μην σου κλωτσησει ..αν κ εσυ με το αυτόματο λογικα δεν εχεις τετοιο θεμα...απο κατανάλωση πως τα πας;πρωτο σερβις ποτε εκανες;Χαχαχαχα..σε τρέλανα..σε οτι θες απαντάς..
-
Έχω κάνει πολύ λίγα χλμ, περίπου 8,000 σε 1.5 χρόνο.
Σέρβις έκανα όταν έκλεισα 1 χρόνο. Λάδια δεν έχει κάψει.
Σε πρόσφατο ταξίδι σε αυτοκινητόδρομο είχα κατανάλωση 6lt/100km. Εντός πόλης το 7άρι είναι σίγουρο.
Η έκδοση που έχω εγώ φοράει 17'' ζάντες (τρομάρα του) οπότε η κατανάλωση είναι μάλλον λίγο αυξημένη.
Σχετικά με το αυτόματο κιβώτιο είναι κάτι το οποίο δε το μετάνιωσα και ας μου κόστισε περίπου +1500 ευρώ. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτο το κατεβασμα ηταν ο τροπος οδηγησης των ατμοσφαιρικων οι οποιοι στροφαραν ψηλα οπως για παραδειγμα κατι β τεκ χοντα που χτυπαγες καθε μερα 7000 σ.α.λ
Χαμηλα ειχαν θεματακι μεχρι να μπει το β τεκ.Ετσι, λοιπον βηκαν τα τουρμπο τα οποια θεωρητικα επετρεπαν να κινησε με μια ταχυτητα πανω χωρις να κατεβαζεις μιας και σε συγκεκριμενες χαμηλες σ.α.λ παρουσιαζαν μεγαλυτερη ευκινησια (ροπη).
Βεβαια εαυ οδηγησε οπως σ αρεσει και οπως σε ευχαριστει.
Απλά οι μικροί τούρμπο, λόγω χαμηλότερου κυβισμού και συμπίεσης από έναν αντίστοιχο ατμοσφαιρικό, είναι ληθαργικοί μέχρι να ανεβάσει πίεση η τουρμπίνα. Βάλε τώρα ενδεχόμενες μακριές σχέσει και κοιμισμένο ηλεκτρόγκαζο για λόγους ρύπων και έδεσε το γλυκό. Η λύση είναι απλά περισσότερες ΣΑΛ στην εκκίνηση και ίσως λίγο πατινάρισμα του συμπλέκτη.
Ακριβώς! Θέλει να εξοικειωθείς στον τρόπο απόκρισης του γκαζιού και με τι ποσότητα γκαζιού θα αρχίσεις να γεμίσεις την τουρμπίνα. Αν προέρχεσαι από old school ντιζάτο n/a θέλει άλλη προσέγγιση.
Αυτό το έχω παρατηρήσει και στο baleno που είναι πούπουλο π.χ. 1000στροφές ανηφόρα 2α δεν έχει. Πας με πρώτη. Φαντάζομαι σε άλλα που είναι και πιο βαριά με παρόμοια ροπή θα είναι πιο έντονο το φαινόμενο. -
Σήμερα παρατήρησα κάτι...Κάθε φορά που ανάβω την μηχανή κ πριν ξεκινήσω απενεργοποιω το ss..σήμερα ξεχάστηκα κ σε μια διαδρομή εντός πόλεως 10 λεπτών ήταν ενεργοποιημένο...Δεν χρειάστηκε όμως να μπει σε λειτουργία γιατί δεν έτυχε να σταματήσω τελείως κάπου.. Όταν έφτασα στον προορισμό μου κ σταμάτησα το αυτοκίνητο μου έδειξε ότι είχα κάνει την χαμηλότερη κατανάλωση μέχρι τωρα..4.9lt. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο όταν είναι ενεργοποιημένο το ss.να ελέγχεται η κατανάλωση με κάποιο τρόπο;επαναλαμβάνω δεν χρειάστηκε να λειτουργήσει ας ήταν ενεργοποιημένο....Η απλά ήταν κάτι τυχαιο;
-
Εντελώς τυχαίο.
-
Όντως εντελώς τυχαίο, εφόσον δεν σταμάτησες πουθενά.
Υπάρχει όμως 10λεπτη διαδρομή εντός πόλης, χωρίς να σταματήσεις ούτε μια φορά; Ποια είναι αυτή η πόλη; Να μετακομίσουμε, βρε παιδί μου!
-
Χαχαχα...Σου έχει τύχει ποτέ να συγχρονιστουν όλα στον δρόμο σου;φανάρια..κινηση..πεζοί.. τα πάντα.. 10 λεπτά κοντά στο κέντρο της Πάτρας κ δεν σταμάτησα πουθενά...λοιπόν.. με το καλό σας περιμένουμε..χαχαχα...
-
Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το κουμπί της έντασης στο connect. Δεν υπακούει η ρόδα στην αύξηση-μείωση της έντασης φωνής. Π. Χ. Το γυρίζω να αυξήσω την ενταση και ανεβοκατεβαινει η ένταση μόνη της και στο τέλος μπορεί να μειωθεί αντί να αυξηθεί . Με καλύπτει η εγγύηση για το κουμπί αυτό;
-
Φυσικά.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά αυτοκινήτου και είμαι κοντά στο Pulsar.
Αυτό που με τρενάρει είναι η νέα εγκύκλιος για τις εκπομπές ρύπων EURO-6 ειδικότερα για το πετρέλαιο.
Για τον λόγο αυτό μάλλον θα καταλήξω στην βενζίνη.
Θα ήθελα τις εντυπώσεις σας για το Pulsar 1.2T και την αξιοπιστία του κινητήρα.
Ευχαριστώ -
Έχουν γραφτεί μια σελίδα πίσω, το 95% εδώ είναι κάτοχοι πετρελαίου με ελάχιστα βενζίνη και λίγα χλμ.
Ο κινητηρας είναι της ρενο με καλές αναφορές.
Προχώρα στην αγορά αλλά να ξέρεις οι εκδόσεις που είναι διαθέσιμες είναι η energy και με ψάξιμο οι accenta.
-
Καλημερα και απο μενα.εγω φιλε μου το πηρα σε energy και περιμενω να ερθει.δεν υπηρχε σε accenta αλλα και να υπηρχε παλι energy θα επερνα γιατι ο εξοπλισμος σε καλυπτεις σχεδον σε ολα.δεν ξερω τι ειναι αυτο που θες και λειπει απο το energy.ισως το κλιμα και οι ζαντες ελαφρου κραματος ειναι η κυρια διαφορα με το accenta
-
Ολοκαίνουργιος κάτοχος του 1.2 energy....με παίδες κ εμένα πολύ το δίλλημα πετρέλαιο η βενζίνη...Τελικά λόγω σχετικά λίγων χιλιομέτρων τον χρόνο περίπου 8 με 10 χιλιάδες.. αποφάσισα βενζίνη.. Ο κινητήρας είναι ζωηρός αλλά κ ιδιαίτερος...Πρέπει να του αφιερώσεις χρόνο για να τον συνηθίσεις..Κατά τα άλλα κ τραβήγματα έχει κ οικονομικός μπορεί να γίνει...η energy για μένα είχε ότι χρειάζομαι...Δεν ήθελα κάτι παραπάνω...το αυτοκίνητο είναι ποιοτικό κ τραβάει τα βλέμματα..Κ λόγω των προσφορών της nissan κυκλοφορούν όλο κ περισσότερα..
-
Σε ποσες μερες το πηρες ;εγω κλεινω 9 μερες σημερα..ελπιζω μεσα στην.βδομαδα να το εχω στα χερια μου
-
Έφαγα καθυστέρηση μιας εβδομάδος...Ήταν κλειστά τα πάντα εκείνη την εβδομάδα της Παναγίας...με το που άνοιξαν την Δευτέρα..Τρίτη το παρέλαβα..αν εξαιρέσεις το λοιπόν εκείνη την εβδομάδα έκανα περίπου 10 μέρες για να το παραλάβω...Σου εύχομαι με το καλό να το πάραλαβεις..σε καταλαβαινω απολυτα η προσμονη κ η αγωνία σε τρελαινουν ευχάριστα...
-
Ευχαριστω πολυ
-
Καλησπέρα, κάτοχος και εγώ πλέον του pulsar 1.5 dci accenta. Παραγγελία αρχές Αυγούστου παραλαβή 27 λόγω διακοπών..Το πρώτο ταξίδι έδειξε κατανάλωση 4.5/100 με το cruise στα 120χλμ. Το αυτοκίνητο έκανε 500+ χλμ και έχει για αλλα τόσα ακόμα!!
-
Καλορίζικο κ καλοτάξιδο...Κ απροβληματιστο...άσχετα με την κατανάλωση πως είδες το αυτοκίνητο;τι χρώμα το πηρες;Εγώ έχω το 1.2 energy σε γκρι..Που πιστεύω πως του ταιριάζει φοβερά...
Nissan Pulsar