-
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ανακοινώθηκαν τιμές για το Nissan Pulsar.
Aπό 15000 το βενζινοκίνητο 1.2 και από 17.300 το 1.5 diesel.χώρους για την κατηγορία έχει...τα υπόλοιπα δεν μου κινούν καν το ενδιαφέρον...
Το είδα από κοντά στην Αυτοκίνηση και δε με ενθουσίασε...δε θα έδινα ένα ποσό κοντά στα 18-19 για αυτό το αμάξι.Εξωτερικά πάντως δεν είναι κακό.
-
Αυτο βέβαια είναι η τιμή καταλόγου, σωστά? Το θέμα όμως είναι όταν πας στον έμπορο και αρχίσεις τα παζάρια, πού θα πάει?
Η δική μου απορία: τι ακριβώς είναι το 'πάντρεμμα' με τη Renault? Κάποτε η Nissan έφτιαχνε αυτοκίνητα που δεν χαλαγάνε, δεν σε άφηναν, τυπικά ιαπωνικής κατασκευής. Πού βρίσκεται σήμερα στο θέμα αυτό? Έχει επηρρεαστεί από την συμβίωση με τους Γάλλους?
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Αυτο βέβαια είναι η τιμή καταλόγου, σωστά? Το θέμα όμως είναι όταν πας στον έμπορο και αρχίσεις τα παζάρια, πού θα πάει?Η δική μου απορία: τι ακριβώς είναι το 'πάντρεμα' με τη Renault? Κάποτε η Nissan έφτιαχνε αυτοκίνητα που δεν χαλαγάνε, δεν σε άφηναν, τυπικά ιαπωνικής κατασκευής. Πού βρίσκεται σήμερα στο θέμα αυτό? Έχει επηρεαστεί από την συμβίωση με τους Γάλλους?
Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα...Οι οπαδοί της εταιρίας ισχυρίζονται πως δεν έχει επηρεαστεί αρνητικά, αλλά μάλλον η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Προβλήματα έχουν ακουστεί.
Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι τα καινούρια αυτοκίνητα είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα σαφώς πιο απλά σε τεχνολογία και ηλεκτρονικά συστήματα οχήματα του παρελθόντος. Θεωρούν ότι οι πιθανότητες κάτι να χαλάσει είναι περισσότερες, όταν σε σχέση με το απλό αυτοκινητάκι του παρελθόντος, που ήθελε μόνο λαδάκια και ένα απλό σέρβις και από εξτρά εξοπλισμό ήταν γυμνό, το νέο έχει πάνω του της Παναγιάς τα μάτια και οι μηχανές πιέζονται πολύ περισσότερο για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή σχέση μειωμένης κατανάλωσης/αυξημένης απόδοσης. Ο αντίλογος, βέβαια, είναι η πρόοδος της τεχνολογίας και η βελτίωση σε κάθε επίπεδο. Επίσης, ποτέ δε γυρίζεις πίσω...πάντα κοιτάς μπροστά... -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Αυτο βέβαια είναι η τιμή καταλόγου, σωστά? Το θέμα όμως είναι όταν πας στον έμπορο και αρχίσεις τα παζάρια, πού θα πάει?Η δική μου απορία: τι ακριβώς είναι το 'πάντρεμμα' με τη Renault? Κάποτε η Nissan έφτιαχνε αυτοκίνητα που δεν χαλαγάνε, δεν σε άφηναν, τυπικά ιαπωνικής κατασκευής. Πού βρίσκεται σήμερα στο θέμα αυτό? Έχει επηρρεαστεί από την συμβίωση με τους Γάλλους?
Ποια παζαρια ;;; ειδικά στη nissan με Θεοχαράκη όλοι την ίδια τιμή πουλάνε αναγκαστικά!
Οτι πάρεις σε κανα αξεσουάρ ή σε ανταλλαγή! -
Το είδα και εγώ στην έκθεση και μπορώ να πω ότι το βρήκα καλύτερο απ' ό,τι περίμενα. Η ποιότητα του εσωτερικού είναι πολύ καλή και οι χώροι για επιβάτες μεγάλοι. Το πορτ-μπαγκάζ δε με εντυπωσίασε και τόσο -συγκριτικά με τους χώρους επιβατών.
Βέβαια οι τιμές του είναι τσιμπημένες. Θα έλεγα ότι είναι, τουλάχιστον, 1000 με 1500 ευρώ πάνω από τις 'σωστές'. Συνεπώς, τσιμπημένο και άγνωστο Nissan, που απευθύνεται σε κοινό που ζητά value for money, δεν το βλέπω να τα πάει και τόσο καλά. Εκτός και αν αρχίσουν τις εκπτώσεις... -
Ο εισαγωγέας θα έπρεπε να το τιμολογισει μάλλον καλύτερα. Δίπλα του υπάρχει το μισοπεθαμενο Megane και θα ήταν η ευκαιρία του να ξαναγίνει γνωστό. Μετά από χρόνια με ένα άγνωστο για τους περισσότερους όνομα ένα μικρομεσαίο Nissan ισπανικής κατασκευής δεν το τιμολογεις συγκριτικά με το Golf ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Γενικά ο Θεοχαρακης είναι ακριβώς ενώ και η επιτυχία του qashqai του έχει βγάλει αλαζονεία...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο εισαγωγέας θα έπρεπε να το τιμολογισει μάλλον καλύτερα. Δίπλα του υπάρχει το μισοπεθαμενο Megane και θα ήταν η ευκαιρία του να ξαναγίνει γνωστό. Μετά από χρόνια με ένα άγνωστο για τους περισσότερους όνομα ένα μικρομεσαίο Nissan ισπανικής κατασκευής δεν το τιμολογεις συγκριτικά με το Golf ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Ισπανικής καταγωγής??? Πού παράγεται? Πού κολλάει η Ισπανική καταγωγή?
-
Ισπανική κατασκευή = κατασκευαζεται στην Ισπανία. Σε εργοστάσιο της Nissan στην Ισπανία.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ισπανική κατασκευή = κατασκευαζεται στην Ισπανία. Σε εργοστάσιο της Nissan στην Ισπανία.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Διάβασα καταγωγή στο μήνυμα σου.
-
Το επεξεργαστηκα ,οσο αντεξα στην εκθεση.. Αξιος αντικαταστατης του tiida..
-
Το μεξικάνικο Tiida απλώς έκανε guest στην Ευρώπη. Το Pulsar είναι άξιος αντικαταστατης του Almera ...
-
Ααα οκ..
-
Ωραίο μέσα και έξω.
Όμως, όπως και να το κάνουμε το παιχνίδι του οικογενειακού παίζεται στους χώρους και σε αυτό το Pulsar είναι πρακτικά αχτύπητο, αφού με μεταξόνιο που φτάνει τα 2,700 μ. είναι μεγάλο ακόμα και για τα δεδομένα της κατηγορίας «D». Αρκεί να σας πούμε ότι οι πίσω μπορούν να κάτσουν ακόμα και σταυροπόδι και αυτό δεν είναι υπερβολή. Υπάρχει τέλος χώρος υπέρ-πλούσιος για τα κεφάλια.
Δεύτερος παράγοντας, η άνεση. Και εδώ παρά την απουσία αναρτήσεων αιχμής, καθώς αυτές αποτελούνται από ΜακΦέρσον εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω, η άνεση όχι μόνο δεν υποφέρει, αλλά αντίθετα θα υποστηρίζαμε ότι είναι ακριβώς αυτό που απαιτείται ισορροπώντας ανάμεσα στο «άνετο» και στο «σφιχτό». Το Pulsar δεν γέρνει, δεν περνά «μέσα» από τις λακκούβες και γενικά η συμπεριφορά του είναι ασφαλής χωρίς εκπλήξεις. Με λίγα λόγια αυτό που ζητά το 90% της κατηγορίας.
http://www.gocar.gr/test-drives/first-drive/13535,ODHGOYME_Nissan_Pulsar_Epistrofh_stis_.html -
Το παρήγγειλα σήμερα. Σχεδιαστικά όπως έχει αναφερθεί και εδώ είναι αδιάφορο.Το επέλεξα στην κατηγορία του με κριτήριο τους μεγάλους χώρους τον δοκιμασμένο και ροπάτο ντιζελοκινητήρα του.Επίσης έχει πολύ καλή εργονομία και ορατότητα.Ελπίζω να ναι και αξιόπιστο,θα δούμε.
-
Ποσο?
Τι έκδοση / εξοπλισμό?
Ετοιμοπαράδοτο ή παραγγελια?
Εγγύηση?
-
Βγήκε στα 18.500 πληρωμένη και η επέκταση εγγύησης για άλλα 3 χρόνια εργοστασιακή και μεταβιβάσιμη.
Πήρα την μεσαία έκδοση acenta.Έχει αρκετά καλούδια.Παράδοση τέλος Δεκέμβρη. -
Καλοταξιδο φαινεται καλη επιλογη και καλη τιμη.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
χωρίς την παραμικρή διάθεση ειρωνείας αυτό που θα αντιγράψω από το gocar :
'όταν λέμε σβέλτα, το Pulsar 1.5 D επιταχύνει στα 100 km/h από στάση στον αξιοπρεπέστατο χρόνο των 11,5 sec'Ρωτώ, λοιπόν : είναι αξιοπρεπέστατο το 11,5;;
πόσα καινούρια αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας έχουν χειρότερους χρόνους;
Nissan Pulsar