-
Έχω το diesel έκδοση acenta.Έχω κάνει μέχρι τώρα 8000χλμ.Τα περισσότερα εκτός.Η μέση κατανάλωση έχει 'κολλήσει' στα 4,7/100.Πολύ καλούς χώρους άριστη εργονομία καλή ορατότητα.Στον δρόμο πηγαίνει αρκετά καλά.Έχει μια ασάφεια όταν θελήσεις να το οδηγήσεις γρήγορα.Από μηχανή αστέρι.Αθόρυβη και με πολύ δύναμη.Με ότι ταχύτητα έχεις μέσα προσπερνάς.Έχω ξεχάσει τα κατεβάσματα.Τα φρένα επίσης πολύ καλά.Μόνη παραφωνία κάποιες ατέλειες στην συναρμολόγηση.
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Δες εδώΤο είδα αν και λίγο καθυστερημένα
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Έχω το diesel έκδοση acenta.Έχω κάνει μέχρι τώρα 8000χλμ.Τα περισσότερα εκτός.Η μέση κατανάλωση έχει 'κολλήσει' στα 4,7/100.Πολύ καλούς χώρους άριστη εργονομία καλή ορατότητα.Στον δρόμο πηγαίνει αρκετά καλά.Έχει μια ασάφεια όταν θελήσεις να το οδηγήσεις γρήγορα.Από μηχανή αστέρι.Αθόρυβη και με πολύ δύναμη.Με ότι ταχύτητα έχεις μέσα προσπερνάς.Έχω ξεχάσει τα κατεβάσματα.Τα φρένα επίσης πολύ καλά.Μόνη παραφωνία κάποιες ατέλειες στην συναρμολόγηση.Αυτά είναι τα όμορφα του πετρελαίου. Ξεχνάς τις αλλαγές ταχυτήτων (εκτός πόλης ειδικά) και ξεχνάς να φουλάρεις. Από κοντά που το είδα είναι όμορφο αλλά λίγο μεγάλο και στην diesel έκδοση ο κινητήρας δεν πρέπει να ακούγεται πολύ στο εσωτερικό. Τουλάχιστον από έξω που τον άκουσα δεν έκανε και πολύ θόρυβο συγκριτικά με το 1.3 diesel της fiat που ακούγεται αρκετά.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ξεχνάς τις αλλαγές ταχυτήτων (εκτός πόλης ειδικά)Ναι καλά. Πιάσε το σε πολύ χαμηλές ή πολύ ψηλές να δεις τι καλά που πάει.
-
Το Qashqai 1.5 που οδήγησα πάντως μια χαρά πήγαινε και πράγματι ένιωθες ότι είχε παντού ροπή και δεν χρειαζόταν αλλαγή ταχύτητας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξεχνάς τις αλλαγές ταχυτήτων (εκτός πόλης ειδικά)
Ναι καλά. Πιάσε το σε πολύ χαμηλές ή πολύ ψηλές να δεις τι καλά που πάει.
Για τους περισσότερους οδηγούς και την πλειονότητα των περιπτώσεων η ροπή έστω και στο μικρό εύρος στροφών που τη δίνει ειναι υπεραρκετή.
-
Μόνο σε συντηρητική οδήγηση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο σε συντηρητική οδήγηση.Έχεις δει σε ποιο θέμα απαντάς; Πες μου ότι μπαίνεις και στο τοπικό της Ferrari και γράφεις για υψηλές καταναλώσεις και μικρό χώρο αποσκευών!!!
-
-
παιδια οποιος εχει παρει το pulsar μηπως εχει προσεξει το λαστιχο στο μπροστινο παρ-μπριζ απο το καθρεπτη και περα αν παταει καλα στο κρυσταλλο η εχει καμια ατελεια στην τοποθετηση ?
Γνωστος μου το πηρε και βδομαδα δεν εκλεισε και το λαστιχο σε αλλα σημεια παταει και σε αλλα το εχει ρουφηξει μεσα.... -
Ο γνωστός σου δεν πήγε να το δείξει στην αντιπροσωπία?
Δεν χρειάζεται να γίνουν δύο ή τρεις για να επιβεβαιωσει αν υπάρχει θέμα ή όχι.Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
σκόπευε να παει το σαβατο το πρωι που δεν δουλευει αλλα εγω του προτεινα να παει αυριο πριν την δουλεια και να μην το καθυστερηση.
-
Προσωπικά πρώτη φορά το ακούω, μπορεί να μην έγινε καλή τοποθέτηση. Να το πάει στη αντιπροσωπεία να δούμε τι θα του πούνε κι αν όντως υπάρχει πρόβλημα πως θα το διορθώσουν.
-
http://www.autoblog.gr/2015/05/27/to-fo ... atafernei/
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2015/05/27/to-ford-focus-apotygxanei-sto-moose-test-to-nissan-pulsar-ta-katafernei/Όντως το Pulsar φάνηκε πολύ πιο άνετο στο τεστ απο το Focus.Γενικά πιστεύω πως η Nissan επανήλθε επιτέλους πολύ δυναμικά στη συγκεκριμένη κατηγορία!
-
Η Nissan μια χαρά εταιρεία ήταν και είναι. Μια χαρά αυτοκίνητα έβγαζε και βγάζει. Αυτό απέχει όμως πολύ από το να θεωρούμε πως τα αυτοκίνητα της σε οδική συμπεριφορά υπερέχουν της φορντ. Μια πτυχή ενός τεστ δεν είναι αποκαλυπτική της συνολικής συμπεριφοράς των 2 οχημάτων. Προσωπικά δεν με πείθει. Όχι φυσικά γιατί έχω κάποιο θέμα με την Νισσάν ή την φορντ. Απλά η εξελικτική πορεία των 2 μοντέλων είναι συντριπτικά υπέρ του focus.
-
Το Pulsar φαίνεται σα να το σώζει το ESP, μιας και νιώθω πως κόβει απότομα στον πρώτο ελιγμό. Η Ford θα πρέπει να κάνει κάτι με το βάρος των αυτοκινήτων της. Καλό το στήσιμο στον δρόμο, αλλά θα ήταν καλύτερο να κάνει μια δίαιτα στα μοντέλα της.
ΥΓ. Εντωμεταξύ τώρα βλέπω πως την καλύτερη επίδοση την έχει η Citroën Xantia Activa V6 του 1999 με 85Kmh, πάνω από Porsche, Audi R8, Ferrari κλπ, ενώ το X-Trail έχει καλύτερη επίδοση από το GT-R
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το Pulsar φαίνεται σα να το σώζει το ESP, μιας και νιώθω πως κόβει απότομα στον πρώτο ελιγμό.Αυτό ακριβώς. Εγώ βλέπω ένα Pulsar που είναι φιμωμένο από το ESP και ένα Focus που αντιδρά υπερστροφικά κουνώντας την ουρά του. Το πρώτο θα ξενερώσει έναν ψαγμένο οδηγό, ενώ το δεύτερο θα ενθουσιάσει περισσότερο.
-
Παρόλα αυτά σε οικογενειακό αυτοκίνητο, φουλ φορτωμένο, το ESP θα έπρεπε να λειτουργεί καλύτερα. Αν τώρα ο άλλος είναι μόνος του και θέλει να χαρεί το Focus του, θα μπορούσε να απενεργοποιήσει το ESP και να παίξει όσο θέλει.
Νομίζω πως ESP και συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος (AEB) θα πρέπει να αξιολογούνται και να μαθαίνουμε βαθμολογίες για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Γιατί μπορεί να σου χρεώνουν οι κατασκευαστές τα ESP και AEB, αλλά δεν κάνουν όλα την ίδια δουλειά.
-
Jim Str & cosneo , τελικα πηγε στην αντιπροσωπεια και του ειπαν οτι εγινε λογω μεγαλης πιεσης απο την αποκερωση που κανουν , και οτι παρατηρηθηκε και σε αλλα οχηματα ..
Nissan Pulsar