-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Δεν το λές και άσχημο αν και φαίνεται να είναι περισσότερο επανασχεδίαση του υπάρχοντος αυστραλέζικου/κινέζικου tiida , το δε μεταξόνιο το ίδιο με τα τελευταία είναι: 2.7 μέτρα.Ακριβώς αυτό είναι, φαινόταν και κάτω από το καμουφλάζ. Αν δεις στην πρώτη σελίδα, το έχω γράψει από το Νοεμβρη.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Δεν το λές και άσχημο αν και φαίνεται να είναι περισσότερο επανασχεδίαση του υπάρχοντος αυστραλέζικου/κινέζικου tiida , το δε μεταξόνιο το ίδιο με τα τελευταία είναι: 2.7 μέτρα.
Ακριβώς αυτό είναι, φαινόταν και κάτω από το καμουφλάζ. Αν δεις στην πρώτη σελίδα, το έχω γράψει από το Νοεμβρη.
Όντως είδα το πόστ σου στην 1η σελίδα και έχεις κάνει πολύ καλή εκτίμηση.
Πιθανόν να νόμιζαν ότι ακόμα και το 2ης γενίας tiida/pulsar δεν ήταν αυτό που ήθελαν σχεδιαστικά για την Ευρώπη, επιπρόσθετα δε μάλλον άφησαν να 'ξεθωριάσει χρονικά' η περίπτωση του 1ης γενιάς tiida στην Ευρώπη προκειμένου με ένα άλλο όνομα να δείξουν ότι ξεκόβουν οριστικά με την αποτυχία του τελευταίου γι'αυτό μάλλον και η, διετής και βάλε, καθυστέρηση να εμφανίσουν κάτι στα μικρομεσαία.
Τώρα αν τους κάτσει αυτή την φορά αυτό είναι άλλη ιστορία.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Όντως είδα το πόστ σου στην 1η σελίδα και έχεις κάνει πολύ καλή εκτίμηση.Όχι ρε συ, ποια εκτίμηση;
Απλά ΦΑΙΝΟΤΑΝ, η Nissan δεν προσπαθούσε καν να το κρύψει κατά τις δοκιμές. Για κάποιο λόγο όποιος υπέγραφε το άρθρο δεν το είχε δει
-
Τα ίδια με το τιειδα θα έχει η πορεία του..
Κατά τα άλλα θα γεμίσουν τα ελληνικά νησιά με νοικιάρικα pulsar.
A, και κάποια στελέχη της nissan europe θα το οδηγάνε λογικά..
Ανατολική Ευρώπη όμως λογικά θα πάει καλά.. -
Η σειρά 1 δηλαδή είναι πιο όμορφη?
-
η 1 είναι BMW και ο,τι βγάλει η BMW το βλέπει ο κόσμος με άλλο μάτι και σιγά σιγά αποδέχεται το σχήμα του
το Pulsar μου αρέσει από μπροστά και πλάγια...
στο πίσω μέρος, τα φώτα φαίνονται πολύ μεγάλα -
H 1 έχει άσχημα μπροστά φώτα.
Σε αυτό όλες μα όλες οι γραμμές είναι άσχημες. Πόσο πιο φλύαρο θα μπορούσε να είναι δηλαδή μέχρι την μπροστινή΄κολώνα;
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Τα ίδια με το τιειδα θα έχει η πορεία του..
Κατά τα άλλα θα γεμίσουν τα ελληνικά νησιά με νοικιάρικα pulsar.
A, και κάποια στελέχη της nissan europe θα το οδηγάνε λογικά..
Ανατολική Ευρώπη όμως λογικά θα πάει καλά..Στη θέση σου δεν θα έπαιζα στοίχημα. Μιλάμε για την εταιρία που κατορθώνει και πουλάει το Juke . Το συγκεκριμένο δεν το βλέπω σαν φτωχό Μεξικάνο από τα Θερμά Νερά (aguas calientes) συγγενή όπως ήταν το Tiida, γιατί είδα παρουσίαση, σχεδιαστικές διαφορές, λένε καλό εσωτερικό, κινητήρες της προκοπής κλπ.
Στο μάτι είναι αξιοπρεπές. Δεν ξέρω από το C-segment ποιο είναι συγκλονιστικά καλύτερο. To Tiida ήταν απαράδεκτο από τις φωτογραφίες, ενώ αυτό περιμένω live να δω αν θα μας φέρει ανακατωσούρα. Και εμένα δεν μου άρεσαν τα πίσω φώτα, όπως και στο Qashqai. 4.38 είναι μπόλικο για χάτσμπακ και δεν ξέρω αν υπάρχει τόση ανάγκη για σπηλαιώδη χώρο στο πίσω κάθισμα και στο χώρο αποσκευών.
@kwsnmen
Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο φλύαρο, δεν ρωτάμε τέτοια πράγματα. -
Το εσωτερικό του.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@kwsnmen
Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο φλύαρο, δεν ρωτάμε τέτοια πράγματα.Σωστά. Να το στείλουν στη Γαλλία για διορθώσεις.
-
Όμορφο το εσωτερικό όπως όμορφος είναι και ο πίνακας οργάνων που έχω δει σε άλλες φωτογραφίες.
-
ευτυχώς που υπάρχουν τα qashqai/Jukebox
αυτό είναι για παππούδια -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ευτυχώς που υπάρχουν τα** qashqai**/Jukebox
αυτό είναι για παππούδια
Το χρώμα λανσαρίσματος δεν ήταν τυχαίο, λέω εγώ τώρα.
-
Όντως, μπορει τα παπούδια να πληρώνουν κασκάι και να παραλαμβάνουν πουλσαρ.
Παντως συμφωνώ, είναι πιο σοβαρη προσπάθεια (για Ευρωπη) από το τιειδα που δεν ηταν καν προσπάθεια.. -
http://www.autoblog.gr/2014/05/27/nissa ... ideration/
-
http://www.youtube.com/watch?v=SrHyYtIygtc είναι στα γαλλικά αλλά δείχνει το εσωτερικό και το εξωτερικό του Pulsar
-
Carbon look διαχυτη για τα 110 ατίθασα άτια!!!
-
Ανακοινώθηκαν τιμές για το Nissan Pulsar.
Aπό 15000 το βενζινοκίνητο 1.2 και από 17.300 το 1.5 diesel. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Aπό 15000 το βενζινοκίνητο 1.2 και από 17.300 το 1.5 diesel.χώρους για την κατηγορία έχει...τα υπόλοιπα δεν μου κινούν καν το ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Aπό 15000 το βενζινοκίνητο 1.2 και από 17.300 το 1.5 diesel.Συγκρίνοντας με τιμές qasqai ενα λέω πω πω καπέλο που πληρώνουμε για τα crossover
Nissan Pulsar