-
Καλησπέρα!
Εγώ πάλι το προτείνω πρώτο, σε όσους θέλουν τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο.
Ίσως χάνει λίγο σε εμφάνιση. Υποκειμενικό αυτό! Στα υπόλοιπα είναι από κορυφαίο έως πολύ καλό!
Όταν, σπάνια, το βλέπω στο δρόμο, το χαζεύω.
Κατά τη γνώμη μου, ένα από τα κορυφαία οχήματα που κυκλοφορούν! -
Είναι υπερβολική η κατανάλωση 7 λιτ/100χλμ, μεικτή, για ένα τέτοιο αυτοκίνητο diesel; Διαβάζω στο φόρουμ ότι το CRV σαφέστατα έχει χαμηλότερες καταναλώσεις. υπάρχει κάποιος κάτοχος HRV μπορεί να μοιραστεί μαζί μας την κατανάλωσή που έχει και με τι συνθήκες την πετυχαίνει;;; Δεν είμαι κάτοχος , ψήνομαι και δεν ψήνομαι αλλά αγγελία μεταχειρισμένου που έχει την παραπάνω κατανάλωση σβήνει την φλόγα
ευχαριστώ.
-
7 λίτρα είναι πάρα πολλά για το συγκεκριμένο. Στο spritmonitor αναφέρει ως μέση κατανάλωση για το HRV 1.6 diesel τα 4,91lt/100Km, τιμή εξαιρετική. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι πάρα πολύ οικονομικός!
Μήπως τελικά δεν θέλει να πουλήσει αυτός με την αγγελία και έβαλε ότι να ναι; -
-
χαχαχαχα
δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα βρε συ από ένα οδηγό!
Δεν ξέρεις σε τι συνθήκες οδηγεί αυτός. Π.χ. έχω φίλο που το αμάξι το χρησιμοποιεί μόνο για την πόλη και κάνει αποστάσεις 1-2 χλμ. και σβήνει. Μόνο αυτό! Ξέρεις τι μέση κατανάλωση θα έχει αυτός;
Καλύτερα εμπιστεύσου σαιτ μετρήσεων που δείχνουν δεδομένα από πολλούς οδηγούς (όπως το spritmonitor). -
Καλό το spritmonitor
μέχρι και που βάζουν καύσιμο δηλώνουν κάποιοι.κάπου που μπορούμε να βρούμε τι προβλήματα έχει βγάλει το κάθε μοντέλο, υπάρχει ;
-
Για δες το parkers.
-
Ο χρήστης ilias-t έγραψε:
Καλό το spritmonitor
μέχρι και που βάζουν καύσιμο δηλώνουν κάποιοι.κάπου που μπορούμε να βρούμε τι προβλήματα έχει βγάλει το κάθε μοντέλο, υπάρχει ;
Και το σάιτ του honest John έχει αρχείο προβλημάτων
-
Το νέο HRV
Στις 18/2 η παρουσίαση του Ιαπωνία
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ybridiko-neo-honda-hr-v-premiera-ton-febroyario
https://www.drive.gr/news/nea-montela/erhetai-ybridiko-honda-hr-v
Υ.Γ. Τον υβριδικό του jazz με συνδυαστικά 109hp? Σαν λίγος μου φαίνεται για το συγκεκριμένο..
-
Με την λογική που ήρθαν οι τιμές του νέου τζαζ εδώ θα ξεφύγει η τιμή το 30αρι είναι προ των πυλών....
Honda HR-V 2014