-
Στα παραπάνω βίντεο δεν παίζει ρόλο τόσο η μετάδοση της κίνησης μπρος πίσω,όσο ένα μπλοκέ ή περιορισμένης ολίσθησης στον ίδιο άξονα.Τέτοιο διαθέτει το Subaru το terios και κάποια άλλα πιο ακριβά αυτοκίνητα(land Rover κλπ).Η BMW έχει ένα πολύ καλό ηλεκτρονικό σύστημα που στέλνει τη ροπή σε κάθε τροχό ξεχωριστά χρησιμοποιώντας αισθητήρες.
-
Μολις ειδα το βιντεακι που ανεβασε ο φιλος παραπανω... Τρομερη η τετρακινηση του Jeep.
Ομως ρε παιδια μια ερωτηση... Ολες οι τετρακινησεις ετσι δεν επρεπε να ηταν??? Τι σοι 4χ4 ειναι μετα??
Και επισης εστω οτι στο κλειδωμα 50-50 ειναι τετρακινηση... Οι αριστεροι τροχοι γιατι να γυριζουν και οι δεξιοι να μην δινουν την αντιστοιχη δυναμη και να γυριζουν με την ιδια ταχυτητα με τους αριστερους και το αυτοκινητο να μην εχανε καθολου??Εγω ηξερα οτι το 4χ4 ειναι οταν καποιος/οι τροχοι χανουν οι αλλοι συνεχιζουν να δινουν και ετσι δεν υπαρχει προβλημα.
-
**Καλό θα ήταν η συζήτηση να επικεντρωθεί στο Honda HR-V **
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Μολις ειδα το βιντεακι που ανεβασε ο φιλος παραπανω... Τρομερη η τετρακινηση του Jeep.Ομως ρε παιδια μια ερωτηση... Ολες οι τετρακινησεις ετσι δεν επρεπε να ηταν??? Τι σοι 4χ4 ειναι μετα??
Και επισης εστω οτι στο κλειδωμα 50-50 ειναι τετρακινηση... Οι αριστεροι τροχοι γιατι να γυριζουν και οι δεξιοι να μην δινουν την αντιστοιχη δυναμη και να γυριζουν με την ιδια ταχυτητα με τους αριστερους και το αυτοκινητο να μην εχανε καθολου??Εγω ηξερα οτι το 4χ4 ειναι οταν καποιος/οι τροχοι χανουν οι αλλοι συνεχιζουν να δινουν και ετσι δεν υπαρχει προβλημα.
Διάβασε για τα διαφορικά και την λειτουργία τους. Αυτό που λες επιτυγχάνεται μόνο με διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης ή μπλοκέ ή μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων.
-
Και μιας και αναφέρθηκε ως αποτρεπτικό για την αγορά του HRV η έλλειψη τετρακίνησης για βόλτες στα χιονοδρομικά, ας δούμε και το παρακάτω βιντεάκι:
ΥΓ. Ελπίζω να μην είμαι off-topic.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Διάβασε για τα διαφορικά και την λειτουργία τους. Αυτό που λες επιτυγχάνεται μόνο με διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης ή μπλοκέ ή μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων.
Τελευταιο και κλεινω το off topic και ζητω συγνωμη και απο τους mods απλως αναφερθηκα μιας και υπηρχε η συζητηση.
Πραγματικα δεν ειχα ενημερωθει για αυτο φιλε REALZEUS. Μεγαλη εφευρεση αυτα τα διαφορικα...
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. -
http://www.autoblog.gr/2015/12/07/honda ... es-ellada/
-
Έχει κανεις κανένα νέο για το ποτέ έρχεται Ελλάδα για να το (ξανα)δούμε και για να το οδηγήσουμε?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τελικά παιδιά στο δρόμο δε το έχω δει ακόμη ,δεν έχει έρθει Ελλάδα;
Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τέτοιες τιμές που να το δείς στο δρόμο; 'Ολες οι αντιπροσωπείες το έχουν, μπορείς να κοιτάξεις εκεί
-
Περιμένω αυτές τις μέρες ένα H-RV diesel που έχω παραγγέιλει. Θα κοινοποιήσω κάποιες πληροφορίες μόλις το πιάσω στα χέρια μου.
-
Καλωσόρισες στο forum,υπέροχη επιλογή ψευδώνυμου
Ενημέρωσε όταν παραλάβεις,θα έχει ενδιαφέρον! -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
υπέροχη επιλογή ψευδώνυμουΕιχαμε και τον bihlas καποτε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
υπέροχη επιλογή ψευδώνυμου
Ειχαμε και τον bihlas καποτε
Πίσω απ'αυτά τα μέλη με τα ευφάνταστα ψευδώνυμα, λογικά πρέπει να υπάρχει nonos με φαντασία
-
Ο χρήστης aplutos έγραψε:
Περιμένω αυτές τις μέρες ένα H-RV diesel που έχω παραγγέιλει. Θα κοινοποιήσω κάποιες πληροφορίες μόλις το πιάσω στα χέρια μου.Κατέβαινα με ένα διπλα δίπλα σήμερα το πρωί στην Κηφισίας!
Μικρούλι είναι, πιο μικρό από το QQ.
Ασχημο δεν το λες, καλύτερο εμφανισιακά από το CRV αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.
Για λίγο πήγαινε ακριβως από πίσω από ένα QQ στο ίδιο χρώμα (γκρι σκούρο μεταλλικό) αλλά ήταν τεκνα το QQ και φύσαγε! -
Καλημέρα Στέφανε!
Συμφωνώ ότι το QQ είναι πολύ πιο όμορφο από το HRV!
Διαφωνώ ότι το HRV είναι πιο ωραίο από το CRV! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλημέρα Στέφανε!
Συμφωνώ ότι το QQ είναι πολύ πιο όμορφο από το HRV!
Διαφωνώ ότι το HRV είναι πιο ωραίο από το CRV!Στο CRV βρίσκω άθλιο το πίσω μέρος! Το HRV χωρίς να είναι κάτι αξιομνημόνευτο τουλάχιστον είναι πιο συμβατικό!
Το μπροστινό μέρος το είδα σχεδόν ίδιο! -
Το πίσω μέρος του CRV είναι ιδιαίτερο...Μαζί με του XC60 διαφέρουν από τα υπόλοιπα που εν πολλοίς αντιγράφουν το ένα το άλλο. Το αν αρέσει βέβαια είναι υποκειμενικό. Εμένα πιο πολύ με χαλάει το 'συμβατικό' μπροστά μέρος...
Στο HRV όλα συμβατικά μοιάζουν. Εμένα το αμάξι μου προκαλεί νύστα σχεδιαστικά. Ανάμεσα σε αδιάφορο και άσχημο σέβομαι πιο πολύ το άσχημο, ιδίως εάν προσπάθησε ο δημιουργός...και ας απέτυχε -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το πίσω μέρος του CRV είναι ιδιαίτερο...Μαζί με του XC60 διαφέρουν από τα υπόλοιπα που εν πολλοίς αντιγράφουν το ένα το άλλο. Το αν αρέσει βέβαια είναι υποκειμενικό. Εμένα πιο πολύ με χαλάει το 'συμβατικό' μπροστά μέρος...
Στο HRV όλα συμβατικά μοιάζουν. Εμένα το αμάξι μου προκαλεί νύστα σχεδιαστικά. Ανάμεσα σε αδιάφορο και άσχημο σέβομαι πιο πολύ το άσχημο, ιδίως εάν προσπάθησε ο δημιουργός...και ας απέτυχεΣυμφωνώ με τον emperor με την μόνη διαφορά ότι το πίσω μέρος του xc60 είναι όμορφο ενώ του crv άσχημο. ...
Άρα συμφωνώ και με τον Στεφανο...
Σας μπέρδεψα λίγο ε;
[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χαχα! Μάλλον εννοείς ότι του XC60 είναι καλύτερο, ενώ του CRV μέτριο αντίγραφο! Σε αυτό θα συμφωνήσω, αν και εμένα δεν με χαλάει καθόλου ο κώλος και του δεύτερου!
Honda HR-V 2014