-
@stelioskrete: ευκολάκι το χρώμα....μπλέ ή πορτοκαλί (εαν το θές ιδιαίτερο). Τα άλλα έιναι πολυφορεμένα και βαρετά.
@Harisma: LOL....!!
-
Ε όχι και έτσι φίλοι σας καλώ όλους στη Κρήτη για αντικριστο χαχα
Το μπλε πάντως το βγάζει σε 2 τύπους blue jetset κ blue shade χαχα
-
Αν εγώ το αγόραζα και προσπερνούσα το πρακτικό λευκό και το όμορφο πορτοκαλί που του πάνε, θα πήγαινα στο Glacier Metallic.
Τα σκούρα χρώματα, μαύρο, κλπ. νομίζω πως εξαλείφουν τις όμορφες γραμμές του αυτοκινήτου, το κάνουν να δείχνει μικρότερο και έχουν κι όλα τα πρακτικά προβλήματα (φαίνεται συνεχώς λερωμένο, ζεσταίνεται περισσότερο στον ήλιο, φαίνονται περισσότερο οι γρατσουνιές κλπ.).
-
Πρόσεχε τί υπόσχεσαι....το αντικριστό είναι σοβαρή υπόθεση...αχαχα!!
Στο Site μόνο το jetset blue έχει (αυτό λέω εγώ). Επίσης τa anvil & desert είναι ωραία, εαν βγαίνουν ακόμα.
-
συμβουλή 1η:Πάρε diesel να ευχαριστηθείς χλμ
συμβουλή 2η: Χρώμα:Κόκκινο
-
Καλημέρα σε όλους. Επειδή με ενδιαφέρει το diesel 1.6 ddct μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι κατανάλωση έχει;
Θα κάνω πάνω απο 25.000χλμ το χρόνο οπότε παίζει ρόλο για μένα.
Ευχαριστώ πολύ
-
Glacier Metallic. ειναι απο οτι βλέπω το κανονικό ασημή κ δεν βλέπω να μου πολύ αρέσει αν κ πρακτικό ... το jetset blue ίσως η το GRANITE CRYSTAL METALLIC ...?
-
Είδες που στά 'λεγα; Τελικά μετά το αυτοκίνητο, θα σου διαλέξουμε και το χρώμα!
Για μένα Omaha orange (πιο παιχνιδιάρικο, εκκεντρικό και εντυπωσιακό) ή Jetset blue (πιο mainstream αλλά σχεδόν εξίσου εντυπωσιακό)..
-
Για μένα Omaha orange (πιο παιχνιδιάρικο, εκκεντρικό και εντυπωσιακό) ή Jetset blue (πιο mainstream αλλά σχεδόν εξίσου εντυπωσιακό)..
Συμφωνώ και στα 2 χρώματα....αυτό το αυτοκίνητο θέλει χρώμα!
-
Γεια χαρά μήπως ξέρει κάποιος μου πει της διαφορές ανάμεσα στο longitude του 17 με το longitude του 19 ?
Ευχαριστώ
-
Του '19 είναι facelift με τις όποις βελτιώσεις και άλλο κινητήρα βενζίνης.
-
https://www.autoblog.gr/2018/06/06/epishmo-jeep-renegade-facelift/
αυτες ειναι σε γενικές γραμμές. Ισως καλύτερη ηχομόνωση και ίσως λίγο καλυτερα ρυθμισμένες αναρτήσεις.
τα led τα ξεχνάς, 1200Ε τιμή καταλόγου και νομίζω στην εκδοση limited διαθέσιμα μονο. υπήρχε ενα full led limited στο car .γρ πριν λίγες ημέρες από θεσσαλονικη , manual , diesel. αν δεν με ενδιεφερε το αυτοματο κιβώτιο θα το έχα τσιμπήσει.
αυτά
-
Καλημέρα,
Υπάρχει κάποιος κάτοχος rene longtitude 2018 2019 να επιβεβαιώσει ότι στην συγκεκριμένη έκδοση έχει χειρολαβές για τα πίσω καθίσματα?
Στην αντιπροσωπεία μου τα μασάνε
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα,
Υπάρχει κάποιος κάτοχος rene longtitude 2018 2019 να επιβεβαιώσει ότι στην συγκεκριμένη έκδοση έχει χειρολαβές για τα πίσω καθίσματα?
Στην αντιπροσωπεία μου τα μασάνε
Ευχαριστώ
Απλά να ενημερώσω προς γνώση και συμμόρφωση μελλοντικών ενδιαφερόμενων...
Την επόμενη ημέρα της παραλαβής renegade auto diesel longtitude έκδοση, αντιλαμβάνομαι πως δεν έχει πίσω χειρολαβές (αυτές που είναι πάνω από το παράθυρο των πίσω επιβατών)... παρόλο που στο όχημα test drive της ιδιας έκδοσης έιχε κανονικά και σε όλα τα φυλλάδια δεν αναφέρεται ως στοιχείο έξτρα εξοπλισμού ή κάτι παρόμοιο.
Μιλάω με την τον διανομέα από οπου το αγόρασα και με τα πολλά μου αναφέρουν πως ούτε αυτοι γνωρίζουν κάτι και θεωρητικά θα έπρεπε να έχει... με ενημερώνουν μετά απο 2 ημέρες πως μιλώντας με FCA έμαθαν πως απο την παραγωγή του Σεπτεμβρίου και ύστερα όλα τα renegade έρχονται από το εργοστάσιο χωρίς πίσω χειρολαβες... και πως θα πρέπει **εγώ να μιλήσω **με την FCA greece να δουμε αν τουλάχιστον μπορούν να μου δώσουν κάποιο αξεσουαρ που προσαρμόζεται στην πλάτη του πίσω καθίσματος ώστε να κρεμάω τουλαχιστον σακάκια, καθαριστηριο κτλ..
το τηλεφωνικό κέντρο της αντιπροσωπείας που σημειωτέον βρίσκεται στην Ιταλία και απαντούν απο εκεί, αφού στην αρχή μου ανέφερε πως στο φυλλάδιο με τα χαρακτηριστικά και στην εκτύπωση της προσφοράς που πήρα και αναφέρει αναλυτικά τον εξοπλισμό, αναφέρεται ως disclaimer πως τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν αν πάσα στιγμή (!!! οι τίμούλες όμως δεν αλλάζουν έτσι κοπελιά??) , μου απάντησε πως θα το δούν και θα μου απαντήσουν σύντομα. Μετά από μια εβδομάδα και κανα 2 τηλέφωνα ακόμη μπας και υπάρχει κάτι νεότερο, με ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να μπουν εκ των υστέρων χειρολαβές και πως το μόνο που θα μπορύν να κάνουν έιναι να μου κάνουν δώρο το αξεσουάρ που σας ανάφερα..
Τώρα πως μια μάρκα που θέλει να θεωρηθεί ώς 'premium' βγάζει αυτοκίνητο χωρίς χειρολαβές και κάνει αλλαγές στον εξοπλισμό χωρίς να ενημερώσει κανέναν, δεν μπορώ να το καταλάβω... το τελευτάιο αμάξι που είδα χωρίς χειρολαβές ήταν ένα micra του 2015 που κοστιζε ομως (καινούργιο) 10 χιλίαρικα, μισή τιμή και βάλε κάτω από το jeep...
Κατά τα άλλα το αμάξι αν και στο στρωσιμο, φάινεται ότι έχει αρκετή ροπή, καλό πάτημα αν και τις λακούβεςκαι κακοτεχνιες τις καταλαβάινεις μάλλον λόγω ανάρτησης που την έχουν σφιχτή για να μειώσουν τις (λόγω σχήματος και ύψους) κλίσεις.
το τιμόνι πρέπει να χάνει και τραβάει λίγο δεξιά.... αλλά θα το τεστάρω πάλι εθνική πριν τους το πάω και τους βρίσω...
κατανάλωση σε ταξίδι με νορμάλ ταχύτητα (
-
Προφανέστατα κόβουν εξοπλισμό από τα Ελληνικά για να μεγαλώνει το κέρδος αλλά και για να βάλουν άλλον εξοπλισμό που έλκει περισσότερο τους πελάτες.
Και φυσικά κόβουν εξοπλισμό που θεωρούν ότι δεν θα τον πάρει αμέσως είδηση ο πελάτης και πιθανά να μην στραβώσει όταν το καταλάβει. Τα τελευταία χρόνια το συνηθίζει αυτό το FIAT Group σε όλα τα μοντέλα.
Σκέφτομαι ότι κοιτούσα την έκδοση SPORT. Αυτή θα είχε τελικά μόνο τα βασικά και αν...
-
Πάνε και κόβουν κάτι τέτοια 'ψιλά' από τον εξοπλισμό, που για κάποιον όμως μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Επίσης άντε πες να αφαιρέσουν τις χειρολαβές, ας άφηναν 1-2 αγκιστράκια για να κρεμάς κοστούμι κλπ. Στο Fiesta MK8 για παράδειγμα δεν έχει χειρολαβές, αλλά έχει αγκιστράκια για κρέμασμα ρούχου κλπ.
-
Goodyear ultragrip Suv 480 ευρω τα 4 ή Vredestein xtremes 450 ευρω. Ποια θα προτιμουσατε;
Επισης μου εχει αναψει ακρετες φορες το λαμπακι του κινητηρα και σβηνει μονο του.... Επισης το λαμπακι των ελεαστικων παρολο που η πιεαση ειναι ΟΚ και τωρα μαλλον εχειχαλασει το πισω ηχειο... Αυτοκινητο 4 μηνων... Τι να πω! Ειχε καποιος αλλςο φιλςο προβληματα με το Renegade του;
-
Καλύτερα ελαστικά είναι τα Goodyear. Το λαμπάκι του κινητήρα μπορεί να οφείλεται και στην ποιότητα του καυσίμου.
-
Καλύτερα ελαστικά είναι τα Goodyear. Το λαμπάκι του κινητήρα μπορεί να οφείλεται και στην ποιότητα του καυσίμου.
Fanis75 σε ευχαριστω γιατι παντα απαντας και εισαι παντα ενημερωμενος. Οντως ειδα στο Autobild oti einai no 1 . Για τα λαμπακια θα το στειλω τη δευτερα οποτε θα σας πω.
-
Επισης μου εχει αναψει ακρετες φορες το λαμπακι του κινητηρα και σβηνει μονο του.... Επισης το λαμπακι των ελεαστικων παρολο που η πιεαση ειναι ΟΚ και τωρα μαλλον εχειχαλασει το πισω ηχειο...
Για τα θέματα που έχεις:
-
Το λαμπάκι του κινητήρα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να το αφήσεις χωρίς να το κοιτάξεις, ακόμη κι αν σβήνει μόνο του. Επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο άμεσα!
-
Για το λαμπάκι των ελαστικών κάνε ένα νέο σετάρισμα, αμέσως αφού ελέγξεις την πίεση και των τεσσάρων ελαστικών. Αν επιμένει να ανάβει, η εγγύηση να είναι καλά...
-
Για το πίσω ηχείο, επίσης η εγγύηση να είναι καλά...
-
Jeep Renegade 2015