-
Δώστε καμία συμβουλή πια έκδοση να προτιμήσω ?
-
δηλαδι προτιμαμε καλυτερη την προηγουμενη εκδοση με τον 1,4 κινητηρα βενζινης αυτοματο κιβωτιο
απο τον καινουργιο 1,3 λογω συμπλεκτη ?
-
δηλαδι προτιμαμε καλυτερη την προηγουμενη εκδοση με τον 1,4 κινητηρα βενζινης αυτοματο κιβωτιο
απο τον καινουργιο 1,3 λογω συμπλεκτη ?
Πολύ ανώτερος ο καινούριος κινητήρας, ενώ και το κιβώτιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο, παρόλο που θεωρητικά εκτός δρόμου είναι προτιμότερος ο μετατροπέας:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-jeep-renegade-t4-150-ps-ddct
https://www.drive.gr/test-drives/test-drive-jeep-renegade-14t-multiair2-4wd
-
Δώστε καμία συμβουλή πια έκδοση να προτιμήσω ?
Όποια σου αρέσει και την 'φτάνεις' οικονομικά.
-
Γεια χαρά μάλλον κατέληξα στην έκδοση 1.6 diesel limited έχω κολλήσει λίγο στο χρώμα... έλεγα για το πράσινο ματ αλλά το βγάζει μόνο στην μεγάλη έκδοση κάποια γνώμη για χρώμα
Ευχαριστώ
-
Όποιο χρώμα σου αρέσει...εγώ θα το αγόραζα σε μπλέ ή χακί.
-
Το δικο σου τι χρωμα ειναι ?
-
Εγώ δεν έχω Renegade. Το Κούγκα που έχω είναι λευκό...αλλά ήταν εξ' ανάγκης, όχι επιλογή. Λευκό αυτοκίνητο δύσκολα θα ξανά-αγόραζα από επιλογή.
-
Γεια χαρά μάλλον κατέληξα στην έκδοση 1.6 diesel limited έχω κολλήσει λίγο στο χρώμα... έλεγα για το πράσινο ματ αλλά το βγάζει μόνο στην μεγάλη έκδοση κάποια γνώμη για χρώμα
Ευχαριστώ
Συμφωνω απολυτα αλλα γιατι Limited? H Jeep Hellas αυτη τη στιγμη εχει βαλει οθονη 7 ιντσων με mirroring και διζωνικο αυτοματο κλιματισμο και στο Longitude. Οποτε ποιος ο λογοςι να παρει καποιος Limited και να πληρωσει επιπλεον 3 χιλιαρικα για να εχει 17αρες ζαντες, μπροστα αισθητηρες, adeptive cruise control κατι αλλα ψιλα ;
Πεταμενα λεφτα γι μενα!
-
Ευχαριστώ
Για χρωμα το πρασινο ματ ειναι οντως τελειο αλλα δε βγαινει οπως σωστα ειπες. Το καλυτερο για μενα ειναι το μαυρο μεταλλικο που με τις ζαντες του LOngitude που εχουν λιγο μαυρο και τη μασκα που ειναι επισης μαυρη κυριως, ειναι πολυ πολυ αλανιαρικο!
-
Εγω νομίζω οτι και το F/L τετρακίνητο έχει το προηγούμενο 9αρι με το μετατροπέα ροπής...
Το να λένε βέβαια κάποιοι οτι το προτιμούν απο το διπλοσύμπλεκτο μάλλον σημαίνει οτι δεν έχουν οδηγήσει κανένα απο τα δύο...
-
stelioskrete wrote:
Ευχαριστώ
Συμφωνω απολυτα αλλα γιατι Limited? H Jeep Hellas αυτη τη στιγμη εχει βαλει οθονη 7 ιντσων με mirroring και διζωνικο αυτοματο κλιματισμο και στο Longitude. Οποτε ποιος ο λογοςι να παρει καποιος Limited και να πληρωσει επιπλεον 3 χιλιαρικα για να εχει 17αρες ζαντες, μπροστα αισθητηρες, adeptive cruise control κατι αλλα ψιλα ;
Πεταμενα λεφτα γι μενα!
Γιατί το 1.6 diesel βγαίνει limited αλλά το 1.0 βενζίνη longitude κ διαβάζοντας για την κατάργηση του diesel σιγά σιγά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ LONGITUDE ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Σύστημα προειδοποίησης αποφυγής πρόσκρουσης και αυτόνομη πέδηση • Προσαρμοζόμενο Cruise Control • Μπροστινοί αισθητήρες παρκαρίσματος • Διζωνικός αυτόματος κλιματισμός • Πίνακας οργάνων premium με έγχρωμη οθόνη TFT 7” • Πατάκια μπροστά • Επενδύσεις πόρτας με ένθετα από βινύλιο • Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση • Ζάντες αλουμινίου 17”
-
λιγοασχετος wrote:
stelioskrete wrote:
Ευχαριστώ
Πεταμενα λεφτα γι μενα!
Γιατί το 1.6 diesel βγαίνει limited αλλά το 1.0 βενζίνη longitude κ διαβάζοντας για την κατάργηση του diesel σιγά σιγά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ LONGITUDE ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Σύστημα προειδοποίησης αποφυγής πρόσκρουσης και αυτόνομη πέδηση • Προσαρμοζόμενο Cruise Control • Μπροστινοί αισθητήρες παρκαρίσματος • Διζωνικός αυτόματος κλιματισμός • Πίνακας οργάνων premium με έγχρωμη οθόνη TFT 7” • Πατάκια μπροστά • Επενδύσεις πόρτας με ένθετα από βινύλιο • Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση • Ζάντες αλουμινίου 17”
Οποτε 1.0 βενζίνη longitude ή 1.6 diesel limited ? με 1000ε διαφορα ..?.
Ευχαριστώ
-
Τελικα του διλλημα έγινε τριλημμα ...
1) 1.0 longitude 120PS βενζίνη 20.900
2) 1.3 longitude 150PS DDCT βενζίνη 21.900
3) 1.6 limited. 120 PS diesel. 21.900
???
Εύκολο! Ξεχνάς την επιλογή Νο. 1, δεν έχει κανένα νόημα σε αυτά τα χρήματα. Εφόσον θες βενζίνη, το 1.3 και με DCT είναι πολύ καλύτερη επιλογή από το χειροκίνητο 1.000αρη. Εαν θές diesel, παίρνεις το 1.6. Το ερώτημα είναι εαν θές οικονομία ή επιδόσεις και ευκολία οδήγησης. Προσωπικά με αυτές τις τιμές, το 1.3 θα αγόραζα.
-
Το φοβάμαι το 1.3 στην κατανάλωση κ όσο για το αυτόματο ότι αν πάθει ζημιά είναι μπλέξιμο
-
Το φοβάμαι το 1.3 στην κατανάλωση κ όσο για το αυτόματο ότι αν πάθει ζημιά είναι μπλέξιμο
Καταρχάς χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τα ζητούμενά σου! Εαν φοβάσαι το αυτόματο τότε γιατί βάζει το 1.3 DCT ώς πιθανή επιλογή? Εαν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, γιατί βάζεις ως επιλογή μοντέλα βενζίνης?
Στην κατηγορία οχημάτων και χρημάτων που κοιτάς, αναγκαστικά θα κάνεις συμβιβασμούς. Οπότε ξεκαθάρισε τις ανάγκες, προτεραιότητες και ζητούμενα σου και μετά θα επιλέξεις πολύ πιο εύκολα. Όσο κοιτάς αυτοκίνητα/μοντέλα και συνδυασμούς κινητήρα/κιβωτίου που σου προκαλούν ερωτηματικά, τόσο πιο δύσκολη κάνεις την επιλογή σου.
Να σου δώσω ένα προσωπικό παράδειγμα: έχω καταλήξει ότι το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι οπωσδήποτε αυτόματο, οπότε κοιτάω μόνο τέτοια, δεν κάθομαι να βάζω στις πιθανές επιλογές και αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο απλά επειδή υπάρχουν.
-
Συμφωνώ γάτε! Όμως το Βιτ είναι πάνω από τα χρήματα που έχιε πεί ότι θέλει να δώσει. Αλλιώς είναι σαφώς καλύτερη επιλογή για βενζίνη, τετρακούνα και αυτόματο!
-
??
-
Ισως καποιοι να με θυμουνται για τις πολυμηνες αμφιταλαντευσεις μου! Τελικα αγορασα το Renegade 1.6 Diesel Αυτοματο Longitude gia 22500 ακριβως!
Θεωρω την τιμη πολυ καλη γιατι ειναι κατα 3 χιλιαδες ευρω φτηνοτερη απο οτι επι Συγγελιδη και με Longitude πλεον εχοντας διζωνικο κλιματισμο και οθονη 7 ιντσων με Car play android drive και Mirroring.
To αυτοματο κιβωτιο ειναι αψογο, η καταναλωση χαμηλη και το αυτοκινητο κατι που πραγματικα το ερωτευεσαι. Τοσο ξεχωριστο που ειτε σου αρεσει πολυ ειτε καθολου! Ολα τα αλλα για το δικο μου χαρακτηρα ειναι απλα συμβιβασμοι. Δεν μπορει να αρεσουμε σε ολους στη ζωη! Αυτο ειναι το συνθημα μου!
ΥΓ Ξεριε κανεις πως φορτωνουμε εικονες σε υατο το Φορουμ; Λεει μονο φορματ Text! Τι ειναι αυτο;
-
Ησουν αυτος που του την πεφταμε με το audi;;;;;
Να το χαρεις, ατρακαριστο, καλοταξιδο και να σε γεμιζει χαρα καθε μερα.
Οχι ειναι πολυ ωραιο αυτοκινητο, ξεχωριζει εντονως και με το αυτοματο ειναι ολοκληρωμενο.
Jeep Renegade 2015