Ανάμεσα στις 3 εκδόσεις, το ντήζελ αυτόματο χωρίς δεύτερη σκέψη, θέλει και ρώτημα; είναι απλή λογική!
Η βενζίνη θα καίει σε χρήματα +50% αν όχι τα διπλά, και στην ίδια τιμή παίρνεις δώρο το αυτόματο, που ακόμη και να μην είναι το τελειότερο αυτόματο, ταιριάζει με ντήζελ κινητήρα και μαζί με το ηλεκτρονικό χειρόφρενο, θα ευχαριστείς το Θεό που σε στειλέ σε μοντέρνο αυτόματο. Την πρώτη μέρα θα σου φανεί διαφορετικό, κανά δύο μέρες ακόμη ίσως ψάξει το πόδι σου το συμπλέκτη ασυναίσθητα όταν μπαίνεις μέσα, μετά μόνο αρχοντική οδήγηση θα κάνεις. Μαζί με το σχετικά ελαφρύ τιμόνι που λένε πως έχει το αυτοκίνητο και την ψηλότερη θέση οδήγησης, σε αστικό περιβάλλον θα βρεις τη χαρά σου.
Κι όταν συνηθίσεις το αμάξι και αρχίσεις και καμιά 'χειροκίνητη' αλλαγή χωρίς συμπλέκτη σε κανένα ορεινό δρόμο, με τη ροπή του ντήζελ αδιάκοπη, θα κάνεις βόλτες με χαμόγελο.
Εγώ δεν είμαι Jeep-άκιας, τα είχα και για 'παρακατιανά' αντί για status symbols όπως εσύ, αλλά αυτό το αμαξάκι φαίνεται να χει ντιζάην και χαρακτήρα, που τόσο λείπει αυτές τις μέρες, μάλλον έχει πάρει και τα καλά της Jeep και των Ιταλών. Σε αυτή την τιμή, για εμένα το μόνο μείον είναι το όχι και τόσο μεγάλο πορτμπαγκάζ.
Εντάξει μπορείς με πεις την γνώμη σου φίλε η τί θα έκανες εσύ , εγώ είχα καταλήξει στην έκδοση 1.6 limited diesel οχι αυτόματο άλλο ακούγοντας και διαβάζοντας διάφορα περί κατάργησης των diesel άλλαξα γνώμη κ έλεγα για το1.3 βενζίνη αλλά βγαίνει μόνο DDCT κ το φοβάμαι στην κατανάλωση.. αυτόματο δεν έχω οδηγήσει κ δεν ξέρω αν βολεύει .. τελικά διαβάζοντας μερικά reviews μάλλον για το 1.6 longitude diesel DDCT με βλέπω ... είναι απ'ότι διαβάζω το χαμηλό σε κατανάλωση κ όσο για το αυτόματο θΑ πάω να το δω σε test drive...
Thanks