-
To renegade πάντως έχει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και καταπίνει σχεδόν τα πάντα από λακούβες, πέτρες κλπ. σε off road καταστάσεις. Με είχε εντυπωσιάσει όταν το είχα οδηγήσει και η αλήθεια είναι ότι εάν δεν ήταν τόσο ακριβό (η έκδοση που ήθελα εγώ με τον έξτρα εξοπλισμό), σήμερα θα οδηγούσα αυτό αντί για το Kuga!
-
@Fanis75 Αν και εκτός θέματος να ρωτήσω την γνώμη σου για το Kuga ; Το έχεις σε 4κίνητο; Έχει δυνατότητες για βουνό; (όχι ακραία πράγματα, αλλά να μπορεί να βγει και εκτός χωματόδρομου αν χρειαστεί)
-
Αν ενδιαφέρεσαι για εκτος δρόμου η τετρακίνηση ειναι μονόδρομος. Κ το jeep αποτι λένε ολοι ειναι κορυφαίο σε αυτο το άθλημα. Το μονο προβλημα του για εμενα ειναι η καταναλωση που σε όλες τις δοκιμές ειναι πολυ υψηλή κ οι μέτριοι χωροι.
Επισης, οπως γράφτηκε κ το 500x ειναι μια καλη κ μαλλον φτηνότερη επιλογή.
-
Ο χρήστης Yamamoto έγραψε:
@Fanis75 Αν και εκτός θέματος να ρωτήσω την γνώμη σου για το Kuga ; Το έχεις σε 4κίνητο; Έχει δυνατότητες για βουνό; (όχι ακραία πράγματα, αλλά να μπορεί να βγει και εκτός χωματόδρομου αν χρειαστεί)Όχι, έχω το 2κίνητο (έκδοση 1.5 Ecoboost, business). Οι δυνατότητες εκτός δρόμου περιορίζονται από την έλλειψη 4κίνησης. Αλλιώς, είναι πολύ ικανό (εννοώ στο να καταπίνει ανωμαλίες, λακούβες κλπ.), πολύ άνετο και στον χωματόδρομο και περνάει από σημεία που δεν το πιστεύεις (το έκανα με το test drive κυρίως, το δικό μου το έχω παει σε πιο ήπιες καταστάσεις). Φυσικά, η μειωμένη ελκτική πρόσφυση και η απουσία 4κίνησης ουσιαστικά το περιορίζουν πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως το πιο ικανό από τα τρία εκτός δρόμου είναι το Duster, συν ότι πλέον με τις προσφορές που έχει βγάλει η Dacia, με 17.350 αγοράζεις το τετρακίνητο diesel.
To Renegade είναι το ικανότερο, αν και το Duster είναι κι αυτό ικανό. Φυσικά σε τετρακίνητες εκδόσεις, αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για εκτός δρόμου ικανότητες...
Δε γνωρίζω για το Renegade, το Duster πάντως ακόμη και στην δικίνητη εκδοχή του φαίνεται αρκετά ικανό για off road (αν και φυσικά δεν συγκρίνεται με το τετρακίνητο).
https://www.autoblog.gr/2013/09/03/test-drive-dacia-duster-4x2-1-5-dci/8/
-
Παντως αν ηθελα κατι στη λογικη του terios με απειρως καλυτερο κρατημα στην ασφαλτο και σχεδον παρομοιες εκτος δρομους δυνατοτητες αλλα και λιγο πιο 'εξευγενισμενο' χαρακτηρα γενικοτερα ,θα περιοριζομουν αποκλειστικα αναμεσα σε τετρακινητο duster και vitara και τιποτα αλλο.
-
+1 στον Νονο
-
Ευχαριστώ όλους θερμά για τις απαντήσεις. Με βοηθήσατε σημαντικά. Θα δω όλα τα μοντέλα θα κάνω και test drive και θα αποφασίσω.
-
Ευχαριστώ όλους θερμά για τις απαντήσεις. Με βοηθήσατε σημαντικά. Θα δω όλα τα μοντέλα θα κάνω και test drive και θα αποφασίσω.Ιαπωνοονόματε, αν πας σούζουξ ρώτα περί τουρμπισμένης βενζίνας... Δοκίμαξε κιόλας... Δια την δοκιμήν, ειδέ κάτω από το δεξί σου...
Χέρι...
Αυτό το στρόγγυλο, ακούμπισε το ως καλίγραμμον αιδείον, δες το ορολόι σου, προς που κινούνται οι δείκτες, και γύρισε το έτσι...
Μπορείς μετά να εκτονωθείς δις...R.S.
Αν φοράς casio ψηφιακό, πάρε ντούστερ.... -
Κάνεις λάθος. Το casio δεν οδηγεί σε duster. Μπορεί όμως να οδηγήσει το ίδιο γούστο που διαλέγει nikon F-80 και D-90, audiolab 8000 και φυσικά OMEGA . Σεβασμός στους κλασικούς
-
Εγω που του πεταω μπανανα και κανει κωλοτουμπες το ρολοι μου να μεινω με το citroen?
-
ΌΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Πάρε ένα γκάτος για να είσαι ιν.
-
ιγκνις και μπαλενο μονο.-
-
Παίδες άλλη μια ερώτηση σχετικά με το Renegade (για να το αποκλείσω ή όχι). Επειδή ενδιαφέρομαι για πετρέλαιο και 4κίνηση η μοναδική επιλογή που έχω είναι 2λιτρο. Τι ισχύει σχετικά με τον φόρο πολυτελείας;
-
Παίδες άλλη μια ερώτηση σχετικά με το Renegade (για να το αποκλείσω ή όχι). Επειδή ενδιαφέρομαι για πετρέλαιο και 4κίνηση η μοναδική επιλογή που έχω είναι 2λιτρο. Τι ισχύει σχετικά με τον φόρο πολυτελείας;Φόρος πολυτελείας (αυτός που έμπαινε στην τιμή του αυτοκινήτου) δεν υπάρχει πια. Φόρος πολυτελούς διαβίωσης συνεχίζει να υπάρχει κανονικά και είναι €440/χρόνο για το 2017. Ακούγεται ότι από το 2018 θα υπολογίζεται με βάση την αξία του αυτοκινήτου και όχι τα κυβικά, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει ψηφιστεί.
-
Άμεση και κατατοπιστική απάντηση όπως πάντα. Ευχαριστώ!
-
Άμεση και κατατοπιστική απάντηση όπως πάντα. Ευχαριστώ!Παρακαλώ!
-
Γεια σας και πάλι έχω μια ακόμα ερώτηση σχετικά με το Renegade (το οποίο το οδήγησα σε td και έμεινα πολύ ευχαριστημένος). Στο φυλλάδιο της εταιρίας γράφει ότι η έκδοση Limited διαθέτει επιλογή κοντής σχέσης και δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού της τελικής σχέσης μετάδοσης σε αναλογία 20:1. Έχω την εντύπωση ότι αυτό το διαθέτει μόνο η έκδοση trailhawk . Ξέρει κάποιος τι τελικά ισχύει;
-
Χωρίς να ειμαι σίγουρος νομιζω οτι κοντές σχέσεις 4wdlow εχει μονο η trail hawk η οποία ξεφεύγει κ σε τιμη...στις υπόλοιπες απλα ειναι πολυ κοντή η 1η , σε αντιςταθμιςμα της έλλειψης αυτής...ποια εκδοση οδήγησες; Πηγές κ εκτος δρόμου;
-
Ναι όντως, μόνο η έκδοση trailhawk έχει 'κοντά'. Οδήγησα την 2κινητη έκδοση limited. Εγώ ενδιαφέρομαι για 4κίνητο και μάλλον για την έκδοση longitude λόγω τιμής και diesel. Εκτός δρόμου δεν πήγα δυστυχώς. Κοντά στην αντιπροσωπεία (Θεσσαλονίκη Δυτικά) δεν υπάρχει άλλωστε 'πίστα' για εκτός δρόμου. Από αυτά που έχω διαβάσει από άλλους χρήστες και έχω δει σε βίντεο νομίζω για την εκτός δρόμου χρήση που το θέλω εγώ (όχι κάτι ακραίο αλλά να μπορεί να περνάει από λάσπες χιόνια και νεροφαγώματα) αν αλλάξω ελαστικά και βάλω 50-50 νομίζω θα είμαι ΟΚ.
Jeep Renegade 2015