-
Σπιρτόκουτο με τέσσερις ρόδες. Άραγε τη αεροδυναμικό συντελεστή να έχει
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Σπιρτόκουτο με τέσσερις ρόδες. Άραγε τη αεροδυναμικό συντελεστή να έχειΔεν νομίζω να έχει απο αυτό... αν έχει θα ειναι πύργου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν νομίζω να έχει απο αυτό... αν έχει θα ειναι πύργου...
-
Σπιρτόκουτο με τέσσερις ρόδες. Άραγε τη αεροδυναμικό συντελεστή να έχειΠοιόν αφορά άραγε ο αεροδυναμικός συντελεστής αυτού του αυτοκινήτου.Μήπως θέλει ο υποψήφιος κάτοχος του να κάνει τα 0-100 σε 8,5 δεύτερα ή να μπαίνει στις στροφές με 140 και χωρίς να γέρνει?
Επιπλέον γιατί δεν λέμε για Αεροδυναμικό συντελεστή παρόμοιων οχημάτων. Land rover defender-mercedes G class -jeep wrangler- toyota land cruiser?
Eκτός του suzuki jimny και αυτο μόνο για εκτός σύν τρίπορτο και επειδή lada niva -daihatsu terios πλέον δεν πωλούνται(καινούργια) το βλέπω το renegate να παίζει μόνο του στην κατηγορία. -
Και τι σχέση έχει ο αεροδυναμικός συντελεστής με το 0-100 ή το πόσο γέρνει;
-
τέλος πάντων, 0,36 εχει
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν είναι άσχημο και από Τζιπ σε Φιατ ίσως να ανέβει και η αξιοπιστία του.Καταλαβαίνεις πόσο οξύμωρο είναι αυτό που λες έχεις όμως δίκιο
-
Ο χρήστης trail-rated έγραψε:
Ποιόν αφορά άραγε ο αεροδυναμικός συντελεστής αυτού του αυτοκινήτου.Μήπως θέλει ο υποψήφιος κάτοχος του να κάνει τα 0-100 σε 8,5 δεύτερα ή να μπαίνει στις στροφές με 140 και χωρίς να γέρνει?
Επιπλέον γιατί δεν λέμε για Αεροδυναμικό συντελεστή παρόμοιων οχημάτων. Land rover defender-mercedes G class -jeep wrangler- toyota land cruiser?
Eκτός του suzuki jimny και αυτο μόνο για εκτός σύν τρίπορτο και επειδή lada niva -daihatsu terios πλέον δεν πωλούνται(καινούργια) το βλέπω το renegate να παίζει μόνο του στην κατηγορία.Σε ρώτησε και ένας άλλο φίλος. Τι σχέση έχει ο αεροδυναμικός συντελεστής με τα 0-100 και το πόσο γέρνει;
- Ρώτησα για τον αεροδυναμικό συντελεστή γιατί παίζει ρόλο στην κατανάλωση καυσίμου
- Δε μιλάμε για τα άλλα SUV γιατί το θέμα μας είναι το renegate
chemic σε ευχαριστώ για την ενημέρωση
-
Ποιόν αφορά άραγε ο αεροδυναμικός συντελεστής αυτού του αυτοκινήτου.Μήπως θέλει ο υποψήφιος κάτοχος του να κάνει τα 0-100 σε 8,5 δεύτερα ή να μπαίνει στις στροφές με 140 και χωρίς να γέρνει?
Eκτός του suzuki jimny και αυτο μόνο για εκτός σύν τρίπορτο και επειδή lada niva -daihatsu terios πλέον δεν πωλούνται(καινούργια) το βλέπω το renegate να παίζει μόνο του στην κατηγορία.Σε ρώτησε και ένας άλλο φίλος. Τι σχέση έχει ο αεροδυναμικός συντελεστής με τα 0-100 και το πόσο γέρνει;
- Ρώτησα για τον αεροδυναμικό συντελεστή γιατί παίζει ρόλο στην κατανάλωση καυσίμου
- Δε μιλάμε για τα άλλα SUV γιατί το θέμα μας είναι το renegate
chemic σε ευχαριστώ για την ενημέρωση
mea culpa! Yπέθεσα οτι ενα ιχ με 0,36 καλή ώρα jeep renegate με ένα άλλο με π.χ 0,32 έχουν διαφορά και στις επιδόσεις πέρα απο την κατανάλωση.(Με ίδιο μοτέρ).
Τα άλλα οχήματα αναφέρθηκαν ως παρόμοια σχεδιαστικά τα οποία έχουν ανάλογο αεροδυναμικό συντελεστή
Φιλικά -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τέλος πάντων, 0,36 εχειΌσο και η προηγούμενη Ζ4.
Έχει μια κάποια διαφορά βέβαια...
-
Το Renegade Trailhawk θα κοστίζει 30k+ για πλάκα... Ενδέχεται να είναι πολύ ψηλότερα από τα 30k.
Δυστυχώς, γιατί νομίζω μόνο η έκδοση Trailhawk θα μπορούσε να αποκτήσει το κοινό της, δεδομένου ότι οι άλλες εκδόσεις έχουν πολύ σοβαρό ανταγωνισμό (Yeti, Tiguan, SX4 κλπ). -
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Το Renegade Trailhawk θα κοστίζει 30k+ για πλάκα... Ενδέχεται να είναι πολύ ψηλότερα από τα 30k.
Δυστυχώς, γιατί νομίζω μόνο η έκδοση Trailhawk θα μπορούσε να αποκτήσει το κοινό της, δεδομένου ότι οι άλλες εκδόσεις έχουν πολύ σοβαρό ανταγωνισμό (Yeti, Tiguan, SX4 κλπ).Σε πωλητη γνωστης αντιπ/σωπειας παντως που ρωτησα, παροτι δεν ειχε συγκεκριμενη πληροφορηση για ενδιαμεσες εκδοσεις, μου ανεφερε παραυτα οτι η ακριβοτερη εκδοση απο πλευρα κινητηρα-μεταδοσης (το 2λιτρο 140αρι diesel και 4κινητο δηλαδη με το 9αρι αυτοματο) θα εχει με ολες τις προσφορες-αποσυρση κτλ, -5κ ευρω εκπτωση με τελικη τιμη τα 33κ ευρω...
-
-
Εντελώς αδιάφορο το βασικό, ωραίο το ακριβό ... αλλά ακριβό.
Για 'κρυφοFiat' το περίμενα φτηνότερο.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Εμένα μ' αρέσει γιατί έχει ύφος πραγματικού 4χ4. Το πρόβλημα είναι ότι για να πάρεις 4κίνητο πρέπει να φτάσεις σχεδόν 30 χιλιάρικα και για κοντές σχέσεις κλπ τα ξεπερνάς και μόνο σε δίλιτρο πετρέλαιο. Κρίμα. Πρέπει να είναι πολύ ικανό πάντως εκτός δρόμου!
-
Πιστεύω πως σε κάποια σημεία χρειάζονταν περισσότερη προσοχή. Η μάσκα μπροστά με χαλάει πάρα πολύ. Οι μπάρες οροφής επίσης όπως και οι ζάντες. Είμαι όμως σίγουρος από την απόσταση από το έδαφος αλλά και από τα τελειώματα της μάσκας μπροστά αλλά και πίσω πως οι off-road δυνατότητες του αυτοκινήτου θα είναι άνω του μέσου όρου. Πραγματικό εργαλείο δηλαδή. Θετικότατο επίσης κρίνω το εσωτερικό αν σκεφτούμε πως αφορά κυρίως ανδρικό πληθυσμό. Δεν θα διστάσει κάποιος να το δείξει στο έτερο ήμισυ. Ακριβώς εδώ βέβαια είναι και η παρέμβαση της ιταλικής σχολής. Όχημα εκτός δρόμου μιας φίρμας που δεν φημίζεται για την φινέτσα της αλλά με προσανατολισμούς που το διαφοροποιούν ριζικά από το προηγούμενο μοντέλο που πολλοί αγαπήσαμε.
-
Ακριβό αυτοκίνητο και μάλλον αφορά πολύ λίγους/λίγες στην χώρα. Κάποιους προς Εκάλη, Κολωνάκι κλπ... Αν έχουν μείνει ακόμη τέτοιοι/τέτοιες.
Από εκεί και πέρα, όμορφο φαίνεται (μέσα/έξω) αλλά μου φαίνεται λιγάκι 'παρατραβηγμένο' αυτό το μεγάλο μπροστινό καπό. Τόσο μεγάλοι είναι οι κινητήρες;; -
Μήπως υπάρχει κάποιος κάτοχος πετρελαιοκίνητου Renegade 1.6 multijet στο forum για να ρωτήσω κάποια πράγματα;
-
http://www.autoblog.gr/2015/10/22/first ... -9-auto/6/
Ηρθε και η εκδοση με το 1400αρι κινητηρα, τα 170 αλογα και τετρακινηση !
Θετικα σχολια βλεπω ειδικα για τις off road δυνατοτητες του μοντελου!!
Αντε αλλα 2 μηνακια εμειναν ...
Jeep Renegade 2015