-
Το έχει κανείς με τα άσπρα καθίσματα να μας δείξει κάποια φωτό; Η κάποιο βίντεο γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω παρά μόνο ψηφιακές φωτο.
Δες αυτό το βίντεο με λευκό εσωτερικό/καθίσματα (ιδίως στα πρώτα 2:30 με 3:00 λεπτά):
Eίναι ωραία,αλλά θα λερώνουν εύκολα.
-
Καλησπέρα στην παρέα! Φτάνοντας η ώρα απόκτησης νέου αυτοκινήτου, με φαβορί το Renegade, θα ήθελα την άποψη ιδιοκτητών του και μη. Η έκδοση που με ενδιαφέρει είναι αυτή του πετρελαίου 1.6 130 ps (χειροκίνητο κιβώτιο) λόγω του ότι κάνω πολλά χιλιόμετρα το χρόνο. Θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις περισσότερο για την οδική συμπεριφορά, την αίσθηση τιμονιού- κιβωτίου, την άνεση και την ηχομόνωση αλλά και την αξιοπιστία του. Γενικά, ασχολούμαι πολλά χρόνια με την αυτοκίνηση κ είμαι γνώστης του αντικειμένου, ενω σύντομα θα πραγματοποιήσω κ test drive. Καθε γνώμη, όμως, καλοδεχούμενη!
-
Ετυχε για περίπου πέντε ημέρες να έχω ένα τέτοιο πριν ένα χρόνο, (βενζίνη - αυτόματο -150 άλογα). Μου φάνηκε εξαιρετικό και άρεσε και στην υπόλοιπη οικογένεια. Μόνο τσιμπημένη κατανάλωση συγκράτησα σαν αρνητικό. Μου άρεσε περισσότερο στο δρόμο από το παρεμφερές 500Χ που οδήγησα όμως για μια μέρα- κι' αυτό καλούτσικο. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω παραπάνω στοιχεία. Μ΄άρεσε.
-
Ετυχε για περίπου πέντε ημέρες να έχω ένα τέτοιο πριν ένα χρόνο, (βενζίνη - αυτόματο -150 άλογα). Μου φάνηκε εξαιρετικό και άρεσε και στην υπόλοιπη οικογένεια. Μόνο τσιμπημένη κατανάλωση συγκράτησα σαν αρνητικό. Μου άρεσε περισσότερο στο δρόμο από το παρεμφερές 500Χ που οδήγησα όμως για μια μέρα- κι' αυτό καλούτσικο. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω παραπάνω στοιχεία. Μ΄άρεσε.
Κ εγώ έχω ακούσει ότι είναι εξαιρετικό στο δρόμο, έχοντας καλή ανάρτηση με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω. Άντε να μας πουν τη γνώμη τους κ άλλοι!
-
αποψη εχω μονο
-
για το phev
-
για το τετρακουνητο βενζινοτουρμπατο
απαντηση, οχι. σε phev μακρυα. πολλα χρηματα για αγορα κουβα. και αλλοπροσαλες επιλογες εκδοσεων. το βενζινοτουρμπατο, πολυ, μα πολυ, πισω απο το vit 1.4s που ηθελα να αντικαταστησω σε καθε τομεα. γενικα με απογοητευσε βαθεια. ειχα μια ελπιδα στους ιταλους, την εχασα με το ρενε. ομως δες το κομπας, πολυ πιο αξιοπρεπες σε ολα του. οτι παρεις ΝΑ ΜΗΝ εχει διπλοσυμπλεχτο της φιατ. ουτε για αστειο.
-
-
αποψη εχω μονο
-
για το phev
-
για το τετρακουνητο βενζινοτουρμπατο
απαντηση, οχι. σε phev μακρυα. πολλα χρηματα για αγορα κουβα. και αλλοπροσαλες επιλογες εκδοσεων. το βενζινοτουρμπατο, πολυ, μα πολυ, πισω απο το vit 1.4s που ηθελα να αντικαταστησω σε καθε τομεα. γενικα με απογοητευσε βαθεια. ειχα μια ελπιδα στους ιταλους, την εχασα με το ρενε. ομως δες το κομπας, πολυ πιο αξιοπρεπες σε ολα του. οτι παρεις ΝΑ ΜΗΝ εχει διπλοσυμπλεχτο της φιατ. ουτε για αστειο.
Μπα, δεν ενδιαφέρομαι για αυτόματο, είμαι της παλιάς σχολής! Επίσης, η έκδοση που εξετάζω είναι αποκλειστικά η προαναφερόμενη, δηλαδή η diesel. Το compass είναι πολύ ακριβότερο κ δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα
-
-
Καλησπέρα παιδιά!!
ενδιαφέρομαι να αγοράσω το jeep renegade 1.3 150hp αυτόματο. Απλά μου αρέσει πολύ εξωτερικά το αμάξι και θα ήθελα την γνώμη σας
-
Εχω ξαναγράψει για αυτό το αυτοκίνητο. Το είχα για περίπου πέντε ημέρες. Δικίνητο, 1300cc, 150 άλογα, αυτόματο. Με εντυπωσίασε. Αρεσε σε όλη την οικογένεια. Κρίμα που ένα renegate δεν είναι όμως τετρακίνητο. Το μόνο που εμένα μου έκανε εντύπωση αρνητική (συγκρινόμενο βέβαια με τις εμπειρίες μου, όχι με όλα), είναι ότι έκαιγε αρκετά. Το ευχαριστήθηκα όσες μέρες το είχα, πολύ όμορφη οδήγηση και χειρισμούς. Πάρτο! Δεν ξέρω αν τώρα το δίνει με τον υβριδισμό που σίγουρα θα το βοηθάει.
-
Εχω ξαναγράψει για αυτό το αυτοκίνητο. Το είχα για περίπου πέντε ημέρες. Δικίνητο, 1300cc, 150 άλογα, αυτόματο. Με εντυπωσίασε. Αρεσε σε όλη την οικογένεια. Κρίμα που ένα renegate δεν είναι όμως τετρακίνητο. Το μόνο που εμένα μου έκανε εντύπωση αρνητική (συγκρινόμενο βέβαια με τις εμπειρίες μου, όχι με όλα), είναι ότι έκαιγε αρκετά. Το ευχαριστήθηκα όσες μέρες το είχα, πολύ όμορφη οδήγηση και χειρισμούς. Πάρτο! Δεν ξέρω αν τώρα το δίνει με τον υβριδισμό που σίγουρα θα το βοηθάει.
+1
Εκτός από την σχετικά υψηλή κατανάλωση,ένα επιπλέον μείον -απ'όσα μου έχουν πει κάποιοι ιδιοκτήκτες- είναι κι ο αεροδυναμικός θόρυβος σε ανοιχτούς δρόμους με υψηλή ταχύτητα (π.χ. εθνική,Αττική οδός). Στα συν, καλή ποιότητα εσωτερικά,καλούς χώρους για το μήκος του (βοηθά το σχήμα και το ύψος του),με καλή ορατότητα περιμετρικά κι ο κινητήρας αρκετά σβέλτος. Στο μπλε μεταλλικό είναι πολύ ωραίο.
Βέβαια,μπορείς να δεις και το αντίστοιχο 'αδερφάκι' του,το 500Χ (αν σ'αρέσει) με λιγότερα χρήματα και ίδιο κινητήρα κι εξοπλισμό.
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-jeep-renegade-13t-phev-4xe-trailhawk-240-ps
Δοκιμή του 4xe από το Drive
-
Θα ήθελα να το δω με το ανανεωμένο εσωτερικό του Compass, και φυσικά και αυτό το πρότζεκτ θα έχει πολύ ενδιαφέρον
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/dyo-nea-b-suv-apo-tis-fiat-kai-jeep/
-
Renegade και Compass υβριδικά (full
hybrid τα λένε..) https://www.quattroruote.it/news/nuovi-modelli/2022/01/20/jeep_renegade_e_compass_e_hybrid_prezzo_motore_interni_dimensioni.htmlΕίναι οι γνωστοί 4κύλινδροι κινητήρες 1.5 130hp με το dct αυτόματο,αλλά έχει προστεθεί ηλεκτροκινητήρας 20cv (?) ιπποδύναμης,με μπαταρία ~1kwh.Δίνει 55Nm ροπής σε επικουρική βοήθεια,αλλά μπορεί να κινήσει και μόνος του το όχημα,όταν αμπεπλακεί η ΜΕΚ,με μεγιστη ροπή 135Νm. Βάρος -στο renegade- 1420kg,πορτμπαγκάζ παραμένει το ίδιο και βελτίωση στην κατανάλωση ~15% (5,7-6,1lt/100) από τους υπάρχοντες. Eπιδόσεις 9,7" 0-100 και 191 τελική. Τιμές Iταλία -για rene- θα ξεκινάνε από 27.900 (με επιδότηση), κανονικά η limited 32.200!
-
@panormus772 said in Jeep Renegade 2015:
Renegade και Compass υβριδικά (full
hybrid τα λένε..) https://www.quattroruote.it/news/nuovi-modelli/2022/01/20/jeep_renegade_e_compass_e_hybrid_prezzo_motore_interni_dimensioni.html
Τιμές Iταλία -για rene- θα ξεκινάνε από 27.900 (με επιδότηση), κανονικά η limited 32.200!Σωστά doctor, ηρθανε και Ελλάδα!
https://www.drive.gr/news/agora/jeep-nea-ekdosi-e-hybrid-gia-ta-renegade-kai-compassΜε χαμηλότερη τιμή, και έχει και €400 έκπτωση το Renegade, σήμερα πήρα τηλέφωνο και έμαθα. Τα πρώτα αυτοκίνητα για test drive τα υπολογίζουν Μάρτιο με Απρίλιο και παράδοση στους 5-6 μήνες αυτή τη στιγμή. Στην πράξη τα €25.800 με χρώμα, πινακίδες και pdi γίνονται €27.000 - €400 = €26.600.
Σωστά λες, 20hp είναι ο ηλεκτροκινητήρας.
-
Φάνη,μπορεί να έρθουν και νωρίτερα,γιατί -έγραψα και σε άλλο topic- οι βαρδιες στο εργοστάσιο στο Μelfi,από 24/1 αυξάνονται.
-
@panormus772 said in Jeep Renegade 2015:
Φάνη,μπορεί να έρθουν και νωρίτερα,γιατί -έγραψα και σε άλλο topic- οι βαρδιες στο εργοστάσιο στο Μelfi,από 24/1 αυξάνονται.
Ναι το διάβασα...για να δούμε! Καλή περίπτωση είναι για κάτι υβριδικό και διαφορετικό.
-
Υπάρχει και στα Ελληνικά για να μην ψάχνεστε με μεταφραστές.
-
Κρίμα να μην υπάρχει 4κίνητη έκδοση... Πέρα από το πανάκριβο 4xe. Αμαρτία για Jeep...
-
Jeep χωρίς τετρακίνηση... ντροπή μεγάλη!
-
Πάντως,σε δημοσιογραφικά άρθρα το χαρακτηρίζουν ως full hybrid(?) γιατί λενε πως υπάρχουν στιγμές που κινεί μόνο ο ηλεκτροκινητήρας (με ισχύ μόλις 15 kw=20cv, γι αυτό κι έχω ερωτηματικό), ενώ στο site της Jeep Italia στο διαμορφωτή το λέει mild hybrid.
-
Το σύστημα είναι 48 V.
Jeep Renegade 2015