-
Βλεπεις ότι προσπαθούν όλοι να σου την πουν,γραφεις όλο το παραπάνω που δε δικαιολογει την αποψη σου περί ανθρακονηματινης μπανιέρας (πραγματικά περιμένω να ακουσω μια τεκμηριωμένη αποψη και απο τις δυο πλευρές,μιας και μερικοί έχετε σπουδάσει κάποια σχετικά πράγματα και έχετε κάποια επαφή,μπας και μάθω τίποτα εγώ ο ασχετος)
και καταλήγεις στο εξής συμπέρασμα.Υπαρχουν πολλοί που έχουν λεφτά και δεν είναι βλακες που απλώς τα σκορπάνε αφού κατά την περίοδο αναμονής του καινούργιου τους αποκτήματος,μαθαίνουν τα πάντα για αυτό,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ.
Την παλεύετε εδώ μέσα; -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ήθελα να ξερα, άντε και μετράν την ακαμψία, άντε και δίνουν νούμερα ποιος στο διάλο φυσιολογικός άνθρωπος βλέποντας ένα κατασκεύασμα τόσων χιλιάδων ευρώ που κάνει παπάδες σε πίστες και χρόνους θα κάτσει να ασχοληθεί με την ακαμψία του.
Κοίτα ο φυσιολογικός άνθρωπος με στοιχειώδεις γνώσεις δημοτικής αγωγής, θα καταλάβει ότι 1
Φυσικά ο πτυχιούχος 4φορουμοτροχίτης, γνωστά ονόματα, θα διαφωνήσει με αυτό χλευάζοντας σε με χιλιάδες emoticon, -μήπως ξέρει και ο ίδιος νομίζεις?-ΥΓ: Γιατί έχει επικρατήσει η άποψη ότι πλούσιος= άνθρωπος που σκορπά άσκοπα τα χρήματα του όπου λάχει? Φυσικά και υπάρχει ο κοινός θνητός με γνώσεις στοιχειώδους μηχανολογίας, όπως υπάρχει και ο πλούσιος με αντίστοιχες γνώσεις. Και σε πληροφορώ μάλιστα, επειδή έχω την τύχη να έχω μιλήσει με τέτοιους πλούσιους ανθρώπους και όχι βλάκες λεφτάδες, η στιγμή που περιμένουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο(αυτά τα 1 ή 2 χρόνια περίπου) είναι η καλύτερη τους και τότε που ανακαλύπτουν κάθε πτυχή του αυτοκινήτου που αγόρασαν.
Και θες να μου πεις δηλαδή ότι υπάρχει κάποιος υποψήφιος αγοραστής εκεί έξω που θα ψάξει και θα δει ότι η Huracan έχει ανθρακονιμάτινη μπανιέρα ενώ η 458 αλουμινένια θα βάλει τέλος στο δήλημμά του και θα πάει στην Huracan.
-
Και μετά από το cock measuring θα καταλήξουν όλοι πως η νέα αλουμινένια 458 είναι καλύτερη από την Χουρακαν. Δεν πα να έχεις και τζακούζι (αντί για μπανιέρα) από unobtanium?! Δεν είναι αυτό που μετράει στην τελική...
-
υπάρχει κάποιος υποψήφιος αγοραστής εκεί έξω που θα ψάξει και θα δει ότι η Huracan έχει ανθρακονιμάτινη μπανιέρα ενώ η 458 αλουμινένια θα βάλει τέλος στο δήλημμά του και θα πάει στην Huracan.
Και να ξέρει από πριν αυτή την πληροφορία, δεν έχει τις γνώσεις και τα υπόλοιπα ντάτα για να την αξιοποιήσει.ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ήθελα να ξερα, άντε και μετράν την ακαμψία, άντε και δίνουν νούμερα ποιος στο διάλο φυσιολογικός άνθρωπος βλέποντας ένα κατασκεύασμα τόσων χιλιάδων ευρώ που κάνει παπάδες σε πίστες και χρόνους θα κάτσει να ασχοληθεί με την ακαμψία του.+
-
Δεν ανοίγετε ένα ωραίο topic με τίτλο 'ακαμψία αμαξώματος, τι πραγματικά σημαίνει και πως μετριέται' να πετάξουν τις τελευταίες σελίδες εκεί οι συντονιστές, να μείνει το τοπικό της hurakan καθαρό να βλέπουμε φωτο και βίντεο και να γουστάρουμε;
-
Και ρωτώ ξανά γιατί δεν έχεις πάρει μυρωδιά: Από τη στιγμή που ο Χ κατασκευαστής ανακοινώνει το Ψ νούμερο ακαμψίας, περιμένεις ότι έχει επιτύχει ένα νούμερο μεγαλύτερο του Ψ σε άλλα σημεία στήριξης και ούτω καθεξής αλλά αυτός ανακοίνωσε το Ψ? Διάβασε προσεκτικά τι γράφω γιατί βαριέμαι να στα κάνω φραγκοδίφραγκα ξανά.
Και από την άλλη, δεν κατάλαβα δηλαδή? Τι πάει να πει πως συγκρίνω τα νούμερα ακαμψίας που δίνει ο καθένας?
Για παράδειγμα, εφόσον μιλάμε για δύο διαφορετικά οχήματα, που σημαίνει και διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, λογικό δεν είναι γενικά να υπάρχουν διαφορές? Ό,τι αριθμός προκύψει όμως απαγορεύεται να συγκριθεί?
Ποιος το λέει αυτό ρε μάΝγκες?
Δηλαδή για εσένα είναι σημαντικότερο να ανακοινωθεί το σημείο στήριξης και άσκησης φορτίου παρά για το τι γεωμετρικά σχήματα αναφερόμαστε?Τέλω κεγώ απαφτό τΟΥο πΤΟΙΧΙΟ...
Συνέχισε να πετάς οτι βλακεία κατεβάσει η κουτρα σου, μας διασκεδαζεις
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τέτοια γίνονται φιλε Βιλ33 και χάνονται οι καλές οι πένες. Οι συμμετοχικές οι πρόστυχες.
Giuseppe μείνε καμάρι μου σε αυτά που μπορείς να αγοράσεις γιατί για αλλα που θέλει κόπο και έστω λίγη κατανόηση δεν το έχεις. Δεν είναι κακό αλλα τουλάχιστον μην εκτίθεσαι τόσο.
-
Παιδιά σας έχω νέα. Ο jmarr είναι νικητής των emoticon και έτσι εξήγησε σε όλους για την ακαμψία. ΝΟΤ
Άντε καλό βράδυ χρυσά μου
-
Το πρόβλημά δεν είναι στην ακαμψία. Είναι στο οτι αδυνατείς να καταλάβεις για ποιο λόγο πρέπει να μετράμε με 'κοινό' τρόπο. Πιο απλά αν ζυγίσεις δυο άτομα τον Α στη Γη και το Β στη Σελήνη είναι εύκολο να πείς οτι Α>Β αν δεν ξέρεις το που έγινε η μέτρηση. Δεν συγκρίνεις ομως το 'ίδιο' πράγμα. Μήλα και πορτοκάλια που λέγανε και στο δημοτικό.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το πρόβλημά δεν είναι στην ακαμψία. Είναι στο οτι αδυνατείς να καταλάβεις για ποιο λόγο πρέπει να μετράμε με 'κοινό' τρόπο. Πιο απλά αν ζυγίσεις δυο άτομα τον Α στη Γη και το Β στη Σελήνη είναι εύκολο να πείς οτι Α>Β αν δεν ξέρεις το που έγινε η μέτρηση. Δεν συγκρίνεις ομως το 'ίδιο' πράγμα. Μήλα και πορτοκάλια που λέγανε και στο δημοτικό.Καλό το παραπλανητικό παραμυθάκι που σας έμαθαν στο κρυφό σχολειό αλλά δεν έχει Δράκο.
Στην περίπτωση της ακαμψίας size matters, προσγειώσου στη Γη λοιπόν. Βρίσκεις τη μεγαλύτερη σαν μέγεθος και την ανακοινώνεις. 3 σελίδες στο γράφω, μαλλιά έβγαλε το δάχτυλο μου, αλλά δεν νιώθεις βρε μπαγασάκο.
Με έχεις προβληματίσει -
Σοβαρά τώρα, με τέτοιο ύφος και στυλ γραφής περιμένεις να σου απαντήσει κανείς σοβαρά;
Το θέμα δεν είναι ότι δεν ξέρεις, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν ανήκεις σε διαφορετικό κλάδο, το θέμα είναι ότι προκαλείς γράφοντας πραγματα που πιθανώς στο μυαλό σου να φαίνονται σωστά αλλα βασίζονται σε γενεςιουργα λανθασμένη βάση .
Το βασικό λάθος στις παραπάνω μπούρδες σου είναι ότι (όπως σωστά γράφτηκε απο πάνω) δεν υπαρχει ενα κοινό πρότυπο που να ορίζει με σαφήνεια και ακρίβεια τον τροπο μέτρησης της ζητούμενης παραμέτρου.
-
Για την οικονομία της συζήτησης ας πούμε οτι ο κάθε κατασκευαστής βρίσκει που είναι η μεγαλύτερη και την ανακοινώνει. Αμα την μετράει (πχ.) σε σημεία που δεν επηρεάζουν τους τομείς που σε ενδιαφέρουν (ride, comfort, performance οπως αναφέρει το paper που πόσταρες) συνεχίζει να είναι καλύτερο το αμάξι που την έχει μεγαλύτερη.
-
Το γιατί φτάσαμε ως εδώ για να γράψεις κάτι αυτονόητο ,και μην μου πεις πως δεν πιστεύεις -τουλάχιστον για το άτομο μου, πως δεν γνωρίζω τι σημαίνει μέτρηση επί ίσοις όροις-, έχει να κάνει με το γεγονός ότι καταπιάνεσαι πιθανόν από κάποια εξαίρεση ενός κανόνα ίσως, αναφερόμενος στην ακαμψία, πουλάς full ειρωνία σε όποιον κάνει το λάθος να αναφέρει το 2λεξο torsional rigidity, αλλά ουσιαστικά είσαι ανίκανος στο να επιχειρηματολογήσεις. Ακόμη και στο λινκ που έβαλα με πρόσβαλες. Λες να μην το έχω διαβάσει? Θα ήμουν πραγματικά ηλίθιος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Εν πάσει περιπτώσει, τα μέλη του forum έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους. Το ότι πολλά μέλη με γνώσεις έχουν σταματήσει να γράφουν εξαιτίας κάτι κουμασιών σαν και του λόγου σας είναι αλήθεια πάντως. Χώρος υπάρχει για όλους. Καλή η ειρωνία, καλή η πλάκα αλλά καλή και η γνώση. Αν την έχεις αλλά είσαι ανίκανος να την προσφέρεις, τότε δείξε σεβασμό και βγάλε το σκασμό, αλλιώς με χιλιάδες emoticon & ειρωνία δεν αποδεικνύεις κάτι.
Και εγώ έχω κάνει πλάκα, έχω τρολάρει αλλά θεωρώ με μέτρο.
Το ότι εξακολουθείτε να υπάρχετε ακόμη εδώ το χρωστάτε στο moderation τύπου cosmopolitan.Aυτά από ένα βόδι edit mod
-
Mα αυτό που συζητάμε/εξηγούμε ρε busse εδώ και τρείς σελίδες είναι οτι η ακαμψία οπως ανακοινώνεται μπορεί και να μην έχει καμία αξια γιατί μπορει απλά ο κατασκευαστής να θέλει απλά να δώσει ενα μεγάλο νουμερο.
-
Εστω οτι ενας κατασκευαστης ανακοινωνει ακαμψια Α και ενα αλλος ακαμψια Β οπου η Β=Α+10%.
ερωτησεις:- Μπορουμε να επιβεβαιωσουμε την αληθεια των αριθμων ακομα και αν ξερουμε για ποια σημεια του πλαισιου αναφερονται ??
- Υπαρχει ανθρωπος που να οδηγησει το ενα και το αλλο αυτοκινητο και να καταλαβει την διαφορα στην ακαμψια ?
Αν οι απαντησεις ειναι ΟΧΙ και στα 2 ερωτηματα, μηπως απλα ανακοινωσεις περι ακαμψιας αφορουν νουμερα χαρην εντυπωσιασμου ?
-
Έλεος με την ακαμψία της 458 και της Χούρακαν.
Τα πράγματα είναι απλά, αν δεν ξέρουμε με ποια standards και ποια μεθοδολογία γίνονται, είναι άνευ ουσίας.. -
Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με αυτή την καραμέλα.
Τι πάει να πει σε ποιο σημείο μετράνε την ακαμψία? Την μετράνε σε αυτό που συμφέρει τον κάθε κατασκευαστή, υποθέτω.
Εσένα τι σε κόφτει τόσο αυτό? Υπήρχε περίπτωση δηλαδή να βγάζει ένα Χ νούμερο ακαμψίας ένα Ψ αυτοκίνητο και ο κατασκευαστής αυτού να μην ανακοινώσει το υψηλότερο νούμερο?
Πραγματικά για σκέψου το λίγο γιατί σε έχω δει και το έχεις γράψει πάρα πολλές φορές τον τελευταίο καιρό αυτό. Και όχι μόνο εσύ, αλλά και άλλοι τύπου jmarr και λοιποί.Αγαπητέ τζουτζέπε, όλα ξεκίνησαν από αυτό το προκλητικό μεν, γεμάτο κενά των εννοιών που αναμασάς ποστ...
Δεν σε κατηγορώ, αυτό είναι το βασικό γνώρισμα του νεοέλληνα, να γράφει και να μιλάει ακατάπαυστα χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι πραγματεύονται οι έννοιες που άτεχνα εμπλέκει... Γιατί αν είχες και την παραμικρή επαφή θα ήξερες οτι η έννοια της ακαμψίας είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τις συντεταγμένες των προς μελέτης σημείων, ακόμα και να μιλάμε για το ίδιο εξάρτημα.
Έπειτα, κλασσικά, μην μπορώντας να ακολουθήσεις το ειρμό της συζήτησης το γύρισες στις προσωπικές επιθέσεις μιλώντας ακόμα και για πτυχία... ( που μπαι δε γουει, ο μηχανικός λαμβάνει δίπλωμα και όχι πτυχίο, αλλά μέχρι εκεί σου κόβει, τι άλλο μπορούμε να σου πούμε... )
Όσοι ρώτησαν καλοπροαίρετα, πήραν μια δομημένη απάντηση και αναλόγως την αξιολόγησαν...
Π.Σ. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σας χαρακτηρίσω κύριο, ούτε να ψάξω εναγωνίως να βρω τα προσωπικά σας στοιχεία ( δεν σε τιμά και ιδιαίτερα τζουτζέπε παιδί μου η γυναικείας λογική κατινιά που εφαρμόζεις στις τελευταίες σου απαντήσεις, ) γιατί απλούστατα δες σας θεωρώ ως συνομιλητή άξιο λόγου και δεν μου προκαλείται κανένα ενδιαφέρον.
ΠΣ 2 Αν σου είναι εύκολο κάνε εντιτ το όνομα, αλλιώς μπορούν να το κάνουν και οι διαχειριστές
-
...ολα ξεκινησαν απο εκει που τοποθετηθηκε ο redmonster κανοντας παραλληλα ερωτηση προς τον pik για την στρεπτικη ακαμψια.
Ο τελευταιος ασχοληθηκε σοβαρα, ο πρωτος, ξεκινησε την γνωστη ειρωνικη-επιθετικη-υποτιμητικη 'πολιτικη' σε οτιδηποτε θεωρει λαθος/ακατανοητο/ανηκουστο/αγνωστο για τα δικα του δεδομενα . Η συνεχεια λιγο πολυ ειναι γνωστη.
'Κοκκινη'τερατωδης λασπη προς καθε κατευθυνση, και επι της ουσιας, καμμια απαντηση, καμμια τοποθετηση...
Lamborghini Huracan