-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Λοιπον....Εχουμε και λεμε... Τα λεφτα που υπαρχουν ειναι 6 χοντρα και το αυτοκινητο δεν υπαρχει λογος να ειναι μικρομεσαιο μιας και πλεον το αμαξι δε χρησιμοποιειται πολυ, αλλα και μεσαιο μας κανει. Το θεμα του ιδιοκτητη (50ρης που θα ταξιδευει πλεον μονο με τη γυναικα αλλα θελει να ταξιδευει ανετα με το a/c αναμενο και να μη του καιει παραπανω απο 9λ/100χλμ. Εχει και οδηγικες ανησυχιες ο ανθρωπος αλλα το περισσοτερο που τον νοιαζει ειναι να ειναι ωραιο, να πηγαινει σουπερμαρκετ ανετα, και να μην ειναι τοσο απαιτητικο αυτοκινητο σε θεματα συντηρησης. Το ταβανι στα κυβικα ειναι τα 1800 και να μη το πιανει φορος πολυτελειας.
Αμαξια που εχω ψαξει.
Ford Focus mk2 (06-08)
Mazda 6
Bmw 316 e46 (1800)
Ford Mondeo mk3
Mazda 3Μη πατε οι γαλλακιδες και πειτε μα μου σου του για γαλλικο αμαξι ουτε καν... Ουτε τα Ιταλικα δε τα θελει... Μην ακουσω για toyota εχει να γινει της κακομοιρας.
Η γνωμη σας και η ανταπαραθεση σας δεκτη κουβεντα να γινεται αλλα μην το κανουμε μπ@υρδελο!
Γιατί δεν θέλει γαλλικά και ούτε toyota?Τι έχουν?
-
Τα γαλλικα και τα ιταλικα τα αποκλειει ο πατερας μου λογω θεματων αξιοπιστιας που ειχαν στο παρελθον κλπ.
Τωρα τα toyota μπορει να ειναι καλα-χρυσα σε θεματα αξιοπιστιας αλλα δε κανουν κλικ... Ειναι ασχημα, δεν εχουν οδηγικη απολαυση, ειναι απλα πρακτικα χωρις να σου προσφερουν το κατι παραπανω που πχ προσφερε το focus που ειχαμε (μπορει να εβλεπα πολλα κωλοφαναρα απο toyota αλλα στα στροφιλικια το αμαξι ηταν το κατι αλλο).
Οι μιχουμπες ωραιες ρε παιδια αλλα για τον μπαμπα δεν... Ο πατερας μου ηθελε καιρο να αγορασει αλλο, μεγαλυτερο αυτοκινητο αλλα τη τελευταια στιγμη εκανε πισω επειδη σκεφτοταν πως ειχε αγορασει αυτο που ειχαμε καινουριο. Παντος σας ευχαριστω για τα tips. Δε θυμαμαι ομως ο duratec HE που φοραει το mondeo, εχει ιμαντα η καδενα?
-
Γιατί τον ρώτησες; και οι πενηντάρηδες έχουν ψυχή, εγώ είμαι 49Ε 11Μ 25Η, κάντον μέλος του forum να τον ψήσουμε εμείς τα πουρά μπας και δεις και συ καμιά άσπρη μέρα.
-
προσφερε το focus που ειχατε (με την προηποθεση οτι εχεις αλλαξει μονο ζαντες και τιποτα αλλο) οδηγικη
ευχαριστηση και δεν προσφερει οδηγικη ευχαριστηση ενα stock corolla E12 1.6? ενταξει...
λιγο προκατειλημενο τον κοβω τον πατερα η ειναι η ιδεα μου? φιλικα παντα, χωρις παρεξηγησεις. -
To focus με τις στοκ ζάντες είναι ένα πάρα πολύ καλά στημένο αυτοκίνητο, αποδεδειγμένο τόσο από κατόχους όσο και από μη. Το corolla υστερεί σε αυτόν τον τομέα έναντι του focus. Βέβαια αν ο άνθρωπος δε θέλει δε θα κάτσουμε να τον πείσουμε εμείς, ούτως η άλλως όσες επιλογές αναφέρθηκαν από τον mad_max είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογες.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
και δεν προσφερει οδηγικη ευχαριστηση ενα stock corolla E12 1.6? . -
σε καμια περιπτωση δεν θα τον πεισουμε εμεις, δε διαφωνω σε αυτο. ενα focus 1.4 1.6? (δε θυμαμε) 2d σαν του mad_max που ειχα οδηγησει μου φανηκε πολυ βαρυ και το μοτερ λιγο ψωφιο. με ενα corolla 1.6 04-05' 2d εμπαινα στις στροφες πολυ
πιο ανετα και +5-10 κμ απο οτι με το focus. και τα 2 ηταν καλοσυντηρημενα παντως. τελος το off topic απο μενα.αυτονοητο τι ευχαριστηση μπορουνε να προσφερουν τετοια αυτοκινητα. μη φανταστειτε τιποτα τρελο ετσι.
-
Ναι το μοτερ του Focus είναι ψόφιο αλλά οδηγικά είναι ανώτερο, μιλάμε για στροφιλίκια σε σφιχτες διαδρομές όπου δε θες γκάζια.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εννοω πως τα αυτοκινητα του vw group ειναι οσο να'ναι προβληματικα και ακριβα στη συντηρηση αυτο λεω.Τα Skoda τα θεωρώ* αξιόπιστα, για το κόστος συντήρησης/επισκευής δεν έχω γνώμη...
*καθώς δεν κατείχα ποτέ Skoda
_
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Λοιπον....
Εχουμε και λεμε... Τα λεφτα που υπαρχουν ειναι 6 χοντρα και το αυτοκινητο δεν υπαρχει λογος να ειναι μικρομεσαιο μιας και πλεον το αμαξι δε χρησιμοποιειται πολυ, αλλα και μεσαιο μας κανει. Το θεμα του ιδιοκτητη (50ρης που θα ταξιδευει πλεον μονο με τη γυναικα αλλα θελει να ταξιδευει ανετα με το a/c αναμενο και να μη του καιει παραπανω απο 9λ/100χλμ. Εχει και οδηγικες ανησυχιες ο ανθρωπος αλλα το περισσοτερο που τον νοιαζει ειναι να ειναι ωραιο, να πηγαινει σουπερμαρκετ ανετα, και να μην ειναι τοσο απαιτητικο αυτοκινητο σε θεματα συντηρησης. Το ταβανι στα κυβικα ειναι τα 1800 και να μη το πιανει φορος πολυτελειας.
Αμαξια που εχω ψαξει.
Ford Focus mk2 (06-08)
Mazda 6
Bmw 316 e46 (1800)
Ford Mondeo mk3
Mazda 3
**Mazda Mx5 1.8 sporty
Mazda Mx5 NC **Μη πατε οι γαλλακιδες και πειτε μα μου σου του για γαλλικο αμαξι ουτε καν... Ουτε τα Ιταλικα δε τα θελει... Μην ακουσω για toyota εχει να γινει της κακομοιρας.
αλλα μην το κανουμε μπ@υρδελοΗ γνωμη σας και η ανταπαραθεση σας δεκτη κουβεντα να γινεται !
Έβαλες δυο mazda αλλά δεν έβαλες το σωστό mazda, mx5 sporty +hardtop ή και με λίγα παραπάνω (κανένα χιλιάρικο) mx5 nc 1.8
του το διορθωσα....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εδώ είσαι. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
προσφερε το focus που ειχατε (με την προηποθεση οτι εχεις αλλαξει μονο ζαντες και τιποτα αλλο) οδηγικη
ευχαριστηση και δεν προσφερει οδηγικη ευχαριστηση ενα stock corolla E12 1.6? ενταξει...
λιγο προκατειλημενο τον κοβω τον πατερα η ειναι η ιδεα μου? φιλικα παντα, χωρις παρεξηγησεις.Δε μπορεις να συγκρινεις ομως το focus mk1, ενα αυτοκινητο που βγηκε το 1998 με ενα αυτοκινητο που βγηκε 3-4 χρονια αργοτερα στην αγορα. Το μκ1 ειναι ψοφιο και οπως προειπα οτι στις ευθειες τα εβρισκα αγγουρια και ειδικα με τις 17ρες που το αμαξι μου στην ουσια δε τραβαγε ρουπι.
-
Περποιημενη Ε46
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
-
Ξερω ηδη μια κοπελια που αν μπει και δει τις προτασεις που κανετε στον Γιωργο, θα εγγραφει στο φορουμ και θα μοιρασει πονο!!
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3849278/
Καθως αν δεν παινεψεις το σπιτι σου.
H στο πιο οικογενειακο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1575608/Κιμπαρικα αυτοκινητα χαχαχαχαχα.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Κιμπαρικα αυτοκινητα χαχαχαχαχα.
Μονο ΕΝΑ ειναι το κιμπαρικο αυτοκινητο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3889213/
(Ειναι inside joke )
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κιμπαρικα αυτοκινητα χαχαχαχαχα.
Μονο ΕΝΑ ειναι το κιμπαρικο αυτοκινητο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3889213/
(Ειναι inside joke )
Moυ ειχε διαφυγει αυτο...
-
για μενα η καλυτερη αγορα ειναι ενα Golf GT αλλιως κατι σαν αυτο...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3885512/
αλλιως
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1776007/
πολυ ανωτερο αμαξι σε ολα απο οποιοδηποτε Φοκους.
Το ειχε ο πατερας μου 6 χρονια,σκυλι σκετο. -
Ούτε για αστείο c200 τούτης γενιάς ...
Γκολφ τζιτι... Μόλις το οδήγησης θα ξεχάσεις το φυκι στον βυθό της θάλασσας
Ψάχνοντας αυτοκινητο.