-
Αυτοκίνητο που έχει πάρει τόσο στις κολώνες δεν είναι σωστό να ξαναβγεί στο δρόμο.
Το πλήρωσες, το πονάς, αλλά κάποια πράγματα δε μετριούνται με λεφτά μόνο.
Θα έβαζες μέσα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν ξέρεις πως στο παραμικρό στούκο μπορεί να μπει όλη η πλευρά μέσα για πλάκα; -
και εγκεφαλο θελει.. και λιγο ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κατω απο 5k ειναι σκοτωμα να το δωσεις, σα καινουργιο ειναιΤο απόλυτο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του Ντίνου! Δηλαδή αν δεν είχε φάει την τούμπα πώς θα ήταν;
Και ύστερα σχολιάζουμε διάφορες αγγελίες στο car...Γνώμη μου: μπορεί το κόστος να φαίνεται λογικό για να επισκευαστεί το αυτοκίνητο, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να είναι όπως πριν. Μπορεί να μην είναι στραβό και να πηγαίνει καλά, αλλά θα βλέπεις ένα σωρό λεπτομέρειες που θα θυμίζουν την περιπέτειά του: άνισοι αρμοί, μπαλώματα, σκασίματα του (μπόλικου) στόκου, διαφορές στο χρώμα, τριξίματα (ενδεχομένως άγρια), κομμάτια στο εσωτερικό που δεν θα έχουν ταιριάξει απόλυτα, κλπ, κλπ. Το έχω περάσει και εγώ προσωπικά δεν μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο ξανά. Με πλάκωνε συναισθηματικά.
Βρίσκω ότι, αντικειμενικά, το αυτοκίνητο αυτό δεν πρέπει να φτιαχτεί.
-
Μπορει τα πλαστικα να μη κουμπωνουν κανονικα οπως ειναι φυσιολογικο, αλλα καποια ετσι και αλλιως ειχαν ανοιχτει αλλα προσωπικα δε με πειραζε. Επισης απο οτι συζητησα με τον πατερα μου, αμα εχει παρει το κατω μερος της κολωνας, το αμαξι δε προκειται να φτιαχτει.
@Δριφτη
Δε θελω να παιξω με τον πονο του καθενα, και δε το εχω κανει μεχρι ωρας σε κανεναν. Εγω προσωπικα εχω δεσιμο με τα πραγματα μου και ειδικα οταν μιλαμε για αυτοκινητο. Συγκεκριμενα το αγαπημενο μου και με αυτο το οποιο εμαθα να οδηγαω, εκανα τις πρωτες μου κοντρες, χειροφρενα και δε ξερω εγω τι αλλο. Οποτε το σχολιο περι 5 χιλιαρικων κλπ κρατα το για τον εαυτο σου μεγαλε που μου βγαζεις ενα σκασμο λεφτα και κυκλοφορεις με το avensis που επρεπε να ειχε παει για ανακυκλωση απο τη γραμμη παραγωγης. Εγω δεν εχω προσβαλει κανεναν εδω προσωπικα (εκτος απο Χρυσαυγιτες) και δε θα ηθελα καποιος αλλος να προσβαλει κατι το οποιο εχει σημασια για εμενα. 3 βδομαδες τωρα μονο και μονο απο τη στεναχωρια μου που χαλασα το αμαξι, εχω χασει γυρω στα 10 κιλα... Το καλυτερο αυτοκινητο να μου φερεις διπλα στο δικο μου, μπορει να μπω μια βολτα και να σου πω ωραιο γ@μαει και δε ξερω εγω τι αλλο και στο τελος να μπω στο δικο μου, να μπω στο πρωτο στροφιλικι σχετικα γρηγορα, και το χαμογελο μου να φτασει στα αυτια.
-
Προσπερναω ολα τα υπολοιπα...αλλα τουλαχιστον μη προσπαθεις να μας πεισεις τελικα οτι ο πατερας θελει να το φτιαξει και εσυ προσπαθεις να τον πεισεις να μην...
-
Γιωργο αμα θες το αμαξι καντε το μεταβιβαση σε σενα βαλτο στο γκαραζ κι οταν μπορεις βαλτου κλουβι αναρτησεις κι οτι αλλο θες και καντο πισταμαξο. εν τω μεταξυ παρτε κατι ασφαλες (πληρωνει η ασφαλεια φανταζομαι) να μετακινειστε κι αφηστε τα πειραματα απο τα οποια κερδιζουν μονο αυτοι που θελουν να στο αγορασουν για ψιχουλα οπως λες κι εσυ
-
Η ασφαλεια δε πληρωνει τιποτα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προσπερναω ολα τα υπολοιπα...αλλα τουλαχιστον μη προσπαθεις να μας πεισεις τελικα οτι ο πατερας θελει να το φτιαξει και εσυ προσπαθεις να τον πεισεις να μην...Ψυχολογο πρεπει να χρειαστω στο τελος μου φαινεται!
Οχι δεν ειναι το τοσο μεγαλο θεμα μου εκει. Αμα ειναι επισκευασιμο, και οταν φτιαχτει υπαρχει ενδεχομενο να μπει ολο μεσα, τοτε ενταξει η λογικη μπαινει απανω απο τη καρδια!
Χρηστο η ασφαλεια εχει θραυση κρυσταλων και θα παρουμε και καποια λεφτα απο εκει.
-
Νομιζα οτι υπαρχει μικτη συγγνωμη! Και παλι ομως ενα ατρακαριστο αυτοκινητο ειναι μακραν καυτερο...
-
Τι κανατε Γιωργο τελικα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι κανατε Γιωργο τελικα?Το εχει βαλει για φτιαξιμο τι αλλο να πω! Τελοσπαντων ελπιζω να μη μπαζει νερα μονο... Παλι καλα βρηκα τα ανταλακτικα ποιο φτηνα, οποτε με ολικο βαψιμο κλπ θα παει γυρω στα 2300 ευρω το αμαξι.
-
Ειναι αγυριστα κεφαλια το ξερω καλα... Ας ελπισουμε οτι θα πηγαινει ισια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι αγυριστα κεφαλια το ξερω καλα... Ας ελπισουμε οτι θα πηγαινει ισια..Το ειχαν φερει ισια οταν ημουν κατω Ελλαδα. Απλα αργησαμε με καποια ανταλακτικα (ψαχναμε το εξω εξω φυλο απο μπροστα στη κολωνα, μεχρι το πισω φτερο, και δε το βρισκαμε σε σωστη τιμη, και να μπει καινουριο δε παιζει κανει κανα 1000ρικο). Στο τελος τα βρηκα εγω, και με 500 ευρω, αγορασαμε το κομματι της κολωνας, οροφη, ταπετσαρια οροφης, πορτα πορτπαγκαζ, μπροστα αριστερα φτερο, τις 2 πορτες και ενα μικρο τζαμακι που εχει πισω. Ειναι ανωτερα βια μωρε (οι σπουδες μου, να πουλησουμε το αμαξι τσαμπα, και να ρισκαρουμε αλλο κλπ) αλλιως θα το αλλαζαμε η θα το κραταγαμε για εμενα....
-
Καλύτερα που το φτιάχνεις με 2300 ευρώ γιατί το ξέρεις μηχανικά το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Καλύτερα που το φτιάχνεις με 2300 ευρώ γιατί το ξέρεις μηχανικά το αυτοκίνητο.Ναι ετσι το σκεφτηκαμε επειδη το αμαξι κινειται κανονικα και δεν εχει κανενα προβλημα μηχανικο... Τωρα το στοκαρουν και απο βδομαδα μπαινει για βαψιμο, με μια μικρη αλλαγη και στο χρωμα.
-
panosft τo αμαξι το ειδες πριν γραψεις οτι εγραψες..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
panosft τo αμαξι το ειδες πριν γραψεις οτι εγραψες..?You're mean!!:P
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
panosft τo αμαξι το ειδες πριν γραψεις οτι εγραψες..?Ναι το είχα δει
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
panosft τo αμαξι το ειδες πριν γραψεις οτι εγραψες..?
Ναι το είχα δει
Τουλαχιστον βγηκα ζωντανος απο εκει μεσα και η ζημια μπορει να φαινοταν μεγαλη αλλα η επισκευη του, για αυτα που παιρνουμε (ολικο βαψιμο, ισιωμα στη καλιμπρα συν ανταλακτικα) πανε γυρω στα 2200. Εχουμε φτιαξει και τιμολογια για να παρουμε καποια λεφτα πισω απο την ασφαλεια αλλα βαλε και ηλεκτρολογους κλπ θα παει εκει στο 2χιλιαρο σιγουρα.
-
Το focus mk1 1800 πόσο καίει;το σκέφτεται ο θείος μου και θέλει γνώμες.
Ψάχνοντας αυτοκινητο.