-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Trollάρεις;Απαντώ στο ανύπαρκτο θέμα που έγραψες.
Γράψε δυο λόγια βρε φιλε,δεν θα πληρώσεις κάτι. -
Ποια ειναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να διαγράψω το αυτοκίνητο που μου κλέψανε; Όσο και αν έψαξα στο υπουργείο μεταφορών δεν υπάρχει η διαδικασία για διαγραφή μετα απο ΚΛΟΠΗ.
-
Καταθέτεις στο Μεταφορών την αίτηση που θα σου δώσουν και την βεβαιωση του Α.Τ. για την κλοπή. Αν το αμάξι είχε παρακράτηση κυριότητας θέλει και βεβαίωση εξόφλησης.
-
στην ΔΟΥ μετά να πάω και τι θα ζητησουν?
-
Στη ΔΟΥ,θα πάς στο τέλος με το χαρτί'οριστικής διαγραφής' από τα μητρώα, που θα σου δώσουν από το Μεταφορών(Νομαρχία)....
-
ευχαριστω, απλη ακουγεται η διαδικασια
-
η ασφαλιστική με τα χαρτια της οριστικης διαγραφης θα μου δωσει πισω τα λεφτα του υπολοιπομενου χρονου ασφαλισης η τσου?
-
..καλό!!!!
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
η ασφαλιστική με τα χαρτια της οριστικης διαγραφης θα μου δωσει πισω τα λεφτα του υπολοιπομενου χρονου ασφαλισης η τσου?Ναι θα σου τα δώσουν. Εμένα μου έχουν δώσει απλά επειδή έκανα διακοπή (όταν δεν ήταν υποχρεωτική η κατάθεση πινακιδων).
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
:ysterical: ..καλό!!!!Εσύ λες ότι δεν θα μου δώσει δηλαδη
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
η ασφαλιστική με τα χαρτια της οριστικης διαγραφης θα μου δωσει πισω τα λεφτα του υπολοιπομενου χρονου ασφαλισης η τσου?
Ναι θα σου τα δώσουν. Εμένα μου έχουν δώσει απλά επειδή έκανα διακοπή (όταν δεν ήταν υποχρεωτική η κατάθεση πινακιδων).
Τι κατάθεση να κάνω εγώ αφού το έκλεψαν το αυτοκίνητο;
-
Θελω να αγορασω ένα w202 για ανταλλακτικα.Υπαρχει καμια περιπτωση να δεχθεί κεντρο ανακύκλωσης να το παρει κουφαρι?(όχι δν θα θελω να με πληρωσει από 300-500ευρω)
Μεσω συνεργείου?Εγιναν καθολου ελαστικοι ή τον χαβα τους? -
Έχω (έχει ξεμείνει στη μάνα μου από κληρονομιά) ενα Saab 9000 του 1995. Το αμάξι είναι μια χαρά, έχει μόνο 120.000 χλμ, αλλά είναι ακινητοποιημενο με κατατεθειμενες πινακίδες από το 2011, και λογικά πλέον δεν πωλείται ούτε για 1000 ευρώ. Τι μπορώ να το κάνω ώστε αφενός να μη ζημιωθω οικονομικά και αφετέρου να πάρω έστω κάτι;
-
Αν είναι καλό, κανένα διχιλιαρο το πιάνει.
-
Μια χαρά είναι αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί είναι 5 χρόνια ακινητοποιημενο. Βασικά ήταν μια χαρά πριν ακινητοποιηθει, τώρα δεν ξέρω, λογικά δεν έχει πάθει κάτι μια και είναι σε κλειστό γκαράζ από τότε. Δεν έχει όμως λάδια, λάστιχα, μπαταρία για να το οδηγήσει ο οποιοσδήποτε αγοραστής, άρα πάει αναγκαστικά με γερανο είτε σε μαντρα είτε σε κάποια αντιπροσωπία. Μακάρι να πιάσει έστω και 1000, μου έδωσες λίγο αισιοδοξία τώρα!
Θα ρωτήσω και για ανταλλαγή στα πλαίσια του καινούριου που ψάχνω μπας και γίνει κάτι, ειδικά η βελμαρ μπορεί να το θέλει. -
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Μια χαρά είναι αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί είναι 5 χρόνια ακινητοποιημενο. Βασικά ήταν μια χαρά πριν ακινητοποιηθει, τώρα δεν ξέρω, λογικά δεν έχει πάθει κάτι μια και είναι σε κλειστό γκαράζ από τότε. Δεν έχει όμως λάδια, λάστιχα, μπαταρία για να το οδηγήσει ο οποιοσδήποτε αγοραστής, άρα πάει αναγκαστικά με γερανο είτε σε μαντρα είτε σε κάποια αντιπροσωπία. Μακάρι να πιάσει έστω και 1000, μου έδωσες λίγο αισιοδοξία τώρα!
Θα ρωτήσω και για ανταλλαγή στα πλαίσια του καινούριου που ψάχνω μπας και γίνει κάτι, ειδικά η βελμαρ μπορεί να το θέλει.1000 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό για όχημα που δεν μπορεί να κινηθεί ο αγοραστής θα το απορρίψει ασυζητητί αν καταλάβει οτι δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του εκτός αν καταφέρεις να του το πουλήσεις χωρίς να το δοκιμάσει.
Η εξωτερική εμφάνιση έχει σημαντικότατο ρόλο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. -
Τι εννοεί όμως ότι δεν έχει λάδια και λάστιχα; Έχουν αφαιρεθεί; Αν το αυτοκίνητο ήταν απλά ακίνητο, με μια μπαταρία πρέπει να πάρει μπροστά, εκτός αν έχει ξεραθεί και χαλάσει η αντλία βενζίνης από την αχρηστία. Κόστος γύρω στα €150 με τα περαστικά.
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Δεν έχει όμως λάδια, λάστιχα, μπαταρία για να το οδηγήσει ο οποιοσδήποτε αγοραστής, άρα πάει αναγκαστικά με γερανο είτε σε μαντρα είτε σε κάποια αντιπροσωπία.Πρέπει να το πάρεις απόφαση να του βάλεις καινούργια λάδια και μπαταρία... είναι η διαφορά ανάμεσα στα πιθανά 2 χιλιάρικα και στο απολύτως τίποτα που θα σου δώσει ο μαντράς.
(Και ναι κάποιος οπαδός του 9000 που το έχει απωθημένο θα δώσει 1,5-2 χιλιάρικα αν είναι λειτουργικό και παρουσιάσιμο. ΔΕΝ απευθύνεσαι σε κάποιον που ψάχνει ένα αμάξι γενικώς να κάνει την δουλειά του - θα περιμένεις όμως..)
-
Δε θέλω να κοροϊδέψω κανεναν βέβαια γιαυτο και στην αντιπροσωπεία για ανταλλαγή ειπα ακριβώς πως εχει η κατασταση.
Και λάστιχα φοράει και λάδια εχει μεσα, εννοώ οτι θα πρέπει να αλλαχτούν γιατι προφανως ειναι πια αχρηςτα. Και τρόμπα βενζίνης που λέτε ή οτι άλλο καθότι εγω δεν τα κατέχω αυτα, σε ενα αυτοκίνητο που ειναι ακίνητο 5 χρονια και ειχε και 5 λίτρα βενζίνης μεσα όλο αυτο το διάστημα. -
Αν η μπαταρία ήταν αποσυνδεδεμένη μπορεί και να δουλεύει. Την συνδέεις, βάζεις και 4-5 λίτρα βενζίνης με μπιτόνι (επειδή η προηγούμενη έχει ξεθυμάνει και ίσως εξατμιστεί) και δοκιμάζεις να το βάλεις μπρος. Θα χρειαστεί αρκετές προσπάθειες, αλλά θα πάρει αν δεν έχει πρόβλημα. Αν δεν έχεις μπαταρία, πάρε μια με τα κατάλληλα Αμπέρ και φυσικά συνδεσμολογία (θετικός και αρνητικός πόλος διαφέρουν από αμάξι σε αμάξι ως προς το αν είναι δεξιά ή αριστερά τα αντίστοιχα καλώδια). Μπορείς να δοκιμάσεις και με καλώδια από άλλο αμάξι για αρχή. Φέρε μηχανικό αν δεν πάρει και θα στο βάλει εκείνος. Επιμένω ότι θα πιάσει 2000 αν είναι καλό το αμάξι!
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ