-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Ας είχες του '87,δεν θα κολλήσουμε εκεί.... [emoji38]
Όπως δεν θα έπρεπε να έχεις επιχείρηση,αφού η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο είναι ανεπίτρεπτη....Πρέπει κάπως να επιβιώσει κάποιος στον καπιταλισμό, και δυστυχώς σοσιαλιστικές νησίδες δεν υπάρχουν!!!
Επιχείρηση, έτοιμη από τους γονείς του ανέλαβε.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
επειδή δεν είναι αυτή η προθεση μου, αλλα δεν περιμενω να με πιστεψεις.Πως γίνεται να μην είναι με πρόθεση όταν το κάνεις σε εμένα και άλλον έναν αν θυμάμαι που διαφωνείς μαζί του.
Πρέπει να είμαστε οι μόνοι που μας ξεφεύγουν ορθογραφικά στο φόρουμ αυτό.Τα Οικονομικά - Νάτση ήταν το αγαπημένο μου μάθημα στο λύκειο. Γιατί έτσι ήταν το επώνυμο του καθηγητή. Νάτσης oder herr Nazis που έλεγε κ ο Φώτης για να γελάμε.
Σου θυμιζω όταν τον Γεναρη του '19 γιατι εδώ θα ειμαστε, θα μπεις μετα τις περικοπες και θα αρχισεις τις εξυπνάδες ότι την εχουμε κανει πρακτικα ηδη την δουλεια μας και τουλάχιστον οι τράπεζες μας αεριζουν από περσι τα μεζεα. Και αν (που δεν) τη γλιτώσουμε, για μενα θα είναι μια μερα σαν ολες τις άλλες. Αν κλεισουν μεσα τον Αδωνι ή κανενα άλλο κλεφτρονι*, δεν θα γραφω 'Who's your daddy now'. Αυτή ηταν, είναι και θα είναι η διαφορα μας, γιατι το πρόβλημα μου είναι με τους πολιτικους και όχι με τους ψηφοφορους. 'Εσεις' ξεκινατε αναποδα, ειρωνευόμενοι πρωτα τον ψηφοφορο του αντιπαλου. Αμα εχεις χρονο, μπορεις να δεις την τοτε ομηγυρη του μειωμενου ΦΠΑ της εστιασης πως με αντιμετωπιζε το '12-'14. Και ΟΝΤΩΣ θα βρεις πολλα._
Τι μου θυμίζεις δλδ; Το 1000στο άδειασμα που θα φας από τον Τσίπρα που μας τα είχες κάνει τόσα και σου λέγαμε ότι μια από τα ίδια θα είναι, μην είναι και χειρότερος;
Προφανώς βλέπεις την ''καζούρα'' να έρχεται και κοιτάς να την ''κάψεις'' από τώρα...Εγώ δεν είδα κανέναν να λέει ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο σίγουρα με γιατρούς, διοικητικούς κτλπ. Στο θέμα των πολιτικών, δεν βάζει κανένας το χέρι του στην φωτιά για κανέναν, αλλά με τον τρόπο και τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα δεν φαίνεται κάτι ικανό ώστε να μπει κάποιος μέσα. Με τον τρόπο μάλιστα που φαίνεται να στήνονται οι μάρτυρες θα μειωθεί η αξιοπιστία τους και δεν θα μπορούν να σταθούν κατηγορίες ακόμα και αληθινές να είναι.
Άρα τι 'Who's your daddy now'; Κάνε μια πρόβλεψη, να κάνω την αντίθετη και μετά γράφτο μου 100 φορές. Μέχρι στιγμής έχεις αδειαστεί πανηγυρικά όπως εσύ ο ίδιος το λες συχνά πυκνά.
Όταν ο Τσίπρας κάνει την πρώτη μείωση φόρου, να σε δω τι θα λες. 3 χρόνια τώρα όμως υπάρχει το απόλυτο 0. Και αυτό είναι γεγονός και όχι άποψη.
Y.Γ: Τις προάλλες ήμουν με σύμβουλο της επικρατείας. Μου είπε ότι συζητιέται ως γεγονός ότι η εισαγγελέας που βάλανε στην θέση της Ράικου για την Novartis ήταν γκόμενα του Παπαγγελόπουλου. Ο ίδιος μου είπε ότι αν όντως πιάσανε τους μάρτυρες-στελέχη της Novartis και δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πλουτισμό από παράνομο χρήμα κτλπ, ότι δεν είναι απίθανο το σενάριο να τους στήσανε με αντάλλαγμα να μην τους πάρουν τα σπίτια. Η ψευδομαρτυρία, αν δεν υπάρξουν απτά στοιχεία, τιμωρείται με 8-10 μήνες φυλάκιση. Τίποτα δλδ. Εξαγοράσιμη ποινή...οι 10 πολιτικοί δλδ θα τους κλάσουν μια μάντρα αν κατηγορούνται άδικα. Η ρετσινιά όμως για να γυρίσει το κλίμα ο Τσίπρας, αξία ανεκτίμητη.
Τέλος διάβασα προχτές ένα άρθρο που μετέφερε πληροφορίες από Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται. Εκλογές 3 Σεπτέμβρη, με γραβάτα ο Τσίπρας λίγο μετά την ''έξοδο'' από τα μνημόνια τον Αύγουστο, με μια λύση για το χρέος συνδεδεμένη με ρήτρες όπως μη άρση μέτρων-κάβα μέτρων κτλπ και με ανοιχτό το θέμα Νοβάρτις πιθανώς χωρίς στοιχεία για τις κατηγορίες στην αντιπολίτευση και παίζοντας το τελευταίο του χαρτί πριν πάρει τα επόμενα δύσκολα μέτρα ώστε να κερδίσει αν μπορεί ή να χάσει για λίγο, να μην μπορεί ο Μητσοτάκης να κάνει κυβέρνηση και να πάει ξανά σύντομα σε εκλογές με απλή analογική.
Y.Γ2: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Και νόμιμο και ηθικό.
http://www.enikos.gr/politics/561991/sa ... -dilonei-k -
Ας είχες του '87,δεν θα κολλήσουμε εκεί....
Όπως δεν θα έπρεπε να έχεις επιχείρηση,αφού η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο είναι ανεπίτρεπτη....Έχω ατομική επιχείρηση. Υπαλλήλους δεν έχω όμως!!! Μόνος μου ξεφορτώνω τα φορτηγά των προμηθευτών, δουλεύω στις μηχανές μου στο υπόγειο, φτιάχνω τις παλέτες με τα εμπορεύματα, φορτώνω τα φορτηγά των πελατών, κάνω τα λογιστικά μου, πραγματοποιώ τις πληρωμές προμηθευτών και λοιπών εξόδων, τρέχω σε πελάτες αν γίνει κάτι, τρέχω σε Εφορίες όταν χρειάζεται κλπ κλπ κλπ. Τι έχεις να πεις τώρα;;;
Έλα μια μέρα να σηκώσεις τα ρολλά των 50 και 60 κιλών από την παλέτα και να τα βάλεις στην μηχανή και μετά να την δουλέψεις και 8 ώρες, να συσκευάσεις κλπ και μετά να μου πουλήσεις εξυπναδούλες πίσω από το πληκτρολόγιο σου...
Κι αυτά τα κάνει άνθρωπος με 2 πτυχία και μεταπτυχιακό από καλό πανεπιστήμιο της Αγγλίας, ο οποίος επίσης διοικούσε Ίλη Αρμάτων και ένα σωρό νοματαίους με καλή προοπτική καριέρας που απλά τόλμησε να ιδιωτεύσει...
-
Πολλά νεύρα βλέπω και δεν κάνουν καλό. Προφανώς δεν υπάρχει λόγος να 'μετρήσουμε' τα πτυχία μας σαν οκτάχρονα. Όμως και εγώ έχω μια τσάντα γεμάτη πτυχία,και εγώ έχω κουβαλήσει την 'Άρτα και τα Γιάννενα' μετά από 21 μετακομίσεις σε 24 χρόνια,και εγώ έχω διοικήσει λόχο ενώ ταυτόχρονα είχα άλλα 4 πόστα και πολλά άλλα που δεν γράφονται δημόσια. Για κάποιο προφανώς σοβαρό λόγο είχα CTSA περίπου 15 χρόνια.....
Εγώ δεν έχω ποτέ και κανένα θέμα με όποιον έχει,κατέχει και παλεύει για να βελτιώσει τη ζωή του,την δική του και της οικογένειας του. Μαγκιά του! Καποια στιγμή όμως πρέπει τα λόγια μας να συμφωνούν με τις πράξεις μας. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που εντοπίζεις την αντίφαση; Θα έπρεπε να έχω Lada του '84 για να θέλω μια πιο δίκαια κοινωνία;Θεωρείς ότι ζεις σε μία κοινωνία που έχει αδικήσει εσένα ή κάποιους άλλους ανθρώπους;
Αν μου πεις ότι αισθάνεσαι αδικημένος από την συγκεκριμένη κοινωνία θα μου φανεί παράξενο.
Οπότε με ενδιαφέρον θα ήθελα να διαβάσω σε τι σε έχει αδικήσει η κοινωνία που ζούμε.
Και επιπλέον ποια κοινωνία θα θεωρούσες δίκαιη;Εγώ πάντως όχι μόνο αισθάνομαι ότι η κοινωνία είναι άδικη προς εμένα αλλά και ότι με τιμωρεί κιόλας που γεννήθηκα σε αυτό το τόπο.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
επειδή δεν είναι αυτή η προθεση μου, αλλα δεν περιμενω να με πιστεψεις.
Πως γίνεται να μην είναι με πρόθεση όταν το κάνεις σε εμένα και άλλον έναν αν θυμάμαι που διαφωνείς μαζί του.
Πρέπει να είμαστε οι μόνοι που μας ξεφεύγουν ορθογραφικά στο φόρουμ αυτό.Συνεχισε να πιανεσαι από την τριχα και να την κανεις τριχια. Μπορω ανετα να σε διασυρω για τον 'αγωνα σου' στο φορουμ πριν το ΄15. Απλα το εδειξα χωρις άλλο σχολιο, όπως και με την περιβοητη ορθογραφια. Εχω δικαιωμα να επισημαινω ένα λαθος χωρις ειρωνια; Και όχι, δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν άλλο. Μονο με εσας , που μαλλον εσεις εχετε θεμα μαζι μου.
Τι μου θυμίζεις δλδ; Το 1000στο άδειασμα που θα φας από τον Τσίπρα που μας τα είχες κάνει τόσα και σου λέγαμε ότι μια από τα ίδια θα είναι, μην είναι και χειρότερος;
Προφανώς βλέπεις την ''καζούρα'' να έρχεται και κοιτάς να την ''κάψεις'' από τώρα...Ευχαριστω που επιβεβαιώνεις την κοινωνικη σου καλοσυνη και ότι δεν ειμαστε το ιδιο, δεν αμφεβαλλα. ΕΓΩ από τον Τσιπρα δεν εχω φαει κανενα άδειασμα εκτος αν εσυ νομιζεις ότι πριν εκλεγει ημουν στα καγκελα. Ψαξε και ΔΕΝ θα το βρεις, μονο ανελεητο κραξιμο στα πρασινομπλεδια. Όμως δεν εχω και καμια αμεση ωφελεια, ή βασικα εχω μια που θα γραψω παρακατω. Ο Τσιπρας εχει βαλει φρενο στις ατελειωτες μειωσεις και το ειρωνεύεσαι συνεχεια. Επισης με τις σωρηδόν ρυθμισεις πολύς κοσμος θα δωσει -προσωρινη- λυση σε ένα πρόβλημα που δημιουργησε η πρασινομπλεδικη συμμορια με την αποτομη αυξηση των φορων που τοσος κοσμος δεν μπορεσε να πληρωσει και φουσκωσαν αφου οι αληταραδες δεν εκαναν ρυθμισεις και εκοβαν ταυτόχρονα με ριπη πολυβόλου τα εισοδηματα σε ολο τον κοσμο. 1000 αδειάσματα λοιπον επαθαν οσοι ψηφισαν ΓΑΠ το '09 και Αντωνη το '12. Τους αδειασαν τις τσεπες και όχι τις ελπιδες όπως εχει κανει ο Αλεξης χαρη στο στημενο παιχνιδι των εξω βεβαια. Aλλα για κατι τυπους σαν και εσενα επρεπε να συνεχισουμε με την ΝΔουλα μεχρι να πεθανουμε για να ζειτε καλυτερα εσεις, λες και πριν τα μνημονια σας ειχε κηρυξει καποιος τον πολεμο και δεν περναγατε και εσεις μια χαρα. Το '19 άλλη υποθεση, ο κοσμος θα την δει και θα την αξιολογησει καταλληλα. Η στροφη μου στους αναποφασιστους εχει γινει μετα την ΔΕΘ του '17 και θα οριστικοποιηθεί κατά τα φαινομενα πριν το '19. Αυτό δε σημαινει ότι δεν θα κραζω ομως πρωτα το ο,τιδηποτε ΝΔουλικο μεχρι τελους. Θελω να φας Τσιπρα στο κεφαλι -ετσι το αντιλαμβάνεσαι εσυ και οι ομοιοι σου βεβαια- χωρις να τον εχω ψηφισει._
Όταν ο Τσίπρας κάνει την πρώτη μείωση φόρου, να σε δω τι θα λες. 3 χρόνια τώρα όμως υπάρχει το απόλυτο 0. Και αυτό είναι γεγονός και όχι άποψη.
Μου την εκανε περσι. Από το 26% από το πρωτο ευρω με πηγε στο 22%, δλδ μειωση φορου 20%. Γεγονος, όχι αποψη. Με ειδες να πανηγυρισω; Απλα το εγραψα τοτε με τη δηλωση χωρις πολλα-πολλα. 3 χρονια Τσιπρα=3/4 του φορου Σαμαρομπασταρδου του '14._ -Και ναι, με τετοια πτωση στα εισοδηματα που να βεβαιωθεί μεγαλος φορος- Επισης με τον ΕΦΚΑ η εισφορα μου επεσε 50%. 'Για ποια συνταξη;' θα μου πεις. Ναι, ΟΚ, το ειδαμε το εργο με το πως οι συνταξεις γινονται καπνος οποτε κλαϊν μαϊν. Καλυτερα ετσι.
Οσο για τη Novartis κρατω μικρο καλαθι από την αρχη. Εσενα βλεπω να αναλυεις σεναρια. Εσενα βλεπω από το 6/15 να εισαι κάθε μερα στην σπιντα. Αν με αγνοεις σε αγνοω, αλλα ολη την ωρα ψαχνεσαι ευθεως και πλαγιως.
Αν βγει ο Κουλης σου θα περασουμε πολύ ομορφα, εκτος αν δεν πειραξει κανενα*.@REALZEUS
Δια απλα γραφω το τελικο αποτέλεσμα για τον κομμουνισμο. Τιποτε άλλο.
Τωρα οι πολιτικοι μας μας ελεγαν ότι με Ευρωπη=αντιο θεματα με Τουρκια. Θυμασαι τα καλα χρονια τα Καραμανλιδικα με τον Μπουργκας/Αλεξανδρουπολη; Μεχρι και ότι θα ησυχάσουμε στον Εβρο ελεγαν καποιοι...*Όταν κυβερνουσε ο ηρωας σου δεν καθόμουνα κάθε μερα εδώ μεσα να γραφω σαν του λογου σου. Ψαχτο. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. Εισαι ακριβως ο,τι κραζεις σε εμενα. Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει._
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και όχι, δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν άλλο. Μονο με εσας , που μαλλον εσεις εχετε θεμα μαζι μου.[/color]γιατι όταν σε διορθωσα απλα σε διορθωσα διχως κανενα σχολιο, (για την ορθογραφια) επειδή δεν είναι αυτή η προθεση μου, αλλα δεν περιμενω να με πιστεψεις. Εξαλλου λεω ασυναρτησίες, δεν παω καλα και δεν επικοινωνω. Ε;
-
Ε ναι μωρε, πρεπει να καθομαι να σας ακουω εσενα, τον Kacey πιο παλια, τον Νασο οποτε γουσταρει αυτος χωρις να σας μιλαω για να σας δειξω ότι δεν εχω θεμα. Το ότι εσεις ξεκινατε αντιπαραθεση σου λεει τιποτα; Σας εχω επιτεθει εγω πρωτος; Όταν λεω ότι δεν εχω θεμα, προφανως εννοω ότι δεν εχω καποια αντιπαραθεση με δικη μου θεληση.
-
Άρα έχεις θέμα ή τέλος πάντων φταίμε 100% εμείς που έχουμε θέμα μαζί σου και για αυτό εσύ για να μας ''πικάρεις'', ''μείώσεις'' ή οτιδήποτε διορθώνεις τα ορθογραφικά;
Και είσαι δάσκαλος και διδάσκεις παιδάκια...Να σε πιστέψω τελικά ότι δεν το κάνεις για αυτό το λόγο ή όπως έγραψες το κάνεις επειδή έχουμε εμείς θέμα μαζί σου;
Βγες και πες ρε Γιάννη: Το κάνω για να σας πικάρω.
Μην γράφεις μια το ένα και μια το άλλο ανάμεσα από 2 ημέρες. -
Και είσαι δάσκαλος και διδάσκεις παιδάκια...
Eλα τελειωνε με αυτή τη βλακεια. Εισαι πολύ λιγος ηθικα για να με κρινεις. Μου αρεσει η επαφη που εχω με αρκετους μαθητες μου πολύ καιρο μετα από το τελος της συνεργασίας μας, οποτε περισσεύεις...
Αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεις να προσβαλλεις τον άλλο χωρις αντιλογο συνεχιζε να παιζεις με τις λεξεις.
'Δεν εχω θεμα' δεν σημαινει ότι θα καθομαι να σε ακουω χωρις αντιλογο, απλα δεν σε προκαλω εγω. Πος πραιπη να στω γραψο γυα να τω καταλαβυς διλαδοι;
Kαι δεν νομιζω ότι τουλάχιστον οι αλλοι 2 εχουν προσωπικο θεμα μαζι μου. Η πολιτικη μου αποψη δεν τους αρεσει. Εσυ επιμενεις 3 χρονια τωρα και πιστεψε με, 203 θα περασουν και οσο κρατας τη σταση που κρατας θα παιρνεις και την αναλογη απαντηση. Μεχρι να σταματήσεις._ -
Είμαι πολύ λίγος ηθικά και κατώτερος σου.
Συμφωνώ.
Καληνύχτα δασκαλάκο.
-
Ονειρα γλυκα...αρπακτιΚουλη.
YΓ: Λυπάμαι πολύ, αλλα δεν μου αφηνεις άλλη επιλογή.
-
Πολλά νεύρα βλέπω και δεν κάνουν καλό.Δεν κάνουν καλό στα νεύρα μου οι κρίσεις και οι εξυπνάδες.
Καποια στιγμή όμως πρέπει τα λόγια μας να συμφωνούν με τις πράξεις μας.
Αυτό να το πεις σε όποιον εκμεταλλεύεται άλλους ανθρώπους για να πλουτίσει, όχι σε εμένα.
Θεωρείς ότι ζεις σε μία κοινωνία που έχει αδικήσει εσένα ή κάποιους άλλους ανθρώπους;
Φυσικά και έχει αδικήσει το 99,99% των ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν 'Βαρδινογιάννηδες'. Δεν λέω ότι είμαι ο πιο αδικημένος, αλλά θα ήμουν σιχαμένος αν δεν ήθελα δικαιοσύνη ακόμα και για τους πιο αδύναμους από εμένα. Επιθυμώ μια δίκαιη κοινωνία ισότητας, όπως ο κάθε κομμουνιστής. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ωφελημένος - περιέγραψα τις εργασιακές μου συνθήκες άλλωστε.
@REALZEUS
Δια απλα γραφω το τελικο αποτέλεσμα για τον κομμουνισμο. Τιποτε άλλο.Κι εγώ απλά λέω για ποιόν λόγο έπεσε το σύστημα.
-
Εννοείται ότι σε αυτά που μου έγραψες δεν θα απαντήσω αφού θα πρόκειται περί διαλόγου κωφών και δεν μου αρέσει , αλλά η ερώτηση μου είναι απλή .
Επιχειρηματικά δεν σε παίρνει να έχεις 1-2 υπαλλήλους ώστε και πιο ξεκούραστος να είσαι και πιο πολύ χρόνο να έχεις για να κλείνεις δουλειές και θέσεις εργασίας να ανοίξεις που θα είναι και κοινωνικά σωστό .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θεωρείς ότι ζεις σε μία κοινωνία που έχει αδικήσει εσένα ή κάποιους άλλους ανθρώπους;
Φυσικά και έχει αδικήσει το 99,99% των ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν 'Βαρδινογιάννηδες'. Δεν λέω ότι είμαι ο πιο αδικημένος, αλλά θα ήμουν σιχαμένος αν δεν ήθελα δικαιοσύνη ακόμα και για τους πιο αδύναμους από εμένα. Επιθυμώ μια δίκαιη κοινωνία ισότητας, όπως ο κάθε κομμουνιστής. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ωφελημένος - περιέγραψα τις εργασιακές μου συνθήκες άλλωστε.
Εγώ από την άλλη βλέπω ότι είσαι σε μία πολύ καλή κατάσταση από όλες τις πλευρές στο συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που ζούμε. Φυσικά κρίνω από αυτά που διαβάζω. Έχεις μία ατομική επιχείρηση, έχεις πολύ δουλειά, κουράζεσαι βεβαίως αλλά έχεις την δυνατότητα να διαθέτεις και να συντηρείς 5 premium αυτοκίνητα. Τα οποία θεωρώ ότι δεν τα παρατάς και μέσα στο δρόμο. Εγώ πάντως σε βλέπω σαν εύπορο πολίτη.
Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με αυτά. Είσαι ωραίος και καλά κάνεις αφού μπορείς.Αναρωτιέμαι όμως.
Σε ένα κομουνιστικό μοντέλο θα έχω την δυνατότητα να ξεκινήσω μία (όπως την θέλω εγώ και όχι κάποιος άλλος) ατομική επιχείρηση και να έχω στη διάθεσή μου κάποια καλά αυτοκίνητα;;Θα μου το επιτρέψει αυτό μία κομουνιστική κυβέρνηση ή θα τους βάλει όλους στο ίδιο σακί και θα πει το παρακάτω;
'Storm η ατομική σου επιχείρηση θα γίνει με συνιδιοκτήτη το κράτος, θα φτιάξεις ότι επιχείρηση σου πούμε και θα έχεις πλέον ένα αυτοκίνητο ή ένα σκούτερ. Διαφορετικά άντε τράβα στα χωράφια ή τράβα εργάτης όπου σε στείλει ο κρατικός μηχανισμός και πολύ σου είναι. Διάλεξε Storm.'
-
http://www.enikos.gr/politics/561991/sa ... -dilonei-kΤυπικοί αριστεροί που διαφέρουν από τους προηγούμενους πιτσαδόρους... και νοιάζονται για το καλό του τόπου και των πολιτών ...
-
Οι ιδεολογίες και τα κόμματα που άλλοτε καταρχήν (πχ ΚΚΕ) και άλλοτε υπό μια (συριζα) έννοια τις υποστηρίζουν, δεν είναι τίποτε άλλο για το μέσο λαμόγιο, από ένα όχημα μεταφοράς στους στόχους του. Το πρόβλημα πλέον είναι πως τα κανάλια (όχι τα τηλεοπτικά...) που προμηθεύουν το πολιτικό σύστημα με νέους πολιτικούς είναι τόσο μα τόσο ελεγχόμενα και διεφθαρμένα που σχεδόν ... ουδείς ηθικός δεν δύναται να γίνει πολιτικός. Θα βρεις 10 αριστερούς (!) που θα έχουν κάνει τις λαμογιές τους και από την άλλη πλευρά θα σου βρουν άλλους δέκα και πάει λέγοντας. Όλα αυτά βέβαια έχουν αιτία. Μέχρι να την ανακαλύψει η πλειοψηφία ρεμάλια λαμόγια ή ότι άλλο θα περνούν μια χαρά στην υγειά των κορόιδων. Βέβαια με αυτούς εδώ υπάρχει ένα νέο στοιχείο - δείγμα δυσοσμίας. Κανείς δεν παραιτείται, κανείς δεν απολύεται γιατί όλοι μαζί γνωρίζουν πως 'μεταξύ κατεργαρέων' πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια... Ο ένας κάνει την γυναίκα του καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ο άλλος βάζει το ταίρι του σε μια ΔΕΚΟ, ο τρίτος προστατεύει την ξαδέρφη του και πάει λέγοντας... Μα αφού δεν ανοίγει μύτη όλα καλά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.enikos.gr/politics/561991/sa ... -dilonei-kΤυπικοί αριστεροί που διαφέρουν από τους προηγούμενους πιτσαδόρους... και νοιάζονται για το καλό του τόπου και των πολιτών ...
Η απάντηση της είναι χαρακτηριστική.
http://newpost.gr/politiki/656853/den-p ... ta-xrhmata
Το παίζει και θιγμένη και το μόνο που ζητάει είναι να την κρίνουν από το έργο της, για το οποίο αναφέρει ότι είναι 'η μείωση της ανεργίας!'. Τη στιγμή που έγινε κατεστημένο να δουλεύει ο κοσμάκης 10ωρα για ένα 500αρικο (και πολύ λέω). Η κυρία Αντωνόπουλου, με οικογενειακή δήλωση εκατομμυρίων... Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα λέμε..
-
Θα απαντήσω ως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:
'Ναι αλλά οι προηγούμενοι τι έκαναν;
Η Siemens; H διαπλοκή;
Τα βοθροκάναλα;
Ο σκατοβόθρις;
Ο Κούλης; Η Μαρέβα;
Ο Βορίδης; Ο πιτσαδόρος; Οι ακροδεξιοί της ΝΔ;
Ο Μπένυ;
Αυτοί δεν κατέστρεψαν τη χώρα;
Άρα εμείς σε τι φταίμε; Καμμένη γη παραλάβαμε...
Φταίνε οι άλλοι. Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους.
Αυτά. Τέλος. Πάμε παρακάτω παρακαλώ. Επόμενη ερώτηση. ' -
Ως άτομο χαμηλού ήθους έχω να πω το εξής:
Το mentalite αυτών που δεν έχουν τσίπα, κοροϊδεύουν όντας βιδωμένοι στην καρέκλα και δεν παραιτούνται με τίποτα, είναι ευθέως συγκρίσιμο με αυτό των αμετανόητων υποστηρικτών τους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ