-
μαλιστα
α) 'αβαντα στις ασφαλιστικες' ενα μετρο που τουλαχιστον εμεις εδω θα επρεπε να πεταμε τη σκουφια μας να ισχυσει απο παντα...
β) 'περισσοτερος' ή 'λιγοτερος' φορος, με κριτηριο το τι πληρωσε ΜΙΑ χρονια ΕΝΑΣ φορολογουμενος, ο οποιος μαλιστα λεει οτι εχωσε μεσα συμψηφισμο φορου και κυριως ιατρικες δαπανες εγκυμοσυνης.
οντως παιδια, χεστε τους παραιτηθειτε (και κυριως ειρωνευτειτε τους). Μνημονια για παντα ρε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οντως παιδια, χεστε τους παραιτηθειτε (και κυριως ειρωνευτειτε τους). Μνημονια για παντα ρε.
Για τα α) και β) δεν ασχολουμαι αλλα για το quote για δες μονο μερικα απο τα σχολια στο Facebook των πρωταγωνιστών των 'παραιτηθείτε'
Σκατα στους λακκους τους και μπρουμυτο θαψιμο. Απλα._
-
Μην ασχολεισαι.
btw, συμφωνα με το δικο σου ποστ, η ειρωνια απεναντι στο 'παραιτηθειτε' ηταν επειδη 'πληρωσες λιγοτερο φορο' (το οποιο ως κριτηριο αφορα μονο εσενα, και ακομα και για σενα ειναι τουλαχιστον εφημερο...), και οχι επειδη καποιοι απο τους 'παραιτηθειτε' ειναι μαλακες σαν τους δικους σας.
-
**Συμπέρασμα: **Προσπαθήστε να αρρωστήσετε ή να μπείτε στο νοσοκομείο ή τουλάχιστον γκαστρώστε καμιά γυναίκα, προσπαθήστε να μειωθεί ο μισθός σας, δώστε και μία προκαταβολή φόρου του επόμενου έτους ... για να σας μειωθεί η φορολογία και για να μπορείτε να δηλώσετε άφοβα ότι πλέον δεν είστε αγανακτισμένοι.
Παράνοια...
-
Παρανοια είναι σχεδόν το 80% οσων γραφεις αγαπητε μου.
-
Παράνοια;... Μπα λογική πλέον...
Μια κυβέρνηση που έχει την πολιτική να ληστέψει τον Πήτερ για να πληρώσει τον Πωλ, μπορεί να βασίζεται στην υποστήριξη του Πωλ. Μπέρναρντ Σω
-
Τζανακόπουλος: Σύντομα η οριστική άρση των capital controls
Καταρχήν να ξέρουμε, είναι ο ίδιος που είπε τo βράδυ 'δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για capital controls' και το άλλο πρωί είχαν εφαρμοστεί capital controls ? Α όχι, αυτός ήταν ο Σακελλαρίδης
Επίσης να θυμόμαστε ότι έχουμε ήδη κλείσει 2 χρόνια με τα CCs σε ισχύ, άρα πως ακριβώς να μεταφράσουμε το κάτωθι
Το πλαίσιο των κεφαλαιακών ελέγχων έχει ήδη χαλαρώσει και με ταχύτατους ρυθμούς θα είμαστε σε θέση το επόμενο διάστημα να ολοκληρώσουμε την οριστική άρση τους, γεγονός που θα ενισχύσει αποφασιστικά την εξαγωγική δραστηριότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ένας δεν βρέθηκε να ρωτήσει τον τιτάνα, 'τι εννοείτε κύριε με 'το επόμενο διάστημα' ?'. Την επόμενη βδομάδα, τον επόμενο μήνα, το επόμενο έτος, την επόμενη δεκαετία ?
Τα υπόλοιπα που είπε τα αφήνω ασχολίαστα, υποθέτω ότι οι περισσότεροι που ήταν από κάτω και ξέρουν τα βασικά, δηλαδή πρόσθεση, αφαίρεση και πολλαπλασιασμό, γελάγανε με αυτά που ακούγανε....
-
Πάντως όσοι πραγματικά πιστεύουμε ότι τα CC θα αρθούν όπως ακριβώς μπήκαν, μάλλον δεν έχουν καμία συναίσθηση περί οικονομικών για να μην πω και τίποτα άλλο.
Η ζημιά που έγινε το καλοκαίρι του 2015 με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος και το ταυτόχρονο κλείσιμο των τραπεζών και τα CC είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της Κύπρου. Με τα επίπεδα των καταθέσεων τόσο χαμηλά, ακόμα και μετά από τα CC, μια άρση θα οδηγούσε σε περισσότερο προβληματικές καταστάσεις και με τράπεζες που θα χρειάζονταν ακόμα περισσότερο χρήμα από όσο πήραν το '13 και το '15.
-
Eγω πιστευω το αντιθετο. Στους επομενους μηνες θα ανεβαιναν οι καταθεσεις.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Eγω πιστευω το αντιθετο. Στους επομενους μηνες θα ανεβαιναν οι καταθεσεις.Εγώ προσωπικά επενδύω σε στοκάρισμα προϊόντων. Έχω εγγυημένη απόδοση χωρίς τραπεζικό ρίσκο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
**Συμπέρασμα: **Προσπαθήστε να αρρωστήσετε ή να μπείτε στο νοσοκομείο ή τουλάχιστον γκαστρώστε καμιά γυναίκα, προσπαθήστε να μειωθεί ο μισθός σας, δώστε και μία προκαταβολή φόρου του επόμενου έτους ... για να σας μειωθεί η φορολογία και για να μπορείτε να δηλώσετε άφοβα ότι πλέον δεν είστε αγανακτισμένοι.Παράνοια...
Μιλάμε σχεδόν διπλάσιο φόρο σε καθε σοβαρό εργαζόμενο και οχι επιδοτούμενο μαλακα, στα ύψη η εισφορά αλληλεγγύης (κεφαλικός φόρος), προκαταβολές, ενφια, εφκα...
γαμησι ασαλιωτο.
Απο εποχής πιτσαδωρου 120% πάνω οι φόροι σε παρεμφερή εισοδήματα.
Πλέον δε συμφέρει να δουλεύεις αλλα να κάθεσαι.
Δουλεύετε λιγότερο για να δουλεύουμε περισσότεροι που έλεγε και το σύνθημα στον τοίχο.
Αν εχεις προγραμμα για τη μείωση της ανεργίας.
Ισοπέδωση όλων στα επίπεδα του μισθουλακου ... η αριστεία, η εργασία, ο τίμιος πλουτισμός απαγορεύονται απο την αριστερά ....
όλοι τα ίδια σκατα να δοξάζουμε κιολας τον πατερούλη που μας ταΐζει.....
Άι σιχτιρ ρε νούμερα !Α και με την ευκαιρία η τελευταία αυτη φοροαπαλλαγή για ιατρικές δαπάνες καταργείται για τα φετινά εισοδήματα.
Παραμένει μονο η εισφορά σε πολιτικό κόμμα και υποψήφιους βουλευτές.
Ειλικρινά στις επόμενες θα κατάβασω τη γυναίκα μου υποψήφια να της κανω δωρεά οσο δεν παει να τα εκπέσει...
Ξεφτίλες αριστεροί και κυρίως ξεφτίλες πολιτικοί! -
2017: Ανασφάλιστα αυτοκίνητα. 10+ φορες ειδοποιήσεις περι επιβολης προστιμου μεσω διασταύρωσης. Τελικα επιβάλλεται αλλα με την χθεσινη παρεμβαση ΔΕΝ θα εισπραχθεί αν το ασφαλισεις εως 14/7. Πρακτικα την γλιτωνουν ολοι την 250αρα.
2013:Φορος πολυτελειας. Επιβάλλεται φορος στα ΙΧ ως επι το πλειστον σε αριστους, εργατικούς, τιμια πλουτισαντες α ναι, και σε κατι ΔΥ/συνταξιούχους που τολμησαν να σηκωσουν κεφαλι και να διαβουν τον ρουβικωνα των 1929cc. Εδώ οι πρασινομπλε δροσερουληδες επιβαλλουν το φορο αναδρομικα από το '12 για να μην την γλιτωσει κανενας και μαλιστα αυτος που το ειχε στην κατοχη του την 1/1/2012 πληρωνει το φορο, εστω και αν το πουλησε μεσα στις επομενες μερες, όπως μυξοκλαιγοταν η wannabe First Lady της χωρας Σια. Επειδή όμως 'if you can't beat them, join them' διαιωνισε το ειδος της μπαινοντας στην sagrada familia...
2014: Επιβάλλεται το φορολογικο των ΕΕ και ο φορος εξαπλασιάζεται σε σχεση με την περσινη χρονια, ειδικα στους δηλώσαντες κατω των 10000. Κιχ η αριστεια, 'να καθαρισει η αγορα, να μεινουν οσοι μπορουν κιετς'. Όταν μπηκε ο ΕΝΦΙΑ χαμπαριάσανε καμποσοι από δαυτους...
2015+: Η Ζωη και η φιλη της η Ραχηλ φευγουν από τα καγκελα για να παρει τη θεση τους 'το κινημα της γραβάτας'. Οι μικροι ΕΕ επιτελους νιωθουν αποκλιμακωση στα φορολογικα τους -βεβαια είναι αργα αφου το κακο εχει γινει- και απλα περιμενουν τον εξωδικαστικο -που τετοια πραγματα από τη ΝΔουλα 'που τους νοιαζεται'- μπας και σωσουν τα πατρογονικα τους από τις κατασχεσεις...
Παρανοια κατά τα αλλα...
-
Εγώ δεν είμαι υπέρ να μην πληρώσουν όσοι παρανόμησαν.
Αν εσύ Γιάννη το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα ώστε να πεις ότι οι προηγούμενοι ήταν φορομπήχτες ενώ αυτοί τώρα πονάνε τον λαό, τότε τι να πω.
Ή έχουμε νόμους ή δεν έχουμε.
Να δω αν σου έσκαγε πάνω ένας ανασφάλιστος και πάθαινες υλικές ζημιές ή τίποτα χειρότερο χτύπα ξύλο, ποιος θα σε αποζημείωνε μετά. -
Καλό θα ήταν οι εκάστοτε κυβερνώντες και οι οπαδοί τους να έχουν τη τόλμη και το θάρρος να κάνουν αυτοκριτική, να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, να δέχονται τα λάθη τους, να προσπαθούν να τα διορθώσουν και κυρίως να αποχωρούν από την πολιτική σκηνή όταν διαπιστώνουν ότι κοροϊδεύουν ασύστολα, μόνο και μόνο για να παραμένουν στην καρέκλα της εξουσίας.
Η εμμονή (ή παράνοια) να αναλώνονται οι εκάστοτε κυβερνώντες και οι οπαδοί τους, στους προηγούμενους (που υπάρχει περίπτωση να είναι οι επόμενοι) μπορεί να οφείλεται σε διαφόρους λόγους. Σίγουρα όμως οι λόγοι αυτοί δεν έχουν να κάνουν με το καλό της χώρας.
-
Δείτε εδώ τα πατσαβούρια...
Τέτοιο πράγμα δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ερτ.
Ούτε επί ΝΔ, ούτε επί ΠΑΣΟΚ...ποτέ ομως... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εγώ δεν είμαι υπέρ να μην πληρώσουν όσοι παρανόμησαν.Αν εσύ Γιάννη το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα ώστε να πεις ότι οι προηγούμενοι ήταν φορομπήχτες ενώ αυτοί τώρα πονάνε τον λαό, τότε τι να πω.
Ή έχουμε νόμους ή δεν έχουμε.
Να δω αν σου έσκαγε πάνω ένας ανασφάλιστος και πάθαινες υλικές ζημιές ή τίποτα χειρότερο χτύπα ξύλο, ποιος θα σε αποζημείωνε μετά.E ναι ρε μαν, δεν το λεω με την λογικη 'ζητω, γλιτωσαν το προστιμο'. Εγω ειχα γραψει πιο πισω ότι εχουν πεσει τα ασφαλιστρα και δεν υπαρχουν δικαιολογιες.
Απλα ο ενας σου χτυπάει 200 καμπανάκια και τελικα όταν στην φοραει, στην χαριζει αν και παράνομος και οι αλλοι για να είναι σιγουροι επεβαλλαν μετρο ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ για να μας τσιμπησουν ολους (ακομα και οσοι καταθεσαμε πινακίδες το '13, το '12 τον φαγαμε τον φορο πολυτελειας).
Αυτό ακριβως, τιποτε άλλο.ΥΓ: Να σου τηλεφωνα δικος σου ανθρωπος 'αξημέρωτα' να σου βρισει την αριστερα γιατι εφαγε το προστιμο και μερικες μερες μετα όλα λαδι.
Να σου λεει ο ιδιος προ καιρου 'στα @@ μου που εχεις το διλιτρο απινακιδωτο 5 χρονια, εμενα μου αυξηθηκαν τα τελη στο 1400 10ευρω'.
Ολοι την παρτη μας κοιταμε -γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε που λεγε ο Αργουλιδες-, απλα το θεμα είναι -σε ο,τιδηποτε και ανεξαρτήτως τομεα- να μη ζηταμε τον ολικο αφανισμο του αλλου, προκειμενου εμεις να κανουμε τη δουλεια μας... -
Με συγχωρείς, εγώ υποστηρίζω θέσεις ακόμα και αν είναι εις βάρος μου εφόσον τις θεωρώ σωστές, το έχω αποδείξει εδώ μέσα στο παρελθόν.
Θα έπρεπε να τους ξεσκίζουν όλους...είτε είναι ανασφάλιστοι, είτε φοροδιαφεύγουν, είτε λαδώνουν, είτε κλέβουν, είτε καπνίζουν εκεί που δεν πρέπει είτε οτιδήποτε.
Αλλιώς μια ζωή μπανανία θα είμαστε.-Υ.Γ: Oύτε πριν υπήρχε δικαιολογία όσο και να κόστιζαν τα ασφάλιστρα. Mιλάμε ότι μπορεί να καταστραφούν ζωές από τέτοιες καταστάσεις.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δείτε εδώ τα πατσαβούρια...ΣΥΡΙΖΕΡΤ ...
Μόλις είδα ότι απουσιάζει η Καλογεροπούλου ... πικράθηκα και το σταμάτησα.
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν εκεί όλο το ΣΥΡΙΖΟΣΟΪ... -
Πραγματικά η ΕΡΤ στην ΣΥΡΙΖΑ εποχή έχει τόσο ξεφτιλιστεί που μοιάζει να ακολουθεί τον δρόμο των κρατικών καναλιών της Β.Κορέας. Έτυχε μια μέρα κάνοντας Ζαπινγκ να πέσω στην Κατερίνα Ακριβοπούλου και την παρέα της... Ακόμη και ο Μπάμπης του ΣΚΑΙ με την Μπακογιάννενα - Κοτσώνη μοιάζουν μαθητούδια μπροστά τους. Σα να ζουν σε άλλο κόσμο, σύμπαν εκεί στην ΕΡΤ... κρίμα και για την Κατερίνα που έτυχε να βρεθεί κάποτε δίπλα στον Μπογιόπουλο (πραγματικός αριστερός ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του). Τους άντεξα κάπου δέκα λεπτά. Μετά προχώρησα παρακάτω.
-
Μαθαινω οτι ο Βεττας του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεσε 'ταμτακο της πολιτικης' τον Αδωνι Γεωργιαδη. Ο Βεττας, του παρακατω βιντεο. Του ΣΥΡΙΖΑ που θα απαιτουσε και θα επαιρνε με το ετσι θελω την 'αλληλεγγυη' των 'εταιρων' (που αποτιμαται σε ευρω), ενω παραλληλα κατηγγειλε τους 'τοκογλυφους' και απορριπτοντας τους ορους τους, γιατι 'δημοκρατια = εμεις να αποφασιζουμε και οι αλλοι να μας δινουν χρημα'. Ο Βεττας με πρωθυπουργο το Τσιπρα που σε καθε επισημη συναντηση/εκδηλωσει, μας μαθαινει ακομα μια απο της Πενηντα Αποχρωσεις του Καθυστερημενου.
Ο Βεττας, που οποτε εχει βρεθει απεναντι του ο ταμτακος της πολιτικης Γεωργιαδης, του εχει ανοιξει μια νεα υφαλοκρηπιδα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ