-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...και ο Χαραλαμπίδης τα είχε προβλέψει...Ο Μιχάλης? Εάν λές αυτόν, εξαιρετικός άνθρωπος!! Γείτονας μας για 20+ χρόνια...πάρα πολύ καλός άνθρωπος, μετρημένος, σοβαρός, ευγενικός και ήξερε τι έλεγε και τι του γινόταν.
ΥΓ: Ο Μαρίνος (οικογενειακός μας φίλος) ιδιαίτερος άνθρωπος αλλά πολύ έξυπνος.
ΥΓ 2: Εάν κάποιος δεν βγάζει κέρδος, δεν έχει λόγο να έχει επιχείρηση, άρα δεν θα είχαμε δουλειά όλοι εμείς οι υπάλληλοι (ιδιωτικοί ή δημόσιοι, γιατί και το κράτος το κέρδος επιθυμεί, απλά θεωρητικά το αναδιανέμει στους πολίτες και όχι σε μετόχους). -
-
Storm, αγορά (όχι απλά ακριβού, αλλά και απλά να καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες) αυτοκινήτου, δεν παίζει.
Το σκ@το παξιμάδι για βόλτα, διακοπές(στο χωριό έτσι;;;) και τα λοιπά αναγκαία για φυσιολογική ζωή.
Να παραιτηθώ από τη ζωή;;;;;
Όχι Πότε, θα παλέψω και το κάνω να την κάνω καλύτερη.
Έχουμε ληγμένο ότι για να λυθούν μια και καλή τα προβλήματα που έχω πρέπει να λυθούν ΟΛΕΣ οι αιτίες που τα προκαλούν σε μένα και σε αυτούς που έχουν τα ίδια με εμένα.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Πάντως εγώ έτυχε να γνωρίσω κόσμο που φοβούμενοι πως μπορεί να χάσουν κάποιες αποταμιεύσεις τους προχώρησαν στην αγορά ακριβών αυτοκινήτων ή άλλων υλικων αγαθών φίλε Καταιγίδα. Επειδή όμως η συζήτηση διαρκώς πάει στην πάλη των τάξεων η πραγματικότητα δείχνει πως κραταιοί επιχειρηματίες στα χρόνια της κρίσης καταστράφηκαν όπως και πολλές επώνυμες επιχειρήσεις πτώχευσαν. Για τα πλήγματα που δέχεται καθημερινά ο ΙΤ έχω γνώση ενώ όσον αφορά το Δημόσιο αυτό έχει τόσες ελλείψεις σε καίριους τομείς (Υγεία, Παιδεία, Άμυνα) όχι μόνο σε εξοπλισμό αλλά και σε προσωπικό που πραγματικά αναρωτιέμαι πόσους πρέπει ακόμη να απορροφήσει για να καταστεί άρτιο... Για να συνεχίσω όμως... και οι ΔΥ έχασαν πολλά από τα εισοδήματά τους όπως και οι συνταξιούχοι... Τελικά μήπως ανεξάρτητα την όποιας δικαιολογίας - κονκάρδας φόρεσε ο καθένας, όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι; Εγώ έτσι νομίζω. Ανάμεσα όμως στους μεν και στους δε υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές. Για παράδειγμα οι εργαζόμενοι του ΙΤ τον πίνουν για να 'σωθούν' πρωτίστως οι Ελληνικές Τραπεζες και το Δημόσιο συνολικά ενώ οι Δημόσιοι τον πίνουν στη λογική να σώσουν εαυτούς. Πάλη των τάξεων πάντως ο Μαρξ δεν νομίζω να θεωρούσε την διάκριση ΙΤ και ΔΤ... Αυτός ο τελευταίος μάλλον θα είχε φρικάρει βλέποντας ένα κράτος νταβατζή και τον συρφετό του να ρουφάνε το αίμα του Κοσμάκη... Αυτό το κράτος που δέχεται πως μια γυναίκα μάνα στον ΙΤ χρειάζεται μόλις 3 μήνες μετά τη γέννα να γυρίσει στην δουλειά της ενώ η αντίστοιχη του Δημοσίου δύο χρόνια. Με την λεγόμενη αριστερή κυβέρνηση δεν είδα προσπάθεια να εξαλειφθούν τέτοιες διαφορές. Είδα όμως την αντιμετώπιση προς τους ΕΕ και τους μισθωτούς ως να είναι ληστές που πρέπει να επιστρέψουν τα κλεμμένα. Εμένα πάντως ο εργοδότης μου όλα αυτά τα χρόνια δεν μου έκοψε ούτε ευρώ αλλά όλη την μείωση στα εισοδήματα μου την είδα από της αποφασεις του Ελληνικού κοινοβουλίου με την εφαρμογή κατάπτυστων εφαρμοστικών νόμων.
Οι αριστεροί που μας φορτώθηκαν υποσχέθηκαν πως θα ανακόψουν την πορεία καταστροφής της χώρας. Με τους βλακώδεις και εγκληματικούς όμως χειρισμούς τους απλά επιταχύνουν την εξαθλίωση μας. Θα περίμενα λοιπόν πρώτους όσους νιώθουν πραγματικοί αριστεροί αντι να επιτίθενται όπως παραδοσιακά πάντα έκαναν στο 'Κεφάλαιο' να κατανοήσουν πως δεν είναι το Κεφάλαιο ή ο Καπιταλισμός '....' αλλά οι διεφθαρμένοι λιγούρηδες που εκκόλαψαν τόσα χρόνια στις τάξεις τους. Τουλάχιστον από την άλλη πλευρά είδα και 5 απόβλητους για την συντηρητική παράταξη... Για τους Αριστερούς όμως όλα γίνονται (θυσίες, ανομίες, ψευτιές ) για να σώσουν τα πόστα που κατέλαβαν. Μιλάμε για τόση αθλιότητα που κάθε φιλοαριστερός με δυο δράμια μυαλό όπως έγραψε και ο φίλος Αντώνης ούτε να τους φτύσει, όχι και να τους συγκρίνει με τους προηγούμενους...ΥΓ Ο Χαραλαμπίδης και λίγοι ακόμη από όλες τις παρατάξεις έβλεπαν πράγματα. Οι υπόλοιποι απλά ήταν μπλε, κόκκινοι ή πράσινοι.
-
gatoz θρηνει
http://www.protothema.gr/greece/article ... to-menidi/
gatoz λέει είμαστε ζώα...
gatoz λέει ντροπή μας. όλων μας... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
gatoz θρηνει
gatoz λέει ντροπή μας. όλων μας...Δεν υπάρχουν λόγια.....
-
Το διάβασα κι εγώ και έχω σοκαριστεί. Πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά... Μια γυναίκα μόλις πριν λίγες μέρες νομίζω πως είχε τραυματιστεί από αδέσποτη ενώ υπήρξε και περιστατικό αδέσποτης δίχως τραυματισμό αν είχα διαβάσει σωστά...
-
Το σχολείο εκεί που είναι, είναι εκτεθειμένο από απέναντι που είναι το άντρο των εμπόρων. Από ότι μου είπε ο πατέρας μου, που είναι δάσκαλος στην περιοχή, γίνεται ξεκαθάρισμα αυτές τις μέρες.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Μια napalm θέλει στο 'άντρο' των εμπόρων και στην περιοχή (αφού φυγαδευτεί ο άμαχος πληθυσμός) να ξεκαθαρίσει μια και καλή η κατάσταση.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
...όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι;...Για μένα εννοείται πως όχι.
Όταν δεν έχω τα ίδια δικαιώματα (στη ζωή) όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι θεωρώ πως δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι...
Δεν περιορίζομαι μόνο στα θέματα χρημάτων, οικονομικών κλπ... Ζωή δεν είναι μόνο αυτά. -
Ας επανέλθουμε στο θέμα με λίγο ομάδα Ηλίθιας...
-
Είχαμε το προχθεσινό αριστεροκομμουνιστικό κείμενο περί επιστήμης και επιστημόνων (που θέλουν μόνο καταξίωση και αναγνώριση, και επ'ουδενί χρήματα για να έχουν να φάνε ), έχουμε την δήλωση του Υπουργού (?) Παιδείας (?) περί συγκρούσεων μέσα στα Πανεπιστήμια (και ουχί ποταπών πραγμάτων όπως σπουδές, μάθηση και αριστεία), και σήμερα έχουμε ακόμα ένα σημάδι απολυταρχικού καθεστώτος με την αλλοίωση του κειμένου του Θεοτοκά.
Σαν πολλά δεν έχουν μαζευτεί με αυτούς τους απίθανους ?
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Και οι δύο έχετε δίκιο.
Εγώ (αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι), τον πίνουμε από τα αφεντικά μας που κλέβουν τον κόπο μας και από το κράτος που ρυθμίζει με γνώμονα το κέρδος των μονοπωλίακων ομίλων
Οι Ε.Ε. τον πίνουν (οι περισσότεροι, όχι όλοι, κάποιοι συνεργάζονται και κερδίζουν, οσο οι όμιλοι βλεπουν οτι τους συμφέρει (μετά πούλο και αυτοί)) τους μονοπολιακούς ομίλους και το κράτος.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
α) πηγαινε γινε αφεντικο παλικαρι μου αν εχεις τα @@, τις ικανοτητες και τις γνωσεις, και βαζε περισσοτερα λεφτα στη τσεπη σου ΕΝΩ θα πληρωνεις και κατ'εσε δικαια τους υπαλληλους σου. Αντε γιατι το εχετε παρακανει με τη καραμελιτσα
β) Με το τροπο που σκεφτεσαι, θα εισαι μια ζωη ενας με σκυμμενο το κεφαλι εργαζομενος που 'θα του κλεβει το κοπο' το 'κακο' αφεντικο. Και θα σου αξιζει ακριβως αυτο και μεχρι εκει. Και για να προλαβω μερικους: δεν το λεω ουτε με κακια ουτε με υφακι ή αφ'υψηλου, το λεω γιατι αυτη ειναι η απλη πραγματικοτητα. Αντε, γιατι πολυ μας ζαλισατε. Καταλαβαιτε το: αυτες οι παπατζες του κομμουνισμου περι κλεμμενου κοπου ειναι ΑΥΤΟ: -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
α) Μου εξηγείς γιατί δέχεσαι εξ' ορισμού την ελεύθερη αγορά σαν κάτι άγιο και το οποίο έχει δικαίωμα να αποφασίζει, ενώ οι κρατικές οντότητες όχι;
β) Μεγάλος με τον δικό σου και μόνο κόπο δεν θα γίνεις ποτέ. ΟΚ, είχες την ιδέα, παίρνεις το ρίσκο κλπ. Δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι η όποια επιτυχία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους υπαλλήλους σου. Και μιλάμε τώρα για ανθρώπους που δουλεύουν και οι ίδιοι. Πολλοί βαθύπλουτοι απλά κάνουν την ζωή τους και έχουν διευθυντάδες για να ανησυχούν για τα της δουλειάς. Οι ίδιοι παίζει να πατάνε μόνο για κανένα ΔΣ και αν...
γ) Φυσικά και δεν ήταν ο μέσος εργάτης. Σου είπα το παράδειγμα με το MiG 25 που τους έκανε τεράστια ζημιά και αναγκάστηκα να επισπεύσουν την νέα έκδοση (MiG 31) καθώς οι Αμερικάνοι πλέον έμαθαν τα μυστικά του 25. Κάτι χορευτές, κάτι επιστήμονες κλπ ήταν που έφευγαν (ο Μπαρίσνικοφ ας πούμε επειδή ένιωθε ότι το σοβιετικό μπαλέτο ήταν πολύ αυστηρά καθορισμένο και ήθελε να κάνει και άλλες χορογραφίες). Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να διαβάσεις και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου ότι ο Κομμουνισμός είναι το ακριβώς αντίθετο του Φασισμού. Μάλλον η λέξη που ψάχνεις είναι ο Ολοκληρωτισμός, αν και ακόμα και αυτή δεν είναι ακριβής.
Εσύ γιατί δεν πας στο ακραία φιλελεύθερο Hong Kong? Μήπως επειδή είναι στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν έχεις καμία σχέση με την γλώσσα και την κουλτούρα, αλλά ούτε και ξέρεις κανέναν εκεί; Άσε που η Β. Κορέα είναι μια προσωποκεντρική δικτατορία που δεν έχει σχέση με τον Κομμουνισμό (μια βασική αρχή του Κομμουνισμού είναι δεν υπάρχει νεποτισμός και οικογενειοκρατία), αλλά ας πούμε ότι είναι κομμουνιστική για χάρη της συζήτησης. Αυτή η Ελληνίδα πάντως δεν την βρήκε και τόσο τραγική:
α) γιατι 1ον η ελευθερη αγορα δινει τα λεφτα της απο τη τσεπη της (δεν μιλαμε για περιπτωσεις πχ ελλαδομπομπολοπηγασου+τραπεζες) και οχι αποφασιζοντας για τα λεφτα των αλλων, και 2ον γιατι ολοι οσοι θα θελουν να αμειβονται ανταξια με τους κοπους τους, σε αυτη θα στρεφονται παντα.
β) 1ον, οπως σου εξηγησα 10 φορες, το να κουβαλησει ενας ενα καφε απο το σημειο α στο β, εως και το να φτιαξει ενας επιστημονας μια εφευρεση, δεν ειναι τιποτα αν δεν υπαρχει αυτος που το αποτελεσμα των κοπων του θα το πασαρει σε καποιον με τετοιο τροπο/μετατρεψει σε υπηρεσια/προιον τετοιο που ενας τριτος θα ειναι διατεθιμενος να το πληρωσει. ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, και ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ. ΑΥΤΟ ειναι αυτο που ΕΣΥ κανεις και βγαζεις λεφτα, δεν ειναι ουτε το κουβαλημα, ουτε το τυπωμα (δεν ξερω τι κανεις), ουτε η κατασκευη ουτε τιποτα.
Αλλιως εχεις μια εφευρεση, ή εναν καφετζη. Και ΑΥΤΗ την εργασια, ΔΕΝ μπορει να τη κανει ο οποιοσδηποτε, οπως το να κουβαλας καφεδες. Οι δε βαθυπλουτοι, η εργασια που κανουν ειναι να επιλεγουν τους σωστους διευθυνταδες που δεν θα τους βαζουν μεσα αλλα θα τους βγαζουν κ λεφτα, ενω μαλιστα οι διευθυνταδες δεν χειριζονται το δικο τους πλουτο ( αρα υπο μια εννοια 'δεν εχουν και τιποτα να χασουν'). Ε, αυτο εγω δεν το λεω ασημαντο.
γ) Ενταξει, οτι πεις. Μονο επιστημονες, αξιωματικοι και στελεχη ειναι αυτοι που εχασαν τη ζωη τους προσπαθωντας να ξεφυγουν απο το 'παραδεισο' του κομμουνισμου. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι στη συγκρουση αριστερος vs πραγματικοτητα, ας προσεψε η πραγματικοτητα. Βασικα ειναι γνωστο οτι για το κομμουνιστη δεν υπαρχει η εννοια της 'πραγματικοτητας' οπως ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ, αλλα μονο οτι λεει το μανιουαλ και το κομμα.
Η θεωρία σας είναι αβάσιμη, και το έχουν πει πολλοί και πολύ εξυπνότεροι από μένα, δεκαετίες πριν, δεν ανακαλύπτω το τροχό, απλώς το υπενθυμίζω/σημειώνω. Και μάλιστα είναι τρύπια και αβάσιμη throughout, δηλαδή όχι σε 1 και 2 σημεία, αλλά παντού. Και όπου υπάρχει έστω μια ελαφρά επίστρωση σοβαροφάνειας, το αίολον του όλου πράγματος δεν επιτρέπει ούτε καν υποψία πρότασης ορθής υλοποίησης, δηλαδή πως θα υλοποιηθεί και θα διοικείται όλο αυτό το κομμουνιστικό πολιτικοοικονομικό συνοθύλευμα.
Ντάξει, το είπαν 5 φιλελέδες και καταρρίπτεται έτσι όλος ο Μαρξ και ο Λένιν και η πορεία της ΕΣΣΔ!
ο Μαρξ και ο Λενιν (που εχουν γραψει μια παπαρια και μιση
-
Και επειδη διαβαζουμε και left.gr, παρτε να γουσταρετε:
https://left.gr/news/g-katroygkalos-cor ... i-vretania
Έγινε σαφές ότι ο πολιτικός καιροσκοπισμός αποδοκιμάζεται από τους λαούς, τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος.
Και μετα καπου πηρε το ματι μου και το Κοσκωτα να φωναζει οτι η Ελλαδα εχει γεμισει λαμογια. Δικιο θα εχουν και οι δυο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τοσο 'πορδη'...Ρε συ κάσεϊ,
το πρωί μου φέραν τον φρέντο και τον άφησα στην ΑΚΡΗ του τραπεζιού...
κάποια στιγμή τον ακούμπησα (τον αγκώνα εε), έπεσε και δεν ήπια, είχα και να καθαρίσω... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
gatoz θρηνει
gatoz λέει ντροπή μας. όλων μας...Σε αυτό το σχολειο πηγα και εγω δημοτικο όταν ηρθαμε από Συρο.
Γενικα (και με ολο το σεβασμο στους 'κανονικους' κατοικους της πολης) προκειται για ένα μερος που δεν θελει ναπαλμ, αλλα αντι για τον ηλιο να ανατελει ενας τεράστιος αγελαδοκωλος (ορεξάτος) και...καταλαβαίνετε. Βασικα αυτό συνεβαινε.
Οσο εμεινα εκει (1987-2003) απειρα περιστατικα ενδοσχολικης βιας (μεχρι μαθητης να βγαζει μαχαιρι σε μαθητη στο γυμνασιο), ξυλου για ψυλλου πηδημα στο δρομο, εγκληματικότητας κάθε είδους, υπανάπτυξης (μεχρι το σεισμο του '99 που αναγκαστικα υπηρξε ανοικοδομηση) και 'γκετο' διαφορων ειδων και όχι μονο ρομα. Τιγκα στις σχολες πολεμικων τεχνων όπως καταλαβαίνετε, και φυσικα ο γραφων εμαθε TaeKwonDo το οποιο δυστυχως χρειαστηκε κάμποσες φορες.
Το πιο απλο στην περιοχη του σχολειου που εγινε το κακο ηταν το πετροβόλημα που τρώγανε τα διερχομενα τρενα (φανταστείτε early '90s διχως κλιματισμο...)
Αδυνατον φυσικα να πεισω τη γυναικα να μεινουμε σε παλιο σπιτι που μας εχει μεινει και ρημαζει -το ανοιγουν και το ξανανοιγουν-, να γλιτώναμε εστω το νοικι. Ειδικα μετα την ελευση του παιδιου, το αποκλειω και εγω....
https://left.gr/news/aifnis-hreos-egine-ethnikos-stohos
σταματησα να διαβαζω στο http://www.left
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
το λεω γιατι αυτη ειναι η απλη πραγματικοτητα. Αντε, γιατι πολυ μας ζαλισατε.Αυτό είναι αυτό που εσύ νομίζεις για πραγματικότητα. Α σε ζαλίσαμε κιόλας επειδή διαφωνούμε; Δραμαμίνες να πάρεις.
α) γιατι 1ον η ελευθερη αγορα δινει τα λεφτα της απο τη τσεπη της (δεν μιλαμε για περιπτωσεις πχ ελλαδομπομπολοπηγασου+τραπεζες) και οχι αποφασιζοντας για τα λεφτα των αλλων
Η ελεύθερη αγορά είναι αυτή που όταν τα πράγματα στραβώνουν ζητάει από το Κράτος να την γλιτώσει και αναλαμβάνουν οι φορολογούμενοι να επανακεφαλαιοποιήσουν τράπεζες ή να χρηματοδοτήσουν τις GM, Ford, Chrysler κλπ κλπ κλπ. Αλλά εκεί δεν σε πειράζει που οι ιδιώτες τρώνε τα δικά σου λεφτά. Η ελέυθερη αγορά είναι αυτή που φοροδιαφεύγει, βάζοντας εσένα να πληρώσεις τα σπασμένα. Αυτό το είδες;
2ον γιατι ολοι οσοι θα θελουν να αμειβονται ανταξια με τους κοπους τους, σε αυτη θα στρεφονται παντα.
Αυτό από που προκύπτει ακριβώς; Διότι σήμερα ας πούμε οι μισθοί είναι απλά τραγικοί. Τόσο αξίζουν οι εργαζόμενοι; Στην δε πλούσια Γερμανία είχαν να δώσουν αυξήσεις κάτι δεκαετίες.
β) 1ον, οπως σου εξηγησα 10 φορες, το να κουβαλησει ενας ενα καφε απο το σημειο α στο β, εως και το να φτιαξει ενας επιστημονας μια εφευρεση, δεν ειναι τιποτα αν δεν υπαρχει αυτος που το αποτελεσμα των κοπων του θα το πασαρει σε καποιον με τετοιο τροπο/μετατρεψει σε υπηρεσια/προιον τετοιο που ενας τριτος θα ειναι διατεθιμενος να το πληρωσει. ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, και ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ. ΑΥΤΟ ειναι αυτο που ΕΣΥ κανεις και βγαζεις λεφτα, δεν ειναι ουτε το κουβαλημα, ουτε το τυπωμα (δεν ξερω τι κανεις), ουτε η κατασκευη ουτε τιποτα.
Το μόνο που μετράει είναι το προϊόν/υπηρεσία, η τιμή, ειδικά στα B2B είδη και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Όλα τα άλλα είναι μαρκετινίστικες αηδίες και τις ξέρω γιατί σπούδασα και marketing. Αν το προϊόν δεν είναι καλό δεν θα το θέλει κανείς, από εκεί ξεκινάνε όλα. Εκτός αν είσαι η Apple και πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δεκάδες παράγοντες επιτυχίας, από την θέση, ως την τύχη (που και ο Gates και ο Ecclestone ανέφεραν ως σημαντικότερη στην επιτυχία και μιλάμε για δύο βαθύπλουτους).
γ) Ενταξει, οτι πεις. Μονο επιστημονες, αξιωματικοι και στελεχη ειναι αυτοι που εχασαν τη ζωη τους προσπαθωντας να ξεφυγουν απο το 'παραδεισο' του κομμουνισμου.
Γνωστό ότι ξεκινούσε ο εργάτης από τα Ουράλια να περάσει πρόσφυγας στην Τουρκία...
ο Μαρξ και ο Λενιν (που εχουν γραψει μια παπαρια και μιση
-
ΟΤΙ ΠΕΙΣ.
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
σταματησα να διαβαζω στο http://www.left
το 1ο γραφει αποψη, το 2ο απλα παραθετει τις δηλωσεις του κατρουγκαλου. Οπως σου ειπα, δεν θα εχω προβλημα να διαβασω οποιαδηποτε πηγη οταν αυτη απλα παραθετει γεγονοτα.
-
Τα συντροφικά μέτρα για το ψάρεμα πέρασαν. Ενα βήμα ακόμη να καθαρίσουν οι θάλασσες από καπιτάλες έλληνες συνταξιούχους, ΕΕ, και μισθωτούς. Από το internet θα μαθαίνουμε σε λίγο αν το σπίτι που κοιμηθήκαμε χθες βράδυ είναι δικό μας, του οικοδεσπότη μας ή κάποιου τρίτου. Όλα αυτά για να μην έχει πρόφαση κανείς να πει στο επόμενο eurogroup, πως οι Ελληνες δεν αυτοκτόνησαν από μόνοι τους. Βασικό προαπαιτούμενο στην επόμενη διαπραγμάτευση θα είναι να κόψουμε όλοι μόνοι μας τα ...ίδια μας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ