-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Οσοι θεωρουν ευκολη τη δουλεια του ντελιβερα ας την κανουν για μια εβδομαδα με ασχημες καιρικες συνθηκες και μετα το πιθανοτερο ειναι να αλλαξουν γνωμη ειδικα αν σκεφτουν οτι καποιοι ανθρωποι θα την κανουν για 35-40 χρονια συνεχομενα.Γιατι δεν κανουν ντελιβερυ με αμαξι; ετσι ουτε καυσωνας ουτε κρυο και ατυχηματα πτωσεις να σε πατησει φορτηγο μονο λαμαρινες. Σε πολλες χωρες ειναι με αμαξι. Πανευκολο επαγγελμα βολτας και παραδιδεις κατι παναλαφρο. Το εχεις σκεφτει ποτε αυτο;
Ντελιβερας ειναι πανευκολη δουλεια αρκει να εχεις λιγο μυαλο. Τα αμαξια που χρησιμοποιουν ειναι των 500 ευρω ισα να πηγαινει εξαλλου οι διαδρομες γενικα ειναι μικρες και με μικρες ταχυτητες.
-
Στην Ελλάδα φυσικά και δεν γίνεται ντιλίβερι με αυτοκίνητο. Που θα παρκάρει στην Κυψέλη; Πόση ώρα θα κάνει να φτάσει με το πήξιμο στην Αλεξάνδρας; Επίσης εδώ δεν τους δίνουν παπάκι, αυτοκίνητο θα τους δώσουν; Γενικά ξεκόλλα λίγο από τον Καναδά και προσαρμόσου στα ελληνικά δεδομένα.
Όποιος επίσης νομίζει ότι το επαγγελματικό τιμόνι είναι εύκολο, ας δοκιμάσει μια βάρδια ταξί...
-
Γιατι; στην αγγλια με μηχανακι πανε; ασε μας ρε δια. Μια χαρα γινεται με ενα cinquecento ή κατι παρομοιο. Παρκαρεις οπου βρεις. Για δυο λεπτα ειναι. Το πολυ να φας καμμια κλησει που και που.
Αν θεωρεις Ελληνικα δεδομενα τις αποψεις σου οχι καμμια σχεση. Μια χαρα θα δουλευε και αυτο που λεω εγω . Η κινηση στο Λονδινο δεν ειναι καλυτερη απο Αθηνα.
-
Καλά έδω το έχουμε παραχεσει και με τα μηχανάκια....
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής που το έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια στην εργασία μου.
Θυμάμαι τη Ριζοσπαστική Αριστερά, θυμάμαι πλέον νυν βουλευτές, θυμάμαι μεγαλοσυνδικαλιστές να μας πιπιλίζουν το μυαλό ότι όταν θα έρθουν στα πράγματα θα τακτοποιήσουν όλα τα εργασιακά θέματα, θα βάλουν σε τάξη τα επαγγέλματα, θα...θα...θα...θα... Θυμάμαι να μας τα έχουν κάνει καρπούζια για το κοινωνικό προφίλ της αριστεράς και ότι είναι μαζί με τους εργαζόμενους, ειδικά τους αδικημένους.
Θυμάμαι ειδικά εγώ να έχω ακούσει κηρύγματα για το δικό μου καθεστώς εργασίας... Για τα ενοικιαζόμενα κρέατα... Ότι θα βάλουν ένα τέλος σε αυτούς τους τομείς αλλά και σε όλους τους τομείς που είναι ξέφραγα αμπέλια π.χ. ντελιβεράδες, μαύρη εργασία...
Τι έγινε λοιπόν η περίφημη αυτή Ριζοσπαστική Αριστερά;;
Που χάθηκαν όλοι αυτοί που μου τα είχαν κάνει καρπούζια για να με πείσουν ότι είναι 'μαζί μου';
Φυσικά δεν χάθηκαν. Απλά τώρα περνάνε από δίπλα μου και κάνουν ότι δεν με ξέρουν. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι πήραν απόσπαση σε 'καλό γραφείο' και πλέον έχουν αλλάξει τομέα ευθύνης...Ριζοσπάστες Αριστεροί ...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γιατι; στην αγγλια με μηχανακι πανε; ασε μας ρε δια. Μια χαρα γινεται με ενα cinquecento ή κατι παρομοιο. Παρκαρεις οπου βρεις. Για δυο λεπτα ειναι. Το πολυ να φας καμμια κλησει που και που.Αν θεωρεις Ελληνικα δεδομενα τις αποψεις σου οχι καμμια σχεση. Μια χαρα θα δουλευε και αυτο που λεω εγω . Η κινηση στο Λονδινο δεν ειναι καλυτερη απο Αθηνα.
Το πολύ πολύ να έρχονται μετά από 1 ώρα και να κλείσει το μαγαζί. Εκτός ελληνικής πραγματικότητας...
Τυπικό στενάκι ελληνικής πόλης: https://www.instantstreetview.com/@40.6 ... ,-9.64p,1z
-
Άεργα (ή καλοπληρωμενα...) τρολακια, μαζι με δηθεν πρωην αγανακτισμενους που σημερα τα βλεπουν ολα φινα, κοροιδευουν τη δημοσια δαπανη κηδεια ενος πολιτικου που εκλεγοταν απο το λαο επι 50+ συνεχομενα χρονια, ενω οι ιδιοι απυθμενοι τυποι πριν λιγους μηνες μας 'εξηγουσαν' το πως ειναι ενταξει να γινεται δημοσια δαπανη εκδρομουλα στη Κουβα για το Τσιπρα και τη παρεα του (κυριολεκτικα. πηρε και τους φιλους του μαζι) για να τιμησουν τον δικτατ....εχμ συγνωμη τον 'ηγετη του λαου' Καστρο.
Και οταν η οικογενεια ειπε οτι δεν το δεχεται, 'το εκαναν επειδη τους εκραξε το συμπαν'. ΣΚΑΣΤΕ ρε μια φορα.
#θα_πουμε_οτιδηποτε_αρκει_να_δειχνει_αριστεραδα...
-
Επειδή υπάρχουν εδώ μέσα μέλη που προσπαθούν να πείσουν ότι δεν έχει καμιά σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά.
Αλλά είπαμε, πολιτική δεν είναι μόνο η 'οικονομική πολιτική'.Αυτή είναι η έννοια της αριστερής ιδεολογίας που πλέον είναι και στην εξουσία:
Η ΕΛΜΕ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γαβρόγλου και συνδικαλιστές τα βάζουν με διευθυντή σχολείου και Δικαστές! Γιατί τιμώρησαν μαθητές που έκαναν κατάληψηΣτο εδώλιο του μαθητοδικείου, το οποίο και τους καταδίκασε κάθισαν τρεις μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, ύστερα από υπόδειξη του διευθυντή του σχολείου ο οποίος τους «έδειξε» ως πρωτεργάτες της κατάληψης που είχε πραγματοποιηθεί πριν μερικούς μήνες.
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του σχολείου κατέδειξε τους τρεις μαθητές ως υπεύθυνους παρακώλυσης μαθημάτων και οδηγήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο δικαστήριο Ανηλίκων. Στους τρεις μαθητές επιβλήθηκε η ποινή των 80 ωρών κοινωνικής εργασίας, όπως προβλέπεται από το άρθρο 122 παρ. 1Ζ του ποινικού κώδικα.
Την ίδια στιγμή, οι γονείς των τριών μαθητών παραπέμφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ωστόσο κρίθηκαν αθώοι.
**Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε την οργή της συνδικαλιστικής οργάνωσης των καθηγητών αλλά και του ίδιου του υπουργού Παιδείας! **
Μάλιστα, η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, μιλά για «παράδοση» διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων με συγκεκριμένο τρόπο, αναφέρει ότι όποιος φθάνει στο σημείο να οδηγεί μαθητές στα δικαστήρια έχει χάσει τον παιδαγωγικό του χαρακτήρα και ότι γενικότερα πρέπει να καταδικαστούν τα μαθητοδικεία.
Μάλιστα, καταφερόμενη κατά του διευθυντή του σχολείου η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου ζητά την απομόνωσή του -όπως και των ομοίων του- όχι μόνο από το Σύλλογό του και το Σωματείου του, αλλά και από την... τοπική κοινωνία! «Ο συγκεκριμένος ''συνάδελφος'' -και όσοι στηρίζουν τέτοιες ενέργειες- χρειάζεται να απομονωθεί από τον Σύλλογο του, το Σωματείο αλλά και την τοπική κοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά η τοπική συνδικαλιστική οργάνωση των καθηγητών, προτείνοντας τη διαγραφή του από το Σωματείου τους.
Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ σημειώνει ότι η ανεξαρτησία του Μαθητικού Κινήματος πρέπει να είναι σεβαστή από όλους, αναφέρει ότι «το Μαθητικό Κίνημα έχει τη δική του ιστορία, τις δικές του δομές και η επιλογή των μορφών πάλης είναι υπόθεση των ίδιων των μαθητών».
Την υπεράσπιση των μαθητών, όμως, δεν ανέλαβε μόνο η τοπική ΕΛΜΕ αλλά και ο ίδιος **ο υπουργός Παιδείας ο οποίος πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα και βάζει στο στόχαστρό του, εκτός από τον διευθυντή του σχολείου, ακόμη και τους δικαστές που δίκασαν τα παιδιά και υπόσχεται αλλαγή των σχετικών άρθρων του ποινικού κώδικα. **
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας χαρακτηρίζει απαράδεκτη την αντιμετώπιση των μαθητών από την πλευρά του διευθυντή (σ.σ. επειδή ενημέρωσε τις αρχές ότι έκαναν κατάληψη), καθώς όπως αναφέρει με αυτόν τον τρόπο «προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση χωρίς να έχουν διαπιστωθεί φθορές εντός του σχολείου».
Οσον αφορά τους δικαστές αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπερβολική κρίνεται και η απόφαση των δικαστικών αρχών που εξάντλησαν την αυστηρότητά τους στιγματίζοντας 14χρονα παιδιά εφ’ όρου ζωής, επειδή συμμετείχαν σε μια κατάληψη».
http://www.iefimerida.gr/news/341080/ga ... stes-giati
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Ελλάδα φυσικά και δεν γίνεται ντιλίβερι με αυτοκίνητο. Που θα παρκάρει στην Κυψέλη; Πόση ώρα θα κάνει να φτάσει με το πήξιμο στην Αλεξάνδρας; Επίσης εδώ δεν τους δίνουν παπάκι, αυτοκίνητο θα τους δώσουν; Γενικά ξεκόλλα λίγο από τον Καναδά και προσαρμόσου στα ελληνικά δεδομένα.Όποιος επίσης νομίζει ότι το επαγγελματικό τιμόνι είναι εύκολο, ας δοκιμάσει μια βάρδια ταξί...
Γίνεται ντελιβερι με αμάξι στην Ελλάδα. ΕΓΩ ΚΑΝΩ.
Για το πήξιμο, παρκάρισμα κλπ δεν φαντάζεστε.
Τι θα πει ο εργαζόμενος, όταν το μπος του τραβα αυτό εκεί;;;;
Οχι;;; Μετά που θα βρει δουλειά;;;Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
-
Και εις ανώτερα!... Η επόμενη και με τον Κιμ Γιονγκ Ουν...
**Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ
Αποκλειστικό: Τι ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση ο υφυπουργός Εξωτερικών του Μαδούρο που επισκέφθηκε την Ελλάδα **
31|05|2017Συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης της Βενεζουέλας του Νικολάς Μαδούρο, Ιβάν Χιλ, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα.
Την ίδια ώρα που η Βενεζουέλα βρίσκεται διεθνώς απομονωμένη, ο υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις επισκέφθηκε την Αθήνα και μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, με τον διπλωματικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Βαγγέλη Καλπαδάκη, με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με τη Βενεζουέλα, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη και με τον υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνούς.
...
...
...
Ο κ. Ιβάν Χιλ συναντήθηκε επίσης με τον κ. Κώστα Ήσυχο από τη ΛΑΕ αλλά και με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.
...
...
...
http://www.iefimerida.gr/news/341100/ap ... oy-madoyro -
ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός στην Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να κηδεύεται δημοσία δαπάνη, γιατί:
- Όσο ήταν πολιτικός λάμβανε τεράστια αποζημίωση, δεν το έκανε αφιλοκερδώς.
- Ουσιαστικά δεν προσέφερε τίποτα στον τόπο του
- Έχει τεράστια Περιουσία, άρα μπορεί να πληρώσει για την κηδεία του
Καθαρά προσωπική άποψη.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και εις ανώτερα!... Η επόμενη και με τον Κιμ Γιονγκ Ουν...**Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ
Αποκλειστικό: Τι ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση ο υφυπουργός Εξωτερικών του Μαδούρο που επισκέφθηκε την Ελλάδα **
31|05|2017Συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης της Βενεζουέλας του Νικολάς Μαδούρο, Ιβάν Χιλ, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα....
Και εκεί που λες 'πόσο κάτω θα μας πάνε αυτοί οι καραγκιόζηδες', συμβαίνει κάτι τέτοιο και (ξανα)λέμε το γνωστό περί πάτο βαρελιού
Όλοι οι υπόλοιποι και οι βρωμιάρηδες (και εμείς μαζί) μόνοι τους....
ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός στην Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να κηδεύεται δημοσία δαπάνη, γιατί:
- Όσο ήταν πολιτικός λάμβανε τεράστια αποζημίωση, δεν το έκανε αφιλοκερδώς.
Καθαρά προσωπική άποψη.
Τυγχάνει να ξέρω 2-3 πολιτικούς, οι οποίοι για να συμμετάσχουν στο πολιτικό προσκήνιο καταχρεώθηκαν μέχρι το λαιμό. Οπότε το (3) δεν ισχύει, ούτε και το (2) δεν ισχύει για όλους...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός στην Ελλάδα ΔΕΝ πρέπει να κηδεύεται δημοσία δαπάνη, γιατί:- Όσο ήταν πολιτικός λάμβανε τεράστια αποζημίωση, δεν το έκανε αφιλοκερδώς.
Καθαρά προσωπική άποψη.
Οποιος δουλεύει στο Δημόσιο πρέπει να αμοίβεται σωστά και αρκετά ώστε να μην μπαίνει σε κανένα πειρασμό!
Προφανώς θα πρέπει να ελέγχεται συνεχώς και για παρασπονδίες και για την απόδοσή του, όχι αργομισθίες!
Αμισθί υπηρεσία κλπ είναι μόνο αφετηρία για λαμόγια!
Εγώ προσωπικά φοβάμαι περισσότερο αυτόν που λεει να δουλέψω τσάμπα ή να μου κόψετε το μισθό παρα αυτόν που αξιώνει αξιοπρεπή αμοιβή για να κάνει σωστά και μακρια από σειρήνες τη δουλειά του! -
Πες τα ρε iceman!!!
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Εντάξει είδαμε και το σενάριο τότε που πληρώνονταν αδρά πόσο παραγωγικοί ήταν και πόσο κλέβανε όσοι κλέβανε(μεγάλο ποσοστό).
Είχαμε φτάσει να είναι κατόρθωμα να βολευτείς στο δημόσιο ή σε Δεκο και να είναι ένδειξη επιτυχίας όταν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δεν θεωρείται επιτυχία, αλλά ότι έκατσες στα ρηχά νερά...
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Στην Ελλάδα φυσικά και δεν γίνεται ντιλίβερι με αυτοκίνητο. Που θα παρκάρει στην Κυψέλη; Πόση ώρα θα κάνει να φτάσει με το πήξιμο στην Αλεξάνδρας; Επίσης εδώ δεν τους δίνουν παπάκι, αυτοκίνητο θα τους δώσουν; Γενικά ξεκόλλα λίγο από τον Καναδά και προσαρμόσου στα ελληνικά δεδομένα.
Όποιος επίσης νομίζει ότι το επαγγελματικό τιμόνι είναι εύκολο, ας δοκιμάσει μια βάρδια ταξί...
Γίνεται ντελιβερι με αμάξι στην Ελλάδα. ΕΓΩ ΚΑΝΩ.
Για το πήξιμο, παρκάρισμα κλπ δεν φαντάζεστε.
Τι θα πει ο εργαζόμενος, όταν το μπος του τραβα αυτό εκεί;;;;
Οχι;;; Μετά που θα βρει δουλειά;;;Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Μάλλον μιλάς για προιόν, όχι γρήγορο φαγητό. Κι εγώ κάνω με αυτήν την έννοια, με φορτηγό στα μαγαζιά. Χαμός...
ΥΓ: Γιατί είναι κακό να έρθει ένας Υπουργός ξένης Κυβέρνησης;
Στο εξωτερικό μόνο ξεπεσμός δεν θεωρείται η δουλειά στο Δημόσιο. Πολλές φορές μάλιστα (π.χ. Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία) είναι καλύτερα αμειβόμενη από αντίστοιχη θέση στον Ι.Τ. Επίσης αυτό το μίσος για οτιδήποτε δημόσιο και ο θαυμασμός για τα ιδιωτικά, με ξεπερνάει.
-
Ρούχα Δία, από προμηθευτές στο μαγαζί και από το μαγαζί σε πελάτες.
Και να σου λέει η άλλη, σε μισή ώρα Βούλα - Χαλάνδρι ή Πειραιά.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τυγχάνει να ξέρω 2-3 πολιτικούς, οι οποίοι για να συμμετάσχουν στο πολιτικό προσκήνιο καταχρεώθηκαν μέχρι το λαιμό. Οπότε το (3) δεν ισχύει, ούτε και το (2) δεν ισχύει για όλους...Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα! Εγώ (και τυγχάνει να ξέρω πάρα πολλούς) από την άλλη δεν γνωρίζω κανέναν. Και όσοι δυσκολεύτηκαν στην αρχή, το έκαναν γιατί μετά αποκόμισαν πολλαπλάσια οφέλη, οπότε απλά 'επένδυσαν'.
Οποιος δουλεύει στο Δημόσιο πρέπει να αμοίβεται σωστά και αρκετά ώστε να μην μπαίνει σε κανένα πειρασμό!
Προφανώς θα πρέπει να ελέγχεται συνεχώς και για παρασπονδίες και για την απόδοσή του, όχι αργομισθίες!
Αμισθί υπηρεσία κλπ είναι μόνο αφετηρία για λαμόγια!
Εγώ προσωπικά φοβάμαι περισσότερο αυτόν που λεει να δουλέψω τσάμπα ή να μου κόψετε το μισθό παρα αυτόν που αξιώνει αξιοπρεπή αμοιβή για να κάνει σωστά και μακρια από σειρήνες τη δουλειά του!Και εγώ συμφωνώ Στέφανε για τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά να τα διαχωρίσουμε λίγο:
- Ο Βουλευτής δεν είναι δημόσιος υπάλληλος. Επιτελεί λειτούργημα / έργο προσφοράς και λαμβάνει αποζημίωση (ΟΧΙ μισθό) επειδή θεωρητικά δεν μπορεί να εργάζεται και άρα πρέπει να ζήσει για όσο διάστημα επιτελεί το λειτούργημα του βουλευτή.
- Οι Υπουργοί (και Υφυπουργοί) είναι δημόσιοι υπάλληλοι και καλώς αμείβονται. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι βουλευτές (και για εμένα το ΣΩΣΤΟ είναι να ΜΗΝ είναι βουλευτές αλλά ανεξάρτητοι από την βουλή και τα κόμματα).
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ