-
Απιστευτο και ομως αληθινο, υπαρχουν ατομα Ελληναρες που υποτιθεται οτι χαιρουν εκτιμηση στον χωρο τους και ψηφισαν ΟΧΙ στο δημοψηφισμα απλα για να δειξουν οτι δεν γουσταρουν στα μετρα. Και μετα εχωσαν ολη την χωρα 80 δις χρεος (δηλ σε καθε παιδι που μεγαλωνει στην χωρα επιπλεον 8 χιλιαδες χρεος) επιπλεον απλα για να δειξουν οτι δεν γουσταρουν.
-
α) περι τζημερου προχθες και ΧΑ σημερα:
απο τη ΧΑ περιμενουμε να συμπεριφερονται σαν ουγκανα, και το εχουν ξανακανει. Τι θες να κανουμε? Να 'καταδικασουμε'? Εννοειται. Επισης εγω ειμαι διατεθιμενος να δεχτω οτι εγινε ακριβως αυτο που περιμενουμε απο τυπους σαν το Κασιδιαρη και τα πιθηκια του, οποτε ποιο το νοημα της οποιασδηποτε παρεμβασης σημερα?
Αυτο που δεν ειμαι διατεθιμενος να δεχτω ειναι οτι ο Τζημερος - που απο τη πρωτη μερα που εμφανιστηκε, το ενα πραγμα που λεει ειναι οτι δεν μπορει να δεχομαστε καλη και κακη βια, δεν γινεται να ισχυουν δυο μετρα+σταθμα επειδη καποιος δηλωνει 'αριστερος', δεν επιτρεπεται να θεωρουμε 'δικαιομα' τις καφριλες τους - εδειρε τη Μπαλου επειδη του την ειπαν για τις αφισες. Το οτι μαζευτηκαν καθε λογης (δηθεν)αριστεροι και αρχισαν εν χορω να φωναζουν 'ο φασιστας ταδε', η εμπειρια μου μου λεει οτι σημαινει οτι εγιναν ακριβως τα αναποδα. Το οτι ο Τζημερος απο τη πρωτη στιγμη ζηταει το βιντεο απο τις καμερες της αιθουσας, ενω αυτο - ενω υποτιθεται τον δειχνει να δερνει γυναικα - με ενα μαγικο τροπο δεν εμφανιζεται, με κανει καχυποπτο. Το οτι η Μπαλου ειπε 'επειδη εγω ΚΚΕ = λεω αληθεια' με κανει να βεβαιωνομαι, γελωντας με τα σουργελα.
**Εσενα που υποτιθεται σε νοιαζει η αληθεια, τα παραπανω δεν σου λενε τιποτα?
**
β) περι ενδοοικογενειακης βιας: ασε τις μπαρουφες, την ΧΑ την εξεθρεψε και τη γιγαντωσε ο καθε λογης αριστερος που ελεγε παπαριες τυπου 'ολοι οι προσφυγομεταναστες ευπροσδεκτοι', 'δεν υπαρχουν συνορα', 'φασιστες ρατσιστες οσοι λενε 'ωπα ρε παιδια, καντε λιγο κρατει στα παραπανω'', 'οι μεταναστες δεν καθονται εδω, λιαζονται, κ δεν εχουμε δικαιωμα να τους ελεγξουμε οταν μπαινουν, αν ΔΗΛΩΣΟΥΝ οτι ειναι προσφυγες' κλπ κλπ.. Τη ΧΑ την γιγαντωσαν ολοι αυτοι που εβγαιναν και δικαιολογουσαν καθε πιθανη και απιθανη καφριλα (απο καταληψεις πανεπιστημιων εως τρομοκρατικες δολοφονιες) γιατι 'αριστερος, αρα επαναστατης, αγωνιστης' και αλλα τετοια καραγκιοζιλικια. Τη ΧΑ την γιγαντωσαν και θα τη κανουν 2ο κομμα ολοι οι αριστερουληδες που μεχρι και σημερα δεν βαζουν κανενα μετρο και ειναι ετοιμοι να πουν/δικαιολογησουν το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, αρκει να τους ερεθιζει την αριστεραδα τους και αρκει να κραζουν/βλαπτουν/κανουν τη ζωη δυσκολη σε οποιον λεει/κανει πραγματα που δεν τους αρεσουν/εγκρινουν.Πραγματικα νομιζεις οτι το 8% των ελληνων ειναι ναζιστες ουγκανοι? Εγω πιστευω και ξερω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια την ΧΑ την ψηφισε ως αμυνα απεναντι στο μπατε σκυλοι αλεστε της αριστερας, εξω οι καταδικοι, 'ναι μεν αλλα' για τους τρομοκρατες κλπ κλπ.
γ) περι μνημονιων, προηγουμενων κλπ: σου ξαναθυμιζω οτι οι αριστεροι ειναι αυτοι που πουληθηκαν στο ποπολο ως το νεο, το διαφορετικο που θα κανει την εθνικα υπερηφανη επανασταση και θα απελευθερωσει το λαο απο τα μνημονια, την επιτροπεια και τη λιτοτητα*.
*κ για αυτο τους ψηφισες, εσυ που εχεις το θρασος να μιλας σημερα για σανο και να κουνας το δαχτυλο...
-
Χαρη ξερεις πολύ καλα τι εννοουσα με το θεμα βενζινη. Ειπα ότι εδώ την βγαλαμε με τις τιμες επι Σαμαρα που ηταν σταθερα πανω από 1.50+ (μιλαμε παντα για τα φθηνοτερα πρατηρια), οποτε ΑΝ ένα μνημονιο εξαρτάται από μια αυξηση της τιμης της βενζίνης και όχι από 'άλλη μια 300αρα', τι να κανουμε. ΕΣΕΙΣ (ευρυτερα, ως μετωπο της ευρωπαϊκης λογικης) υπογραψατε εξαλλου, ας μην το κανατε. Χαιρω πολύ για τις διεθνεις τιμες. Εδώ ειμαστε ακριβότεροι πια ακομα και από την (παραδοσιακα εξωφρενικη σε αυτό το θεμα) Τουρκια. Στο τελος θα με βγαλεις ιδιο με τους 'εγω 20 εβαζα, 20 βαζω'...
Βεβαια με την ιδια λογικη εξισου αμιμητο είναι το δικο σου 'αυξηση ΦΠΑ στα ειδη σουπερμάρκετ=ενας ΕΝΦΙΑ'
Το θεμα είναι ότι (θεωρητικα παντα) όταν αυξανεις τους εμμεσους φορους, ο πολιτης εχει την (θεωρητικη) επιλογή να ρυθμισει την καταναλωση του, ενώ όταν του κοβεις απευθειας το μισθο/συνταξη/τη θεση εργασιας, καληνύχτα...
Την wikipedia την επελεξα για λογους πρακτικότητας μιας και σε ένα αρθρο ειχε όλα αυτά τα μετρα που παρθηκαν. Δεν είναι 100% ακριβης ναι, αλλα δεν την λες και ΣΚΑΪ...
Ξερεις κατι; Εκ του αποτελέσματος ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ* (με την εννοια οτι μνημονιο ηρθε παλι, αλλα πρεπει να εκδικηθεί η ευρωπη την αποκοτια του ελληνικου λαου), αλλα είχαμε ΧΡΕΟΣ (υπαρχει και ηθικο χρεος δεν είναι μονο οικονομικο) να δοκιμάσουμε να ξεφυγουμε από κατι που δεν ηταν επιλογή μας. Όμως οι συσχετισμοι κτλ κτλ...
Ας καθόμασταν φρονιμα με τους Περσες, με τους Τουρκους, με τους Ναζι κτλ κτλ...
Εχουμε εξαντλησει τις δημοκρατικες λυσεις και ακρη δεν βρίσκουμε μεσα στην ομορφη Ευρωπη.
Και μεχρι στιγμης το 2017 δεν προσφερει και ουτε θα προσφερει (αναμενομενα κατ εμε) καμια τεκτονικη αλλαγη, γι'αυτο όπως εχεις δει δεν γραφω σχεδον ΤΙΠΟΤΑ για τις φιλες και συμμαχες χωρες εδώ και 2 χρονια τουλάχιστον. Μια χαρα μας εβαλαν στην γωνια και μας χρησιμοποιουν ως παράδειγμα αποφυγης/ανάσχεσης. Και όλα αυτά χαρη στη ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ (αλλα ναι, ΠΑΣΟΚ mode=ΟΝ)Τελος, μη το χαλας παλι. Σκουπισε τη λαστιχια που σου αφησα στην οροφη με τον Βασιλακη της καρδιας σου και παμε παρακατω και μονο πολιτικα...
*Κατ εσε επρεπε να αφήσουμε πανω αυτους που μας εφεραν εδώ να συνεχισουν να μας σωζουν κιολας. Να τους επιβραβεύσουμε δλδ. Eπισης μεσα στα 2 χρονια '15-'17 η μεγαλη μαζα του πληθυσμου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα σε σχεση παντα με οσα της συνέβησαν τα 5 προηγουμενα. Το φρενο που ειρωνεύεσαι σε κάθε ευκαιρια. Αλλα αυτό είναι το λαθος σας ως δεξια. Μας μαλωνετε και από πανω. Γι' αυτό πρωτιες εχει μονο στις δημοσκοπησεις. Στην πραγματικη ζωη οσο καντηλι και αν ακουει ο Αλεξάκος θα στηριχθεί (δυστυχως) ελλειψει αλλης εναλλακτικης. Να δουμε βεβαια και τι κοσμος θα μαζευτεί την σημερα και αυριο, μη προτρεχω.
Και τωρα στον Kaceyio τον Πειραιεύς (καλα ειχα παθει υποξια από τα γελια όταν το ειχα διαβασει αυτό)
Για το α) Όχι Κωστακη μου, δεν εννοείται. Εγω να δεχτω ότι δεν 'ψηφίζεις τους αλλους' αλλα μια χαρα χρησιμοποιείς την φρασεολογια/επιχειρηματολογια τους. Για να σου παρουμε μια δηλώσουλα καταδίκης για κατι δικο τους, μας βγαζεις τον καρκινο.
Ο Γλαυκος-Αθανασιος είναι γνωστη ποσοτητα όλα αυτά τα χρονια για μενα, όπως είναι η κάθε Μπαλου για σενα. Αρα ομοιως με την δικη μου αντιστοιχη εμπειρια εχουν γινει αυτά που λενε οι Κομμουνισται. Πως το ελεγες να δεις: 'Γαματο το επιχειρημα από την αναποδη, ε;'Για το βου) Ποσο στον κοσμο σου εισαι πια ρε Κωστα...Δλδ το ότι οι (σοβαρες) 'Χρυσες Αυγες' που εχουν ξεπηδησει σε τοσες ευυπόληπτες φιλες και συμμαχες ευρωπαϊκες χωρες (απαξιω να τις απαριθμησω) εχουν ενισχυθεί γιατι μεγαλο τμημα των πολιτων τους ασπαζεται την Αριστεραν και τον Κομμουνισμον; Όχι γιατι βλεπουν ότι η δεξια της καρδιας τους είναι πολύ γλυκαναλατη και γεματη γκαιηδες;
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ...
Θελεις τις αυγουληθρες δευτερες; Και εγω. Γιατι αυτό θα σημαινει ότι πρωτον θα απαλλαγουμε από τις ΝΔουλες και δευτερον ότι θα είναι εσαει μαξιμουμ δευτερες. Μετα εχει glass ceiling, όπως βλέπουμε (και θα βλέπουμε) στις φιλες και συμμαχες χωρες όταν εχουν εκλογες... -
α) για σενα μπορει να μην εννοειται, για μενα εννοειται ομως και δεν χρειαζεται να πω τιποτα συγκεκριμενο για τα ουγκανα της ΧΑ.
α2) ο Τζημερος λεει απο τη πρωτη στιγμη να εμφανιστει το βιντεο* απο τις δυο καμερες που μαγνητοσκοπουν παντα ολη τη συνεδριαση και ολη την αιθουσα. Η Μπαλου σε αυτο απαντησε επι λεξει 'ειμαι μελος του ΚΚΕ και αρα ο λογος μου ειναι κρυσταλλινα καθαρος και αληθινος, δεν χρειαζεται κανενα βιντεο'. Αν εσενα σε καλυπτει, αντι να σου βαρανε καμπανακια, ε ενταξει δικο σου προβλημα.
*Για καποιο μαγικο λογο (ποιον αραγε?) το βιντεο - που συμφωνα με τους ειρηνικους και καψερους για τη δημοκρατια και την αντιμετωπιση των φασιστικων συμπεριφορων ΚΚΕδες υποτιθεται θα δειξει το φασιστα τζημερο να ορμαει και να δερνει - αντι να εμφανιστει σε χρονο dt, ακομα το ψαχνουν...
β) δεν ειμαι καθολου στο κοσμο μου. η ανοδος ολων αυτων ηταν αποτελεσμα της πολιτικοκορεκτιλας της - θεωρωντας οτι εχει το αποκλειστικο δικαιωμα στην ευαισθησια - μεριδας των πολιτων τους που τους ζαλισαν και στις εκει χωρες τα @@ με τα 'δεν υπαρχουν συνορα' και τις προσπαθειες, καθε φορα που καποιος τσογλαναρας ανατιναζοταν ή γαζωνε με καλασνικοφ, να τον 'εξηγησουν'. Μη ξεχνας οτι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ (δες πχ Αγγλια) επιχειρημα ολων των ευρωσκεπτικιστικων ---> ακροδεξιων/εθνικιστικων παραταξεων που εχουν παντου ανεβει, ειναι η 'εξοδος απο την ΕΕ για να κανουμε εμεις κουμαντο στα συνορα μας'
γ) αν εσυ καταλαβαινεις οτι θελω τη ΧΑ 2ο κομμα και οχι οτι σου λεω οτι με τις μαλακιες σας θα καταληξουμε να την εχουμε 2ο κομμα, τοτε ειτε εισαι χαζος και δεν μπορεις να καταλαβεις τα απλα ελληνικα που διαβαζεις, ειτε προβοκατορες που βαζεις λεξεις στο πληκτρολογιο μου για να δημιουργεις εντυπωσεις.
Για να στο πω οσο πιο απλα γινεται: εγω θελω ολοι οι φασιστες με ακραιες αποψεις (δηλαδη ΧΑ, ΚΚΕ και κατι απλοι κοινοι καφροι τυπου ανταρσυα) να πανε στο 0,κατι% και η μονη περαση που εχουν να ειναι να καθονται να παιζουν κουκλοθεατρο στα γραφικα πελατακια τους.
ΥΓ σε κυβερναει ο Τσιπρας, ο οποιος πηγε απο το 3% στη κυβερνηση με το τροπο που πηγε, παιρνοντας τη ψηφο σου λεγοντας σου αυτα που σου ελεγε και σημερα κανει αυτα που κανει, και εσενα το ΜΟΝΟ που σε νοιαζει ειναι μεχρι και το πως κατουρησε το πρωι ο Κουλης. Ξαναπροσπαθησε να μας πεισεις οτι νοιαζεσαι για τη χωρα σου και για το καλο του λαου και να βγουμε απο το χαλι.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Βεβαια με την ιδια λογικη εξισου αμιμητο είναι το δικο σου 'αυξηση ΦΠΑ στα ειδη σουπερμάρκετ=ενας ΕΝΦΙΑ'
Το θεμα είναι ότι (θεωρητικα παντα) όταν αυξανεις τους εμμεσους φορους, ο πολιτης εχει την (θεωρητικη) επιλογή να ρυθμισει την καταναλωση του, ενώ όταν του κοβεις απευθειας το μισθο/συνταξη/τη θεση εργασιας, καληνύχτα...Mια μέση 3-4μελή οικογένεια σπαταλά στο σούπερ μάρκετ+χασάπη-μανάβη περίπου 80 ευρώ την εβδομάδα. Άρα 3.840 το έτος.
Με αύξηση φπα σε πολλά είδη από το 13 στο 24% και αύξηση σε ακόμα περισσότερα από το 23 στο 24% , θεωρώ ότι προκύπτει ετήσιος φόρος σίγουρα 100-150-200 ευρώ, όσο πληρώνει ένφια σε ένα σπίτι με χαμηλή τιμή ζώνης.
Πως αυτό δεν είναι ΕΝΦΙΑ;;;
Προφανώς δεν εννοούμε άλλον έναν ΕΝΦΙΑ για κάποιον που έχει 4-5 σπίτια(όπως εσύ πχ) που ίσως είναι 1 χιλιάρικο, αλλά για κάποιον με ένα σπίτι μονάχα και αυτό φτωχικό.Ξερεις κατι; Εκ του αποτελέσματος ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ* (με την εννοια οτι μνημονιο ηρθε παλι, αλλα πρεπει να εκδικηθεί η ευρωπη την αποκοτια του ελληνικου λαου), αλλα είχαμε ΧΡΕΟΣ (υπαρχει και ηθικο χρεος δεν είναι μονο οικονομικο) να δοκιμάσουμε να ξεφυγουμε από κατι που δεν ηταν επιλογή μας. Όμως οι συσχετισμοι κτλ κτλ...
Ας καθόμασταν φρονιμα με τους Περσες, με τους Τουρκους, με τους Ναζι κτλ κτλ...
Εχουμε εξαντλησει τις δημοκρατικες λυσεις και ακρη δεν βρίσκουμε μεσα στην ομορφη Ευρωπη.
Και μεχρι στιγμης το 2017 δεν προσφερει και ουτε θα προσφερει (αναμενομενα κατ εμε) καμια τεκτονικη αλλαγη, γι'αυτο όπως εχεις δει δεν γραφω σχεδον ΤΙΠΟΤΑ για τις φιλες και συμμαχες χωρες εδώ και 2 χρονια τουλάχιστον. Μια χαρα μας εβαλαν στην γωνια και μας χρησιμοποιουν ως παράδειγμα αποφυγης/ανάσχεσης. Και όλα αυτά χαρη στη ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ (αλλα ναι, ΠΑΣΟΚ mode=ΟΝ)*Κατ εσε επρεπε να αφήσουμε πανω αυτους που μας εφεραν εδώ να συνεχισουν να μας σωζουν κιολας. Να τους επιβραβεύσουμε δλδ. Eπισης μεσα στα 2 χρονια '15-'17 η μεγαλη μαζα του πληθυσμου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα σε σχεση παντα με οσα της συνέβησαν τα 5 προηγουμενα. Το φρενο που ειρωνεύεσαι σε κάθε ευκαιρια.
Αν πιστεύεις ότι οι μάχες δίνονται όπως πριν 50-100-1000 χρόνια με ηρωισμό και όχι ότι πλέον η κατάσταση που πατάς ένα κουμπί και φεύγει ο πύραυλος ή φεύγει ο οικονομικός πύραυλος και διαλύεις μια χώρα, είσαι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτών που πιστεύουν ότι με τσαμπουκάδες και ψευτόμαγκιές και σας τινάζουμε(Καμμένος) μπορούμε να κερδίσουμε κάτι...Και προφανώς ψηφίζουν-φανατίζονται ανάλογα. Το θέμα είναι να μπορείς να διακρίνεις τους συσχετισμούς και τις δυνατότητες.
Την wikipedia την επελεξα για λογους πρακτικότητας μιας και σε ένα αρθρο ειχε όλα αυτά τα μετρα που παρθηκαν. Δεν είναι 100% ακριβης ναι, αλλα δεν την λες και ΣΚΑΪ...
Kαλά...για δες εδώ και καιρό ο ΣΚΑΪ τι ύφος έχει απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και πως γλύφει...
Έχουν αλλάξει αρκετά οι συσχετισμοί. Καμιά σχέση με πριν 2-3 χρόνια που τους κράζανε νύχτα-μέραΤελος, μη το χαλας παλι. Σκουπισε τη λαστιχια που σου αφησα στην οροφη με τον Βασιλακη της καρδιας σου και παμε παρακατω και μονο πολιτικα...
Τι χάλασα; Κάνουμε ένα διάλογο και δεν νομίζω ότι κάπου ξέφυγε.
Αλλά αφού το πας στο αυτοκινητιστικό θα σου απαντήσω ανάλογα.
Ποια λαστιχιά μου άφησες; Πότε έγινε αυτό;
Το μόνο που ακούστηκε ήταν ένας ήχος σαν το lada του ψυχοδηγού που προσπαθούσε να σπινιάρει τους τροχούς και έσβηνε από την αδυναμία...
Ο μόνος τρόπος να με φτάσεις και πόσο μάλλον να μου κάνεις λαστιχιές στην οροφή είναι να σε περιμένω στο σημείο του regrouping...και μετά από 1-2-3 λεπτα θα εμφανιστείς.
Σου κούναγα σεντόνι και έβλεπες μαντήλι που έλεγε και μια ψυχήΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ...
Θελεις τις αυγουληθρες δευτερες; Και εγω. Γιατι αυτό θα σημαινει ότι πρωτον θα απαλλαγουμε από τις ΝΔουλες και δευτερον ότι θα είναι εσαει μαξιμουμ δευτερες. Μετα εχει glass ceiling, όπως βλέπουμε (και θα βλέπουμε) στις φιλες και συμμαχες χωρες όταν εχουν εκλογες...Mα γι' αυτό ακριβως δεν θα γυρισει ο ΣΥΡΙΖΑΣ στο 3% όπως είναι ο μυχιος ποθος καποιων. Γιατι πολύ απλα αυτοι που θελουν να δουν την ΝΔουλα να ρουφιέται (όπως το ΠΑΣΟΚ) σαν κουραδα από το πατημα στο καζανακι είναι απλα μερικα εκατομμύρια...
Δείτε εδώ έναν αριστερό και δημοκράτη ταυτόχρονα, τι θέλει να συμβεί(να πάει η Χ.Α 2η) αρκεί να εξαφανιστεί η Ν.Δ...
Με όποιο κόστος, να είναι 2η η Χ.Α, με ότι σημαίνει αυτό για τη χώρα. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που γράφεις. -
Ειπαμε:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ σε κυβερναει ο Τσιπρας, ο οποιος πηγε απο το 3% στη κυβερνηση με το τροπο που πηγε, παιρνοντας τη ψηφο σου λεγοντας σου αυτα που σου ελεγε και σημερα κανει αυτα που κανει, και εσενα το ΜΟΝΟ που σε νοιαζει ειναι μεχρι και το πως κατουρησε το πρωι ο Κουλης. Ξαναπροσπαθησε να μας πεισεις οτι νοιαζεσαι για τη χωρα σου και για το καλο του λαου και να βγουμε απο το χαλι.
Κλασσικη αριστερα: αν δεν κυβερναμε (και τρωμε) εμεις, να καταστραφουν τα παντα αρκει να καταστραφουν και αυτοι που δεν γουσταρουμε.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ποια λαστιχιά μου άφησες; Πότε έγινε αυτό;
'Έχεις δίκιο, δεν έγραψες κάπου θετικά για τον Τζανακόπουλο.
Απλά φάνηκε ότι αυτός ήταν ο στόχος σου, όταν πυροβολάς έναν νέο βουλευτή, που δεν ανήκει σε τζάκι, είναι άφθαρτος, έχει μια πορεία σε επαγγελματικό αθλητισμό-σπουδές, μιλάει μετρημένα, δεν είναι κανένα τσουτσέκι, ούτε κανένας μπαχαλάκιας''Σαν πολιτικός ο Κικίλιας είναι ένα μηδενινό...σαν εικόνα που μου βγάζει στην tv, είναι πολύ καλύτερης ''πάστας'' από τον αρχιμπαχαλάκια-κωλοτούμπα-αγενέστατο Τζανακόπουλο'
Φυσικα ο υπερμετρος εγωισμος σου (αλλα εγκαλεις αλλους γι'αυτο) δεν σε αφηνει να παραδεχθείς ότι σε αυτή τη φαση εφαγες 4 γυρους. Οποια εκπληξις.
Ο μόνος τρόπος να με φτάσεις και πόσο μάλλον να μου κάνεις λαστιχιές στην οροφή είναι να σε περιμένω στο σημείο του regrouping...και μετά από 1-2-3 λεπτα θα εμφανιστείς.
Σου κούναγα σεντόνι και έβλεπες μαντήλι που έλεγε και μια ψυχήTι πλακα εχεις...Ετσι είναι, οντως...
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ...
Θελεις τις αυγουληθρες δευτερες; Και εγω. Γιατι αυτό θα σημαινει ότι πρωτον θα απαλλαγουμε από τις ΝΔουλες και δευτερον ότι θα είναι εσαει μαξιμουμ δευτερες. Μετα εχει glass ceiling, όπως βλέπουμε (και θα βλέπουμε) στις φιλες και συμμαχες χωρες όταν εχουν εκλογες...Mα γι' αυτό ακριβως δεν θα γυρισει ο ΣΥΡΙΖΑΣ στο 3% όπως είναι ο μυχιος ποθος καποιων. Γιατι πολύ απλα αυτοι που θελουν να δουν την ΝΔουλα να ρουφιέται (όπως το ΠΑΣΟΚ) σαν κουραδα από το πατημα στο καζανακι είναι απλα μερικα εκατομμύρια...
Δείτε εδώ έναν αριστερό και δημοκράτη ταυτόχρονα, τι θέλει να συμβεί(να πάει η Χ.Α 2η) αρκεί να εξαφανιστεί η Ν.Δ...
Με όποιο κόστος, να είναι 2η η Χ.Α, με ότι σημαίνει αυτό για τη χώρα. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που γράφεις.Ντροπη είναι να εισαι Καραμανλικος και να εκθειάζεις Αδωνι παρουσιάζοντας τον ως τον Lex Steele της πολιτικης, ενώ είναι απλα ένα οργισμενο πετσακι. Ντροπη είναι να εισαι -35 και να μιλας για ενοχικη Δεξια του εμφυλιου (να μη γραψω τι mode είναι αυτό=ΟΝ). Ντροπη είναι να μας λες για το ντου και την βια των Κομμουνιστων (άλλο τα στραβα τους βεβαια αλλα μη μας τους βγαλεις και αυγουληθρες, ελεος) και τελος ντροπη είναι παιρνεις μια σκεψη που ξερεις ότι 'ουσιαστικα' συμβαινει (ετσι εχετε κανει την ΝΔ και τα λενε καποιοι υγιως σκεπτόμενοι) και να κανεις εσυ ακριβως αυτό το οποιο με κατηγορεις. Αρκει να εξαφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ας καταστραφει εντελως η κοινωνια από τους 'τοσα και αλλα τοσα'. Αυτά και αλλα δεν εχει γιατι δεν χρειαζονται. Μοιρασε 3λεπτα, τσαμπα είναι...
-
Κλασσικά ανίκητος
-
Διαγράφηκαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί [mod]
-
Διαγράφηκαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί [mod]
-
http://www.capital.gr/epikairotita/3212 ... a-mnimonia
Νεοφιλελές του κερατά ο Φίλης
-
Ε ναι ρε φιλε, οσο υπηρχε η καρεκλιτσα, ηταν και αυτος μνημονιοφαγος. Τωρα εγινε σαν κατι μετανοημενες πουτανες που βγαινουν και διδασκουν ηθικη στους αλλους.
-
'ναι αλλά ... έχουμε αντίμετρα ...'
Και άντε πάλι μετά από λίγο ... 'ναι αλλά ... έχουμε αντίμετρα ...'
Καραμέλα το έχουν κάνει οι απατεώνες.
Θα κόψουν μισθούς και συντάξεις (για άλλη μία φορά), αλλά θα έχει λέει 'αντίμετρα' ... το 2020 ...Εμένα ως ιδιωτικός υπάλληλος γιατί να με ενδιαφέρουν τα αντίμετρα;;
Το μισθό μου όμως θα τον κόψουν οι απατεώνες...υ.γ. μπορούν να εξαφανισθούν εντελώς; Όλοι τους. Αυτό θέλω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Διαγράφηκαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί [mod]Πωπω ρε φιλε, ειστε απιστευτοι. Εγραψα 'δεν ειναι ηλιθιος, οπαδος ειναι' (σε καποιον που γνωριζομαστε ~13 χρονια) και 'διαγραφτηκαν προσωπικοι χαρακτηρισμοι'? Ελεος...
-
Ενός λεπτού σιγή για την Θεοδώρα Τζάκρη
Τη μόνη βουλευτή που από αύριο θα κατέχει το ρεκόρ να έχει ψηφίσει 4 στα 4 μνημόνια-
2 σε κάθε κόμμαΠηγή twitter
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Eπισης μεσα στα 2 χρονια '15-'17 η μεγαλη μαζα του πληθυσμου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα σε σχεση παντα με οσα της συνέβησαν τα 5 προηγουμενα. Το φρενο που ειρωνεύεσαι σε κάθε ευκαιρια.http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 25&catID=2
Στοιχεία του Τσακαλώτου που έδωσε στην Βουλή και όχι δικά μου έτσι;;;
-
Λιγο μεγαλο αλλα αξιζει.
Εξαιρετικα αφιερωμενο σε:
-Καμμενο Πανο, που πριν λιγα χρονια φωναζε 'στα τεσσερα, στα τεσσερα εσεις προδοτες' και τωρα ψηφιζει τα μνημονια με χερια, ποδια και τη κοιλια.-
Σπιρτζη, Δριτσα και λοιπους που 'στεναχωριουνται' οταν τα ψηφιζουν, 'οχι σαν τους αλλους που χαιρονταν'.
-
Κωστα Ζαχαριαδη, με το σπινθηροβολο βλεμμα της αγελαδας να αποκαλει 'πολιτικη εκμεταλλευση' το να του θυμιζουν αυτα που ελεγε για μαγκαλια οταν πεθαναν στη Λαρισα, και οχι οτι το χρησιμοποιουσε εκεινος τοτε.
-
Μακη Μπαλαουρα, που θεωρουσες ανθρωπιστες τη 17Ν.
-
Θεανω Φωτιου που αναρωτιωταν 'απατεωνες ειμαστε?' και χθες μας ελεγε για τα καλα σχολικα γευματα (δηλαδη το συσσιτιο που δινεται στα παιδακια που συνεχιζουν να μην εχουν να φανε, επι κυβερνησεως τους).
-
Αλεξη Τσιπρα, που χθες τολμησε και ξεστομησε 'ο τοπος χρειαζεται μια σοβαρη αντιπολιτευση'
-
Τη κοπελιτσα (Δριτσελη?) που στο 3ο μνημονιο εκλαιγε στο βημα της βουλης για τα μετρα που ψηφιζε τοτε, αλλα δεν την ειδα να παραιτειται (εμ βεβαια, μαλακες ειμαστε να χανουμε τα αμετρητα χιλιαρικα του βουλευτικου μισθου στα 30κατι μας? Σε λιγο θα μας πειτε να παμε να εργαστουμε σαν μισθωτοι αρχιτεκτονες, στην Ελλαδα του 2017, οπως αλλοι...)
-τον ΥπΟικ Τσακαλωτο, που ακομα παραιτειται για το αφορολογητο.
ΤΟ ΠΟΣΤ:
Ανεκδοτο:
φτανει μια καινουρια κοτα στο νεο της κοτετσι, μπαινει μεσα, βλεπεις ολες τις παλιες να τη κοιτανε απο τη κορυφη ως τα νυχια για να τη τσεκαρουν. Το παιζει σοβαρη και κυρια, για να κανει καλη εντυπωση. Ξαφνικα τη βλεπει ομως και ο κοκορας, της λεει 'Rookie, για ελα να στον σφυριξω μια, ως καινουρια που εισαι' και παει προς το μερος της.
Η κοτα πανικοβαλλεται: 'Αμα του κατσω, θα ειμαι για παντα η πουτανα του κοτετσιου στα ματια των αλλων (σ.σ.: και ολου του κοσμου...). Αν δεν του κατσω, ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. Τι κανω? Το βρηκα, θα τρεξω να φυγω και ΘΑ σκονταψω'.Καντε τωρα οτι συνειρμους θελετε με αριστερους που προσπαθουν ακομα να μας πεισουν για την 'ιδεολογια' και τα 'ιδανικα' τους, ψηφιζοντας τα παντα με οτι ακρο διαθετουν...
-
-
Εγώ αν γράψω τους συνειρμούς μου εδώ, θα με 'μπανάρουν' μόνιμα...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Eπισης μεσα στα 2 χρονια '15-'17 η μεγαλη μαζα του πληθυσμου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα σε σχεση παντα με οσα της συνέβησαν τα 5 προηγουμενα. Το φρενο που ειρωνεύεσαι σε κάθε ευκαιρια.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 25&catID=2
Στοιχεία του Τσακαλώτου που έδωσε στην Βουλή και όχι δικά μου έτσι;;;
Ξανα: Από το 2010-2015 υπαρχουν συνταξιούχοι που εχασαν 1500ευρω το μηνα με ιδιαιτερη σπουδη τη διετια '12-'14 οπου κοπηκαν τα 900. Οι ιδιοι συνταξιούχοι επι Τσιπρα εχουν χασει εως τωρα αλλα 150ευρω από τις επικουρικες (το 1/10 δλδ) και ανερυθρίαστα αυτοι που χθες εδωσαν το σοου τους ξεχνωντας το τι εχουν προκαλεσει ελεγαν (και λενε) ότι τα 750 ευρω είναι καλα γι'αυτους. Από το '19 και μετα εδώ θα ειμαστε και επειδή ακριβως ΔΕΝ ειμαστε οπαδοι (αλλιως θα πιπιλίζαμε τα μυαλα σας με 'τα καλα' των αντιμετρων και της περικοπης χρεους) θα πουμε 'τοσα και αλλα τοσα' όταν θα ορμησουν με το ιδιο (ποσοστιαιο) μενος.
Το να λεμε σωρευτικα νουμερα είναι ενδιαφερον. Να τα παμε από το '10 και μετα να δουμε που θα φτασουμε;Το να 'κλαινε' για τις συνταξεις οσοι γελουσαν χαιρεκακα σε κάθε κοψιμο καθυβρίζοντας τους συνταξιούχους μιλωντας για απολυτη δικαιοσύνη ειδικα με τα επερχόμενα 'αριστερα' κοψιματα είναι το ακρον αωτον της υποκρισίας. (sic)
Αλλα το πεσιμο στους 'παλαι ποτε' είναι ευκολο. Κουβεντα για τα φονικα μετρα της προηγουμενης διακυβερνησης που δημιουργησαν τους τωρινους νεοεισερχομενους των -500 (στην καλυτερη, χωρια τους part-timers των -300) με τα μηδενικα δικαιώματα, τις στρατιες ανεργων και τους μετανάστες που (ας μη γελιομαστε) δε θα επιστρεψουν ΜΕ ΚΑΜΙΑ κυβερνηση (και δικαιως). Εδώ την κοπανάνε σιγά-σιγά από εδω Βουλγαροι και Ρουμανοι αφου εκει παρατηρείται αναπτυξη και δεν υπαρχει η ελληνικη υπερφορολογηση.
YΓ:Ασχετο (και όχι προσωπικα σε εσενα, συνολικα): Περιμενω τοσο καιρο ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΛΕΞΟΥΛΑ από τους δεξιόστροφους/φιλελευθεροστροφους συνφορουμιτες για τον ΟΑΣΘ. Γι' αυτή την ιδιωτικη ΔΕΚΟ που παρολο ότι είναι μονοπωλιο σε μια μεγαλη πολη εχει την πορεια που εχει...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ενός λεπτού σιγή για την Θεοδώρα Τζάκρη
Τη μόνη βουλευτή που από αύριο θα κατέχει το ρεκόρ να έχει ψηφίσει 4 στα 4 μνημόνια-
2 σε κάθε κόμμαΕδώ δράττομαι της ευκαιριας να κανω ένα δωρακι στην ομηγυρη, επειδή είμαι οπαδος και τα βλεπω όλα τελεια...
2ο συνεδριο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εχω ξαναπει εχω ένα αδερφικο φιλο από επαρχια ο οποιος πλεον 'παιζει μπαλα' εκει μεσα -χαρη σε αυτά τα κομματικα σουρτα-φερτα συναντιομαστε μετα την κριση- και μαλιστα ειχα περιγραψει ένα περιστατικο με τον Μητροπουλο (ακομα ξερναμε και εγω και αυτος) με την γλιτσοτητα του. Αυτόν τον πουλεψαν τουλάχιστον, οι αλλοι κατι τέτοιους τους κανουν αντιπροεδρους και χαιρονται κιολας για τα κατορθώματα τους. Είναι μια βρωμικη δουλεια βεβαια που καποιος πρεπει να την κανει ( εξ ου και το 'βιβλιοβοθρης' ).
Στο θεμα μας...
Εκει λοιπον που καθόμαστε σε έναν από τους διαδρομους του TaeKwonDo, νατην, ερχεται...
'Μαλακες, σε λιγο θα νιώσετε τα επίπεδα ΠΑΣΟΚιλας να βαρανε κοκκινο', λεω και οντως:Καταφτανει που λετε ο τυφωνας Ντδακρη...Απαστραπτουσα, με μωβ κουστουμι, καργα εφαρμοστο να κωλακευει πισω αξονα και βαδισμα (ολιγον) Ε30 στο βρεγμενο. Απολυτως αταιριαστη με ολες τις υπολοιπες, (καλα, οι 'απλυτες' Συριζαιες που φανταζονται καποιοι που θα εκαναν αποτριχωση με θεριζοαλωνιστικη αποτελουν παρελθον. Μπορει να μην εχουμε την εξουσια, αλλα εχουμε 'την κυβερνηση' οποτε υπαρχει μια καθετη βελτιωση που βεβαια απεχει παρασάγγας από τη μεση ΟΝΝΕΔιτισσα που ως άλλη sirina θα σε προσκαλουσε με λαγνο βλεμμα να μπεις για καταθεση στον οικο...ενοχης της οδου Πειραιως με το μπλε φωτακι), αλλα η ανιωθιλα της (ΠΑΣΟΚ είναι αυτό, δεν φευγει ευκολα) δεν την αφηνε να το καταλαβει.
Καποιοι λοιπον την σταματουν κοντα μας ( εκει μου ρχεται μια...σκατοδινη και δεν τα ακουσα όλα, περασε και ο Αντώνης Αντζολετος διπλα μου καπακι και σπινιαρα στην τεστοστερονη ), αλλα ακουσα το γαματο σε καποιο κομπλιμάν για την κορμοστασια της:
'...παω στο γυμναστηριο της Βουλης 2 φορες τη μερα!'
Ε ναι ρε, εσυ μπορει να τρως Lidl 'του χασαπη' και από το ελκος περιμενεις να βαλει μετα προσφορα σαβανο 'του νεκροθαφτη'. Η Θεοδωρα όμως επειδη ψηφιζει κρατιεται σε αψογη φορμα, διοτι η φτωχεια θελει καλοπεραση και η φτιαξιδι...YΓ: Τωρα ψηφιζουν την φορολογικη εξομοιωση βουλευτων-πολιτων. Ε ναι, τοσα χρονια ηθελε παρα πολύ ταλεντο για να εχει ενας (παλιος παντα) βουλευτης οφειλες στην εφορια. Όχι σαν καποιους που από τη μια τους κοβανε τουλαχιστον 5000ευρω καθε χρονο και ταυτόχρονα τους ανεβαζαν αλματωδώς την εφορια. Αν δεν τα βρισκε ετοιμα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑΣ και επρεπε να τα κανει εκεινος, ουτε 6μηνο δεν θα βγαζε._ Οσο και να σκουζει ο καθενας τους, η ιστορια λεει: 5 χρονια (2004-2009) μεχρι να βγαλουν ταλκ από την αφυδατωση και 2 και κατι χρονια('12-'14) ΘΑΝΑΤΙΚΟΥ ολης της κοινωνιας, οπου εκει χασαμε τα αβγα και τα πασχαλια και γιναμε ουσιαστικα 'Ευρω-Πακηδες' . Εκει μεχρι και τα 'τζάκια' (βασικα κουτσουρα) την ακουσαν με τον ΕΝΦΙΑ και τους φορους πολυτελειας + το φορολογικο των ΕΕ. Εκει όμως. Ψωμι και ελια και Κουλη βασιλια...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ