-
Εγώ γενικά θεωρώ ότι δεν είναι να μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις γιατί οι συγκεκριμένες ομάδες λειτουργούν με ύπουλο τρόπο...
Θυμηθείτε τι έγινε με τον καθηγητή στην Πάντειο για τον ίδιο λόγο που έκανε παρατήρηση να μην ρυπαίνουν τον χώρο με αφίσες και ξαφνικά έφαγε μπουνιές από έναν άπλυτο.
http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia ... i-foititonΔλδ είτε λειτουργείς λεκτικά ως αρμόδιος σε κάποιον χώρο όπως ο καθηγητής, είτε λειτουργείς σκίζοντας τις αφίσες όπως ο Τζήμερος, το ξύλο δεν θα το γλιτώσεις. Αυτό έχει δείξει η εμπειρία...
Γιατί δεν μιλάμε για περιπτώσεις όπου η ΔΑΠ πάει ξεκολλάει τις αφίσες της ΠΑΣΠ για να βάλει τις δικές της και παίζουν ξύλο μεταξύ τους...εκεί άστους να παίζουν ξύλο μέχρι να σκοτωθεί κάποιος αφού μυαλό δεν έχουν.
-
δεν εισαι παρανομος ρε φιλε. Πως εισαι 'παρανομος'? Δεν υποκαθιστας καποιον, πετας τα σκουπιδια στα σκουπιδια. Καθαριζεις το χωρο. Δηλαδη αν πεσουν λαδια στο δρομο και παω εγω να τα καθαρισω+πριονιδι για να μη σκοτωθει καποιος, υποκαθιστω το νομιμο αρμοδιο?
@Insane
Με το καθηγητη στη Παντειο εγινε οτι ολοι οι αριστερουληδες αντεδρασαν με αντιδρασεις απο'ε ναι, ενταξει, καλο ειναι να μη γινονται αυτα αλλα κ αυτος προκαλεσε'
εως
'καλα του εκαναν γιατι καταλυει τη δημοκρατια, φιμωνει την αναρχοκομμουνιστοαριστεροwhatever, λογοκρισια μπλα μπλα μπλα'.
ειναι η δημοκρατια που μας λεει ο Γιαννης αυτη...
-
@σενατορΜακαρθι
ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΙΤΣΑ.
Ξερεις πολύ καλα ότι δεν είμαι κομμουνιστης, αλλα βεβαια για καποιους (όπως εσυ) πας οστις μη δεξιος/φιλελες κτλ=κομμουνι του κερατα. Παμε παρακατω:Όταν λεω 'η δημοκρατια σας' δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμενο περιστατικο που καθεστε και αναλυετε α λα Βαρουχες στην αθλητικη κυριακη. Συνολικα αναφέρομαι, στο κρεσέντο των τελευταίων ποστ μεχρι εκει που εγραψα. Τωρα αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μου προκαλει καμια εντυπωση απολυτως.
Οσο για τους κομμουνιστες, μπορει να είναι ο,τι είναι (ολοκληρωτιστες, αποτυχημένοι εκ του αποτελέσματος κτλ κτλ) αλλα αν δεν ηταν αυτοι να γυρισουν τη φαση στο Σταλινγκραντ τωρα θα πηγαινες καποτες στον Panzeroberführer Wilhelm για να παρακολουθήσεις Live τον βιασμο των παιδιων σου (αν ειχες) από ολο τον λοχο του...
Ξεκολλα καποτε απ το κεφαλι σου και σοβαρεψου. Ο Τζημερος και η Μπαλου είναι 2 ακρα εξισου γραφικα στην Ελλαδα του σημερα και το πως πλακωνονται δεν μας πολυαφορα, εχουμε πιο σημαντικα να ασχοληθουμε. Το πρόβλημα είναι βεβαια ότι επειδή ηδη ζουμε 7 χρονια Τζημερο με γερμανικο κουστουμι (ξερω, γελας, χεστηκα) και ας μην κυβερνα ο ιδιος μπορει όπως εσυ μας απειλείς ότι καποτε θα τελειωσει το λεφτοδεντρο και μετα θα γελας και άλλες τέτοιες εξυπναδουλες, να βρεθεις στο τελος αγκαλιτσα με την Μπαλου από τον περηφανο λαΓο. Δικο σας επίτευγμα θα είναι και αυτό, γιατι μας καταστρεψατε (ως δεξια) αφήνοντας μας ανυπεράσπιστους ('09) και τωρα πληρωνουμε την νυφη (ξερω, παλι γελας, παλι χεστηκα).
-
δεν σε ειδα να ενοχλησε οταν εγινε το ιδιο γεγονος απο την αναποδη. ΑΥΤΟ ξερω, οχι το αν εισαι ή οχι κομμουνιστης.
δεν σε ειδα να ενοχλησε οταν καποιος παει να ξεκολλησει αφισες οποιουδηποτε μη αριστερου (βασικα, 'αριστερου') κομματος. ΑΥΤΟ ξερω.δεν σε ειδα να ζητας και εσυ - ως ανθρωπος που 'τον νοιαζει η αληθεια και η τηρηση της δημοκρατιας' - να δει ενα γαμωβιντεο που θα δειξει σε ολους τι εγινε. Σε ειδα μονο να αντιδρας σαν ρομποτακι στο κωδικα
SINCE tzimeros WHOIS fasistas, THEN that happened
SINCE kkedes said ETSI, THEN ETSI happened.εγω ο 'κακος' της υποθεσης που 'ειμαι και ασοβαρος' (αυτα απο τον ανθρωπο που λεει οτι η δεξια κατεστρεψε τη χωρα, μετα απο 40 χρονια διαφορων μορφων πασοκοζωης...), 'ξερω' οτι αφου καποιος αριστερος λεει 'ΑΑΑ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΥΥΥ 666, εκανε το ταδε' τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν εχει γινει ετσι. Εσυ ο σοβαρος της υποθεσης γιατι εμφανιστηκες σημερα να κραξεις το Τζημερο ωντας σιγουρος οτι εγιναν ετσι?
ΥΓ αυτα τα 'μας' καταστρεψατε ως δεξια (που ποτε δεν ημουν και δεν τους ψηφισα), ειδικα απο το πληκτρολογιο του πρωην πασοκου μετα συριζαιου και τωρα μετανοημενου ( ? αμφιβαλλω, θα επρεπε να καταλαβεις οτι η αριστερα το μονο που ξερει ειναι να δουλευει το κοσμο, να κανει μεγαλοπρεπεις κωλοτουμπες και μετα να 'εξηγει' το πως αυτο ειναι φυσιολογικο και επιτρεπτο, με τους οπαδους της - οπως εσυ - να τα χαβουν και να χειροκροτουν) μεν, τιμωρο των παντων δε, να τα πεις αλλου. που θα μου πεις οτι εγω πουλαω τρελιτσα...
Σου ειπα, σας εχει καταλαβει πια ο κοσμος.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μεχρι στιγμης εχουμε:-Παρτουζες και πρωτοσελιδο μακελειου.
-Ομοφοβια.
-Υπερασπιση 'δροσερου' Τζημερου που ως αλλος Λιακουρας βαραει γυναικες (φταινε δεν φταινε, o,τι και αν είναι).
Και bonus 'αριστερο' ΣΚΑΪ.Συγχαρητηρια. Ειμαι βέβαιος ότι μπορειτε και πολύ χειροτερα οσο περνα ο καιρος.
Πειτε ο,τι θελετε. Θα δειξετε ποια είναι 'η δικη σας' δημοκρατια.ΥΓ: Αυτό ότι το 4ndforum ηταν φωλια αριστερων και αν είναι...
Ιανη νεαρέ μου,
ω ναι! είμαι και υψοφοβικός αλλά και επιλεκτικός ομοφοβικός: σκουρόχρωμος τράνυ με big cock πονά και σαν σκέψη ενώ για εβελυν και ντινα προερχομένων από καρπαθίων λιβαδέων παίρνω το χάπι μου και πάω....και στη πάτρα και στη Χαλκις....
Ομως εις συνέδριον μεταναστών αδερφών ψυχών (και ουχί μόνον ψυχών), θα ήτο η προσδοκία μου να διακρίνω μετανάστες. Είδα όμως μόνο πάτριους πούστηδες να γλεντούν το κέτερινγκ που εγώ και εσύ πλερώνουμε....
Θα ήτο ορθόν, προ ασχολήσεως με το ορθόν των μεταναστών, να ασχοληθούν και ολίγον με τον λαόν.R.S.
Να χαίρεσαι τον τέκνονΕρώτηση από το κοινό: όνομα παππού ή γιαγιάς? (δια το τζέντερ ομιλώ)...
-
Βλέπεις ρε συ kacey (που απορώ γιατί τσιμπάς ακόμα στο τρολάρισμα του 'αριστερού' ) ? Τρολοτρελίτσα ο σύριζας, τρολοτρελίτσα και ο γάτος
-
Συνεχισε Κωστα, γνωστο το μοτιβο, οσα και να πουμε πρεπει να εχεις τον τελευταιο λογο. Εχεις απολυτη επιμονη σε αυτό.
Τρελιτσα πουλας αγαπητε μου, που ενώ διατελούσες εν (πολιτικη) υπνωσει, ξαφνικα ξυπνησε μεσα σου στα 30κατι ο Αδωνοτζημερος.
Για μια ακομα φορα, αντεδρασα σε μια ακολουθια ποστ. Χεστηκα για το συμβαν Τζημερου-Μπαλου. Είναι λεπτομέρειες πια τετοια συμβαντα όταν η μεγαλη εικονα είναι αυτή που ειναι. Τον τιμωρο/κηνσορα μας τον κανεις εσυ, γιατι μπορεις όπως μας λες κτλ κτλ.Δειξε ανωτεροτητα επιτελους ρε μαν, σαν τον The Αce. Μην εισαι χαζος και ασχολείσαι με 'υπο'. Τα ειχατε που τα ειχατε συμφωνησει προ καιρου ομορφα και ωραια για τσεκουρια και 'με το κακο' πτωση της κυβερνησης. Αυγουλοκεντρωα πραγματα.
Γατε πολύ θα ηθελα να δωσω το ονομα της Γιαγιας, η οποια δεν εζησε να τον δει ( με ένα πλημελληματακι καθαρισε ο ενας εκ των ενοχων -ελληνικη δικαιοσύνη κιετς- ), αλλα οι παραδοσεις βλέπεις. Αριστεροι σου λεει μετα...
-
εχεις δικιο.
α) για πες μου κατι: πρεπει να ισχυουν οι κανονες (ειτε γραπτοι = νομοι, ειτε αγραφοι = κραξιμο, απαξιωση, καταγγελια) για ολους, και το ιδιο?
β) δεν τελουσα εν πολιτικη υπνωσει. Καταλαβαινα και ΑΠΟδεχομουν (οχι γιατι συμφωνω αλλα γιατι συμβιβαζομουν με το οτι δεν μπορω να κανω κατι) οτι 'οι δεξιοι' * ειναι λαμογια κλεφτες που απομυζουν το κοσμακη και κοιτανε τη παρτη τους. ΕΣΕΙΣ οι 'καλυτεροι' οι αριστεροι μας ζαλιζατε τα @@, ανεξοδα παντα, για το ποσο καλυτεροι και διαφορετικοι ειστε και θα ειστε και το ποσο γαματα/ανθρωπιστικα/αλληλεγγυα θα τα φτιαξετε οταν ερθετε στα πραγματα. Και οταν ηρθαν στα πραγματα αυτοι, 1ον το μονο που σε νοιαζει -ενω σε κυβερναει ο Τσιπρας, που πηρε τη διακυβερνηση της χωρας με το τροπο που τη πηρε και/ενω τωρα κανει αυτα που κανει - ειναι το πως κατουρησε σημερα ο Κουλης, 2ον θα πεταχτεις παντα να υπερασπιστεις το οτιδηποτε αριστερο λεγοντας και δεχομενος το οτιδηποτε, και 3ον θα ψαξεις οποιαδηποτε μαγικη δικαιολογια για να 'εξηγησεις' σε εμας τους 'χαζους' το πως δεν ειναι το ιδιο οταν κανετε και κανουν τα ιδια ακριβως με αυτους που ακομα και σημερα βριζετε.
*(οι δεξιοι μας φταινε σε αυτη τη χωρα, μετα απο 40 χρονια πασοκοκρατιας, ειτε του κανονικου ειτε των παραρτηματων...)
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Δικο σας επίτευγμα θα είναι και αυτό, γιατι μας καταστρεψατε (ως δεξια) αφήνοντας μας ανυπεράσπιστους ('09) και τωρα πληρωνουμε την νυφη (ξερω, παλι γελας, παλι χεστηκα).ΠΑΣΟΚ mode ON
-
Α, ξεχασα:
Ειμαι σιγουρος οτι αν καποιος 'εργαζομενος της Περιφερειας' οπως για καποιο λογο θεωρουνται οι ΠΑΜΕιτες, γεμιζε τη περιφερεια με αφισες που ελεγαν πχ 'ο κομμουνισμος καταστρεφει λαους' ή 'τα αφεντικα βαζουν ψωμακι στο τραπεζι του εργατη', η Μπαλού θα επεφτε μαχομενη μεχρι και στη φωτια για να υπερασπιστει το 'δικαιωμα' του 'εργαζομενου' να 'εκφραζει την αποψη του'.
#γελοια_ανθρωπακια
#ειμαι_κκε_αρα_λεω_αληθεια_μουαχαχαχαχαχαχαχαχα -
Σοου στη βουλη με μαπες κασιδιαρη σε Δενδια και τον μπαλαουρα να φωναζει,φρουροιιιι,φρουροιιι. Πως μου φαινεται οτι κατι τετοια ειναι καραστημενα απλα για να σπαει πλακα ο κασιδιαρης.
-
Στημένα για να περάσουν με λιγότερη γκρίνια τα μέτρα και να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος.
Κλασικό ελληνικό πολιτικό σύστημα. Όλα επικοινωνία !!
-
Kαραστημένα όλα...άλλους(κυβέρνηση) τους βολεύει να αλλάξει η ατζέντα τώρα που ψηφίζονται τα μέτρα, άλλον(Δένδια) τον συμφέρει ώστε να ηρωποιηθεί-βλέπε Κανέλη και το πόπολο να χειροκροτάει...
-
Ενταξει,4ο μνημονιο,οι δραχμιστες εχουν καμια προταση σωτηριας?
-
Άντε πάλι με τη Χρυσή Αυγή. Ευκαιρία έψαχναν τα κανάλια να κάνουν ιστορική αναδρομή στα νταηλίκια εκτός και εντός εδράνων.
Κατά τα άλλα εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή να είναι απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου.
Το δημοκρατικό τόξο και η Χρυσή Αυγή.Όλοι τους πάντως μόνο κερδισμένοι είναι από αυτή την υπόθεση...
-
Θα δανειστω μερικες από τις ατακες των γνωστων ασπονδων παλιοφιλων και θα φαινεται ΣΑΝο να τους επιτίθεμαι προσωπικα αλλα δεν είναι ακριβως ετσι, μιας και το χωσιμο εχει να κανει γενικα με τη στρατηγικη αντιληψη των δεγκζζζζιουληδων. Θα τις χρησιμοποιησω για να σχολιασω και τον Λιακουρα αλλα και το 'μνημονιο 4'
Εν αρχη εχουμε το επεισοδιο με τον Λιακουρα...
Ποσο γαματο είναι ουτε καν λιγα 24ωρα μετα την επιθεση Τζημερου σε Μπαλου ξαφνικα να βλέπεις περιστατικο 'ενδοοικογενειακης βιας'. Και ποσο ευκολα ηταν τα πραγματα με τον Γλαυκο-Αθανασιο. Ως αλλοι Χιοι ουρλιάζανε:https://www.youtube.com/watch?v=u-Qv0jyiQ8w
και αμφισβητουσαν εν γενει το περιστατικο. Τωρα; Τωρα ο Λιάκουρας ηταν στημενος από τον Αλεξακο για αποπροσανατολισμο!!!
Οσο και ο Σειρινακης με την Τζουλια ή η Πετρουλα να υποθεσω στην εποχη ΓΑΠ... (Επιπεδο Star Academy και βγαλε...)Παμε στο μνημονιο 4...
----Όταν τον Ιανουαριο του '10 ξεκινησαν οι περικοπες στους μισθους και τα επιδόματα στο δημοσιο ΔΕΝ ηταν μνημονιο.
----Όταν τον Μαρτιο του '10 είχαμε μείωση 30% στα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, αδείας
Μείωση 12% σε όλα τα επιδόματα του Δημοσίου
Μείωση 7% στις αποδοχές υπαλλήλων ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, ΝΠΙΔ
Αύξηση ΦΠΑ από 4,5 στο 5%, από 9 στο 10%, από 19 στο 21%
Αύξηση 15% στον φόρο της βενζίνης
Επιβολή επιπλέον 10% έως 30% στους (ήδη υπάρχοντες) φόρους εισαγωγής επί της αξίας των περισσότερων εισαγόμενων αυτοκινήτων.
Επαναφορά τεκμηρίων διαβίωσης σε όλα ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα (είχαν καταργηθεί τον Σεπτέμβριο του 2003), ακόμα και στα μικρότερου κυβισμού.
Επέκταση των τεκμηρίων διαβίωσης σε όλα ανεξαιρέτως τα ακίνητα, ακόμα και στα μικρότερα, ΔΕΝ ηταν μνημονιο.
----Όταν το Μαϊο του '10 είχαμε αντικατάσταση του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων με επίδομα 500 Ευρώ σε όλους όσους έχουν αποδοχές μέχρι 3.000 Ευρώ και πλήρης κατάργησή των δύο μισθών για μεγαλύτερες αποδοχές
Αντικατάσταση 13ης και 14ης σύνταξης με επίδομα 800 Ευρώ για συντάξεις ως 2500 Ευρώ.
Περαιτέρω περικοπή επιδομάτων 8% στα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων και 3% στους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ όπου δεν υπάρχουν επιδόματα.
Αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ από 21% σε 23%, του μεσαίου από 10% σε 11% (από 1η Ιουλίου 2010) και από 11% σε 13% (από 1η Ιανουαρίου 2011) και αντίστοιχα του χαμηλού στο 6,5% (από 1η Ιανουαρίου 2011).
Αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά κατά 10%
Αύξηση στις αντικειμενικές τιμές ακινήτων
Πρόσθεση ενός επιπλέον 10% στους φόρους εισαγωγής επί της αξίας των περισσότερων εισαγόμενων αυτοκινήτων, ΗΤΑΝ μνημονιο (το πρωτο).
----Όταν τον Ιουνιο του 2011 με το τοτε μεσοπροθεσμο που εφαρμοστηκε αγριοτατη καταστολή και από θαυμα δεν είχαμε νεκρους στα επεισοδια που ακολουθησαν και είχαμε
δοκιμαστική περίοδος εργασίας με διάρκεια 12 μηνών, στο διάστημα των οποίων η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αποζημίωση απόλυσης, πλαφόν τα 4.000 Ευρώ, στις μικτές αποδοχές των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και μείωση 10% σε αμοιβές που ξεπερνούν τα 1.800 Ευρώ συν αλλαγή φορολογικής κλίμακας με επιβάρυνση σε όλους όσους δηλώνουν εισόδημα πάνω από 8.000 Ευρώ
Έκτατη εισφορά για όλους όσους έχουν εισόδημα πάνω από 12.000 Ευρώ
Μετάβαση σε ανώτερη κλίμακα ΦΠΑ προϊόντων και υπηρεσιών εστίασης
Επιβολή κλιμακωτής αντικειμενικής δαπάνης κατοικίας
Επιβολή ετήσιου τέλους για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιτηδευματίες
Επιβολή ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας ύψους 2%
Επιβολή Ειδικής Εισφοράς Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης που θα παρακρατείται μηνιαία
Αύξηση του ποσοστού παρακράτησης ΛΑΦΚΑ σε όλες τις συντάξεις άνω των 1450 ευρώ, από 4% έως 10%, που ίσχυε μέχρι τότε, σε 6% έως 14% συν βεβαια το ότι θεσπίζεται μέτρο εργασιακής εφεδρείας για οργανισμούς που καταργούνται
Όσοι προσλαμβάνονται χωρίς επαγγελματική εμπειρία θα αμείβονται με μισθό χαμηλότερο κατά 20% από το όριο της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης
Η διάρκεια των συμβάσεων ορισμένου χρόνου πηγαίνει από τα 2 στα 3 χρόνια, συν φυσικα το ΕΕΤΗΔΕ που το ειπαμε ολοι χαρατσι ως αλλοι ραγιαδες ΠΑΛΙ ΔΕΝ ηταν μνημονιο.
----Όταν τον Φεβρουαριο του '12 είχαμε την ιερη συμμαχια υπο τον δοτο Παπαδημιο οπου προστεθηκαν μείωση κατά 22% του κατώτατου μισθού σε όλα τα κλιμάκια του βασικού μισθού (από 751€ σε 586€) και 32% στους νεοεισερχόμενους μέχρι 25 ετών.
Κατάργηση 150.000 θέσεων εργασίας από το δημόσιο τομέα έως το 2015, εκ των οποίων 15.000 μέσα στο 2012.
Ατομικές ή επιχειρησιακές συμβάσεις εργασίας αντί για τις κλαδικές. Άρση μονιμότητας σε ΔΕΚΟ και υπό κρατικό έλεγχο τράπεζες.
Περικοπές συντάξεων, επιδομάτων, δαπανών υγείας, άμυνας, λειτουργιών του Κράτους και εκλογών.
Κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εστίας.
Αύξηση αντικειμενικών αξιών και ενοποίηση φόρων στα ακίνητα.
Πλήρες άνοιγμα 20 κλειστών επαγγελμάτων.
Αύξηση των εισιτηρίων στις Αστικές Συγκοινωνίες και στον ΟΣΕ κατά 25%.
Κλείσιμο 200 εφοριών, κατάργηση φοροαπαλλαγών και χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά, ΗΤΑΝ μνημονιο (2).
----Όταν το Νοεμβριο του '12 ψηφιζοταν το τοτε πολυνομοσχεδιο (το φονικοτερο ολων) που ειχε αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 2 έτη, από 1-1-2013
Μείωση στις συντάξεις από 5 έως και 15%, από τα 1.000 ευρώ και άνω
Μειώσεις στο εφάπαξ έως 83%
Κατάργηση της καθολικότητας της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
Κατάργηση των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, όπως και των επιδομάτων αδείας για τους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους
Μείωση χρόνου προειδοποίησης για απολύσεις σε 4 αντί 6 μήνες
Περικοπές στα ειδικά μισθολόγια
Ένταξη στο ενιαίο μισθολόγιο των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ
Εφαρμογή διαθεσιμότητας ενός έτους, με μειωμένο μισθό σε μόνιμους υπαλλήλους του δημοσίου, οι θέσεις των οποίων καταργούνται.
Κατάργηση των πολυάριθμων οικογενειακών επιδομάτων και αντικατάστασής τους από το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων.
Αύξηση φόρου στο υγραέριο κίνησης κατά 23 λεπτά.
Εισαγωγή έκτακτης εισφοράς στα φωτοβολταϊκά.
Αντίτιμο 25 ευρώ για εισαγωγή σε νοσοκομείο, και πανω απ'ολα τον ΕΝΦΙΑ και το φορολογικο-ΘΑΝΑΤΟΣ των ΕΕ που ακολουθησαν το '14 ΔΕΝ ηταν μνημονιο
----Όταν μετα τις Ευρωεκλογες του '14 μια αναπροσαρμογουλα στην παρακρατηση φορου εκοψε την 5η 300αρα από τις συνταξεις των παλαι ποτε υψηλοσυνταξιουχων ΔΕΝ ηταν μνημονιο.Αλλα:
----Όταν από τον Αυγουστο του '15 εως σημερα μπηκε 6% κρατηση υπερ υγειας σε ολες τις συνταξεις, μειωθηκαν καποιες ΟΧΙ ολες οι επικουρικες ανω των 1000ευρω μαζι με την κυρια ανεβηκε η βενζινη περιπου 8 λεπτα, μπηκε φορος στην σταθερη τηλεφωνια, το ΦΠΑ στα τροφιμα πηγε στο 24%, ανεβηκε η προκαταβολή φορου για τους ΕΕ και οι αγροτες θα φορολογούνται κανονικα σαν ολο τον κοσμο ΗΤΑΝ μνημονιο (το 3, το επαχθεστερο)
Και τωρα ερχεται το 4ο μνημονιο οπου θα μειωθεί το αφορολογητο και οι παλιες συνταξεις αναλογα με το υψος της προσωπικης διαφορας εως 18% και το αφορολογητο μεσω της περικοπης της έκπτωσης φορου.ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΕΣ, AΥΓΟΥΛΟΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ;;;
Ποιος εχει το καλυτερο ρεκόρ;Αλλα ναι, σας εχει καταλαβει πια ο κοσμος.
ΥΓ:Αντιμετρα my ass εννοείται._ Όπως και εννοείται ότι αν βρισκοταν άλλη λυση ο Αλεξάκος θα ειχε τσιμπησει ένα...Ευκλειδη.
ΥΓ2:Μιλτακο Barbieτσιωτη μολις κοπει το αφορολογητο του 75% της βουλευτικης αποζημίωσης τo St. Barths και η Μυκονοοοοος τα βλεπω να γινονται 5θημερα low season στην Ερετρια με smileacadimos στην καλυτερη... -
Ηθικόν δίδαγμα: Αφού οι προηγούμενοι τα γάμiσαν όλα, έχουν το άλλοθι (δικαίωμα; θράσος; ντροπή;) να συνεχίσουν να τα γaμούν όλα και να τα αποτελειώσουν οι ριζοσπάστες αριστεροί (με την γνωστή επαναστατική ιστορία που κουβαλούν όλα τα περασμένα χρόνια).
Αυτά.
υ.γ. λίγη τσίπα δεν βλάπτει...
-
Γράφονται πολλές ανακρίβειες σε αυτά που έγραψε ο Γιάννης(βάλε και την πηγή) οπότε θα αρκεστώ σε αυτό.
-
Αφου σου πω οτι χαιρομαι που δε στραβωνεις με τη μια γιατι οντως δεν ειναι αμιγως προσωπικο το θεμα και οτι το σκιτσο οντως ειναι ακριβες για αρκετους απο εμας, η πηγη ειναι η ελληνικη wikipedia 'Ελληνικη κριση χρεους 2009-σημερα'. Οι ανακριβειες ειναι καποια που εχει ξεχασει απο τον πρασινομπλεδισμο και τα εβαλα και φυσικα οτι περνα 'αβαβα' τα του ΣΥΡΙΖΑ...
-
Γρήγορα γρήγορα να σου πω ότι μια από τις ανακρίβειες είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις οι μειώσεις είναι μεγαλύτερες από το 18% που γράφεις. Είναι μεσοσταθμικό αυτό...Σε κάποιους θα είναι 30%+
Επίσης τα καύσιμα δεν είναι μόνο 8 λεπτά η αύξηση...Αυξήθηκαν από ΦΠΑ και έγινε νομίζω 2 φορές αύξηση στον ειδικό φόρο.
Να θυμηθώ το αμίμητο που είχες πει για να υποστηρίξεις τα παράλογα του Τσίπρα;
Ότι σκούζουμε ενώ επί Σαμαρά ήταν πιο ακριβά τα καύσιμα; Βέβαια ο Σαμαράς είχε 100-120 δολάρια το βαρέλι και ο Τσίπρας 40-50, οπότε σύμφωνα με την λογική σου είχαμε δυνατότητα να δώσουμε την διαφορά στο κράτος σε φόρους
Στο wikipedia μπορώ να γράψω ότι θέλω και εγώ να ξέρεις, δεν είναι πάντα 100% σωστά αυτά που γράφει, ανεξάρτητα αν είναι υπέρ ή κατά της μιας ή της άλλης κυβέρνησης.Τι νόημα έχει να στραβώσω; Δεν θα αλλάξει κάτι ώστε να παραδεχτείς επιτέλους τα προφανή.
ΓΙατί είναι προφανές τι συμβαίνει...Χάσαμε 2-2,5 έτη σαν χώρα για να τελειώσουν οι ψευδαισθήσεις, να νοιώσουμε υπερηφάνεια χορεύοντας στο Σύνταγμα και να κατευνάσουμε τον θυμό του λαού.
Και φυσικά τώρα να περνάνε πράγματα(υπερταμείο για 100 χρόνια, ομαδικές απολύσεις κτλπ κτλπ) που δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν με άλλες κυβερνήσεις.
Όταν τα έγραφα πριν 2 χρόνια, ενώ έλεγα ότι όσο κακοί και να είναι οι Σαμαροβενιζέλοι δεν πρέπει να πάμε τώρα σε εκλογές γιατί θα την πληρώσουμε πολύ άσχημα την επανάσταση-ξεκαθάρισμα στο κόμμα του Αλέξη, έγραφες ότι το παλιό πολιτικό σύστημα σκούζει επειδή χάνει την εξουσία.
Λες και τους υποστήριξα, λες και τους ψήφισα...Υ.Γ: Θυμώνω ΜΟΝΟ όταν γράφεις κάτι που είναι ψέμματα για εμένα και με αναγκάζεις να ψάχνω παλιά post για να σε εκθέσω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ