-
Αυτοί που εκτός των άλλων προκάλεσαν και αυτό
http://www.iefimerida.gr/news/336593/ca ... aivlepoymeΑλλά τι άλλο να πούμε για δαύτους;
Όποιος δεν ήξερε ποια είναι και τι πρεσβεύει η αριστερά (και οι κομουνιστικές της καταβολές) στη χώρα που ζούμε, είτε ζούσε σε καραντίνα, είτε είναι βαμμένος οπαδός τους, είτε είναι μαλακοπίτουρας.
-
Μεσα στο 19 θα γινει, να αδειασουν οι τραπεζες λιγο πριν ερθει ο Κουλης, και μετα να κανουν αντρικια αριστερη αντιπολιτευση μεσα στο πανικο που θα εχει δημιουργηθει απο τις αδειες τραπεζες. Τι, οχι?
-
Σοκ από το Ελεγκτικό Συνέδριο για χιλιάδες συμβασιούχους στους ΟΤΑ -Τους ζητούν να επιστρέψουν μισθούς.
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου έρκινε αντισυνταγματική την παράταση χιλιάδων συμβάσεων εργαζομένων στους ΟΤΑ, με το σκεπτικό ότι το Σύνταγμα απαγορεύει ρητά και τις παρατάσεις αυτών, αλλά και τις μονιμοποιήσεις των εν λόγω επί συμβάσει υπαλλήλων.
http://www.iefimerida.gr/news/336889/so ... -zitoyn-na
Οχι ρε γαμωτο,το ονειρο του κατρουγκαλου για δημους με χιλιαδες κομματοσκυλα που πληρουν παγιες και διαρκεις αναγκες δεν θα πραγματοποιηθει,εδω και τωρα ολοι στην πλατεια κλαυθμωνος για συμπαρασταση.
-
Μην ανησυχείτε για τίποτα. Θα βρουν κόλπο να το ξεπεράσουν το πρόβλημα και να προσλάβουν και άλλους...
Ξέρουν αυτοί... -
Που πας ρε Τζήμερε στην κομουνιστική Ελλαδοβενεζουέλα;;;
Με την Μπαλού ρε Τζήμερε;; Τρελάθηκες εντελώς;;
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;;;;
Με την Μπαλού;; Ξεβράκωτος στα αγγούρια...!...!..!...Τζίμερε ετοιμάσου. Λίγα τα ψωμιά σου πλέον... Κρύψου...
http://www.iefimerida.gr/news/336988/o- ... kke-vinteo
-
Μαρέσει που όλα τα βοθροκάναλα που μια ζωή γλύφουν την αριστερά λένε ότι ο Τζήμερος χτύπησε την Μπαλού, αλλά ένα βίντεο που να το δείχνει δεν υπάρχει.
Αντίθετα υπάρχει βίντεο με τους σταλινοφασίστες, παρέα με τους Συριζαίους βεβαίως, που ασκούν βία στον Τζήμερο και τον βγάζουν σηκωτό έξω σκίζοντάς του το πουκάμισο...
Αυτή είναι η δημοκρατία τους.10 με 1 γιατί έτσι έχουν μάθει μια ζωή. Στο ντου και στην βία.
''Αλεξάνδρα Μπαλού του ΚΚΕ που δήλωσε ότι δεν είναι ανάγκη να δούμε κανένα βίντεο γιατί όπως είπε: 'Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος του ΚΚΕ. Αυτό είναι που κάνει τον λόγο μου καθαρό και έντιμο'., δεν ντρέπεται να λέει στα κανάλια και πως έφαγε όχι μια, αλλά πολλές γροθιές (!) από τον Θάνο Τζήμερο, για να καλύψει τους τραμπούκους του ΚΚΕ, ενώ το πρόσωπό της είναι πεντακάθαρο -πιο καθαρό κι από όταν κάνει καθαρισμό προσώπου..''
-
Ε ενταξει, αφου ειναι μελος του ΚΚΕ τοτε ειναι προφανες οτι θα πει την αληθεια, ολη την αληθεια και μονο την αληθεια. Γελανε και οι σκισμενες αφισες οι ιδιες.
Ολα τα βιντεο που εχουν βγει μεχρι τωρα, ειναι ΜΕΤΑ τα γεγονοτα. Ας περιμενουμε να βγει ενας @@δατος 'θιγμενος', που τρομαξε απο τον 'επικινδυνο' Τζημερο, να βγαλει ολο το βιντεο. Ο αγαπητος κος Καραμερος παντως απαντησε: 'δεν ειμαι μαντης να εχω πατησει το REC πριν απο τις μπουνιες' και καθαρισε.
ΥΓ για να ειμαι σαφης: αν οντως βαρεσε καποιον επειδη διαφωνουσαν, να του κοψουν το κωλο. Αλλα η φαση 'μπαινω μεσα στη μουρη σου, σε βριζω μονος/εν χορω μεχρι να κανεις μπαμ, και μετα φωναζω 'μαμα, ο Θανασακης με εδειρε' μαζευοντας τους υπολοιπους τραμπουκους να πουν τα ιδια κόπι-πάστε', δεν εντασσεται εδω.
-
Είχε το σκηνικό στον ΣΚΑΙ όπου έβγαλαν και τον Τζήμερο , του επιτέθηκαν οι αριστερούληδες δημοσιογράφοι , αλλά και αυτός εκνευρίστηκε και δεν το διαχειρίστηκε καλά , τους επιτέθηκε οπότε βρήκαν αφορμή και τον έκλεισαν .
Είδαμε λοιπόν τον σκαι που το παίζει φιλελεύθερος , ότι για το σύστημα , το ΚΚΕ πρέπει να υπάρχει ασύδοτο σε ενέργειες που πρακτικά είναι μόνο για εντυπώσεις , χωρίς ουσία , ώστε να ξεδίνει ο χαχόλος και ότι χαλάει την σουπίτσα πρέπει να κλαδεύεται ....
Το κκε λοιπόν είναι το επαναστατικό άλλοθι του συστήματος , αλλά όσο παραμένει οικιοθελώς μακρυά από την εξουσία . Αν την πλησίαζε τότε το σύστημα θα άλλαζε στάση ....
Τώρα βρίζει τον Τζήμερο...
-
Μεχρι στιγμης εχουμε:
-Παρτουζες και πρωτοσελιδο μακελειου.
-Ομοφοβια.
-Υπερασπιση 'δροσερου' Τζημερου που ως αλλος Λιακουρας βαραει γυναικες (φταινε δεν φταινε, o,τι και αν είναι).
Και bonus 'αριστερο' ΣΚΑΪ.Συγχαρητηρια. Ειμαι βέβαιος ότι μπορειτε και πολύ χειροτερα οσο περνα ο καιρος.
Πειτε ο,τι θελετε. Θα δειξετε ποια είναι 'η δικη σας' δημοκρατια.ΥΓ: Αυτό ότι το 4ndforum ηταν φωλια αριστερων και αν είναι...
-
Έλα και ήμουν έτοιμος να βγάλω ΑΜΠΕ ΛΑΛΕ...Είχα αρχίσει να ανησυχώ τώρα που πλησιάζει η ψήφιση των μέτρων(μνημονίου 4;;;) που έχεις χαθεί και γιατί δεν συμμετέχεις στις συζητήσεις-ανταλλαγές απόψεων.
Είναι πασιφανές το χιούμορ και το ταυτόχρονο κράξιμο στο Μακελειό-Τραγικό Χίο. Απλά κόλλαγε τόσο ιδανικά σε σχέση με τις Συριζαίες της ΕΡΤ που είχανε καταπιεί φίδια με αυτά που τους έλεγε ο Άδωνις
Αν ο Τζήμερος χτύπησε τον οποιονδήποτε είναι κατάπτυστος.
Προς το παρόν το μόνο βίντεο που έχουμε δει είναι αυτό που ασκείται βία από την ανάποδη πλευρά.Με την δική μου λογική και επειδή δηλώσανε ότι υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που καταγράφει την αίθουσα των συνεδριάσεων, αν υπήρχε βίντεο που ενοχοποιεί τον Τζήμερο θα είχε βγει σε 30λεπτά από το συμβάν. Το ότι δεν βγαίνει σε συνδυασμό με την δήλωση της άλλης ότι επειδή είναι ΚΚΕ έχει πάντα δίκιο και λέει την αλήθεια ανεξάρτητα από το βίντεο, με κάνει να πιστεύω ότι δεν έφαγε ξύλο από τον Τζήμερο.
Η δημοκρατία που υπερασπίζεσαι εσύ δίνει το δικαίωμα σε 10 άτομα και όχι πχ σε ένα όργανο της τάξης, να πιάνουν σηκωτό έναν άνθρωπο και να τον πετάνε έξω.
Ελπίζω μεθαύριο αν πχ το παιδί σου ή το παιδί μου κάνει κάτι που οι συμμαθητές του διαφωνούν ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι δίκιο, να μην ψηφίσουν την αποβολή του από την τάξη-παρέα και μετά το πάρουν σηκωτό, του σκίσουν την μπλούζα και το πετάξουν έξω. Αλλά και πάλι αν το κάνουν, να το θεωρήσεις ''δημοκρατία''...Ή μήπως επειδή η ''δημοκρατία'' θα εφαρμοστεί πάνω σου δεν θα σου αρέσει;Κατά τα άλλα άποψή μου είναι πως ότι έχει σχέση με αφίσες και ρύπανση πρέπει να πάρει πόδι από οποιονδήποτε δημόσιο χώρο(πανεπιστήμια, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλπ κτλπ) και να μπορούν να κολλάνε αφίσες για να ενημερώνεται ο κόσμος ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένα σημεία-ειδικούς πίνακες ενημέρωσης.
Αυτά συμβαίνουν εδώ και 50 χρόνια σε όλα τα πολιτισμένα κράτη.
Στην Ελλάδα που το επάγγελμα συνδικαλΗστής και απεργός είναι θεσμός, δεν υπάρχουν νόμοι και τάξη. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Έλα και ήμουν έτοιμος να βγάλω ΑΜΠΕ ΛΑΛΕ...Είχα αρχίσει να ανησυχώ τώρα που πλησιάζει η ψήφιση των μέτρων(μνημονίου 4;;;) που έχεις χαθεί και γιατί δεν συμμετέχεις στις συζητήσεις-ανταλλαγές απόψεων.Μη φας, απλα βαπτισα τον γιο στη Συρο και εγινα και στα καπακια θειος, γι' αυτό και ελειπα.
Κατά τα αλλα επειδή εχω αρχισει να οδηγω παλι, μπορει να είμαι λιγο πιο αραιος από εδώ και περα.
Στις ποσες απουσιες θα με αφησεις στην ιδια ταξη;ΥΓ: Και εσυ στα ωραια χρονια μια χαρουλα απων ησουν, με εξαιρεση μερικα ποστακια για την ΕΡΤ...
-
Να σας ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο!
Εγώ Γιάννη δεν σου πιπίλησα πότε το μυαλό για το πόσο καλοί ή καλύτεροι είναι αυτοί που κυβερνούν τώρα και πόσο καλύτερα θα τα έκαναν...
Δες τι έχω γράψει δεκάδες φορές για τον Σαμαρά-Βενιζέλο και το πόσο κακοί ήταν, πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά ξαναμιλάμε.
-
Παιδιά παντως σε όσα βίντεο έχουν ανεβεί δεν φαίνεται η μπουνιά ή οι μπουνιές που γράφτηκαν.
-
Η δήλωση της κυράτσας, όπως άλλωστε και οτιδήποτε άλλο των κοκκινοφασισταριών, είναι τυπική: έτσι είναι επειδή έτσι το λέω (με μάγκικο ύφος Κανέλλη γίνεται και πιο λαϊκό).
Από την άλλη ο Τζήμερος έκανε δύο πολύ σημαντικά λάθη, πρώτον ότι δεν μπορεί να υπάρχει τήρηση εφαρμογής του -οποιουδήποτε- νόμου από απλό πολίτη (μιλάω για την αφισοκόλληση) και δεύτερον, ότι δεν έχει φροντίσει να έχει έναν δικό του άνθρωπο παρόντα ως -τουλάχιστον- μάρτυρα για οτιδήποτε συμβαίνει.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Η δήλωση της κυράτσας, όπως άλλωστε και οτιδήποτε άλλο των κοκκινοφασισταριών, είναι τυπική: έτσι είναι επειδή έτσι το λέω (με μάγκικο ύφος Κανέλλη γίνεται και πιο λαϊκό).Από την άλλη ο Τζήμερος έκανε δύο πολύ σημαντικά λάθη, πρώτον ότι δεν μπορεί να υπάρχει τήρηση εφαρμογής του -οποιουδήποτε- νόμου από απλό πολίτη (μιλάω για την αφισοκόλληση) και δεύτερον, ότι δεν έχει φροντίσει να έχει έναν δικό του άνθρωπο παρόντα ως -τουλάχιστον- μάρτυρα για οτιδήποτε συμβαίνει.
θεωρητικα ομως θα μπορουσες να τον πεις ακτιβιστη, δεν ειναι ο μονος που προσπαθει να εφαρμοσει νομους...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
-Υπερασπιση 'δροσερου' Τζημερου που ως αλλος Λιακουρας βαραει γυναικες (φταινε δεν φταινε, o,τι και αν είναι).
Και bonus 'αριστερο' ΣΚΑΪ.Συγχαρητηρια. Ειμαι βέβαιος ότι μπορειτε και πολύ χειροτερα οσο περνα ο καιρος.
Πειτε ο,τι θελετε. Θα δειξετε ποια είναι 'η δικη σας' δημοκρατια.ΥΓ: Αυτό ότι το 4ndforum ηταν φωλια αριστερων και αν είναι...
α) Οταν ο Τζημερος εφαγε σφαλιαρες απο τους ΚΚΕδες, παλι για αφισες, δεν σε ειδα να βγαινεις να διαμαρτυρεσαι. Οπως δεν ειδα ουτε ανακοινωσεις ολης της αριστερης πτερυγας εντος και εκτος περιφ. συμβουλιου, ουτε αποβολες συμβουλων, ουτε χαμο στα επαναστατικα μεσα τυπου Facebook κλπ. Η μεγαλυτερη αντιδραση ηταν 'σιγα μην εγιναν ετσι', μαζι με τα κλασσικα 'καλα του εκαναν'. Γιατι φυσικα οποιος δεν ειναι μαζι μας ή/και δεν μας αρεσουν αυτα που λεει, ειναι φασιστας.
Τωρα που αντεδρασε, εσυ 1ον γνωριζεις οτι εγιναν ετσι τα πραγματα, και 2ον 'απαπαπαπα το παλιοφασιστα που παει να καταλυσει τη δημοκρατια'.Αυτη ειναι η δικη σου 'δημοκρατια'? Ε τοτε ναι, καλυτερα 'η δικη μας'.
β) σε δελτιο ειδησεων χθες:
Τζημερος: Ολες οι συνεδριασεις του περιφ. συμβουλιου βιντεοσκοπουνται, να βγει το βιντεο να δουμε τι εγινε. Γιατι κυκλοφορουν μονο βιντεακια απο κινητα που ειναι κομμενα και ραμμενα οπως θελουν αυτοι που τα τραβηξαν (πχ Καραμερος)
Χ''νικολαου: κα. Μπαλου, το βιντεο?
Μπαλου: Ειμαι η Μπαλου, ειμαι μελος του ΚΚΕ και αυτο σημαινει οτι ο λογος μου ειναι κρυσταλλινα καθαρος και αληθινος, δεν χρειαζεται κανενα βιντεο.
Εσενα που 'σε νοιαζει η αληθεια' και 'κοπτεσαι για τη δημοκρατια', σε καλυπτει το παραπανω? Δεν επιθυμεις να δεις και εσυ το γαμωβιντεο να δεις με τα ματακια σου τι εγινε? Ή σε καλυπτει η εγγυηση 'μελος κκε'?
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ...Σας ειχαμε καταλαβει χρονια τωρα εμεις, σας εχει καταλαβει ομως και ο χαζος ο κοσμος που παλια εχαβε τη κλαψομουνιαση 'μας εδειραν οι κακοι φασιστες' και το ποσο 'σας νοιαζει η δημοκρατια'. Βρειτε κατι αλλο, δεν πιανει πια.
-
Επειδή εγώ λέω τα στραβά ακόμα και αν φταίω εγώ ή η γυναίκα μου , για την τήρηση εφαρμογής του νόμου υπάρχουν τα αρμόδια -εκ του νόμου- όργανα. Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε καν τη δυνατότητα του citizen's arrest όπως στο Αμέρικα (εντάξει, αν κυνηγήσεις ένα τσαντάκια και τον ακινητοποιήσεις, δεν νομίζω ότι θα σου πει κανένας 'τι κάνεις εκεί ρε μάστορα ?'). Αυτό που θα έπρεπε να κάνει λοιπόν ο Τζήμερος, είναι να το καταγγείλει επωνύμως και επισήμως στους παρόντες ιθύνοντες (να μου πεις βέβαια, σε ποιους, στους ίδιους καραγκιόζηδες που είναι πάνω στην έδρα ? ) και, εφόσον δεν βρει -που δεν θα έχει βρει- ανταπόκριση σε αυτούς, στην αστυνομία.
Να μου πεις, 'ρε φίλε το παρατραβάς έτσι', αλλά σκέψου το διασταλτικά: τώρα είναι αφισοκόλληση, αύριο είναι παράνομο παρκάρισμα (άρα τι, σπάσιμο αυτοκινήτου ?), μετά είναι παράνομη κατάληψη πεζοδρομίου (άρα τι, σου φέρνω τις καρέκλες/γλάστρες/κασόνια στο κεφάλι ?) και μεθαύριο επειδή με χτύπησες, σου σπάω το κεφάλι και επικαλούμαι νόμιμη άμυνα και τήρηση νόμου.
-
Mισό λεπτό...συμφωνώ μαζί σου, ότι ο Τζήμερος δεν είναι ο τιμωρός της τάξης...
Αν και εφόσον δεν άσκησε βία και απλά πήγε και ξήλωσε τις αφίσες από κοινόχρηστο χώρο(που υποτίθεται έχει κανόνες τάξης), αυτό σημαίνει ότι έχουν δικαίωμα να ασκούν βία πάνω του και να του πετάνε τις αφίσες από το καλάθι με τα σκουπίδια;
Ακόμα και στο βίντεο που ξανασκίζει 2η φορά αφίσες που βάζουν πάνω στην έδρα της συνεδρίασης, τον σπρώχνει-απωθεί κάποιος από το ΚΚΕ και αυτός δεν ανταποδίδει. Και λίγο μετά τον παίρνουν σηκωτό και με σκισμένα ρούχα.Αν πήγαινε η Χ.Α και κόλλαγε αφίσες στο ίδιο σημείο και τις έσκιζε ξανά ο Τζήμερος ή κάποιος άλλος πολίτης, τι θα λέγαμε;
-
Να καταγγειλει τις αφισες ( = 'οουυυυυυ. Τζημερος φασιστας που καταλυει τη 'δημοκρατια', αντικομμουνιστης, λογοκρισια, εναντιος της παλης των εργαζομενων' και αλλα τετοια γραφικα απο τους γραφικους) σε ποιον? Στον προεδρο που οταν τις ειχε ξαναξεκολλησει και τον ειχαν δειρει, εκανε οτι δεν βλεπει?
@Insane
τιμωρος της ταξης να πεταξεις τα σκουπιδια που λερωνουν το χωρο?β) αν ξυλωνε τις αφισες της ΧΑ (που δεν θα το κανει για ενα απλο λογο: δεν υπαρχουν, γιατι 'εξω οι φασιστες' και γιατι οι ΚΚΕδες εχουν παρει υπεργολαβια την αφισοκολληση ολης της χωρας...), θα του ελεγαν μπραβο. Εκει δεν εχει 'καταλυση της δημοκρατιας' βλεπεις, εκει εχει 'τσακιστε τους φασιστες' (οπου 'φασιστας' = οποιος δεν γουσταρουν οι αντιφασιστες)
διπροσωποι υποκριτες.
-
Προφανώς και συμφωνώ, έχω ήδη χαρακτηρίσει τους κόκκινους (και ροδομπορντωκόκκινους ) και μαύρους φασιστάκους. Απλώς εγώ ρωτάω, αν ο άλλος είναι παράνομος (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά μαργαριτάρια), γίνεσαι και εσύ παράνομος για να επιβάλεις το νόμο ?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ