Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
@HighFidelity
Η 'περιουσια' του καθενος, μπορει να κριθει συγκριτικα με αλλες 'περιουσιες' αλλα και με βαση υποκειμενικα κριτηρια.
Η χρηματικη αποτιμηση της BMW και της DUCATI σου μπορει λοιπον να ξεπερνα τη χρηματικη αποτιμηση του Hyundai μου, αλλά η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας. Σου βζω μαλλον δυσκολα, ζητω συγγνωμη.
Εγώ σου έβαλα δύσκολα, οπότε να ζητήσω συγνώμη. Αν θεωρείς ανεκτίμητη αξία ένα αυτοκίνητο (είτε είναι BMW, είτε Hyundai), έχεις θέμα όντως. Εγώ δεν δίνω καμία αξία ούτε στο αμάξι, ούτε στην μηχανή, ούτε σε τίποτε άλλο, παρά στον άνθρωπο (και περισσότερο απ' όλους, στον εαυτούλη μου είναι η αλήθεια).
Αν εσύ γουστάρεις την παρούσα κατάσταση, μην τυχόν και χάσεις το αυτοκινητάκι σου, είσαι άξιος της μοίρας σου. Εγώ, κι αύριο το καίω, στα @@ μου.
Και δεν είναι πως μπορώ να το ξαναγοράσω, σε αντίθεση με τον Λάππα που φοβάται μην του πάρουν τα σπίτια, εγώ δεν έχω ακίνητα, ούτε καμία περιουσία, στο μόνο πράγμα που έχω επενδύσει στην ζωή μου, είναι στην καλοπέρασή μου. Και είμαι και εξαιρετικά ευχαριστημένος από την επένδυσή μου μπορώ να πω. Το μόνο που θα ήθελα, είναι η καλοπέραση να αφορούσε κι άλλους, θα περνάγαμε όλοι καλύτερα.
Σιγουρα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφράσουν την ηλιθιότητα καποιων ανθρωπων...
μαλλον οχι, γραψε λαθος, υπαρχουν και μπορω να σου παραθεσω ενα δειγμα ευθυς αμεσως:
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!
Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
Εντάξει, δεν νομίζω πως υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την ηλιθιότητα όλων αυτών, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι τελικά... Εγώ, δεν έχω πρόβλημα, όσο υπάρχουν ωραία γκομενάκια, με οποιοδήποτε σύστημα, καλά θα περνάμε, όλο και θα τσιμπολογάμε κι εμείς κανένα, θα αράζουμε στην παραλία αγκαλιά και θα τρώμε κάνενα αχινό με λίγο τσίπουρο για να χαίρεται και το Ελβετός φίλος μας μέσα στην μιζέρια του, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά θα πάνε!
Ωραίο δείγμα, το ξανακάνω quote για να το διαβάσουν κι άλλοι, είναι φανερό πως δεν κατάλαβες τίποτε.
Ωραια τα λες, προφανως σου ξεφυγε το
....η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας.
Η αξια του ειναι λοιπον στο οτι αποτελει χρησιμο μεσο μεταφορας, οχι επιδειξης, ουτε ικανοποιησης του οποιοδηποτε υπερμετρου 'εγω' του κατοχου του. Ψιλα γράμματα λέμε. Λαβε υποψη σου οτι κατι παλληκαρια σε αλλο τοπικο σε ειχαν λιγακι περιπαιξει για τις αγορες σου και τους λογους που τις εκανες. Οποτε παιζεται ποιος ακριβως 'εχει θεμα'.
Στην τελικη εσυ οπως λες μπορεις να κανεις οτι θελεις, κάψτο, φάτο, οτιδηποτε.
(Αμα εχεις @@ καντο στην τελικη, θα σε παραδεχτω, ισχυει το pics or it didn't happen, αλλιως ισχυει το κο-κο-κο και αυγο καθολου)
Μη περιμενεις να κανουν ομως κατι και οι υπολοιποι, γιατι το θεωρεις σωστο εσυ.