-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η 'περιουσια' του καθενος, μπορει να κριθει συγκριτικα με αλλες 'περιουσιες' αλλα και με βαση υποκειμενικα κριτηρια.
Η χρηματικη αποτιμηση της BMW και της DUCATI σου μπορει λοιπον να ξεπερνα τη χρηματικη αποτιμηση του Hyundai μου, αλλά η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας. Σου βζω μαλλον δυσκολα, ζητω συγγνωμη.Εγώ σου έβαλα δύσκολα, οπότε να ζητήσω συγνώμη. Αν θεωρείς ανεκτίμητη αξία ένα αυτοκίνητο (είτε είναι BMW, είτε Hyundai), έχεις θέμα όντως. Εγώ δεν δίνω καμία αξία ούτε στο αμάξι, ούτε στην μηχανή, ούτε σε τίποτε άλλο, παρά στον άνθρωπο (και περισσότερο απ' όλους, στον εαυτούλη μου είναι η αλήθεια).
Αν εσύ γουστάρεις την παρούσα κατάσταση, μην τυχόν και χάσεις το αυτοκινητάκι σου, είσαι άξιος της μοίρας σου. Εγώ, κι αύριο το καίω, στα @@ μου.
Και δεν είναι πως μπορώ να το ξαναγοράσω, σε αντίθεση με τον Λάππα που φοβάται μην του πάρουν τα σπίτια, εγώ δεν έχω ακίνητα, ούτε καμία περιουσία, στο μόνο πράγμα που έχω επενδύσει στην ζωή μου, είναι στην καλοπέρασή μου. Και είμαι και εξαιρετικά ευχαριστημένος από την επένδυσή μου μπορώ να πω. Το μόνο που θα ήθελα, είναι η καλοπέραση να αφορούσε κι άλλους, θα περνάγαμε όλοι καλύτερα.Σιγουρα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφράσουν την ηλιθιότητα καποιων ανθρωπων...
μαλλον οχι, γραψε λαθος, υπαρχουν και μπορω να σου παραθεσω ενα δειγμα ευθυς αμεσως:
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!
Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
Εντάξει, δεν νομίζω πως υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την ηλιθιότητα όλων αυτών, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι τελικά... Εγώ, δεν έχω πρόβλημα, όσο υπάρχουν ωραία γκομενάκια, με οποιοδήποτε σύστημα, καλά θα περνάμε, όλο και θα τσιμπολογάμε κι εμείς κανένα, θα αράζουμε στην παραλία αγκαλιά και θα τρώμε κάνενα αχινό με λίγο τσίπουρο για να χαίρεται και το Ελβετός φίλος μας μέσα στην μιζέρια του, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά θα πάνε!
Ωραίο δείγμα, το ξανακάνω quote για να το διαβάσουν κι άλλοι, είναι φανερό πως δεν κατάλαβες τίποτε.
Ωραια τα λες, προφανως σου ξεφυγε το
....η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας.
Η αξια του ειναι λοιπον στο οτι αποτελει χρησιμο μεσο μεταφορας, οχι επιδειξης, ουτε ικανοποιησης του οποιοδηποτε υπερμετρου 'εγω' του κατοχου του. Ψιλα γράμματα λέμε. Λαβε υποψη σου οτι κατι παλληκαρια σε αλλο τοπικο σε ειχαν λιγακι περιπαιξει για τις αγορες σου και τους λογους που τις εκανες. Οποτε παιζεται ποιος ακριβως 'εχει θεμα'.
Στην τελικη εσυ οπως λες μπορεις να κανεις οτι θελεις, κάψτο, φάτο, οτιδηποτε.
(Αμα εχεις @@ καντο στην τελικη, θα σε παραδεχτω, ισχυει το pics or it didn't happen, αλλιως ισχυει το κο-κο-κο και αυγο καθολου)Μη περιμενεις να κανουν ομως κατι και οι υπολοιποι, γιατι το θεωρεις σωστο εσυ.
Έχεις θέμα κατανόησης σίγουρα, αλλά έχω κι εγώ πρόβλημα που κάθομαι και σου απαντώ είναι η αλήθεια...
Oh, well την επόμενη φορά θα ξέρω.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η 'περιουσια' του καθενος, μπορει να κριθει συγκριτικα με αλλες 'περιουσιες' αλλα και με βαση υποκειμενικα κριτηρια.
Η χρηματικη αποτιμηση της BMW και της DUCATI σου μπορει λοιπον να ξεπερνα τη χρηματικη αποτιμηση του Hyundai μου, αλλά η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας. Σου βζω μαλλον δυσκολα, ζητω συγγνωμη.Εγώ σου έβαλα δύσκολα, οπότε να ζητήσω συγνώμη. Αν θεωρείς ανεκτίμητη αξία ένα αυτοκίνητο (είτε είναι BMW, είτε Hyundai), έχεις θέμα όντως. Εγώ δεν δίνω καμία αξία ούτε στο αμάξι, ούτε στην μηχανή, ούτε σε τίποτε άλλο, παρά στον άνθρωπο (και περισσότερο απ' όλους, στον εαυτούλη μου είναι η αλήθεια).
Αν εσύ γουστάρεις την παρούσα κατάσταση, μην τυχόν και χάσεις το αυτοκινητάκι σου, είσαι άξιος της μοίρας σου. Εγώ, κι αύριο το καίω, στα @@ μου.
Και δεν είναι πως μπορώ να το ξαναγοράσω, σε αντίθεση με τον Λάππα που φοβάται μην του πάρουν τα σπίτια, εγώ δεν έχω ακίνητα, ούτε καμία περιουσία, στο μόνο πράγμα που έχω επενδύσει στην ζωή μου, είναι στην καλοπέρασή μου. Και είμαι και εξαιρετικά ευχαριστημένος από την επένδυσή μου μπορώ να πω. Το μόνο που θα ήθελα, είναι η καλοπέραση να αφορούσε κι άλλους, θα περνάγαμε όλοι καλύτερα.Σιγουρα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφράσουν την ηλιθιότητα καποιων ανθρωπων...
μαλλον οχι, γραψε λαθος, υπαρχουν και μπορω να σου παραθεσω ενα δειγμα ευθυς αμεσως:
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!
Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
Εντάξει, δεν νομίζω πως υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την ηλιθιότητα όλων αυτών, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι τελικά... Εγώ, δεν έχω πρόβλημα, όσο υπάρχουν ωραία γκομενάκια, με οποιοδήποτε σύστημα, καλά θα περνάμε, όλο και θα τσιμπολογάμε κι εμείς κανένα, θα αράζουμε στην παραλία αγκαλιά και θα τρώμε κάνενα αχινό με λίγο τσίπουρο για να χαίρεται και το Ελβετός φίλος μας μέσα στην μιζέρια του, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά θα πάνε!
Ωραίο δείγμα, το ξανακάνω quote για να το διαβάσουν κι άλλοι, είναι φανερό πως δεν κατάλαβες τίποτε.
Ωραια τα λες, προφανως σου ξεφυγε το
....η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας.
Η αξια του ειναι λοιπον στο οτι αποτελει χρησιμο μεσο μεταφορας, οχι επιδειξης, ουτε ικανοποιησης του οποιοδηποτε υπερμετρου 'εγω' του κατοχου του. Ψιλα γράμματα λέμε. Λαβε υποψη σου οτι κατι παλληκαρια σε αλλο τοπικο σε ειχαν λιγακι περιπαιξει για τις αγορες σου και τους λογους που τις εκανες. Οποτε παιζεται ποιος ακριβως 'εχει θεμα'.
Στην τελικη εσυ οπως λες μπορεις να κανεις οτι θελεις, κάψτο, φάτο, οτιδηποτε.
(Αμα εχεις @@ καντο στην τελικη, θα σε παραδεχτω, ισχυει το pics or it didn't happen, αλλιως ισχυει το κο-κο-κο και αυγο καθολου)Μη περιμενεις να κανουν ομως κατι και οι υπολοιποι, γιατι το θεωρεις σωστο εσυ.
Έχεις θέμα κατανόησης σίγουρα, αλλά έχω κι εγώ πρόβλημα που κάθομαι και σου απαντώ είναι η αλήθεια...
Oh, well την επόμενη φορά θα ξέρω.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
Οπως και οσο μπορει ο καθενας... εσενα που σου κοβει πολυ, ας μη μου απαντας εμενα του χαζου.
Οι δημοσιεύσεις συγχωνεύθηκαν σε πιο κατάλληλο θέμα, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιο καταλληλότερο από τον κουβά για αυτή την εκλεπτυσμένη ανταλλαγή τεκμηριωμένων απόψεων πολιτισμένων ανθρώπων [Mod]
-
Eγω σας εχω κατι για να χαλαρωσετε παντως...
Αυτο ειναι το ενιαιο ψηφοδελτιο του συριζα για την εκλογη μελων κεντρικης επιτροπης -υπηρχαν και κατι αλλα 'αντιπαραθετικα/εναλλακτικα' για οσους τους Τροτσκι ο κωλος τους...
Αν λοιπον προσεξετε καλυτερα στο 544 θα δειτε αυτο που φοβοσαστε οι δεξιουληδες και δικαιως κατηγορειτε το κομμα:
Ιn other words: 'Πραγματι, το ποταμι δε γυριζει πισω. Εγω ομως ναι!' -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγιναν εκλογες, 2 φορες μαλιστα, με το ιδιο αποτελεσμα πριν 1 χρονο. Σχηματιστηκε κυβερνηση απο 3 κομματα τα οποια πηραν ψηφο εμπιστοσυνης απο την Βουλη. Ετσι γινεται στο συνταγμα μας. Αν δεν μας βολευει, ας ερθει καποια αλλη κυβερνηση να το αλλαξει. Μεχρι τοτε ισχυει.δεν υπηρξε καμια παραπλανηση, Μνημονιο ελεγε Πασοκ + ΝΔ, αυτο ψηφισε ο κοσμος. Να μου πεις οτι τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους, να το δεχθω.
υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια για πως χανει την εξουσια μια κυβερνηση, τα εγραψε ο nass. Δυστυχως για καποιες γραφικες μειοψηφιες, η διαδικασια αυτη δεν περιλαμβανει οπλα, εκτελεσεις, κρεμαλες.
Θεωρώ πως υπήρξε (συνειδητή) παραπλάνηση σε πολλούς τομείς και για πολλά θέματα, την οποία παραπλάνηση την ακολουθούν ακόμη σταθερά. Είναι τόσο υποκριτές και παλιοψευταραίοι που ακόμη και αυτά που οι ψεύτες συμφώνησαν μεταξύ τους (μετά τις εκλογές) να κάνουν, ούτε αυτά δεν μπόρεσαν στο παραμικρό να εφαρμόσουν ή να τηρήσουν.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=463892
δεν μου απαντησες ομως:
οχι θα κανουμε εκλογες καθε 2 μηνες μεχρι να βγει αυτος που θελουμε.
ο δικος σου μπορει να βγει στις 2 φορες, του RZ στις 4345 επαναληψεις. Που ακριβως να σταματησουμε;Νομίζω ότι απάντησα.
Άνθρωποι που δεν καίγονται ιδιαίτερα και μάλλον είναι βολεμένοι σε μία κατάσταση ή σε μία μιζέρια, δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος για εκλογές.
Άλλοι που έχουν πρόβλημα (πρόβλημα επιβίωσης ή φιλοσοφικό ή ιδεολογικό ή δεν γουστάρουν την κοροϊδία, το ψέμα και την ανακολουθία) γουστάρουν εκλογές κάθε τρεις και λίγο. Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία και συγκεκριμένα δεν γουστάρω την ανακολουθία, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, κομματικού χώρου κλπ...Από εκεί και πέρα αν δεν μπορεί να υπάρξει καμιά λύση μέσω των διαδοχικών εκλογών τότε ας έρθουν να μας κυβερνήσουν άλλοι να τελειώσουμε να ησυχάσουμε. Ας έρθουν οι γερμανοί, ας έρθουν οι αμερικάνοι, ας έρθουν οι εξωγήινοι, κάτι τέλος πάντων να γίνει. Αυτή η σημερινή μπάσταρδη κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά απολύτως.
-
Λάππας γιατί σε τρομάζουν οι λέξεις; Εμφύλιο δεν εχουμε και τώρα; Γενιές ολοκληρες με καθαρά ταξικά κριτήρια δεν καταδικάστηκαν σε μιζέρια, ανέχεια και εξάρτηση; Τι σε κάνει χαρούμενο; Ότι δεν έτρεξε αίμα;
-
Εδω μιλαει οτι θα του παρουν τα σπιτια οι κομμουνισται και δε βλεπει οτι ετοιμαζονται για την αρση τη κατασχεσης.
Ειναι πιο κουλ να στο παρει το fund απ το US -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εδω μιλαει οτι θα του παρουν τα σπιτια οι κομμουνισται και δε βλεπει οτι ετοιμαζονται για την αρση τη κατασχεσης.
Ειναι πιο κουλ να στο παρει το fund απ το USΕδω χαθηκε το 50% της αξιας των ακινητων που εχουμε, χαθηκε το 30% του μισθου και λογω των αυξημενων φορων, οσων δουλευουν, αυξηθηκε η ανεργια στο 27% αλλα εχουμε ευρω στην τσεπη
-
Ναι, αλλά αυτά που μας έμειναν είναι απαραίτητα για να ζήσουμε, χωρίς αυτά, πεθαίνουμε.
-
Εδω εχουμε πλεον και πρωκτογενη πλεονασματα κατα τους **χουντ(α)**ινι κυβερνωντες μας, τους εξυγειαντες αρχικα και εσχατως μεταρρυθμιστες που εμεις ως πλειοψηφια ξαναβαλαμε στο τιμονι για να διορθωσουν τα λαθη που οι ιδιοι εκαναν.
Makes sense λεμε....
-
Όταν μιλάμε για εκλογές και ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να θυμόμαστε το στίχο των Ημισκουμπρίων 'Στη μαργαρίτα φαίνεται θα είχαν ρίξει tide και από Δόκτωρ Τζέκιλ έγινα Μίστερ Χάιντ'.
Είναι εκπληκτική (μαγική μπορώ να πω) η δυνατότητα αυτού του κόμματος να μεταμορφώνεται.
Την ίδια στιγμή που ο Σταθάκης λέει ότι θα αναδιαπραγματευτούν μέρος του χρέους και ο Παπαδημούλης λέει ότι θα αντικατασταθεί το τάδε χαράτσι από κάποιο πιο δίκαιο, ο Στρατούλης υπόσχεται μυθικά πλούτη και ο καπταν Γλέζος ετοιμάζεται για αντάρτικο.Αυτό το oti-nanai effect ομολογουμένως τρόμαξε πολύ κόσμο (χωρίς την παραμικρή προσπάθεια των ΜΜΕ(μετός) ή τις φαιδρές διαφημίσεις της ΝΔ και ΔΑΠ) ο οποίος έσπευσε να ψηφίσει οτιδήποτε άλλο εκτός από ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα φαίνεται ότι παίρνουν μια πιο σταθερή ρότα προς Δόκτωρ Τζέκιλ αλλά επειδή πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι φρόντισαν να μας ενημερώσουν ότι μέσα στο παρεάκι υπάρχουν και χιμπατζιδοειδή που φαντασιώνονται 'αφοσιωμένους στο κίνημα' και 'συμμετοχή της νεολαίας στα σώματα ασφαλείας'.
Ανοησίες που πριν 6-7 χρόνια που το καταραμένο το γιούρο έρρεε πλουσιοπάροχα στη χώρα θα προκαλούσαν ανατριχίλα.Επειδή πάντως μιλάμε για ανάγκη αλλαγής, όταν βλέπει κανείς τους μουσαφιραίους του Alexis στο συνέδριο καταλαβαίνει για τι είδους αλλαγή μιλάμε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λάππας γιατί σε τρομάζουν οι λέξεις; Εμφύλιο δεν εχουμε και τώρα; Γενιές ολοκληρες με καθαρά ταξικά κριτήρια δεν καταδικάστηκαν σε μιζέρια, ανέχεια και εξάρτηση; Τι σε κάνει χαρούμενο; Ότι δεν έτρεξε αίμα;Να υποθέσω λοιπόν ότι δεν σε χαλάει αυτό που τόλμησε να πει ξεκάθαρα ο Realzeus?
Όχι λοιπόν, παλικάρι μου, δεν έχουμε εμφύλιο. Έχουμε μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση, άμεση απόρροια απίστευτων σπαταλών, την οποία θα είχαμε αποφύγει αν το κράτος τόσα χρόνια κρατούσε λίγο πιο σφιχτό το χέρι του αντί να δανείζεται για να μοιράζει τα λεφτά του φορολογούμενου που δεν είχε και αν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν υπέκυπταν στις απαιτήσεις των συντεχνιών που έκλειναν τις πόλεις για να εξασφαλίσουν τα προνόμια τους.
Εμφύλιος σημαίνει πόλεμος, σημαίνει θάνατος, σημαίνει καμένη γη, αίμα χυμένο, ζωές χαμένες, οικογένειες ξεκληρισμένες. Εμφύλιος σημαίνει ότι όταν χτυπάει η πόρτα δεν ξέρεις αν είναι ο γαλατάς ή αυτοί που θα πάρουν τον πατέρα σου ή τον γιο σου για να τον σκοτώσουν.
Όποιος δεν νιώθει τρόμο με μια τέτοια προοπτική, χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο.
Και δεν είναι πως μπορώ να το ξαναγοράσω, σε αντίθεση με τον Λάππα που φοβάται μην του πάρουν τα σπίτια, εγώ δεν έχω ακίνητα, ούτε καμία περιουσία, στο μόνο πράγμα που έχω επενδύσει στην ζωή μου, είναι στην καλοπέρασή μου. Και είμαι και εξαιρετικά ευχαριστημένος από την επένδυσή μου μπορώ να πω. Το μόνο που θα ήθελα, είναι η καλοπέραση να αφορούσε κι άλλους, θα περνάγαμε όλοι καλύτερα.Αν θυμάμαι καλά, στο παρελθόν είχες εκφράσει την άποψη ότι όταν πεθαίνει αυτός που δημιούργησε μια περιουσία (εργοστάσιο, ακίνητα κλπ), αυτή πρέπει να ξαναπηγαίνει στο κράτος, όχι στα παιδιά του, ή σε όποιον ορίσει αυτός τέλος πάντων, οπότε ο παραλογισμός που διαβάζουμε παραπάνω έχει τουλάχιστον consistency.
Ίσως σου διαφεύγει ότι αυτοί που έχουν σπίτια και αυτοκίνητα τα απέκτησαν ακριβώς γιατί επένδυσαν στην καλοπέραση τους και των παιδιών τους και ότι εσύ θέλεις να τους στερήσεις αυτή την επένδυση. Από την άλλη, σύμφωνα με την HiFidelia λογική, θα περνούν εξίσου καλά δουλεύοντας σε κάποιο κολχόζ και τρώγοντας αχινούς με το γκομενάκι τους στην παραλία.
-
Ποσο δικαιο ειναι ενα τεμπελοσκυλο να ζει ανετα επειδη καποιος αλλος δουλεψε (;) στο παρελθον, ενω ενας φιλοτιμος κι εργατικοτατος τυπος να ειναι καταδικασμενος στην βιοπαλη μια ζωη; Αν υποθεσουμε βεβαια οτι κι ο προγονος δουλεψε και δεν ηταν απλα τυχερος κληρονομωντας ξερω γω κατσικοχωραφα που γινανε τρεντι ή κανοντας τον μαυραγοριτη στην Κατοχη ή φοροδιαφευγοντας ή εκμεταλλευομενος τον πονο των συνανθρωπων του κλπ κλπ
(προς αποφυγη παρεξηγησεων εγω ειμαι ενα τετοιο παραδειγμα που καποιος αλλος δουλεψε -ευτυχως χωρις εισαγωγικα- για μενα) -
Απόλυτα δίκαιο. Εγώ δούλεψα ακριβώς γιατί ήθελα να φτιάξω κάτι για το παιδί μου. Εξυπακούεται ότι το παιδί μου δικαιούται να απολαύσει αυτά που δημιούργησα εγώ για αυτό και κανείς άλλος.
-
...(κι ας μη με συμφερει) θα αφιερωνα τη ζωη μου στο να αλλαξω μια τοσο αδικη κοινωνια
-
Το προβλημα ειναι ομως οτι αν γκρεμοτσακιστουμε θα παμε σε καποιας μορφης εμφυλιο, γιατι το μισος του ενος για τον αλλο που θα θεωρει οτι τον κατεστρεψε θα υπερβει καθε οριο. Μεχρι στιγμης, με 27% ανεργια αντεχουμε ακομα σαν μεση κοινωνικη συνοχη, γιατι καπως κουτσοβολευονται τα πραγματα (αλληλουποστηριξη οικογενειας κτλ) και συν τοις αλλοις ναι εχουμε φορους και χαρατσια πλην ομως δεν υπαρχει 100% αυστηροτητα στην εισπραξη τους οχι γιατι 'μας κανει κανεις τη χαρη', αλλα γιατι ειναι ματαιο.
Ημαστε ομως πολυ κοντα στο σπασιμο της αλυσιδας. Ενα κυμα απολυσεων στο δημοσιο ( ημαρτον μην αρχισετε παλι τις ) + αρση πλειστηριασμων και εναρξη επιθετικης εισπραξης ληξιπροθεσμων θα ισοπεδωσουν την κοινωνια μεσα σε το πολυ ενα 4μηνο. Απο εκει και μετα ολα ειναι πιθανα. Δεν ειπε κανεις οτι θα παιζουμε modern warfare στις πολεις, αλλα κρουσματα βιας θα υπαρξουν σιγουρα, τα οποια θα αυξηθουν με γεωμετρικη προοδο.
Το κατα ποσο θελουμε να γινει αυτο ειναι στο χερι μας ως πολιτες. Δειξαμε σαν συνολικη εικονα λαου σαστιμαρα (ΟΚ βλακεια), θυμο (ΟΚ αγανακτιση), συνεση (ΟΚ φοβο) , υπομονη (ΟΚ αβεβαιοτητα) και ερχεται η ωρα της εκρηξης αν πιεστουμε και αλλο. Ημαστε πολυ κοντα και απο οποια πολιτικη σκοπια και αν το βλεπει κανεις, δεν ειναι σωστη μια τετοια εκρηξη, αλλα αν προκληθει, εν πολλοις θα εχει γινει απο τους καλους μας σωτηρες, φιλους και εταιρους μας...
-
Ενώ αν οι εταίροι μας μας είχαν αφήσει να ψοφήσουμε της πείνας από την πρώτη μέρα της χρεοκοπίας θα ήταν καλύτερα και δεν θα είχαμε σφαχτεί μεταξύ μας.
Αυτοί φταίνε που εξακολουθούν να μας δανείζουν.
-
Τα πιστευεις αυτα τα μελο για τους ετεροι που γραφεις?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ειναι πιο κουλ να στο παρει το fund απ το USΠως να σου πάρουν κάτι που ΔΕΝ σου ανήκει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απόλυτα δίκαιο. Εγώ δούλεψα ακριβώς γιατί ήθελα να φτιάξω κάτι για το παιδί μου. Εξυπακούεται ότι το παιδί μου δικαιούται να απολαύσει αυτά που δημιούργησα εγώ για αυτό και κανείς άλλος.Το ¨δημιουργησα ΕΓΩ' σηκώνει κουβέντα γιατι μονος,καταμονος χωρις τη συμμετοχη της κοινωνιας που μεσα της ζεις και δημιουργεις δεν μπορεις να αποκτησεις κατι δικο σου.....Καποιοι θα βοηθησουν με το αζημιωτο η οχι να αποκτησεις πλουτο....
Και κατι ακομα....Λιγάκι παραταβηγμένο ( το ομολογώ) παραδειγμα σε αυτα που λες ειναι ο θεσμος της βασιλειας.....Που μπορει να τυχει καποιος μη ταλαντουχος να κληρονομει κατι που δεν ειναι αξιος να το κουμανταρει....
-
Δηλαδή όταν πεθάνει ο επιχειρηματίας θα επιλέγεται κάποιος 25αρης με κλήρο (ή ακόμα καλύτερα θα προτιμάται αφοσιωμένος νεολαίος του κινήματος - WIN) για να τον αντικαταστήσει.
Το ότι κάποιος τρώει τα έτοιμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με σωστή φορολόγηση.
Αλλά στη χώρα που κληροδοτούνται όχι μόνο χρήματα και σπίτια αλλά και θέσεις εργασίας (άδειες, θέσεις στο δημόσιο κλπ), όλα τα παραπάνω φαντάζουν πολύ λογικά.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ