-
Δεν ήμουν στον ΣΕΜ βρε γλύκα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω πως στην παρούσα ένας εμφύλιος είναι η καλύτερη λύση. Τόση βλακεία μαζεμένη δεν έχω ξαναματαδει....Όταν λέω εμφύλιο δεν εννοώ φυσικά να σκοτωθώ εγώ με σένα που έχουμε ένα σπιτάκι κι ένα αυτοκινητάκι. Εννοώ μεταξύ ημών των προλετάριων και εκείνων που σε μια μέρα βγάζουνε όσα εσύ κι εγώ σε μια χρονιά!
Δηλαδή ένας εμφύλιος μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών Ελλήνων είναι δικαιολογημένος και επιθυμητός;!; Πας καλά άνθρωπε μου;
Επαναλαμβάνω ότι θέλει εξωφρενικό θράσος να εύχεσαι έναν εμφύλιο σπαραγμό στην Ελλάδα που έχει χύσει αίμα σε εμφύλιες συγκρούσεις. Και αναμφισβήτητα αυτό που έγραψες είναι κατάπτυστο. Αλλά είναι χρήσιμο που έγραψες ανοιχτά αυτό που σκέπτεσαι, αυτό που πραγματικά θέλουν και ελπίζουν όσοι ξέρουν ότι δημοκρατικά δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουν να εκλεγούν.
Το μήνυμα σου είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεσαι. Αλλά μάλλον ούτε αυτό θα το νιώσεις.
-
Ντρέπομαι για σας που είστε ευχαριστημένοι με την σημερινή σαπίλα και την αστική δημοκρατία του πρωκτού και του πέους. Βέβαια μάλλον κάτι τέτοιο τροφοδοτεί την ανυπαρξία θέσης και το γεγονός ότι το Σύνταγμα 'προβλέπει εκλογές κάθε 4 χρόνια το πολύ'. Καλά να περνάτε λοιπόν και καλό parapente...
-
Εμφύλιος ανάμεσα στους άνεργους-ιδιωτ.υπάλληλους και δημοσίους υπαλλήλους θα γίνει, την κόβω εγώ τη δουλειά...
-
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΕ πως το φαντάζεσαι, θα ξεκινήσει ταξικός πόλεμος και θα σε φωνάξουν *πίσω *σαν τον ΤΖΟΝ ΡΑΜΠΟ?
bonus τροφή για σκέψη:
Ντρέπομαι για σας που είστε ευχαριστημένοι με την σημερινή σαπίλα και την αστική δημοκρατία του πρωκτού και του πέους. -
λες γιαυτο θελει το περιουσιολογιο το Συριζα, θα ορισει κλιμακες μεταξυ προλεταριων και μη;
βγαζεις εως 15Κ/χρονο και εχεις 1 σπιτι = προλεταριος
βγαζεις πανω απο 15/χρονο, εχεις bmw >2000cc, και εξοχικο = εχθρος του λαου.seems ok to me.
-
Παίδες λέει ο ΔΙΑΣ αύριο θα ξυπνήσει, θα ντυθεί σαν κουκλάκι ζωγραφιστό στα χακί, θα φτιάξει σφεντόνα από συνδετήρες και σελοτέιπ και θα πάει να ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ τους ΦΙΛΟΥΣ του με τις ΦΕΡΡΑΡΙ.
ΣΚΛΗΡΟ?
-
οι κατοχοι φερραρι θα σφαγιαστουν στα πρωτα 10'.
-
Δηλαδή ο Διας θα πάει να μπουκάρει στο σπίτι του κεφαλαιοκράτη sv2, και θα τον απειλεί να του δώσει την περιουσία του?
-
ΙΚΕ πολύ χαίρομαι που μου μιλάς ξανά. Με είχες παραμελήσει με τις παπαρίες του Κορρέ και ένιωθα μοναξιά. Υπτγος πάντως δεν έφτασα παλικάρι μου αλλά σε ευχαριστώ για τις πολλαπλές προαγωγές.
Σπύρο η χέστρα πληρώνει φόρο ακίνητης περιουσίας ή όχι;
-
Υπάρχουν τόσα μέρη με χορταστικούς εμφυλίους, τι τον χρειαζόμαστε άλλον ένα...
-
ΙΚΕ πολύ χαίρομαι που μου μιλάς ξανά.Είπα να σου ρίξω 2-3 ιντερνετικές φάπες επειδή σε έχω αφήσει λάσκα και ψιλοζηλεύω που σε κράζουνε όλοι εκτός από εμένα.
Μπορεί να -σε- βαρεθώ γρήγορα όμως, μη πολυχαίρεσαι
-
Σπύρο η χέστρα πληρώνει φόρο ακίνητης περιουσίας ή όχι;
παρτην και αυτη βρε, κομματια να γινει για την επανασταση
θα μοιρασουμε περιουσιες μαθαινω, εγω θελω μια bmw παρακαλω.
-
ΙΚΕ: Όχι μανάρι μου γλυκό. Θα χαρώ όταν σε δω από κοντά. Τα ιντερνέτια δεν με ανάβουν.
-
Και έχεις το θράσος να μιλάς για εμφύλιο.
Άκου σε με κ. Λάππα. Μπορεί να διαφωνείς σε όσα λέω και μαγκιά σου. Αλλά όσα λέω τα εννοώ οπότε για θράσος κλπ αλλού αγαπητέ μου. Όταν λέω εμφύλιο δεν εννοώ φυσικά να σκοτωθώ εγώ με σένα που έχουμε ένα σπιτάκι κι ένα αυτοκινητάκι. Εννοώ μεταξύ ημών των προλετάριων και εκείνων που σε μια μέρα βγάζουνε όσα εσύ κι εγώ σε μια χρονιά!
WTF
Πες μου οτι εχεις πιεί ναρκωτικα (σε υγρή, στερεά ή αερια μορφη).
Αν δεν εχεις πιει, πες σε καποιο ντοπιο φορουμα εκει να σε κοπαναει στο κεφαλι μεχρι να συνελθεις.Οταν συνελθεις θα καταλαβεις τι εγραψες.
-
Από κοντά τι δηλαδή? Για πες, ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχεις κάτι καλό υπόψη σου; 8-)
Πρόσεξε μόνο μην είναι πολλά τα κυβικά και πληρώνεις τρελούς φόρους μετα!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Πρόσεξε μόνο μην είναι πολλά τα κυβικά και πληρώνεις τρελούς φόρους μετα!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
οι φοροι ειναι για τους καπιταλες, μετα την επανασταση θα καταργηθουν.
αρχιζει και μου αρεσει η ιδεα, θα βρεθω με bmw, εξοχικο, σταθερη και εγγυημενη δουλεια, μια χαρα -
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!
Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
Εντάξει, δεν νομίζω πως υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την ηλιθιότητα όλων αυτών, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι τελικά... Εγώ, δεν έχω πρόβλημα, όσο υπάρχουν ωραία γκομενάκια, με οποιοδήποτε σύστημα, καλά θα περνάμε, όλο και θα τσιμπολογάμε κι εμείς κανένα, θα αράζουμε στην παραλία αγκαλιά και θα τρώμε κάνενα αχινό με λίγο τσίπουρο για να χαίρεται και το Ελβετός φίλος μας μέσα στην μιζέρια του, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά θα πάνε!
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Αν βρεις κατι τετοιο πες κι εμενα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ