-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σπυρο, δε μας ενηνερωσε το παρατηρητηριο περι ντιμπειτ ακομα και ανυσηχω. Ηταν και αυτοι οι γιγαντες της πολιτικης σκεψης, απορω πως τολμησε να εμφανιστει διπλα τους
Δεν ήταν κωμικός αυτός ο βέλγος με το περουκίνι;
Δεν ειναι αξιαγαπητος;
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
μου ηρθε χαρτι απο την εισαγγελια πρωτοδικων που λεει πως με την αρθ. 58/7-5-2014 αποφαση του πολυμελους πρωτοδικειου, διοριστηκα τακτικο μελος της εφορευτικης εποτροπης του χ εκλογικου τμηματος.
αν δεν εμφανιστω θα τιμωρηθω με τις ποινες του αρθρου 118παρ.3 Π.Δ.. 96/2007.
ειμαι υποχρεωμενος να παω? την 1η κυριακη δεν εχω να κανω κατι οποτε θα παω αν ειναι υποχρεωτικο (δε γραφει κατι τετοιο το χαρτι), αλλα στις 21 θα παω βουλγαρια και δεν ξερω αν θα προλαβω να γυρισω. μπορω
να παρω καποιο χαρτι (απο αστυνομια? απο που?) για την 2η κυριακη?υ.γ. δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κομμα, ουτε εχω σχεση με κομματα. πως με επιλεξανε?
Μου ήρθε και μένα το χαρτί και έκανε την μλκ η γυναίκα μου και το παρέλαβε
Επειδή και εγώ είμαι στους 'τυχερούς' και το έψαξα μόνο αν πας χαρτί απο Δημόσιο νοσοκομείο μπορείς να την σκαπουλάρεις
Εγώ ευτυχώς είμαι αναπληρωματικό μέλος και για τις 2 Κυριακές (Δημοτικές & Ευρωεκλογές) και λέω να πάω κατά τις 09:00 το πρωί ελπίζοντας πως δεν θα με κρατήσουν -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
υ.γ. δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα κομμα, ουτε εχω σχεση με κομματα. πως με επιλεξανε?
Επειδή και εγώ είμαι στους 'τυχερούς' και το έψαξα μόνο αν πας χαρτί απο Δημόσιο νοσοκομείο μπορείς να την σκαπουλάρεις
Εγώ ευτυχώς είμαι αναπληρωματικό μέλος και για τις 2 Κυριακές (Δημοτικές & Ευρωεκλογές) και λέω να πάω κατά τις 09:00 το πρωί ελπίζοντας πως δεν θα με κρατήσουν[/quote]Ναι υποχρεωτικό είναι.
Εμένα 4η φορά με καλούνε.σημερα με πηραν τηλεφωνο απο το δημο και μου ειπανε πως εχω επιλεγει για γραμματεας
ρωτησα την κοπελα αν ειναι υποχρεωτικο και μου ειπε πως δε ξερει. που να πρωτοπαω δε ξερω
δεν κοιτανε ποιον εχουν επιλεξει για καθε ποστο? στην τυχη τους βαζουν? -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Εγώ ευτυχώς είμαι αναπληρωματικό μέλος και για τις 2 Κυριακές (Δημοτικές & Ευρωεκλογές) και λέω να πάω κατά τις 09:00 το πρωί ελπίζοντας πως δεν θα με κρατήσουνΝαι υποχρεωτικό είναι.
Εμένα 4η φορά με καλούνε.σημερα με πηραν τηλεφωνο απο το δημο και μου ειπανε πως εχω επιλεγει για γραμματεας
ρωτησα την κοπελα αν ειναι υποχρεωτικο και μου ειπε πως δε ξερει. που να πρωτοπαω δε ξερω
δεν κοιτανε ποιον εχουν επιλεξει για καθε ποστο? στην τυχη τους βαζουν? [/quote] -
ο γραμματέας πει, στις προηγούμενες ήταν κανα 100ρικο
-
σημερα με πηραν τηλεφωνο απο το δημο και μου ειπανε πως εχω επιλεγει για γραμματεας
δεν κοιτανε ποιον εχουν επιλεξει για καθε ποστο? στην τυχη τους βαζουν?τυχερος εισαι.Στους μεν θα λες οτι εισαι στους δε,και το αναποδο.
Εσυ θα εισαι σπιτι βεβαια.
Τυχερακια! -
αν παιζουν λεφτα στη μεση, ειναι μονοδρομος η υποθεση
-
από όλους τους κληρωτούς, μόνο ο γραμματέας πληρώνεται, εκμεταλλεύσου το
στις προηγούμενες ήταν 100ευρά πλην φόρο για τις πρώτες και στις δεύτερες ήταν 100ευρά καθαρά καθότι τους κράξανε
-
@red_monster θα παρω τηλ στο δημο να μαθω αν ισχυει ακομα.
-
Το σκέφτομαι αν θα πάω να ψηφίσω τελικά.
Στα κουτουρού ψήφος δεν παίζει. Επίσης δεν παίζει και κομματική ψήφος αφού τα σιχαίνομαι τα κόμματα (ειδικά της παράγκας).
Και επιπλέον δεν μπορώ να βρω κάπου συγκεντρωμένες πληροφορίες υποψηφίων για αυτούς που κατεβαίνουν στο δήμο και στην περιφέρεια.Λες και το κάνουν επίτηδες για να μη ξέρει ο κόσμος ποιοι και με ποιους συνδυασμούς κατεβαίνουν...
Ειδικά στο βρωμερό Μαρούσι κατάφεραν πάλι και το χρωμάτισαν κομματικά... ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ...
Να πάνε στο δι@ολο! ... -
Εχουν ανεβάσει οι παρατάξεις στο ίντερνετ . Μπορείς να βρείς από εκεί .
Και σε γειτονικό σου δήμο , κατεβαίνουν 7 υποψήφιοι , όλοι τωρινοί κομματικοί η κλίκες κομματικών .
Σοβαρός ανεξάρτητος κανένας .
αν παιζουν λεφτα στη μεση, ειναι μονοδρομος η υποθεσηΑν έπαιρνες 10 λεπτά γιά κάθε υποψήφιο από δημοτικές και περιφερειακές , σε κάποιους Δήμους της Αθήνας θα είχες βγάλει πολλά
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εχουν ανεβάσει οι παρατάξεις στο ίντερνετ . Μπορείς να βρείς από εκεί .Και σε γειτονικό σου δήμο , κατεβαίνουν 7 υποψήφιοι , όλοι τωρινοί κομματικοί η κλίκες κομματικών .
Σοβαρός ανεξάρτητος κανένας .
Μα δεν μπορούσαν ρε παιδάκι μου να φτιάξουν ένα site που να έχει μέσα όλους τους συνδυασμούς ανά περιοχή και τα βιογραφικά των υποψηφίων...; Πολλά ζητάω...
-
-
Αντικειμενικό site!...
http://www.ekloges14.gr/index.php?optio ... Itemid=221 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αντικειμενικό site!...
http://www.ekloges14.gr/index.php?optio ... Itemid=221
(Προσεξτε blend-in με το background)ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΑΩ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ!!!!!!!!!!!
-
Τη λιμπίζεσαι, τη λιγουρεύεσαι μπαχαλάκη;
-
....'παρουσιάζεται διπλάσιος αριθμός υποψηφίων (δημοτικων συμβουλων) σε σχέση με το 2010'....
ειπανε του τρελλου να χεσει και αυτος ξεσκιστηκε -
Άντε μερικές φωτό, μιας και ο μεσαίος είναι φίλος. Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου εδώ και λίγο καιρό και έχει τα οπτικά Νικολαράκου ο Γιάννης Νικολαράκος. Πατούλης και η κυρία Σταυράκη(η σύζυγος Πατούλη) οι άλλοι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τη λιμπίζεσαι, τη λιγουρεύεσαι μπαχαλάκη;ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ.
Μονο εσυ μπορεις να παιξεις και τα 6 Βραδεμβουργιανα Κονσερτα του Μπαχ με -
Οι παραπάνω φωτογραφίες μπορούν να μεταφερθούν στο τοπικό του Λάπου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ