-
Το απολυμαινουμε γιατι τα κανε π@@τανα ο bujinkan.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Το απολυμαινουμε γιατι τα κανε π@@τανα ο bujinkan.Κάντε έρανο να του πάρουμε καμιά κάλτσα Burlington
-
Γιούνκερ κατά Τσίπρα: Δεν κάνει για πρωθυπουργός της Ελλάδας - Αν βγει, θα είναι κίνδυνος για τη χώρα
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Γιούνκερ κατά Τσίπρα: Δεν κάνει για πρωθυπουργός της Ελλάδας - Αν βγει, θα είναι κίνδυνος για τη χώραΕιδαμε και τους αλλους ποσο ακινδυνοι για την χωρα αποδειχτηκαν...........
Οσο για τον Γιουνκερ εχτες το βραδυ, τουμπεκι . Σημερα τον επιασε λογοδιαρροια -
Για να τον θάβει ο Γιουνκερ, σημαίνει πως καλός θα είναι ο Αλεξάκος.
-
Μπα μπα μπα Αλεξανδρε;;
Υποστηριζουμε Alexis ?Υ.Γ
Εψες πηρες απουσια , δεν σε βρηκα πουθενα... -
Πάντα προτιμώ τον λιγότερο δεξιό.
Απουσία από που;
-
Οταν καταφερνει ο Τσιπρας να ξεχωρισει, αντιλαμβανεσαι τι πολιτικο επιπεδο εχει η Ευρωπη
-
Πάντως αν ο Τσίπρας είναι ο πρόεδρος του 15μελούς, κάνει ότι πρέπει για την δουλειά γιατί και τους άλλους για μαθητές λυκείου τους πέρασα. Ο ένας ήταν ο τσαμπουκάς 'δεν πρέπει να αφήνουμε τους Ρώσους να κάνουν ότι θέλουν' - θαρρείς και μπορεί να πει κανείς κουβέντα στον Πούτιν. Ο άλλος του απαντάει πως η ΕΕ δεν είναι στρατιωτική υπερδύναμη για να τα βάλει με την Ρωσία και μόνο ο διάλογος μπορεί να δώσει την λύση. Μετά βέβαια λέει πως η λιτότητα είναι καλό πράγμα. Και έχουμε και την Γερμανιδούλα που ήταν σαν την ωραία του σχολείου και απλά ζητούσε παγκόσμια ειρήνη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θαρρείς και μπορεί να πει κανείς κουβέντα στον Πούτιν. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΑΩ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντα προτιμώ τον λιγότερο δεξιό.Απουσία από που;
Πεδιον Αρεως....
-
600 χλμ μακριά μου πέφτει...
-
Γαμώτο , φέτος δεν ήρθε να πάω εφορευτική. Έχω πάει 5 φορές μέχρι τώρα και πάντα την βγάζω μονος μου εφορευτική και πάντα σπάω μεγάλη πλάκα ειδικά με τους κομματικους εκπροσώπους.
Εννοειται βέββαια ότι:
- Δεν κάθομαι να κάνω την δουλεια του δικηγόρους και βοηθων. Τα τριπλότυπα τα κάνουν αυτοί μιας και πληρώνονται , εγώ απλά χαζεύω την πόρτα....
-Δεν κάνω πακέτα με τα ψηφοδέλτια , χέρια έχουν οι ψηφοφόροι , τα παίρνουν μόνοι τους. Βέββαια , έχω καμμια δεκαριά πακέτα στην ακρη για κάναν ηλικιωμενο , ασθενή ,εγκυμονούσα για να βοηθήσω την κατάσταση. Α! και οταν τα φτιάχνω δεν κάθομαι να τα βαζω ανακατα σε κάθε πακέτο και ας γκρινιάζει η τυπισα απο την αριστερα ( την τελευταια φορά τουλάχιστον που πήγα).
-Πάντα το λάπτοπ 3-4 σεζόν απο κάποια σειρά ή 5-6 βιβλία σε ηλεκρονική μορφη, θέση κοντα σε μπρίζα και ξεκινάει ο μαραθώνιος. Το κατάστημα ειναι self service....
-
Αν παραπονεθεί κανένα κομματικός αντιπρόσωπός πάντα τρίζω τα δόντια οτι μπορώ να ζητήσω απο τις αρχές αντικατάσταση ή απομακρυνσή του γιατί εμποδίζει την διαδικασία. Και σαν μόνος απο την εφορευτική , ' έχω το 100% οπότε μπορώ να βγάζω κιτρινη κάρτα κατα βουληση. ( Ο δικηγόρος βασικά ειναι για να επιβαββαιώνει την νομιμότητα της διαδικασίας...).
-
Το ωραίο είναι κατά την καταμέτρηση . Σαν μόνο μέλος της εφορευτικής επιτροπής πάλι εχω το 100% της γνώμης για το ποια ψηφοδέλτια θεωρω νόμιμα και το ορίζω πάντα στην αρχή της καταμέτρησης ειδικά προς τους αντιπροσώπους. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να είναι άρτια και μόνο με σταυρούς. Οτιδήποτε άλλο θεωρειται άκυρο.Σε τυχον παράπονα κατα την διάρκεια της διαδικασία 9( ειδικά αμα παίζει το αποτέλεσμα στον πόντο) τους στέλνω αδιάβαστους λέγοντας τα παραπονα τους στο εκλογοδικείο όπου μπορουν να κάνουν ενσταση και επανεξέταση του/των ψηφοδελτίων. Εκει να δείτε ξυνίλα στα μουτρα.....
-
Σχεδόν πάντα τελειώνω στις 8.30 με 9 με το σύστημα καταμέτρησης που εφαρμόζω εχοντας ολικα ,μερικά και επιβεββαιωμένα σύνολα.....
Στις τελευταιες βουλευτικές ειδα 4 σεζόν Breaking Bad & τελειωσα την τριλογια Vampire Academy .....
-
Θεουλης Greek
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Χαχαχα οντως , σαν να τον βλεπω στην ολη διαδικασια...
-
Ναι , μεταξύ κάθε φορά γίνεται και καλύτερο...
Φτιάχνω και τα θρανία έτσι ώστε να χωράει το λάπτοπ , η τσάντα μου και να ακουμπάει και ο αγκώνας για να μην κουράζομαι συνήθως σε σχέδιο Γ και κοντα σε παράθυρο. Α και χώρο για να μπορώ να σηκώνω την καρέκλα σε 2 πόδια για τις μεγάλες ρέκλες ειδικά το μεσημέρι. Η εμπειρία μιλάει χαλαρα. Μεταξύ αμα σου κάτσει και καλή δικήγόρος που να γουτάρει το χώσιμο στους κομματικους και σιγοντάρει διπλό μπόνους απόλαυσης.
Α και μια φορά έχω κλείσει και ένα τέταρτο νωρίτερα το εκλογικό τμήμα καθώς οι εναπομείναντες ψηφοφοροι ήταν άνω των 110 ( η εφορευτική έχει και αυτό το δικαίωμα, όποιος έχει παράπονο και πάλι ... εκλογοδικείο για ενσταση.)
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ναι , μεταξύ κάθε φορά γίνεται και καλύτερο...Φτιάχνω και τα θρανία έτσι ώστε να χωράει το λάπτοπ , η τσάντα μου και να ακουμπάει και ο αγκώνας για να μην κουράζομαι συνήθως σε σχέδιο Γ και κοντα σε παράθυρο. Α και χώρο για να μπορώ να σηκώνω την καρέκλα σε 2 πόδια για τις μεγάλες ρέκλες ειδικά το μεσημέρι. Η εμπειρία μιλάει χαλαρα. Μεταξύ αμα σου κάτσει και καλή δικήγόρος που να γουτάρει το χώσιμο στους κομματικους και σιγοντάρει διπλό μπόνους απόλαυσης.
Α και μια φορά έχω κλείσει και ένα τέταρτο νωρίτερα το εκλογικό τμήμα καθώς οι εναπομείναντες ψηφοφοροι ήταν άνω των 110 ( η εφορευτική έχει και αυτό το δικαίωμα, όποιος έχει παράπονο και πάλι ... εκλογοδικείο για ενσταση.)
Καμιά καλή δικηγόρο τσίμπισες??
Μια φορά με κάλεσαν για εφορευτική στις πρώτες μου εκλογές το 2007, αλλά δεν πήγα γιατί τα δικαιώματα μου τα έχω στο χωριό και εγώ εμενα Αθήνα, με ειδοποίησαν οι συγγενείς αφότου είχαν απαντήσει αρνητικά . Από τότε δεν με ξανακάλεσαν και στο χωριό ζήτημα είναι να ψηφίζουν καμιά 50ρια, έχει και τον χαβαλέ η όλη διαδικασία. Με τους φίλους για χαβαλέ, τζάμπα φαγητό , τσίπουρα, κλπ. -
Μια φορά ήταν καλή η δικηγόρος , με καλό σαζμαν και διαφορικό , αλλά ενεκα που ημουν δεσμευμενος δεν προχωρησε....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μια φορά ήταν καλή η δικηγόρος , με καλό σαζμαν και διαφορικό , αλλά ενεκα που ημουν δεσμευμενος δεν προχωρησε....Κουπεα;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ