-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν ξερεις ποιος ειναι;
Για να ρωτάω, εσύ τι καταλαβαίνεις;
και μια και μιλάμε για έμφυτη χαζομάρα... enjoy responsibly:
Ενας ανοητος τροπος να κρινεις εναν ανθρωπο .
-
-
Είχα την «τύχη» κάποτε, να είμαι σε εφορευτική, και ο δικαστικός άρχιζε και τα έψελνε σε όποιον δεν ήξερε πως ο φάκελος κλείνει με την αυτοκόλλητη ταινία:
«δεν ξέρετε να κλείσετε τον φάκελο αλλά θέλετε να ψηφίσετε»!!! -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Ενας ανοητος τροπος να κρινεις εναν ανθρωπο .+1
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Είχα την «τύχη» κάποτε, να είμαι σε εφορευτική, και ο δικαστικός άρχιζε και τα έψελνε σε όποιον δεν ήξερε πως ο φάκελος κλείνει με την αυτοκόλλητη ταινία:
«δεν ξέρετε να κλείσετε τον φάκελο αλλά θέλετε να ψηφίσετε»!!!Τα παλια χρονια οι φακελοι καθως και ολοι οι φακελοι δεν ειχαν αυτοκολλητο και μας εχει γινει συνηθεια.. το εχω παθει κι εγω.Οσο για τον δικαστικο ..δεν βρεθηκε κανενας να τον διπλωσει και να τον βαλει μεσα σε εναν φακελο...ασαλιωτο;;
-
AndreasDim respect για το avatar.
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
«δεν ξέρετε να κλείσετε τον φάκελο αλλά θέλετε να ψηφίσετε»!!!Τα παλια χρονια οι φακελοι καθως και ολοι οι φακελοι δεν ειχαν αυτοκολλητο και μας εχει γινει συνηθεια.. το εχω παθει κι εγω.Οσο για τον δικαστικο ..δεν βρεθηκε κανενας να τον διπλωσει και να τον βαλει μεσα σε εναν φακελο...ασαλιωτο;;
Χαλαρά τον έπιανα στην κλωτσοπατινάδα αν έβλεπα να το λέει αυτό. Βέβαια θα το έλεγε φαντάζομαι σε τίποτα γεροντάκια και όχι σε κανένα ντερέκι...
-
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αίσχος!Σημερα γυρω στις 10.30πμ, τυπισσα 45αρα+ μιλαει με τη μανα της στο κινητο μεσα στο supermarket:
- ελα μανα μπλα μπλα
- ......
- α, πηγατε, τελειωσατε, μπραβο
- ......
- μα καλα, παλι αυτον, τοσα χρονια βλεπετε δε γινεται τιποτα και μυαλο δε βαλατε? μετα παραπονιεστε
- .....
- ασε μας ρε μανα, καθε φορα τα ιδια και τα ιδια καθε εκλογες, καλα, θα τα πουμε
-
Τι έγινε? Αραιά και που να δούμε καμιά δημοσίευση. Θα έλεγε κανείς ότι κάποια μέλη ετοιμάζουν ποστ-κόλαφους και τα σώνουν για να τα κάνουν κόπι πέιστ αργότερα όταν η συζήτηση ανάψει.
-
-
Αν τα exit poll γίνουν αληθινά, τότε πάμε για εκλογές
-
Οντως. Αν κρίνω τι έδιναν στους συριζαίους και πόσο λέγεται ότι θα πάρουν, στις ευρωεκλογές πάμε για 10% διαφορά και πάνω.
-
Πλάκα έκανε ο χοντρός στον Πειραιά. Και στον 2ο γύρο με τις ψήφους του Δρίτσα θα βγει αέρα.
Κασιδιάρης πολύ υψηλά ποσοστά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι στις προηγούμενες ο Μιχαλολιάκος (Χ.Α.) είχε πάρει 5%
-
Ο απιστευτος λαϊκισμός της νεας δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ και η ΤΡΕΛΗ προπαγανδα μεσα απο τα καναλια απλα δεν πιάνει τόπο
-
Πρωτιά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές καταγράφει exit poll της Kάππα Research για το ΒΗΜΑ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,4% με τη ΝΔ στο 22,7%.
-
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Απ. Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν ο Ιω. Ιωαννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 15,6%.
αιντε, τον μπουλο μαλακα ιωαννιδη. κατσε σπιτι σου και παιξε με την κορη σου.
-
http://news247.gr/eidiseis/politiki/gew ... 57557.html
Παμε (παμε) στοίχημα πως θα τον πιεις
Παμε (παμε) στοίχημα πως δεν θα ξαναβγείς...Λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκα (μπλιαχ)
.
.
Την άλλη κυριακη θα χουμε γιορτη...
Απολυεσαι, απολυεσαι!!!!
Απολυεσαι μωρο μου και συντριβεσαιαιαιαιαι!!! -
Εάν μετά από όλο αυτό που περνάει η χώρα, δεν υπάρξουν πολιτικές ανατροπές....Είμαστε ΓΤΠΚ....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ