-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μένει να δούμε αν θα βγούμε κι εμείς, ο λαουτζίκος, ευχαριστημένοι τελικά.Είσαι και χιουμορίστας...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Από τις 14-15 μονάδες που έλεγαν πριν 2 ώρες τα παπαγαλάκια και οι δημοσκοποι πέσαμε στις 8 μονάδες και από τις 167 έδρες αν μπει η ΧΑ θα πάει το πολύ στις 154! Από την συντριπτική νίκη πήγαμε στην ευρεία επικράτηση!Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε σε 4+ χρόνια μόνο 4% (δηλ. λιγότερο από 1% ανά έτος) ψηφίζοντας και τα πιο δύσκολα μέτρα από την 8ετία των μνημονίων,Πρέσπες κ.τ.λ. Ειλικρινά,είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα του Αλέξη (ακόμη κι ο ΑΓΠ σε πολύ καλύτερες οικονομικές συνθήκες δεν είχε τόσο μικρή κυβερνητική φθορά).
Προσωπικά,όπως έχω ξαναπεί,η ΝΔ εξαιρετικά δύσκολα-ως ακατόρθωτο- να εξαντλήσει την 4ετία.Άλλωστε, η ανοχή σ'αυτήν πάντα είναι πολλαπλάσια μικρότερη απ'ότι στους αντιπάλους της. -
Δύσκολο να πέσει η ΝΔ πριν την λήξη της 4ετίας. Έχει αρκετά άνετη πλειοψηφία εδρών.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Α ναι, και τέρμα πλέον η έρευνα αγοράς για χαμηλή κατανάλωση, χαμηλά τέλη και αμαξάκι σαρδελοκούτι.
Αυτά συνέβαιναν στις σοβιετίες.
Από δω και πέρα πάμε να ζήσουμε τη χλιδή του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή η ειρωνεία είναι δείγμα εξυπνάδας, κουταμάρας, αγανάκτησης, απαισιοδοξίας, χαμένης κομματικής θέσης ? Τι είναι από όλα αυτά ?
Γιατί, όταν συμμεριζόμαστε την πανηγυρική διάθεση επανόδου στην εξουσία της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει τόση καχυποψία;
Γι' αυτό εκλέχθηκε η ΝΔ κυβέρνηση, για να μη ζούμε πλέον την ανασφάλεια και κακομοιριά σοβιετικού τύπου στην οποία μας είχαν υποβάλει οι ...αριστεροί, αλλά την παραγωγή πλούτου και ευημερία την οποία θα φέρουν πλέον οι άριστοι.Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπως τα λεγαμε....ανακοινωθηκε η αλλαγη του συριζα απο τον Αλεξ. Ανοιγει η βαση πλεον σε ολες τις κεντροαριστερες δυναμεις με νεα μελη.
Ευκαιρια να μπουν σοβαροτερα ατομα.
-
Από τα μέχρι τώρα κρατώ την μικρότερη του αναμενόμενου (από εμένα και λαμβάνοντας υπόψη τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως Πρέσπες κ.λ.π.) διαφορά.
Την είσοδο Βαρουφάκη και Βελόπουλου (αυτό πια...)
Την μη είσοδο Χ.Α. (περίμενα να πέσει αλλά λιγότερο)
Άντε να περάσει και αυτός όσα πρέπει, να έρθει ο επόμενος. 158 δεν είναι πολλοί αν πρέπει να περάσει δύσκολα μέτρα που θα κοστίσουν πολιτικά. Γιατί μιλάμε για δεξιό (...) κόμμα, που θεωρώ ότι θα έχει να αντιμετωπίσει και Ρουβίκωνες - αναρχικούς και άλλα που ο Σύριζα δεν είχε ή είχε σε μικρότερο βαθμό. Όσο για τα ανέκδοτα περί καθαρισμού Εξαρχείων, τα πιστεύω λιγότερο και από όσο πιστεύω τα όσα λέει για την οικονομία. -
Νίκησε τελικά ο Κούλης. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Δεν βλέπω να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Συνεχίζεται η πρακτική να φυτοζωούμε. Πάλι ο κοσμάκις θα πληρώσει το μάρμαρο.
Τελικά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι στεναχωρημένος. Κυβέρνησε τη χώρα τάζοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια, υπέγραψε άλλα 2. Κυβέρνησε με συνέταιρο κάποιον ο οποίος κρίθηκε ότι παραήταν δεξιός και έφυγε/ τον έδιωξαν από τη ΝΔ, τα 'έφτιαξε' με το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φωνάζει ότι είναι αριστερός και δημοκρατικός και τελικά έκαναν αντιλαική πολιτική. Ά ξαπούλησαν και τη Μακεδονία. Με όλα αυτά το 36 % είναι θεικό ποσοστό.
Εξαιρετικά θετικό που η Χ.Α δεν μπαίνει στη βουλή. Όσο λιγότεροι φανατικοί αριστεροί και δεξιοί τόσο το καλύτερο!!!
Άκουσα το Βαρουφάκη να μιλάει με τσαμπουκά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε το λαό που είπε όχι στο δημοψήφισμα και ότι αυτός θα πάει ενάντια στο όλο σύστημα. Θέλω να τον ρωτήσει κάποιος να έρθει στην εξουσία τί θα πάει να πει ? Δεν πληρώνω? Αλλος ένας τσάμπα μάγκας του στυλ 'λεφτα υπάρχουν', 'θα σκίσω τα μνημόνια' που θα κάνει κωλοτούμπα.
Αδιάφορο το ΚΚΕ, αυτοί ζουν στο δικό τους ουτοπικό κόσμο
Ο Βελόπουλος είναι ένα πολύ καλό πυροτέχνημα.Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος για το Κούλη. Δεν είμαι όμως. Έχω ένα κακό προαίσθημα.
Μακάρι να κάνει κάτι καλό κάτι για το καλό της χώρας μας και της πατρίδας μας.υ.γ Α είναι και το ΠΑΣΟΚ
-
Με τα τελικά αποτελέσματα και ο Κυριάκος και ο Αλέξης μπορούν να είναι ευχαριστημένοι . Μετά Βαρουφάκης και Βελόπουλος . Οι υπόλοιποι είναι χαμένοι .
Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση . Εμείς την δουλειά μας και αυτοί την δική τους και εδώ θα είμαστε να κρίνουμε .
Εννοείται ότι ο Αλέξης αν κάνει το κόμμα ευρωπαικό σοσιαλδημοκρατικό , θα έχει μέλλον . Αλλιώς θα αναστήσει το πασοκ αν παραμείνει στις αριστερές εμμονές .
-
Δεν ελπίζω κάτι από τον Κούλη. Αυτά που προταχθηκαν στο πρόγραμμα του για να τα κάνει πρέπει να έρθει σε ρήξη με την τρόικα που δεν θέλει και δεν μπορεί.
Οι 158 που θα έχει με την λογική που στρογγυλό κάθονται πια οι βουλευτές για το 7 χιλιαρο δύσκολα θα κινδυνεύσει να πέσει εκ των έσω.
Από την άλλη ο Τσίπρας ήδη σχεδόν ζήτησε εκλογές!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασε κάπως η ώρα οπότε πάμε:
ΝΔ: Η επιτυχία όπως έχω ξαναπεί είναι του όλου συστήματος που την στηρίζει και όχι του αρχηγού της ή της ομάδας του. Ακόμα γελούσαμε σχεδόν όλοι με τις γκάφες του Κούλη στη Βουλή και βέβαια διόλου τυχαία η άρνηση του για απευθείας αντιπαράθεση. Η ανέλπιστη ευρεία νίκη στις ευρωεκλογές δημιούργησε μη αναστρέψιμες συνθηκες και άλλαξε την εικόνα του Κούλη που τώρα πλέον είναι ηγέτης στα μάτια των ΝΔουλων. Έχει ακόμα ένα τεράστιο ατού: Το μακράν καλύτερο σημείο εκκίνησης από τον Τσίπρα, κάτι που αναγνωρίζεται σχεδόν απ'ολους. Άρα αν καταφύγει σε μνημονικές πολιτικές θα καεί ταχυτατα, ενώ αν απλά κρατήσει σταθερά τα πράγματα θα υποστεί τη γνωστη φθορά σε όλο της το μέγεθος αφού θα πάει ανενόχλητος ως το τελος.
ΣΥΡΙΖΑ: Οι υστερικές τσιριδες κάποιων περί επιστροφής στο 4%, χούντα και τα τοιαύτα μπαίνουν στο περιθώριο οριστικά. Το ποσοστό του εξασφαλίζει τον προνομιακό ρόλο του 'αντιπάλου δέους' και αντίστοιχα μια πολύ καλυτερη θέση εκκίνησης από αυτή που είχε βρεθεί η ΝΔ σε όλες τις ήττες της.
Πλην όμως η νέα επιχείρηση περαιτέρω λείανσης τυχον ακραίων στοιχείων στην πολιτική του κομματος θέλει μεγάλη προσοχή. Όπως μας έδειξε η ιστορία, η ΝΔ με τις εξαλλοσυνες κέρδισε. Και ΑΝ η ΝΔ ενδωσει στους δικούς της ακραίους θα είναι βούτυρο στο ψωμί του να αντιπολιτευθει αριστερά και να τρώει καθημερινά τη ΝΔουλα με τις δικές του 'ομάδες αλήθειας', γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ έτσι κερδίζεις σε αυτή τη χώρα...ΚΙΝΑΛ: Η ρέντα της Φωφωκας συνεχίζεται δυστυχώς. Και 3η αλλά και εκτός της ανάγκης να μπει σε κυβέρνηση οπότε δε θα εξαφανιστεί όπως όλα ανεξαιρέτως τα μικρά κόμματα που 'κυβέρνησαν'.
ΚΚΕ: Για τα δεδομένα του έκανε μια πρωτοποριακή εκστρατεία και η ζωή συνεχίζεται.
ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΛ: Μέσα άλλο ένα καρατζαφεροϊειδες, το μόνο εκτός μαντριου με χρησιμότητα όση το σποτ του. Αν αθροίσουμε τις απώλειες όλων των δεξιων κομμάτων που έμειναν εκτός Βουλής καταλαβαίνουμε πως κέρδισε ο Κούλης.
ΜεΡΑ25: Και αντίστοιχα πως έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιάνη που πήρε την εκδίκηση του, χρησιμοποιώντας ως όχημα όλα τα ΜΜΕ που τον χτύπησαν με λύσσα ως υπουργό οικονομικών. Νόμιμο αλλά φυσικά όχι ηθικό.
Αυτά. Over and out πρακτικά μέχρι τις πρώτες χοντράδες του Κούλη, αν υπάρξουν._
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
5χρονο εισαι;
όχι δεν είμαι συνομήλικος σου δυστυχώς είμαι μεγαλύτερος σου
Είναι πλέον γνωστό ότι είσαι απλά ένα τρολλάκι. Λες κάτι, σου σκάει στα μούτρα και μετά το παίζεις 'με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω'. Έχεις γελοιοποιηθεί σε όλο το φόρουμ.
-
Οι ζαίοι όταν κέρδιζαν οργάνωναν και μια αυθόρμητη λαϊκή πανήγυρη με παραδοσιακούς χορούς και μπύρες.
Οι άριστοι ούτε ένα γκαλά με απεριτίφ blue curacao και δυο άριες;
Γιατί τέτοια κατήφια [emoji16]Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Οι άριστοι ούτε ένα γκαλά με απεριτίφ blue curacao και δυο άριες;Είναι μόνον με προσκλήσεις. Για τίποτα παρακατιανούς τους πέρασες, να μπαίνει όποιος θέλει;
Ποιος θα στεναχωρηθεί αν ο Κούγιας φάει κάτι ψιλές;
-
Και τα δικά μου σχόλια για τα χθεσινά...
-
ΝΔ ... Καλό ποσοστό, σχεδόν 40%, 158 έδρες για μένα έκπληξη. Οι προηγούμενοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν 155 έδρες.
-
ΣΥΡΙΖΑ... 31,5%. Περίμενα περισσότερο. Πολύ περισσότερο.
Αυτό που μου προκαλεί έκπληξη είναι ότι το Ριζοσπαστικό Αριστερό κομμάτι μάλλον αντικαταστάθηκε από ένα συνονθύλευμα πολιτικάντηδων από διάφορα κόμματα και κυρίως από το ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς αν το αλέξι σύντομα δεν διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ τότε θα γίνει αχταρμάς. -
ΚΙΝΑΛ... Η Φώφη έβαλε ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ. Περιμένω αντιδράσεις Βενιζέλου, Σημίτη κλπ...
-
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ... Βγήκαν λέει από την Βουλή, λες και ήταν ποτέ μέσα... Παρόλο αυτά είναι έκπληξη το ποσοστό τους. Προσωπικά το χάρηκα πολύ γιατί πολύ απλά δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα. Μόνο στο αλέξι έκαναν αγαπούλες...
-
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ... Αν γράψω τώρα κάτι για τους ψηφοφόρους του θα με πούνε ΚΟΥΓΙΑ...
-
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ... Βλ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ...
-
ΚΚΕ ... Κόμμα μπετόν αρμέ. Μετρημένοι από τον Περισσό 300.000 ψήφοι. Παραπάνω ψήφοι κόβονται...
Ειδικά για το ΚΚΕ περίμενα τουλάχιστον 7%. Η κεντρική συγκέντρωση του ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ήταν άκρως θεαματική και η μοναδική με παλμό και όγκο. -
Οι εκτός βουλής ήταν οι αναμενόμενοι. Δεν περίμενα να μπει ο Βελόπουλος.
υ.γ. Ο ΚΟΥΓΙΑΣ διαλαλεί ότι είναι κομουνιστής και μας τα έχει πρήξει ότι όλα τα σόγια του και οι παππούδες του και οι γονείς του ήταν και είναι κομουνιστές. Γραφικός έχει καταντήσει.
-
-
Η αρχική μου εκτίμηση ήταν στο 40-30 . Βέβαια τα στοιχήματα , γιατί είπαμε με δημοσκοπήσεις δεν ασχολούμαι έδιναν τον Σύριζα 2-3 μονάδες κάτω . Τελικά πράγματι κράτησε μεγάλες δυνάμεις και είναι στο χέρι του να γίνει το νέο πασοκ .
Στα ποσοστά του Σύριζα σε σχέση με το 15 μην ξεχνάτε ότι τότε το αντίστοιχο της ΧΑ δηλαδή να μην μπει για λίγο ήταν η ΛΑΕ . Αρα θα πρέπει να βάλουμε στην φθορά το σύνολο Σύριζα - ΛΑΕ - Ζωή πόσο ήταν τον Σεπτέμβρη του 15 και πόσο είναι σήμερα .
Ο Βαρουφάκης πήρε ψήφους από παντού , γιατί πούλησε όπως είπαν και άλλοι life style και όχι πολιτική , ενώ είχε και την αβάντα των ΜΜΕ .
Ο Βελόπουλος έχει μπροστά του χώρο και χρόνο , να διαμορφώσει πολιτική και να μαζέψει την δεξιά κυβερνητική φθορά όπως και αυτή από το 3 % της ΧΑ και να εδραιωθεί σαν το ΚΚΕ της δεξιάς , δηλαδή με ένα 5-6 % , αφού πλέον παίζει μπάλα μόνος του .
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το ΚΙΝΑΛ , που πλέον είναι σε κίνδυνο να συνθλιβεί από τους δύο μεγάλους και να λεηλατηθεί . Δεν έχει άλλωστε και κάποιο στέλεχος που θα μπορέσει να βγεί μπροστά και να τραβήξει κόσμο .
Οσο για την ΝΔ , όλα θα κριθούν μέχρι τα Χριστούγεννα . Αν δείξει έργο εκεί που πρέπει σε Ανάπτυξη , Ασφάλεια , Αξιοκρατία , τότε θα πάει καλά . Αν βαλτώσει σε μάχες χαρακωμάτων , τότε θα ανοίξει τον δρόμο στον Αλέξη .
Ως προς τις έδρες 158 η ΝΔ , 22 το ΚΙΝΑΛ και οι 10 του Βελόπουλου μπορούν να δημιουργήσουν μία πλειοψηφία για Συνταγματικές αλλαγές που ίσως σε κάποια θέματα βοηθηθούν και από τις 9 του Βαρουφάκη .
Ενδιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε με πόσους βουλευτές θα έχει το ΚΙΝΑΛ τα Χριστούγεννα .
Και επειδή η ιστορία κάποιες φορές εκδικείται , ο Ζίγδης μπορεί να ξαναφανεί ως γένους θηλυκού...
-
Αυτά να μην ξεχαστούν πίσω από το 31.5% ούτε να αποτελέσουν παραδείγματα πρός μίμηση από το 40% της ΝΔ, από τις 17/7 που ανοίγει η βουλή στο μικροσκόπιο μπαίνει η ΝΔ.
-
Διάβασα αυτό που ανέβασες . Αλλά έχασα τον χρόνο μου , γιατί το άρθρο όπως και ο τύπος που το γράφει είναι γελοίο . Κρίμα που γεννήθηκε αργά . Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στην Αυριανή .
Εμείς που έχουμε κάποια ηλικία έχουμε προλάβει να διαβάσουμε τα άρθρα του Γιάννη Μαρίνου στον Οικονομικό Ταχυδρόμο , αλλά και άλλων αρθρογράφων , που πράγματι είχαν γνώση και πένα . Τώρα ο καθένας καημένος βγάζει ένα μπλόγκ και γράφει ό,τι βλακείες θέλει .
Δεν μπορείς να κατηγορήσεις μία κυβέρνηση γιατί βάζει δικούς της ανθρώπους στον κρατικό μηχανισμό στις ΜΗ μόνιμες θέσεις .
Οσο για την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης , αυτή ήταν μία . Η πρώτη του πασοκ του 1981-1985 . Η κυβέρνηση που πήρε τα περισσότερα δανεικά , που μοίρασε λεφτά , που δίχασε τον κόσμο , που δημιούργησε τους πρασινοφρουρούς και που γιγάντωσε την διαφθορά στο δημόσιο . Τέτοιο χάλι ευτυχώς δεν ξαναείχαμε . Αλλά όπως είπε ο ανόητος δεν τα θυμάται αυτά γιατί γεννήθηκε αργά .
Μα ρε καημένε πριν γράψεις ρώτα .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Διάβασα αυτό που ανέβασες . Αλλά έχασα τον χρόνο μου , γιατί το άρθρο όπως και ο τύπος που το γράφει είναι γελοίο . Κρίμα που γεννήθηκε αργά . Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στην Αυριανή .Εμείς που έχουμε κάποια ηλικία έχουμε προλάβει να διαβάσουμε τα άρθρα του Γιάννη Μαρίνου στον Οικονομικό Ταχυδρόμο , αλλά και άλλων αρθρογράφων , που πράγματι είχαν γνώση και πένα . Τώρα ο καθένας καημένος βγάζει ένα μπλόγκ και γράφει ό,τι βλακείες θέλει .
Δεν μπορείς να κατηγορήσεις μία κυβέρνηση γιατί βάζει δικούς της ανθρώπους στον κρατικό μηχανισμό στις ΜΗ μόνιμες θέσεις .
Οσο για την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης , αυτή ήταν μία . Η πρώτη του πασοκ του 1981-1985 . Η κυβέρνηση που πήρε τα περισσότερα δανεικά , που μοίρασε λεφτά , που δίχασε τον κόσμο , που δημιούργησε τους πρασινοφρουρούς και που γιγάντωσε την διαφθορά στο δημόσιο . Τέτοιο χάλι ευτυχώς δεν ξαναείχαμε . Αλλά όπως είπε ο ανόητος δεν τα θυμάται αυτά γιατί γεννήθηκε αργά .
Μα ρε καημένε πριν γράψεις ρώτα .
Ο Παπανδρέου δημιούργησε μια σχολή, αυτή της ρεμούλας και της ζωής με δανεικά και όχι με ιδανικά, αυτή τη σχολή την συνέχισε ο Τσίπρας δίνοντας της καινούργια χαρακτηριστικά και πονάει περισσότερο γιατί ενώ ξέραμε όλοι από το 1981 τι δεν πρέπει να ξανακάνουμε, ο κόσμος πίστεψε τον Τσίπρα ότι θα άλλαζε την Ελλάδα και στην νοοτροπία της ρεμούλας ήταν χειρότερος, τώρα να κράζουμε οποιονδήποτε αναφέρει συνολικά τα πεπραγμένα του Σύριζα δεν αλλάζει κάτι ότι και αν είναι αυτός, εμείς ξέρουμε τι έχει γίνει και δεν μετράει τι είναι αυτός που μας τα επισημαίνει, η αλήθεια είναι εκεί και δεν την βλέπουν μόνο όσοι δεν θέλοιυν να την δούν είτε από ιδεολογία, ιδεοληψία, συμφέρον, ή από εκδίκηση.
Όταν τα έλεγε ο Γιάννης Μαρίνος και ο Παπανδρόπουλος, να μην ξεχάσουμε και τον γκρινιάρη αλλά πολύ εύστοχο στα πολιτικά του σχόλια και πολύ μπροστά από τον καιρό του Κ.Καβαθά, οι περισσότεροι έβλεπαν μόνο το φώς στο τούνελ νομίζοντας ότι βγαίνουμε από αυτό ενώ στην πραγματικότητα ήταν το τρένο που ερχόταν και μας πάτησε, εμείς ξέρουμε, οι 30/40ντάρηδες δεν ξέρουν και γιαυτό έχουν μεγάλη γλώσσα και στηρίζουν τον Τσίπρα σαν τον μεσία τους όπως κάποιοι άλλοι στήριζαν σαν τον δικό τους μεσία τον Αντρέα.
Ο Τσίπρας πέρα από ένα πεζοδρόμιο όπως άφησε χτές να εννοηθεί και μια αντιπολίτευση μέσα στη βουλή δεν έχει ερίσματα στην περιφέρεια, δεν έχει ερίσματα στην αυτοδιοίκηση, δεν έχει δημάρχους, είναι μηδέν στην διακυβέρνηση της χώρας και δεν μπορεί να φέρει εμπόδια εκτός και αν κάνει πόλεμο χαρακωμάτων που όμως θα του στοιχίσει και θα χάσει το κέντρο που τώρα το ποθεί διακαώς αφού είδε ότι η δική του αριστερά δεν είναι η κρίσιμη μάζα που θα τον επαναφέρει στην εξουσία, άλλωστε με τη βοήθεια του κέντρου κυβέρνησε 4.5 χρόνια, οι ΑΝΕΛ ήταν απλά ένα δεκανίκι, οι άνθρωποι και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ του έδωσαν την εξουσία και αυτοί του έδωσαν το σημερινό 31.5% που με όσα έκανε θα έπρεπε να είναι στο 15% το πολύ, αλλά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αρέσκονται διακαώς να έχουν ένα μεσία που θα τους σώσει, που θα τους βάλει στο δημόσιο, θα τους δώσει επιδόματα, θα είναι κόμμα κρατιστών γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να σταθούν στην ελεύθερη αγορά είτε από ικανότητες είτε από τεμπελιά.
Σειρά έχει τώρα ο Μητσοτάκης να δείξει ότι είναι κυβερνήτης και ηγέτης, να δούμε και την δική του περπατησιά και πόσο μπορεί να περπατάει στα αναμμένα κάρβουνα που έχει μπροστά του και σε αυτά που του έστρωσε ειδικά ο Σύριζα για να αποτύχει, εκεί θα φανεί αν είναι μάγος που θα βγάλει κουνέλια από το καπέλο του, ο ηγέτης που θα πάρει το ματσούκι και θα χτυπήσει όλα τα κακώς κείμενα ή θα είναι ένας άχρωμος πρωθυπουργός που με την πορεία του θα βοηθήσει τους κατσαμπλιάδες του Τσίπρα να επανέλθουν ώς άλλη συμμορία πειρατών να πάρουν ότι έχει απομείνει καίγοντας ακόμα και τα αποκαϊδια.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
[αλλά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αρέσκονται διακαώς να έχουν ένα μεσία που θα τους σώσει, που θα τους βάλει στο δημόσιο, θα τους δώσει επιδόματα, θα είναι κόμμα κρατιστών γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να σταθούν στην ελεύθερη αγορά είτε από ικανότητες είτε από τεμπελιά..
Αν σου πω οτι πιθανον να βγαζουν απο την ελευθερη οικονομια 5 πλασια ποσα απο τα εισοδηματα σου καθαρα λογω των ικανοτητων τους, θα σου χαλασω το αφηγημα μη κατανοησης της πραγματικοτητας;
Οτι εχουν μιαα τελειως διαφορετικη οπτικη του τι σημαινει πατριδα, και τι λαϊκο; -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Quadra σε τσιγκλαω....αλλα τιποτα . Ειμαι 1000% σιγουρος πως σε p.m σου ειπαν να μην ασχολεισαι μαζι μου και με εβρισαν ως εξυπνακια. Αλλα τωρα με ποιον θα μαλωνω εγω;
Δεν έχω δεχθεί ή στείλει ποτέ μου pm εκτός αν κάποιους μου κάνει τεχνική ερώτηση γιατί δεν θέλει να την κάνει δημόσια. Είμαι εναντίον του κουτσομπολιού μέσω pm και ότι θέλω το λέω δημόσια, αυτό αν θέλεις το πιστεύεις, επίσης δεν δέχομαι νουθεσίες και καπελώματα από κανέναν και ειδικά μέσω pm.
Ότι σου έχω πεί μέχρι σήμερα όπως και σε άλλους είναι λόγια δικά μου, σωστά ή λάθος αλλά δικά μου, και ουδείς άσφαλτος που είπε και η λαίδη, πάτρονες και κολαούζους δεν έχω και σιχαίνομαι λόγω χαρακτήρα τα ρουφιανιλίκια, ότι έχω να πω και ότι έχει κάποιος να μου πεί πρέπει να λέγεται εδώ, δημόσια και στο φώς που όλοι κρινόματε, αυτά για την τάξη, that you see that you get που λένε και στο χωριό μου το πασαλιμάνι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ