-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@ Παυλετα, εχεις δικιο για αυτο οπως ειδες χρειάζεται ενας δυνατος ελεγκτικος μηχανισμος και ενα εργασιακο πλαισιο το οποιο να ειναι σταθερο τουλαχιστον για 10 ετη ωστε να γινει παγιομενο χαρακτηριστικο της εργασιας.
Αν ξαμωληθουν 2000 ελεγκτες εργασιας καθε μερα και βγει στην πιατσα το τι προστιμα βαραν να δεις πως θα πληρωνονται οι υπερωριες και το τι θα γινει απο τους εργοδοτες.
Κατι ειχε αρχισει να γινεται εδω και ενα ετος και υπηρξε ενας φοβος των κακων εργοδοτων προς τους ελεγκτες, αλλα τωρα με εκλογες χαλαρωσε παλι.Καλά, αυτό στην Ελλάδα μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακούγεται! Εδώ δεν βγαίνουν να κόψουν κλήσεις που μιλάνε όλοι στο κινητό και σφάζουν τα κόκκινα αβέρτα (τα πιο εύκολα έσοδα ever), θέλεις και επιθεώρηση εργασίας;
Γι αυτό λέμε, καλή η θεωρία αλλά στην πράξη αλλά γίνονται. Γι αυτό και είμαστε έτσι όπως είμαστε.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κυριάκος και τι πολιτική θα ακολουθήσει. Το μεγάλο πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι ΔΕΝ υπάρχει εναλλακτική!! Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας, η έλλειψη πολιτικών. Ακόμα και να δεχτώ ότι ο Κουμουνισμός είναι η λύση, το ΚΚΕ έχει δηλώσει ότι ΔΕΝ θέλει να κυβερνήσει... , άρα δεν υπάρχει κόμμα που θα εφάρμοζε τον κουμουνισμό στην Ελλάδα.Από τα υπόλοιπα κατάπτυστα κόμματα και κατάπτυστους πολιτικούς, ο Κυριάκος (δυστυχώς) είναι ό,τι καλύτερο έχουμε. Εκεί καταντήσαμε....
ΥΓ: Η μετανάστευση σε άλλη πιο σοβαρή χώρα είναι ειλικρινά η μόνη λύση για όποιον θελει (χωρίς να κλέψει) να ζήσει αξιοπρεπώς, ειδικά εαν έχει και παιδιά.
+100
και θα πρόσθετα ότι τα 'οικονομικά' δεν είναι το μόνο πρόβλημα της χώρας.
π.χ. τι να τα κάνω τα λεφτά όταν δεν τολμώ να πάω διακοπές γιατί αν φύγω από το σπίτι θα επιστρέψω και θα το βρω κατεστραμμένο; ή το αυτοκίνητό μου καμένο; ή ... ή ... ή ... -
Οχι παιδες στην σγορα τον τελευταιο χρονο υπηρξε η συζητηση οτι ξαμωληθηκαν ελεγκτες εργασιας. Υπηρχε μια ανησυχια.
Να σου πω; 10% αυξηση του μισθου τους αν βρουν 10% των ελεγμενων περιπτωσεων με παραβαση.
Αυτο για 5 ετη.
Να δεις τι θα γινεται μετα και πως θα τηρουνται τα εργασιακα δικαιωματα -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οχι παιδες στην σγορα τον τελευταιο χρονο υπηρξε η συζητηση οτι ξαμωληθηκαν ελεγκτες εργασιας. Υπηρχε μια ανησυχια.Ήρθαν και στο κτίριο που εργάζομαι, μετά από καταγγελία.
Αν γράψω τι έγινε εκείνο το απόγευμα στις 19.30 που ήρθαν στο κτίριο, θα γελάνε και οι πέτρες εδώ μέσα...
-
@καταιγιδα
Ε τι λαος ειστε πια;;; δεν πιανεστε απο πουθεναΓια πες
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
- Φίλε realzeus να υπενθυμίσω ότι είμαι ενοικιαζόμενος υπάλληλος. Δεν έχω εργασιακά δικαιώματα από το 2011 (τα κανόνισε όλα ο φίλος μας Γιωργάκης Λεφτά Υπάρχουν). Τότε λοιπόν με υποχρέωσαν σε παραίτηση χωρίς καμιά αποζημίωση και επαναπρόσληψη σε μία πολυεθνική που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες μέσω ανθρωπίνου δυναμικού. Αυτή λοιπόν η πολυεθνική αποχωρεί από Ελλάδα φέτος. Από το 2011 μέχρι το 2015 ήμουν σε έναν περιβάλλον που μου πιπίλιζαν το μυαλό επώνυμοι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ να εμπιστευτώ την αριστερή και την κομουνιστική ιδεολογία για το 'καλό μου'. Καλύτερα να μην γράψω σε τι αποσκοπούσαν τελικά όλοι αυτοί.
Όπως καταλαβαίνεις, με αηδιάζει το καθεστώς που σου έχει επιβληθεί!!! Αν δεν σε βοήθησε το ΚΚΕ με αηδιάζει επί 2 κι αυτό. Δεν είμαι στέλεχος του ΚΚΕ (ούτε καν εγγεγραμμένο μέλος), απλός ιδεολόγος του Κομμουνισμού είμαι. Θέλω να δουλεύεις 8 ώρες και να παίρνεις έναν αξιοπρεπή μισθό. Το ίδιο θέλω και για μένα, ειδικά τώρα που έμεινα άνεργος.
- Θεωρώ ιδιαίτερα υπερβολική την άποψή σου για τις 7 ημέρες εργασίας. Τόσο υπερβολική που αδυνατώ να γράψω κάτι παραπάνω περί του συγκεκριμένου θέματος.
Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά εγώ τρέμω για το τι θα κάνει αυτός ο Υπέρ-φιλελέυθερος Κούλης αν ανέλθει στην Εξουσία. Αυτά που λέει τα εννοεί...
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Μην στεναχωριέστε. Με Κούλη θα δουλεύετε 7 μέρες την βδομάδα, για τα ίδια λεφτά που τώρα παίρνετε, με τις σημερινές 5.
Veni, vidi, vici!!!
Εγώ ήδη ψάχνω για εξωτερικό, ως άνεργος επιχειρηματίας και απόστρατος Αξκος, που με αποτελείωσαν οι φόροι του Σαμαρά. Η κοπελιά μου (αναπληρώτρια καθηγήτρια σε Λύκειο) ετοιμάζει ήδη βαλίτσες. Στα 45 μας μετανάστες...
ΥΓ: Τον μικρόνοα criuser θέλω να διαβάσω, όταν θα τον αποτελειώσει η νεοφιλελέ πολιτική που έρχεται και η Δεξιά που δοξάζει ... Μπας και νιώσει τι ήταν η ΕΣΣΔ που την βρίζει. Εκεί που η ανεργία ήταν άγνωστη λέξη!!!
δεν ξέρω αν στο είπανε δεν έχουμε σαμαρά αλλά πφα δφα αυτό που πάντα ονειρευόσουνα
υποθέτω θα πάτε εκεί που η ανεργία είναι άγνωστη λέξη: Κίνα, Βόρεια Κορέα, Βιετνάμ, Κούβα ή ΛάοςΕπί ΠΦ και ΔΦ Αριστεράς εδώ μείναμε. Επί Κούλη θα πάμε κάπου αλλού. Εσύ που είσαι προφανώς ΚΑΡΑΔεξιός θα πιάσεις (το γράφεις και στην υπογραφή σου, αν και μάλλον στον εαυτόν σου αναφέρεσαι) εδώ θα πάρεις κι άλλη θεσούλα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@καταιγιδα
Ε τι λαος ειστε πια;;; δεν πιανεστε απο πουθεναΓια πες
Εν' συντομία.
- Έπεσε καρφί από το **ΑΡΙΣΤΕΡΟ **Υπουργείο και ενημερώθηκε η εταιρεία ότι έρχεται κλιμάκιο επιθεωρητών. Ωραίο δημόσιο...
- Όταν ήρθε το κλιμάκιο το σταμάτησαν (όπως όλους άλλωστε) στην κεντρική πύλη για τα τυπικά. Μέσα στα τυπικά έπεσε και τηλέφωνο για έναρξη 'συναγερμού'.
- Μέσα στο κτίριο τουλάχιστον 180 εργαζόμενοι από τους οποίους άδεια εργασίας είχαν περίπου 15 (ασφάλεια, καθαρίστριες, συντηρητές, διοίκηση).
- Και όμως μετά από 10 λεπτά που ξεκίνησε ο έλεγχος και η βόλτα στους ορόφους, μέσα στο κτίριο βρέθηκαν μόνο οι 15. Οι άλλοι που πήγαν;;;; Άντε βρες τους...
Απάντηση: Κρυφτό εντός και εκτός κτιρίου. Θυμάσαι το Μπένι Χιλ που έτρεχαν όλοι από πίσω του; Ακριβώς αυτό.
Όταν έφυγε το κλιμάκιο τα 'ποντίκια' επέστρεψαν στις θέσεις τους...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτή η εμμονή του με τα επιδόματα είναι λανθασμένη . Γιατί τα επιδόματα όταν δίνονται για μη παραγωγικούς λόγους , δεν βοηθάνε την οικονομία . Τα επιδόματα πρέπει να είναι παραγωγικά . Είτε για δημιουργία οικογένειας , είτε για προαγωγή των γνώσεων και των δεξιοτήτων του εργαζόμενου , είτε εξ αιτίας αντικειμενικών δυσκολιών όπως είναι τα επιδόματα ασθενείας , αναπηρίας , ορφάνιας και για διάφορους κοινωνικούς λόγους .
Ένας άνθρωπος που για τον Χ-Ψ λόγο έχασε τη εργασία του, θα έπρεπε κατ' εσέ να πάρει επίδομα για 6-12 μήνες;
είναι κομμουνιστικό κατάλοιπο και επιδοτεί αυτόν που δημιουργεί ανάγκες και όχι παραγωγή
Δηλαδή ακόμα και τα καλά που άφησε η Αριστερά-Κομμουνισμός στον κόσμο δεν σου αρέσουν...
Αν έμενες άνεργος θα ήθελες εσύ επίδομα άραγε ή θα προτιμούσες να πεθάνεις της πείνας;ο πολίτης πρέπει να δουλεύει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του , να αποταμιεύει , να αγοράζει σπίτι και άλλα περιουσιακά στοιχεία
Ο πολίτης δηλαδή πρέπει να είναι ένα γρανάζι του συστήματος που το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δουλεύει και να κυνηγάει να μαζέυει τούβλα και κεραμίδια (εσένα σε βολεύει βέβαια ως εργολάβο αυτό)... Καπιταλιστικός Εμετός!!! Αν σε είχα πατέρα (οριακά θα μπορούσες να ήσουν) θα σε είχα αποκληρώσει, για να μην πω κάτι πιο βαρύ που είναι και ποινικά κολάσιμο. Ο δικός μου ο πατέρας, 70 χρονών σήμερα, παλιός δεξιός από πλούσια οικογένεια της Θεσσαλονίκης (είχαν τότε από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν μετά τον Β' ΠΠ), τέτοιες μαλακίες δεν λέει ΠΛΕΟΝ!!! Κατάλαβε, έστω και στα γεράματα, τι παιχνίδι παίζεται στην πλάτη του λαού. Εσύ... ύπνος βαθύς!!! Το παίζεις και γνώστης.
Δία δεν κατάλαβα σε τι θα με αποτελειώσει η Δεξιά που έρχεται ? Όπως είδες εγώ δεν χαμπαριάζω από ονόματα . Αν η πολιτική είναι ηλίθια όπως ήταν επί πιτσαδόρου του οξυδερκούς.. , θα τους κράξω κανονικά .
60 χρόνια ζεις και δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει Δεξιά και με ποιους συντάσσεται. Αν είσαι μεγαλοεργολάβος, με εσένα συντάσσεται. Αν όχι, είσαι απλά βλαξ. Και κάνε με ριπορτ για αυτό!!!
ΥΓ: Από κοντά θα άκουγες πιο πολλά, απλά σέβομαι το φόρουμ και δεν τα λέω...
Αμα σου λέω ότι έχεις κνίτικες τσίμπλες στα μάτια και δεν διαβάζεις Οι κοινωνικοί λόγοι που λέω , αλλά και τα περί ανεργίας των 50άρηδων που γράφω στην ακριβώς επόμενη παράγραφο δεν δείχνουν ότι θεωρώ την ανεργία ότι χρειάζεται τα επιδόματα ? Αλλά αυτά συνήθως προέρχονται από την ίδια την αποταμίευση του εργαζόμενου μέσω των ταμείων του που τον προστατεύουν στην δύσκολη στιγμή .
Οπότε πάλι άκυρο το σχόλιο σου . Και ναι ο κομμουνισμός δεν άφησε κάτι θετικό , γιατί για να υπάρχουν επιδόματα , πρέπει κάποιος να παράγει κέρδος και να πληρώνει φόρους και ασφάλιση . Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τρέφουμε κρατικούς κηφήνες με ντάτσες ...
Η αγορά ιδιόκτητης κατοικίας είναι κίνηση που γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο και προφανώς δεν βολεύει εμένα . Γίνεται γιατί η κατοχή της κατοικίας απελευθερώνει τον άνθρωπο αφού του μειώνει την ανασφάλεια , μια και αισθάνεται ένα κεραμίδι από πάνω του , αλλά έχει και ένα επενδεδυμένο κεφάλαιο που μπορεί να τον βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή .
Εννοείται ότι δεν μιλάμε για τους άφρονες που έπαιρναν την περασμένη 10ετία , 400000 δάνειο για να αγοράσουν σπίτι 300000 και να φάνε τα άλλα 100000 σε επώνυμα έπιπλα και διακοπές....
Οσο για τον πατέρα σου να είναι καλά και να σε χαίρεται , τι να κάνει ο άμοιρος... αλλά και να τον χαίρεσαι .
Για το βρίσιμο που μου κάνεις και γενικά για όσους με βρίζουν εδώ μέσα , εγώ ποτέ δεν κάνω αναφορά . Καθότι έχουμε κοινό που μπορεί να κρίνει και να χλευάσει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην στεναχωριέστε. Με Κούλη θα δουλεύετε 7 μέρες την βδομάδα, για τα ίδια λεφτά που τώρα παίρνετε, με τις σημερινές 5.
Veni, vidi, vici!!!
Εγώ ήδη ψάχνω για εξωτερικό, ως άνεργος επιχειρηματίας και απόστρατος Αξκος, που με αποτελείωσαν οι φόροι του Σαμαρά. Η κοπελιά μου (αναπληρώτρια καθηγήτρια σε Λύκειο) ετοιμάζει ήδη βαλίτσες. Στα 45 μας μετανάστες...
ΥΓ: Τον μικρόνοα criuser θέλω να διαβάσω, όταν θα τον αποτελειώσει η νεοφιλελέ πολιτική που έρχεται και η Δεξιά που δοξάζει ... Μπας και νιώσει τι ήταν η ΕΣΣΔ που την βρίζει. Εκεί που η ανεργία ήταν άγνωστη λέξη!!!
δεν ξέρω αν στο είπανε δεν έχουμε σαμαρά αλλά πφα δφα αυτό που πάντα ονειρευόσουνα
υποθέτω θα πάτε εκεί που η ανεργία είναι άγνωστη λέξη: Κίνα, Βόρεια Κορέα, Βιετνάμ, Κούβα ή ΛάοςΕπί ΠΦ και ΔΦ Αριστεράς εδώ μείναμε. Επί Κούλη θα πάμε κάπου αλλού. Εσύ που είσαι προφανώς ΚΑΡΑΔεξιός θα πιάσεις (το γράφεις και στην υπογραφή σου, αν και μάλλον στον εαυτόν σου αναφέρεσαι) εδώ θα πάρεις κι άλλη θεσούλα.
Και δεν αισθάνεσαι τυχερος που θα εχεις την ευκαιρια να πας επιτελους στον Κομμουνιστικο παραδεισο που ονειρεύεσαι? Β. κορεα, Κουβα, Βενεζουελα εχεις πολλες επιλογες!!!
-
Fiverg
Εχεις δικιο σε αρκετα απο αυτα που λες.Αλλα οπως λες και εσυ τάσσεσαι με την γενικη κατευθυνση. Απο εκει και περα παιζει ρολο ποιος ειναι ο καλυτερος διαχειριστής.
Δεν υπαρχει θυμος για την επιλογη. Ειναι απολυτα δεκτη αλλωστε δημοκρατια εχουμε και μαλιστα το χαιρομαι οταν ο λαος επιλεγει το μελλον. Εχω και αγωνια να σου πω να δω αυτο το νεο στην διαχειρηση του κρατους. Μ αρεσουν οι αλλαγες γενικα.
Απλα αυτο που αναφερω ειναι πως οι ψηφοφοροι δεν ξερουν το τι ψηφιζουν και γιατι. Δεν ασχολουνται ως οφειλαν ως πολιτες. Δεν νιωθουν την αναγκη να μαθουν.
Εχουμε ιντερνετ με απηρες πηγες ενημερωσης, εχουμε φορουμ οπου ρωτας και σου απαντουν και ομως κανεις δεν ασχολειται. Ακουνε σειρηνες βλαμμενων δημοσιογραφων που εκτος του γεγονοτος οτι εξυπηρετουν συμφεροντα καποιοι ειναι διανοητικά καθυστερημένοι και ψυχικα βαρια αρρωστοι. Εχεις δει ανθρωπους που ειναι εκτος τροχιας ψυχικά με επιβεβαίωση γιατρου; τα ιδια λενε -
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εν' συντομία.- Έπεσε καρφί από το **ΑΡΙΣΤΕΡΟ **Υπουργείο και ενημερώθηκε η εταιρεία ότι έρχεται κλιμάκιο επιθεωρητών. Ωραίο δημόσιο...
- Όταν ήρθε το κλιμάκιο το σταμάτησαν (όπως όλους άλλωστε) στην κεντρική πύλη για τα τυπικά. Μέσα στα τυπικά έπεσε και τηλέφωνο για έναρξη 'συναγερμού'.
- Μέσα στο κτίριο τουλάχιστον 180 εργαζόμενοι από τους οποίους άδεια εργασίας είχαν περίπου 15 (ασφάλεια, καθαρίστριες, συντηρητές, διοίκηση).
- Και όμως μετά από 10 λεπτά που ξεκίνησε ο έλεγχος και η βόλτα στους ορόφους, μέσα στο κτίριο βρέθηκαν μόνο οι 15. Οι άλλοι που πήγαν;;;; Άντε βρες τους...
Απάντηση: Κρυφτό εντός και εκτός κτιρίου. Θυμάσαι το Μπένι Χιλ που έτρεχαν όλοι από πίσω του; Ακριβώς αυτό.
Όταν έφυγε το κλιμάκιο τα 'ποντίκια' επέστρεψαν στις θέσεις τους...
Είστε Hardcore εσείς, στην Εθνική απλά όταν έπεφτε το σήμα ότι ήρθε το κλιμάκιο της επιθεώρησης μας έδιωχναν (ή πηγαίναμε για καφέ, ανάλογα με την ώρα) και τα μεσαία στελέχη και πάνω δούλευαν από το σπίτι μετά! Πάντως στις τράπεζες είναι αρκετά χαλαρά με το ωράριο σε σχέση με τον υπόλοιπο ιδιωτικό τομέα.
-
Πραγματικά ότι κάποιοι πιστεύουν ότι οι ΔΥ θα καταφέρουν να μαζέψουν λεφτά για το κράτος από πρόστιμα , απλά με ξεπερνάει . Λεφτά θα μαζέψουν , αλλά για την πάρτη τους και μόνο...
Μιλήστε με κανένα που έχει καφέ να σας πει τι παζάρι πέφτει με τους καταμετρητές της ΔΕΗ , με το υγειονομικό , την εφορία , την επιθεώρηση εργασίας .
Στις μεγάλες επιχειρήσεις , όπως τα λέει ο Στόρμ... Στην χειρότερη τους βρίσκουν και ένα μέσα , έτσι για ξεκάρφωμα .
Σε μία χώρα μπάχαλο και μαφιόζικο , ζητάμε από τα θύματα των εκβιασμών να είναι νομοταγείς...
-
Ισως η μονη περιπτωση να μαζεψουν κατι ειναι να συνδεσεις τον μισθο τους με τα προστιμα αλλα με ανωτατο οριο
-
Ό,τι κάνουν οι ΔΥ το κάνουν φυσικά με την ανοχή του κράτους. Θα σας πω ένα προσωπικό παράδειγμα πολύ πριν την κρίση (περί το 2003-4). Βρέθηκε ο πατέρας μου σε ένα τραπέζι με έναν τότε Υπουργό και πάνω στην συζήτηση του είπε για το 'λάδωμα¨' που του ζητάγανε στην πολεοδομία, ο δντης. Ατάραχος ο υπουργός απάντησε: 'έπεσες στην περίπτωση ρε Μάνο, αυτός πάντα ζητάει πολλά, να πάς στον τάδε που ζητάει λιγότερα'....
Άπειρα τέτοια παραδείγματα, απλά είπα να αναφέρω ένα.
Επίσης, ένα άλλο μεγάλο μύασμα της χώρας μας είναι η εκκλησία...επιτέλους πρέπει ή να πληρώνει φόρους ή να πληρώνει τα έξοδά της από τα δικά της χρήματα και όχι το δημόσιο και φυσικά ν απληρώνει και φορους. 100δες εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο...μιλάμε για απίστευτα χρήματα, εκ των οποίων πάρα πολλά είναι μαύρα από το νόμο!
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
το ΚΚΕ έχει δηλώσει ότι ΔΕΝ θέλει να κυβερνήσει...
λογικό να μην θέλουν ούτε οι ίδιοι να ζήσουν σε......κομουνιστικό παράδεισο
όλα τα άλλα όμως οκ παράλογα εντελώς να κατεβαίνουν στις εκλογές ενώ δεν πιστεύουν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία να ψηφίζονται από το 5% αυτό είναι αξιοθαύμαστο
όταν όμως μετρήσουμε πόσα άτομα του κκε τρέφονται από το κρατικό χρήμα βουλευτικές αποζημιώσεις κρατική επιχορήγηση αλλά και εισφορές ίσως να βγάζει νόημα τελικάΤο ΚΚΕ παρα την αντιθετικη ρητορικη του εχει αποδειχθει κολοφώνας της δημοκρατιας
Αυτο εσωσε τη Βουλη το 2011 στις ταραχες
Και τωρα στις εκλογες ειδα οτι ηταν τυπικοι,βοηθουσαν στην διαδικασια,την ηλεγχαν στα επιτρεπτα πλασια της νομιμοτητας
Και δεν λεει οτι δεν θελει να κυβερνησει,λεει οτι δεν ενδιαφερεται να συγκυβερνησει,θελει να παρει 60% μονο του.
Και φυσικα τα στελεχη του ειναι σε αλλο επιπεδο απο συριζα κτλ (στο συριζα πηγαν ολοι οι αποβλητοι της αριστερας),αν ειχε βγει το ΚΚΕ πιστευω το αποτελεσμα θα ηταν σαφως καλυτερο για τη χωρα -
@REAL
Κάτσε να δούμε ποιος και τι θα βγει στις βουλευτικές εκλογές. Εχει ψωμί η υπόθεση ακόμη.
Εσύ έχεις βγάλει ήδη τον Κούλι αυτοδύναμο, έχει κόψει ήδη όλα τα επιδόματα και έχει
απολύσει και την σύντροφό σου. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω
Ρε να γίνει καμιά πλάκα και να βγει η Δούρου στην περιφέρεια και να πάρει πίσω
τις εκλογές ο Αλάξις! -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
δεν έχει σημασία τι λένε όμως τα στελέχη του κκε μια χαρά δείχνουν να απολαμβάνουν τα κακά του καπιταλισμού
Μα δεν γίνεται αλλιώς. Το έχω γράψει ξανά, ιδεολογικά και θεωρητικά ο κομουνισμός είναι το καλύτερο σύστημα. Πρακτικά, επειδή χρειάζεται να εφαρμοστεί από ανθρώπους και είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, είναι καταδισκασμένο να αποτύχει, γιατί οι ίδιοι που πανε να το εφαρμόσουν ούτε το πίστεύουν ούτε το εφαρμόζουν.
Εαν μπορούσε να εφαρμοστεί από μηχανές, ίσως και να πετύχαινε...αλλά πάντα επειδή είναι αντίθετο από την φύση του ανθρώπου, θα έχει πολέμιους. Εκτός εαν η παιδεία και ο πολιτισμός φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο που μπορέσει να καταστείλει τα βασικά ένστικτα.
-
Γεια σου Δια. Καλως ηρθες στο 2019.
Που ησουν 4,5 χρονια τωρα?
Στον παραδεισο ζουσες?Τωρα ηρθε ο Αρμαγεδωνας και εμφανιστηκες με το μαχαιρι στα δοντια ε?
Ποσες φορες το ειχα προβλεψει εδω μεσα τι θα συμβει μολις ερθει το Κουλι?Μου θυμιζετε τον Αδωνι το 2014 που ελεγε οτι θα φυγει απο τη χωρα αν βγει το Αλεξι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ