-
Έτσι μπράβο, να ψηφίσεις γιατί έτσι και βγει ο Κούλης (μπαναγια μου) έχει εισηγήσεις να τα κάνει τάνα μέχρι την προεδρική εκλογή (θεσμικοί κατά τα άλλα και δεν παίζουν την χώρα στα ζάρια σαν κάτι άλλους οι ΝΔουλοι)
https://www.news247.gr/politiki/eisigis ... 64154.htmlΓι'αυτό όλοι μαζί μπζηφο σε μπαλαουροτασιοαυλωνιτονοτοπουλες να έρθει τρένο το 5ο (;;;) μνημόνιο και όχι στον Κούλη που έχει τη δύναμη να το αποτρέψει. Εξάλλου όπως μας έχει πει ουτε καν η συμφωνία με τους γυφτοσκοπιανοι δεν ανατρέπεται άπαξ και ψηφιστεί, οπότε ποιος ο λόγος ρε παιδιά αφού όλα είναι κανονισμένα από καιρο, τι χτυπιεστε τόσο καιρό τσάμπα...ούτε 0,60/ποστ για τα μάτια του κόσμου...
-
Άϊντε να το γλεντήσουμε λίγο.
- Ο Αργεντίνος είναι κακός που έφερε το ΔΝΤ, ο τσίπρας με το 3ο μνημόνιο όχι.
- Ο Αργεντίνος πήρε μέτρα λιτότητας, ο τσίπρας πήρε μέτρα αφθονίας.
- Ο Αργεντίνος αύξησε τα τιμολόγια στις συγκοινωνίες, ο τσίπρας όχι
- Ο Αργεντίνος αύξησε τα τιμολόγια ΔΕΗ, ο τσίπρας όχι (ΥΚΩ, τι είναι αυτές οι ΥΚΩ;)
- Ο Αργεντίνος οδήγησε την πρώτη χρονιά την οικονομία σε ύφεση, εδώ εμείς το 15 με την βαρουφακιάδα απογειωθήκαμε.
- Ο Αργεντίνος φτωχοποιεί τον πληθυσμό του, ο τσίπρας για το 2018 αναμένεται να πιάσει το 35% του πληθυσμού.
- Ο Αργεντίνος προκάλεσε μαζική φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, ο τσίπρας το 15 μαζική είσοδο και έκτοτε έχουμε κουραστεί να μετράμε 'επενδυτές' να συνωστίζονται στα πόδια μας.
- Ο Αργεντίνος αύξησε το χρέος, ο τσίπρας όχι (λέμε και καμιά μλκ…).
- Ο Αργεντίνος πουλάει υποδομές της χώρας του, ο Τσίπρας όχι (και μάλιστα μπιρ παρά...)
- Ο Αργεντίνος περιέκοψε τις δημόσιες δαπάνες, ο Τσίπρας έδωσε χρήμα με ουρά σε δημόσιες επενδύσεις και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες (ας πούμε π.χ. πυροσβεστική) δουλεύουν ρολόι.
Αλλά ο Αργεντίνος είναι ένας ανάλγητος νεοφιλελές ενώ ο Τσίπρας το παιδί του λαού (νταξ, το καλοκαίρι ρίχνει και καμιά βουτιά σε πισίνες εφοπλιστικών 'εξοχικών' για να πολεμάει από μέσα τον εχθρό) και μην τυχόν μας εύρει συμφορά και τον χάσουμε και μας κυβερνήσει κανένας φιλελές (με το 1/3 από 15Κ+ τον μήνα του στελλάρα εγώ γράφω και περισσότερα για τον κακό νεοφιλελευθερισμό...). Πάντως το ότι δεν είμαστε στις αγορές είναι γεγονός πραγματικό και όχι υποθετικό, αλλά η παραδοσιακή αλλεργία του κόμματος προς τις αγορές (αυτές με τα νταούλια ντε...) μας κάνει να το ρίχνουμε στην πλάκα (δεν τις χρειαζόμαστε σου λέω...) και να ανησυχούμε για …την Αργεντινή και όχι για την αφεντιά μας.
-
αναρωτιεμαι τι να πινει ο αρτζεντινιαν φλαμπουραρης, ελ σαμπμαρινο?
επισης πως χαθηκε ο σεντ εξυπερυ στη παταγονια...
πλην ομως, το σαλεμενο μυελο μου γραφει εφκαΑρΕς
εχω υποχρεωσει το λογιστηριο - πρωην συριζοφωλέα και νυν δεν ξευρω/δεν ειδα/δεν απαντω - να αναρτα καθε μηνα εις σημειον περίοπτον τας πληρωμας εις κατρουγκαλοτσακαλωτον. ετσι, δια να τις βλεπω. και να τις βλεπει.ΑρΕς βερ 1.1
2015 ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξιαΑρΕς βερ 1.2
2018 ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει αριστεραΑρΕς βερ 2.0
ουτε και εγω ξεχνω τον λαον αυτον -
Καλημερα κυριοι...
Fiverg το ξαναλεω, δανειστηκα το εν λογω αρθρο ΜΟΝΟ για την διαστημικοτατη αυξηση της ενεργειας/νερου και φυσικα για το 'αριστο' των καταβολων. Τι καθησες να χαλασεις το χρονο σου...Το 3ο παντως μια χαρα το ψηφισαν και οι αλλοι, εκτος αν λειτουργησαν με τη λογικη που θα ψηφισεις εσυ... που θες να το δωσεις στον Αλεξη για να ερθει και αλλο μνημονιο σε αυτον. Θα ειχε ερθει 200 φορες σε τοσο χρονικο διαστημα. Το παλεψαν μεσα-εξω και δεν τους βγηκε. Τουλαχιστον οχι οπως θα ηθελαν γιατι απο το '16 και μετα (καπου στο τελος καλοκαιριου αν θυμαμαι καλα, μετα την 1η αξιολογηση τελος παντων) και ΕΩΣ ΤΩΡΑ, εχουν γινει ψιχουλα στο θεμα των περικοπων σε σχεση με τα οργια ολων των προηγουμενων. Χωρια που οσο αντιπολιτευονται οπως αντιπολιτευονται βλεπω να τον τρωνε στη μαπα μεχρι αυτου του σημειου:
(Kαι ολο αυτο γιατι θα τον ψηφιζουν ακομα και οι εχθροι του περιμενοντας να τον δουν να ξαναφερνει μνημονιο, οπως εσυ )
Θοδωρη, ο CheaprAss κατι λεει οτι θα κανει και για σενα αφου εστω με τσουκουτσουκουμπολ θα σου κατεβασει το φορο απο το 29%---->25%, θα ικανοποιησει το κινημα της γραβατας στο θεμα του εξτρα ΕΦΚΑ, θα μειωσει και αλλο το ποσοστο εισφορας για τη συνταξη απο το 20%---->13,3% για τους ΕΕ και γενικως κατιτις θα μειωσει και για εμας που τοσο μας φροντισαν οι Σαμαροβενιζελοι εκεινα τα χρονια τα καλα, της αναπτυξης του 0,3% για ενα τριμηνο -το μετα δεν το μαθαμε βεβαια, αφου δεν προλαβε ο Geekass να εφαρμοσει το μελι του και ο Παπασταυρου (μακαρι να ειχαμε αλλους 10 ξερετε) ειχε παει Παρισι στην Κριστιν και οταν γυρισε δουλευε η ΕΜΑΚ υπερωριες να του ξεσφηνωσει τον πυργο του Αϊφελ απο τον πισινουλη του-. Αν κανει ο Κουλης ουσιαστικα τα ιδια με τον CheaprAss να φανταστω οτι θα φτιαξεις επιγραφη με γραμματοσειρα 'Athens Queens' φωτιζομενη;
-
Εγώ ο ταπεινός κανένα μνημόνιο δεν μπορώ να φέρω από μόνος μου. Τα μνημόνια τα έφεραν οι πολιτικές της παρελθούσης 40ετίας οι οποίες και χρήμα στον λαό άφθονο έδωσαν και κρατικές θέσεις αεργίας μοίρασαν και κρατικές επιχειρήσεις έναν σωρό είχαν, όπως άλλωστε προφανώς πιστεύεις ότι είναι το σωστό. Αλλά, ω του θαύματος, αυτές οι φιλολαϊκές πολιτικές δεν έπιασαν και στο τέλος -παραδόξως- χρεωκοπήσαμε με ΠΑΣΟΚάρα να κυβερνάει. Μα πως γκένεν αυτό; Δεν μπορεί, ο κακός νεοφιλελευθερισμός (πάλι) τα φταίει όπως λέει και ο πρόεδρας Προκόπας που είναι από αυτούς που ανέβασαν το σοσιαλιστικό σου όραμα πολλά levels παραπάνω.
Οπότε, αν τυχόν και δω μπροστά μου (δεν είμαι αλάνθαστος) επόμενο μνημόνιο, είμαι υποχρεωμένος να διαλέξω τον καλύτερο διαχειριστή, σωστά;Γενικώς εγώ έχω ξαναπεί ότι κολλήματα δεν έχω. Νερό και ενέργεια τα θεωρώ εκ των ουκ άνευ με δημόσια ιδιοκτησία. Αλλά δεν θα κλάψω για κανένα λιμάνι, αεροδρόμιο ή θριάσιο. Ούτε θα προσπαθήσω να ντύσω ιδεολογικά την όποια προτίμησή μου σε κόμμα αν αυτή πορεύεται από 'ποδοσφαιρικού' τύπου προτιμήσεις (π.χ. από μικρός είμαι αντιολυμπιακός και αντικούλις) ή από το ποιος περιμένω να μου υπογράψει το ΦΕΚ του διορισμού (μην παρεξηγηθείς, δεν αναφέρομαι σε εσένα εδώ, τον -όποιον- στελλάρα παίρνει η μπάλα).
-
O Tσίπρας έχει πάει την Πασοκίλα-Παραμύθα σε άλλο επίπεδο.
Θα ψηφίσει μειώσεις σε φόρους τώρα για το 2020-21-22 κτλπ.
Και το πουλάει τόσο αυτός όσο και οι οπαδοί του ως επιτυχία...Μετά βέβαια αν δεν βγαίνουν τα νούμερα όλοι αυτοί θα λένε ότι φταίει ο κακός επόμενος Κούλης που δεν εφάρμοσε τις ψηφισμένες μειώσεις που αφορούν 2-3-4 χρόνια μετά.
Σχόλιο 1: Γενικά όποιος περιμένει να τον σώσει κάποιος, θα αδειαστεί με κρότο, όπως έδειξε το πρόσφατο παρελθόν...
Σχόλιο 2: Την κριτική που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν στον Κούλη οι ψηφοφόροι(κεντροδεξιοί, δεξιοί, ακροδεξιοί κτλπ) ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, δεν έχουν τολμήσει να κάνουν ούτε στο 1/10 κριτικής οι αντίστοιχοι του Σύριζα που μας τα είχανε κάνει ζέπελιν και αδειαστήκανε στο άψε σβήσε σε σχέση με τα πεπραγμένα του νέου και άφθαρτου Αλέξη... -
Το ζήσαμε και αυτό με την Πρώτη Φορά Αριστερά...
Ο Κοτζιάς έκανε μήνυση στην κυβέρνηση που ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες.
Δηλαδή στο Καμμένο που πλακώθηκαν μέσα στο Μαξίμου...
Και όλοι αυτοί συνεχίζουν να είναι μαζί...
Και μετά λέτε για τον Μητσοτάκη;;;;;;;;;
Ρε ο Μητσοτάκης είναι άγιος μπροστά στους απατεώνες!!!!!!!http://newpost.gr/politiki/702963/mhnyt ... kybernhshs
-
Ναι αλλά ο Κνίτης θα φέρει το 2030 το Μουντιάλ στην χώρα...
Λεφτά υπάρχουν!...
Τι πίνει ο τύπος; Είναι καλά στα μυαλά του;;;;;;Ελπίζω μέχρι το 2030 να έχει κατοικηθεί το φεγγάρι.
Μόνο εκεί θα ξεμπλέξουμε από τους απατεώνες. -
Kάπου άκουσα στην τηλεόραση ότι οι συνταξιούχοι του δημοσίου θα πάρουν τα αναδρομικά που εκδίκασε το ΣτΕ αυτόματα,ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να ελπίζουν κάνοντας αιτήσεις,με δικηγόρους κ.τ.λ.
Αν ισχύει -το λέω με επιφύλαξη,γιατί δεν είδα κάπου κάτι επίσημα- επιβεβαιώνεται το μόνιμο 'χαϊδολόγημα' του ελλ. κράτους.
Κατά τ'άλλα, δεν υπάρχει και δεν συντηρείται ο διαχωρισμός της κυβέρνησης-εων σε πολίτες διαφορετικού είδους.
α)τα καλά,δικά μας παιδιά,οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα που έχουν αδίκως υποφέρει και πρέπει να ανταμειφθούν και β)τα αποβράσματα,οι αλήτες της κοινωνίας του ιδιωτικού που πίνουν το αίμα του λαού και πρέπει να μαστιγωθούν,βασανιστούν,παλουκωθούν για να έχουν -κι αν ποτέ- ίση μεταχείριση.
Και μετά λένε οι πολιτικοί μην εξαγριώνουμε τον κόσμο,μη δημιουργούμε αντανακλαστικά μίσους του ένος εναντίον του άλλου.Και σχεδόν καθημερινά αυτοί οι ίδιοι φροντίζουν να καλλιεργούν υποστηρίζοντας και ψηφίζοντας ότι δημιουργεί αυτή την αντιπαλότητα.Ειδικά για ορισμένους πολιτικούς σχηματισμούς είναι η τροφή τους,η αναπνοή τους... -
Αυτό το άκουσα και μου έκανε εντύπωση, το site είναι ενδεικτικό, το έχουν αναφέρει πολλοί (αν και δεν το 'έπαιξε' βέβαια η Αυγή).
https://www.liberal.gr/arthro/225965/ap ... oglou.html
...
η τεκμηρίωση της έφεσης αποθεώνει τους νόμους 3845/2010, 3863/2010, 3986/2011, 4051/2012 και 4093/2012, λέγοντας ότι αυτοί «ψηφίστηκαν και εφαρμόστηκαν για το Δημόσιο Συμφέρον το οποίο στην προκειμένη περίπτωση ταυτίζεται με το συμφέρον των πολιτών, αφού η ενδεχόμενη πλήρης κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας -εξαιτίας της Διεθνούς Οικονομικής Κρίσης- θα συμπαρέσυρε σε πλήρη κατάρρευση και τα νοικοκυριά όλων των Ελλήνων πολιτών».
...Καλώς δηλαδή κόπηκαν και ξαναματακόπηκαν οι συντάξεις τότε. Ή είσαι απατεώνας ή δεν είσαι...
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε -
Το είχα ποστάρει και εγώ αυτό, αλλά ποιος ασχολείται;
Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε, π.χ με τον Κακό τον ΚούληY.Γ: Το ανέβασε φίλος στο Fb:
«Η χούντα του Σύριζα προσπαθεί να αποδομήσει οτιδήποτε Ελληνικό με τη Συνταγματική αναθεώρηση. Ένα απ αυτά η κατάργηση του Σταυρού απ την Ελληνική σημαία.Οι συνταγματικές αλλαγές πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Απαγορεύουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Πρωθυπουργό, στους βουλευτές και τούς αιρετούς να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο εφόσον το επιθυμούν, αλλά διατηρούν στο Σύνταγμα το δικαίωμα των μουσουλμάνων βουλευτών να ορκίζονται στο Κοράνι. Διαγράφουν από τα άρθρα 33 και 59 την φράση «ορκίζομαι στο άνομα τής Ὁμοούσιας καί Ἀδιαίρετης Τριάδας», διατηρούν (άρθρο 59) την παράγραφο 2 πού ορίζει ότι «αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι βουλευτές δίνουν τον ίδιο όρκο συμφώνως προς τον τύπο της δικής τους θρησκείας ή του δικού τους δόγματος».Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ της πολυπολιτισμικότητας ή οποία έχει ως στόχο την διάλυση των συγκροτημένων κοινωνιών και την διάλυση των συντεταγμένων Εθνών προωθείται με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για αναθεώρηση του Συντάγματος η οποία δήθεν σκοπεύει στην ουδετερότητα αλλά πρακτικά και ουσιαστικά στην εξάλειψη της ορθοδοξίας από το Ελληνικό Έθνος. Ο Σταυρός στην Σημαία τίθεται εν αμφιβόλω, εφ’ όσον ο ΣΥΡΙΖΑ εννοεί απολύτως την διακήρυξή του για θρησκευτική ουδετερότητα .Η ορκωμοσία στο Ευαγγέλιο στα δικαστήρια πού αποτελεί σήμερα προαιρετική επιλογή για τούς διαδίκους τίθεται επίσης εν αμφιβόλω. Οι εικόνες στα σχολεία και στα δικαστήρια ομοίως. Μεγαλύτερη παρακμή για τον Ελληνισμό δεν έχει υπάρξει ΠΟΤΕ. Η ίδια του η κυβέρνηση να προσπαθεί για τη διάλυση του Ελληνισμού ώς Έθνους. Ένας νεκρός Ελλην στην Αλβανία άταφος 8 ήμερες και ουδείς ασχολείται σε διπλωματικό επίπεδο . Πάλεψε μόνος του για τα ιδανικά τού, που σε κάθε ώριμο κράτος θα ήταν αιτία αν μη τι άλλο διπλωματικού επεισοδίου. Πως όμως να εκμεταλλευτής ή να υπερασπιστής έναν νεκρό όταν εσυ ο ιδιος ξεπουλάς με τα δύο χέρια και την εξωτερική πολιτική σου την ιστορία και τα ιδανικά που εκείνος πάλεψε και έδωσε τη ίδια του τη ζωή;!. Ουδείς ασχολήθηκε γιατί το πολιτικό κόστος ήταν ενάντια στα συμφέροντα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πολυπολιτισμικής προπαγάνδας. Η Μακεδονία χαρίζεται στους Σκοπιανός με δικαίωμα να αναθεωρούν τα βιβλία και την ιστορία μας ,την εθνική μας ταυτότητα .Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί άριστα ως δούρειος ίππος με δορυφόρους Ανελ Ποτάμι το δόγμα Σόρος. Παλεύουν να απαλείψουν οτιδήποτε αφορά το τρίπτυχο Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια ώστε να εγκαθιδρύσουν τη πολυπολιτισμικότητα, τους νέους κατοίκους που επιθυμούν οι δανειστές ως αφεντικά της χωράς. Απόλυτος Αφελληνισμός απόλυτη παρακμή.
Ως σήμερα το άρθρο 21 του Συντάγματος όριζε ότι «ἡ οικογένεια ως θεμέλιο τής συντήρησης και προαγωγής τού Ἔθνους καθώς και ο γάμος, η μητρότητα, και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία τού κράτους» . Το άρθρο προφανώς προσβάλλει, καταργείται και στην θέση τής οικογένειας ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει απλά το «αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για όλους».Αξιοπρεπές μπορεί να είναι και ένα συσσίτιο. Να είστε σίγουροι όμως πως το 'όλους' μελλοντικά δεν γνωρίζουμε αν θα περιλαμβάνει τους τωρινούς Έλληνες η όσους επιθυμούν τα συμφέροντα που νομοθετούν σήμερα στη χώρα......
Ελλαδισταν-Συριζαλβανισταν 2019» -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
τρίπτυχο Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια -
Tην πέταξες την εξυπνάδα σου Δία...όποιος πιστεύει σε αυτό του αρέσει κ ο αποφασίζομεν και διατάζομεν
-
Όποιος δεν είναι ανιστόριτος γνωρίζει ότι το 'πατρίς-θρησκεία-οικογένεια' ήταν ένα από τα κεντρικά πιστεύω και συνθήματα τόσο της δικτατορίας του Μεταξά, όσο και των Απριλιανών!!! Μιλάς και για εξυπνάδες...
-
Που σημαίνει τι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Που σημαίνει τι;Ότι είναι ακροδεξιά και αντιδραστική ρητορική.
-
Ευτυχώς που δεν μπορώ πλέον να γράψω απόψεις ελεύθερα εδώ μέσα. Τελικά ο firefox έχει και τα καλά του.
Άσε που αν κάτσω και γράψω θα έρθει ο [Mod] και θα τα διαγράψει γιατί εγώ είμαι ο Storm...και όχι ο...Οπότε αυτά και άλλα πολλά στο άλλο φόρουμ...
Δεν έχει γίνει κάποια επέμβαση σε γραπτό σας, για να εκφράζετε τέτοιες μομφές!
Επίσης, το '[Mod]' με κόκκινη γραμματοσειρά μέσα στο κείμενό σας, παραπέμπει παραπλανητικά σε επέμβαση Συντονιστών, η οποία φυσικά δεν έγινε ποτέ. [Admin] -
Δεν πρόλαβα πάλι τις κακές λέξεις....
Αλλά πρόλαβε ο Αλέξης να τα βρει με τον μακαριώτατο .
Το μυστικό εδώ δεν είναι η μισθοδοσία των κληρικών και λαϊκών , αλλά το γεγονός ότι αδειάζει 10000 ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις για διορισμούς με την μία...Από την άλλη ο Κούλης λέει ότι ακόμα και αν βγεί αυτοδύναμος θα ζητήσει συμμαχία . Προφανώς από το κλεφτοπασοκ .
Δηλαδή βρε Κούλη έτσι και γίνει φουλ δικομματισμός και το ΠΑΣΟΚ πάρει 2,99 και δεν μπει στην Βουλή , ο Κούλης θα πλαντάξει από κλάμα ?Πάντως γενικά έχω να πω , ότι ο Αλέξης έχει πρόγραμμα παροχών . Ετοιμάζει μια καλή ιστορία , που αν πετύχει ίσως πάρει κάποιες διπλές ψήφους . Δηλαδή ψηφοφόρων κανονικά της ΝΔ που θα ψηφίσουν Τσίπρα .
Πρόκειται για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένων στον 0ΑΕΕ και στο ΕΤΑΑ , οι οποίοι λόγω της κρίσης χρωστάνε εισφορές , ενώ είχαν αστεία εισοδήματα . Λένε ότι θα εφαρμόσουν τις εισφορές Κατρούγκαλου . Δηλαδή από 450 που είναι χρεωμένοι για κάθε μήνα θα κατέβουν στα 168 , οπότε πολλοί θα επιστρέψουν στην κανονική ασφάλιση και άλλοι θα βγούν στην σύνταξη που δεν μπορούν τώρα λόγω χρεών .Να μην ξεχνάμε ότι αυτά όλα είναι οι βλακείες του πιτσαδόρου , που βόλεψε όλους τους πασοκοξύστες βγάζοντας τους σε πρόωρες συντάξεις και ξέσκισε όλους τους ΕΕ και εμπόρους που ήταν η εκλογική του βάση .
-
Καλά Κριού, έτσι και γίνει κάτι τέτοιο (καρα-αισιοδοξο) μέχρι και τα σταυροκατσαβιδα να καταργήσουμε. Ντύνουμε καθε Χριστούγεννα fatνη τον σύντροφο Φίλη για τους Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια και όλα τζαμι (όπου θέτε τον τόνο, τι εθνομηδενιστες είμαστε)
Δια πάλι ζημιά ο Άγγλος, δεν γίνονται αυτά. 4τροχη Amy Winehouse.
-
Ψηφοφόροι ΝΔ δύσκολα να αλλάξουν στρατόπεδο με υποσχέσεις Τσίπρα πόσο μάλλον μετά τη βαριά ήττα που φάγανε πασόκοι και λοιποί ''ας δοκιμάσουμε και αυτούς γιατί οι προηγούμενοι μας φέρανε σ αυτό το χάλι'' και με την υπόσχεση ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και πολλά άλλα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ