-
Εγώ γενικά αδυνατώ να σκεφτώ ότι ιδεολογικά υπάρχουν υποστηρικτές της Χ.Α σε ποσοστό πάνω του 0,5%, σε έναν τόπο που έχει ζήσει τις φρικαλεότητες των Ναζί.
Και είναι τόσο αστείοι όλοι οι της Χ.Α με τα Ναζιστικά Τατουάζ, τις στολές και όλα αυτά, που στην πρώτη δυσκολία που είχανε με την δικαιοσύνη για άλλα θέματα(μαχαιριές, μπραβιλίκια, οπλοκατοχές κτλπ) τα απαρνήθηκαν όλα και μιλούσανε για αποκριάτικα πάρτυ. Ούτε ένας τους δεν βρέθηκε να πει ''Ναι είμαι ναζιστής''... -
Ολη η ιστορία με την ΧΑ προσφέρεται για αγιοποιήσεις και δαιμονοποιήσεις εκατέρωθεν , οπότε δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτό . Προφανώς και οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις εμμονές τους , ακριβώς όπως συμβαίνει κλασσικά με τους ολοκληρωτικούς και των δύο άκρων , γιατί αν ξεφύγουν είναι σαν να ακυρώνουν όλη τους την ύπαρξη .
Από την άλλη ο Δημοκρατικός Δεξιός χώρος , εδώ και χρόνια δεν έχει εκπροσώπηση .Γιατί από την εποχή που το πασοκ έκανε καθεστώς το θα και την διαφθορά , ο εκλογικός αγώνας δινόταν σε αυτά τα επίπεδα . Υποσχέσεις κλπ και μίζες .
Για αυτό και ο Τσίπρας αντέχει ακόμα . Αλλιώς θα είχε καταρρεύσει . Γιατί το παίζει αμόλυντη παρθένα...
Και όσο ο Κούλης αβαντάρει το πασοκ , τόσο αέρα δίνει στα πανιά του Τσίπρα .
Από την άλλη θεωρώ ότι η ΧΑ εύκολα θα φλερτάρει το 10 % στις εκλογές , θα το περάσει χαλαρά στις Ευρωεκλογές και θα πλησιάσει το 20 % στον Δήμο της Αθήνας .
Αν όμως αντί της εμμονικής και ολοκληρωτικής ΧΑ υπήρχε ένα δημοκρατικό δεξιό κόμμα , θα πέρναγε εύκολα το 15 % στις Εθνικές Εκλογές . Αρκεί ο πρόεδρος του να ήταν κάπως αναγνωρίσιμος , νέος και άφθαρτος και με μία εμφάνιση γοητευτική . Αλλά να είχε και σύγχρονο πολιτικό λόγο . Οπως ο Τράμπ . Ετσι αποκλείονται οι Φαήλοι και διάφοροι άλλοι φιλοστρατιωτικοί .
Εγώ είμαι του κατασκευαστικού τομέα όπως ο Τράμπ , αλλά δεν έχω τα λεφτά που απαιτούνται...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εγώ Σαμαρά δεν ψήφισα ποτέ. Οπότε λάθος χαρακτηρισμός.Η φρασεολογία σου Σαμαρά περίπου έδειχνε, εσένα αν επιτρέπεται ποιος πολιτικός είναι το πρότυπο σου ή ποιον ψηφίζεις;
Αν θες απαντάς, αν δεν θέλεις δεν πειράζει.Η Χ.Α και ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκαν την εποχή της οργής του κόσμου. Εκ του αποτελέσματος δλδ έγινε αυτό που περιγράφω. Που έχω άδικο δλδ;
Είδες σε πόσο μεγάλη διαφορά κατέληξε το ένα σε σχέση με το άλλο, οι μεν οδηγήθηκαν στην εξουσία, οι δε αποκλείστηκαν βίαια και φιμώθηκαν.
Αν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε ότι η Χ.Α ή ηγετικά στελέχη της δεν έκαναν μπραβιλίκια, μαχαιρώματα κτλπ οκ πάω πάσο. Δεν έχει περαιτέρω νόημα η συζήτηση.
Εσύ κόλλησες σε κάποιον μεμονωμένο φόνο για προσωπικούς λόγους που έγινε πριν από 5 χρόνια από έναν οπαδό της ΧΑ και με ένα θύμα (Φύσσας) που κατά γενική ομολογία δεν ήταν και τόσο αγγελούδι, τα ζητούσε και μάλιστα πολύ χοντρά. Ο δράστης είναι γνωστός, δικάζεται και θα τιμωρηθεί με τον νόμο.
Πόσοι φόνοι, ή ληστείες μετά φόνου γίνονται σε καθημερινή βάση από ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Χρυσή Αυγή και οι περισσότεροι από τους δράστες εξαφανίζονται; -
Μιλάτε για τους Ναζί τόση ώρα. Απλά υπενθύμιση...
-
Το ΝΑΖΙ το έχουν απορρίψει και οι ίδιοι ομαδικά όλοι το σπουδαιότερο το έχει απορρίψει ο Ελληνικός λαός επειδή αν ήταν ΝΑΖΙ θα ψήφιζαν άλλο εθνικιστικό κόμμα.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Εγώ Σαμαρά δεν ψήφισα ποτέ. Οπότε λάθος χαρακτηρισμός.
Η φρασεολογία σου Σαμαρά περίπου έδειχνε, εσένα αν επιτρέπεται ποιος πολιτικός είναι το πρότυπο σου ή ποιον ψηφίζεις;
Αν θες απαντάς, αν δεν θέλεις δεν πειράζει.Eπειδή ο Σαμαράς έβαλε την Χ.Α φυλακή για δικούς του λόγους(να μαζέψει πίσω ψηφοφόρους), εγώ δεν μπορώ ως σκεπτόμενο άτομο να κρίνω αν είναι μπράβοι-μαχαιροβγάλτες κτλπ κτλπ δλδ;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εγώ Σαμαρά δεν ψήφισα ποτέ. Οπότε λάθος χαρακτηρισμός.
Η φρασεολογία σου Σαμαρά περίπου έδειχνε, εσένα αν επιτρέπεται ποιος πολιτικός είναι το πρότυπο σου ή ποιον ψηφίζεις;
Αν θες απαντάς, αν δεν θέλεις δεν πειράζει.Eπειδή ο Σαμαράς έβαλε την Χ.Α φυλακή για δικούς του λόγους(να μαζέψει πίσω ψηφοφόρους), εγώ δεν μπορώ ως σκεπτόμενο άτομο να κρίνω αν είναι μπράβοι-μαχαιροβγάλτες κτλπ κτλπ δλδ;
Φυσικά μπορείς να κρίνεις όπως μπορώ και εγώ το ίδιο που παρακολουθώ καθημερινά το αστυνομικό δελτίο.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Το ΝΑΖΙ το έχουν απορρίψει και οι ίδιοι ομαδικά όλοι το σπουδαιότερο το έχει απορρίψει ο Ελληνικός λαός επειδή αν ήταν ΝΑΖΙ θα ψήφιζαν άλλο εθνικιστικό κόμμα.Μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας όσο θέλουμε, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Έβαλα το βίντεο όπου ο Μιχαλολιάκος έλεγε πριν 3-4 χρόνια ότι είναι η σπορά των Φασιστών και των Ναζί του Β' ΠΠ!!!
ΥΓ: Ο Ελληνικός Λαός έχει 7% φασίστες. Δεν μου κάνει εντύπωση...
-
Και ακόμα μια έκπληξη....και 6% κομμουνιστές....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Και ακόμα μια έκπληξη....και 6% κομμουνιστές.... [emoji38]Καμία έκπληξη ότι μόνο το 6% των Ελλήνων θέλουν απόλυτη ισότητα κλπ...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ισότητα είπες?
Αυτό δηλαδή πρεσβεύει ο κομμουνισμός? Μήπως έχεις μπερδέψει την ισότητα με την εξομοίωση των πολλών για να ζει καλά η νομενκλατούρα? -
Να σου γνωρίσω έναν αρχαίο συνάδελφό μου, στρατιωτικό:
'Γελά δ’ ο μωρός καν τι μη γελοίον εί'
https://el.wikiquote.org/wiki/Π� ... E%BF%CF%82
-
Τώρα το γυρίσαμε στο πίγκ-πόγκ με τα δύο άκρα .
Πάντως στο θέμα της ΧΑ υπήρξαν ηλίθιες σκοπιμότητες του πιτσαδόρου , που ουσιαστικά τους ηρωοποίησαν σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού , αυτό που βλέπει την εγκληματικότητα των μεταναστών να είναι σχεδόν ανέγγιχτη , αυτών που έχουν πρόβλημα ασφάλειας στα σπίτια τους , δηλαδή πρακτικά στο μισό κέντρο της Αθήνας , αλλά και αυτούς που έχουν σιχαθεί την ηρωοποίηση της αριστεράς , αλλά και τις μαγκιές του κκε που αρνείται πάντα κάθε έλεγχο στα οικονομικά του , έχει την επανάσταση και την δικτατορία του προλεταριάτου πρώτη μούρη στο καταστατικό του και ταυτόχρονα κατηγορεί την χα σαν αντιδημοκράτες...
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα .Από την άλλη προφανώς έπρεπε να ξεκαθαριστεί τι έγινε στην υπόθεση Φύσσα , όχι μόνο από τον αυτουργό , αλλά από όλη της οργάνωση Νίκαιας , αλλά το να μπουζουριάζεις όλη την κοινοβουλευτική ομάδα με αστείες κατηγορίες οι οποίες τελικά ελπίζω ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο , όχι τόσο γιατί θα είναι θέμα Δικαιοσύνης εναντίον πολιτικών σκοπιμοτήτων , όσο στο ότι θα δημιουργηθεί Δικαστικό προηγούμενο καταδίκης πολιτικού κόμματος και μάλιστα του τρίτου κόμματος και τέτοια προηγούμενα είναι άσχημα γιατί μπορεί στο μέλλον να αποτελέσουν εργαλείο ολοκληρωτικών ενεργειών , από διάφορους νικητές κάποιων εκλογών .
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ με εκλογές πήρε την διακυβέρνηση της χώρας του . Μετά χρησιμοποίησε άλλα εργαλεία για να μην ξανακάνει εκλογές .
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε την δολοφονία των δύο νεαρών της ΧΑ για την οποία το επίσημο κράτος δεν κάνει τίποτα και τα όσα γράφτηκαν τότε από επίσημους και επώνυμους , περί κρύου και -2 .
Όπως έχω ξαναπεί η Αστική Δημοκρατία έχει το Μεγαλείο να μπορεί να Ανέχεται τους Αρνητές της . Αν ξεφεύγουν από τους Νόμους να τους τιμωρεί για τις παράνομες πράξεις τους . Αλλά ποτέ για τις ιδέες τους .
Αν αυτή Αρχή παραβιάζεται , τότε έχουμε έλλειμμα Δημοκρατίας και σήμερα έχουμε τέτοιο θέμα . Γιατί ουσιαστικά η περιθωριοποίηση της ΧΑ στα μμε , ουσιαστικά της φέρνει τους θυμωμένους ψηφοφόρους από την μία , αλλά δυστυχώς διατηρεί και τους ακραίους στην ηγεσία της από την άλλη .
Και επειδή είναι γνωστή η συμπάθεια μου προς το πασοκ θα προτιμούσα να έχουμε ένα Δημοκρατικό κόμμα στον χώρο της Δεξιάς και εκεί να εύρισκε συμμάχους ο Κούλης , από το να παρακαλάει τους κλεφτοπασόκους .
Δυστυχώς τώρα τον χώρο αυτόν τον εξουσιάζουν ολοκληρωτικοί και υπεύθυνος για αυτό όπως και για πολλά άλλα αρνητικά είναι ο πιτσαδόρος , που προσπάθησε να πουλήσει εκδούλευση και στο εξωτερικό .
Τέλος επειδή είναι προφανές ότι στην δίκη , είναι αδύνατο να έχουμε ολική καταδίκη του κόμματος , ακόμα και αν επιβληθούν κάποιες μικρές ποινές σε κάποιους βουλευτές , οι οποίοι έχοντας κάνει ήδη 18 μήνες μέσα και με το γεγονός ότι όσοι κάνουν τα 2/5 βγαίνουν σημαίνει ότι πρέπει να φάνε πάνω από 5 χρόνια φυλακή για να μείνουν μέσα μερικούς μήνες ακόμα , ενώ ήδη έχουν μεσολαβήσει από τότε αρκετές εκλογές που έχουν αλλάξει την κοινοβουλευτική ομάδα και προφανώς θα έχουν εναλλακτικές . Αυτό όμως που θα συμβεί , είναι να ηρωοποιηθούν κάποιοι από αυτούς στα μάτια σημαντικό ποσοστού του κόσμου και στην πράξη να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε για καιρό ακόμα στην βουλή .
Γενικά σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ακουστούν ψύχραιμες και Δημοκρατικές φωνές , με γνώση των πολιτικών συνεπειών και όχι έξαλλοι κομματάρχες .
-
Tο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας!
Και εδώ .
-
Για να λενε πολιτικο, δεν ειναι πρωην υπουργος απο αυτους που ειμαστε σιγουροι οτι τα τσεπωναν. Μου κανει εντυπωση που κανενα site δεν γραφει ονομα και κανενα γνωστο site δεν αναφερει καν το γεγονος. Μηπως ειναι ειδηση τυπου Στεφανος Χιος?
-
Οχι αναφέρεται πρώην υπουργός και το λένε διάφορα σάιτ , αλλά τα μεγάλα είπαμε
Τόσα λεφτά τους έχει δώσει το πασοκ . Να δείξουν αχαριστία ? Αμα δεν βγουν ανακοινώσεις δεν θα πουν τίποτα .Κατά τα άλλα γιατί βλέπω έκπληξη ? Ο Ζήγρας έχει μιλήσει για όλα αυτά στις δίκες . Εδώ δεν ήξερε ο ίδιος πόσα είχε πάρει και οι δύο κουμπάροι Ακης - Σμπώκος είχαν αρπαχτεί για κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια που δεν μπορούσαν να θυμηθούν που τα είχαν βάλει .
-
Η αστυνομια λεει οτι ηταν ΦΑΚ νιους τελικα...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
, έχει την επανάσταση και την δικτατορία του προλεταριάτου πρώτη μούρη στο καταστατικό του και ταυτόχρονα κατηγορεί την χα σαν αντιδημοκράτες...Για ακόμα μια φορά μπας και το κατανοήσεις, αν και δεν έχω προσδοκίες: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι αυτό που θέλει ο Δήμος (ο Λαός). Όχι η ψευδεπίγραφη αστική δημοκρατία που νομίζεις ότι έχουμε...
Η αστυνομια λεει οτι ηταν ΦΑΚ νιους τελικα...
Από ότι βλέπουμε πρέπει το 1/10 να πιστεύουμε.
-
Θα παίξει πολύ fake news και προβοκάτσια μέχρι τις εκλογές.
-
https://www.protothema.gr/politics/arti ... bdmA7ZdtEs
Συμφωνω με τον Κωλοτουμπα.
Οταν εγραφα οτι εξοδος απο ευρω θα οφελησει τους εχοντες και οχι τα κατωτερα στρωματα, εδω μεσα οπαδοι του Τσιμπλα ηθελαν να μας πεισουν οτι θα ειμαστε καλυτερα εξω απο το ευρω. Μετα το γυρισανε και μας ελεγαν οτι ειμαστε τυχεροι που δεν μας εβγαλε απο το ευρω και μας εκανε τη χαρη.
Για μια ακομα φορα τους αδειαζει η ιδια τους η ηγεσια αλλα θα συνεχισουν να μας λενε οτι κερδαμε αδερφια
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ