-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρώμα και δυσωδία από τα σεξιστικά σχόλια εδώ μέσα. Καλά, τα ρατσιστικά είναι συνηθισμένα, τώρα περάσαμε στο επόμενο επίπεδο όμως. Δεν μπορεί μια γυναίκα 30 ετών να πάρει Υπουργείο, με κάποιον πρέπει να πηδήχτηκε! Το ότι είναι απλά κομματόσκυλο, όπως σχεδόν όλοι οι Υπουργοί, όλων των Κυβερνήσεων, δεν πέρασε από το μυαλό κανενός...Βρώμα και δυσωδία πράγματι. Από τις σεξιστικές αναρτήσεις σου.
Ακόμη περιμένω τους υπεύθυνους εδώ μέσα να παρέμβουν.
Αλλά είπαμε. Εσύ συγκεκριμένα έχεις ασυλία εδώ μέσα να εκφράζεσαι όπως γουστάρεις και να την λες ελεύθερα και στα άλλα μέλη.Τώρα θα με απειλήσεις ότι θα με εξαφανίσεις από εδώ μέσα όπως έγραψες και στο άλλο μέλος και οι 'υπεύθυνοι' το έκαναν γαργάρα;
Η περίπτωση Παπαχρήστου δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αντιρατσιστικός είναι μονόπλευρος και θέλει να ενημερώσει πολλούς ολοκληρωτικούς για το πόσο ρατσιστές είναι .
Έλα μωρέ, δεν έκανε και τίποτα το κορίτσι. **Απλά λίγο Ναζί ήταν και πηδιόταν **με τον Κασιδιάρη. Μικροπράγματα...
Είναι τραγικό και απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοιες απόψεις για γυναίκα εδώ μέσα.
Περιμένω τους υπεύθυνους του χώρου (αν υπάρχουν) να επέμβουν.
-
Αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν σεξιστικό αυτό, αλλά απλά δείχνει τις προτιμήσεις της, δεν φταίω εγώ. Δική σου ανεπάρκεια είναι...
Κι ένας άντρας που πηδάει μια Ναζίστρια, τα ίδια σκατά είναι. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, όπως μας μάθαιναν και στο σχολείο...
-
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα εδώ μέσα. Ενώ εσύ έχεις το ελεύθερο να γράφεις ότι θέλεις.
Αυτά.
-
Δεν το νομίζω. Έγραψες δημόσια ότι θέλεις μια στρατιωτική χούντα, κάτι αντισυνταγματικό και που έβαλε Βουλευτή στην φυλακή, και η 'ευαίσθητη' διαχείριση δεν βλεφάρισε καν...
Αυτά και άλλα πολλά!
-
Δηλαδή αν είχε τελειώσει ιατρική θα καθόσουν να σου κάνει εγχείρηση χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ της? Όσο για το μεταπτυχιακό της ξέρω εκ των έσω ότι είναι το ανέκδοτο του ΠΑΜΑΚ. Λες και δεν ξέρεις πως παίρνουν πτυχίο ΟΛΑ τα κομματόσκυλα...
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
ηλαδή αν είχε τελειώσει ιατρική θα καθόσουν να σου κάνει εγχείρηση χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ της?Απλά λέω ότι δεν είναι χειρότερη από όλους τους άλλους, τουλάχιστον στα χαρτιά. Ο Μάνος για παράδειγμα, που είχε δήθεν κι επιχειρηματική πείρα, τι καλύτερο έκανε; Είμαι βέβαιος ότι δεν θα κάνει τίποτα απολύτως, όπως δεν έκανε ποτέ κανένας ΥΠΜΑΚΘΡ!
Λες και δεν ξέρεις πως παίρνουν πτυχίο ΟΛΑ τα κομματόσκυλα...
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω, καθώς δεν έχω φοιτήσει σε ελληνικό Πανεπιστήμιο.
-
Εντάξει,το έσωσες....
By the way,ούτε εγώ πήγα σε ελληνικό πανεπιστήμιο...μου τα λέει η γυναίκα μου που είναι ΔΕΠ.... -
Δεν το νομίζω. Έγραψες δημόσια ότι θέλεις μια στρατιωτική χούντα, κάτι αντισυνταγματικό και που έβαλε Βουλευτή στην φυλακή, και η 'ευαίσθητη' διαχείριση δεν βλεφάρισε καν...Αυτά και άλλα πολλά!
Άσε ρε Realzeus. Σε ποιον τα γράφεις αυτά;
Δεν γράφτηκα χθες στο φόρουμ.Αυτά να τα γράφεις στους καινούριους που δεν ξέρουν τι παίζει εδώ μέσα.
υ.γ.1. Ούτε έχω βρίσει ποτέ κανέναν, ούτε βωμολοχώ προς άλλα μέλη, ούτε έχω απειλήσει άλλο μέλος.
υ.γ.2. Σε όποιον δεν αρέσουν οι απόψεις μου ας πατήσει το κουμπί της αναφοράς. Αποδεδειγμένα στα δικά μου μηνύματα έχει λειτουργήσει η 'αναφορά'. Σε αντίθεση με μηνύματα άλλων που το κουμπί είναι διακοσμητικό. -
Επειδή είμαστε όλοι παλιοί εδώ μέσα, ξέρουμε καλά τι έχει γράψει ο καθένας. Το ότι χρησιμοποιείς 'αστική ευγένεια' δεν είναι δικαιολογία. Όταν κάποιος γράφει ότι θέλει να γίνει χούντα και δεν του γίνεται καν σύσταση, είναι αστείο να παραπονιέται για λογοκρισία...
Και ξέρεις ότι κατά τα άλλα σε συμπαθώ και έχω προσπαθήσει να βοηθήσω σε αυτοκινητιστικά θέματα. Αλλά όχι τώρα να κάνουμε και το άσπρο, μαύρο...
-
Βασικά το πρόβλημα στην Ευρώπη είναι που έχουν επιβάλλει κάποιοι , λέγε με ένωση γερμανικών βιομηχανιών , σόρος κλπ την ψήφιση 'αντιρατσιστικών' νόμων που είναι χειρότεροι από τους χειρότερους νόμους του Χίτλερ και του Στάλιν , αφού ποινικοποιούν ακόμα και την σκέψη , ακριβώς όπως τα έλεγε ο Οργουελ στο 1984 ...
Ευτυχώς είπαμε υπάρχουν σιγά σιγά Πατριώτες που με μεγάλες λαϊκές πλειοψηφίες αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση των χωρών τους και ξηλώνεται σιγά σιγά το πουλόβερ της Σοβιετικής Ευρώπης .
Ξεκινήσαμε με τον Ουρμπάν , ακολούθησαν άλλες μικρές χώρες , αλλά το μεγάλο βήμα έγινε με την μεγάλη Νίκη στην Ιταλία .
Δεν ξεχνάμε ότι οι ολοκληρωτικοί της Σοβιετικής ΕΕ , προσπάθησαν μέσω του εκπροσώπου τους 'προέδρου' να ακυρώσουν την συγκρότηση Πατριωτικής κυβέρνησης , αλλά όταν οι Πατριώτες είπαν θα ξαναπάνε σε εκλογές , τότε κατάλαβαν ότι οι Ιταλοί ήταν μέχρι πρόσφατα Αυτοκρατορία και δεν είχαν περάσει Τουρκοκρατία , οπότε από 54 % που είχαν πάρει στις εκλογές θα πήγαιναν στο 70 % και μετά θα ήταν αδύνατη κάθε πίεση εκ μέρους της Σοβιετοκρατίας στην Πατριωτική Ιταλική Κυβέρνηση .
Δυστυχώς λόγω του ολοκληρωτικού νόμου που αναφέραμε , η ιδιοκτησία του φόρουμ έχει πρόβλημα και πρέπει να είναι προσεκτική .
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει Σιγκιουρίμι στην Ελλάδα , αυτοί που τόλμησαν να κριτικάρουν τον πόνο της μητέρας του παιδιού που δολοφονήθηκε από τους εγκληματίες 'παράτυπους' , η οποία κάνει μηνύσεις σε συγγραφείς και μάλιστα αντί να τις στέλνουν στο αρχείο με την μία οι δικαστές , φτάσαμε στο ακροατήριο , που ευτυχώς αθωώθηκε η κυρία .
Οπότε να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση την διοίκηση του φόρουμ .
Από την άλλη ας μην μας φέρνει σε δύσκολη θέση ο φίλος Δίας ... -
Quiz
Με ποιόν κορυφαίο υπουργό έχει εξ αγχιστείας συγγένεια η Νοτοπούλου?
-
Λυσσάξατε με το κορίτσι . Αχτσιόγλου , Νοτοπούλου , κόρη Παπακώστα ,μέχρι και η Περιστέρα από την μία , αν δεν ξεχνάω και καμία και από την άλλη η Σπυράκη ...
Είναι θέμα επιλογών Κούλη μου αυτά ...
Και μην ξεχνάμε ότι ο γέρος Καραμανλής και ο Αντρέας , κυβέρνησαν επειδή άρεσαν και στις γυναίκες ...
-
Αμφότερα σχόλια που αναφέρθηκαν (Παπαχρήστου, Νοτοπούλου) ήταν κατά την άποψή μου σεξιστικά. Ωστόσο, για την Νοτοπούλου τείνω στην άποψη του Real, ο 'ηγέτης' προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα πιστών κομματόσκυλων τριγύρω του ώστε να μην χάσει το κόμμα σε ενδεχόμενη ήττα από τους τριγύρω. Τα στελέχη (π.χ Φίλης) έχουν κάνει φανερή την πρόθεση να τον εκπαραθυρώσουν. Απλά η Νοτοπούλου κάνει και τα μουντά υπουργικά συμβούλια λίγο πιο ενδιαφέροντα. Το βιογραφικό της είναι δυστυχώς πολύ ρηχό, όπως άλλωστε και πολλών άλλων υπουργών μέχρι σήμερα.
Πάντως το 'γκομενικό' παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Ο μπάρμπα Φώτης πρόσφατα στήριξε σαμαροβενιζέλους γιατί είχε γεροντοέρωτα με μια βουλευτή της ΝΔ (πολύ αστείος λόγος σε σχέση με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις που είχαν γραφεί για το γιατί, το πως, το διότι κ.λ.π.). -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ευτυχώς είπαμε υπάρχουν σιγά σιγά ΠατριώτεςΜην δεις εσύ Φασίστα, κατευθείαν Πατριώτη θα τον ονομάσεις...
Πατριώτες ήταν οι Παρτιζάνοι που πολέμησαν τους Μελανοχίτωνες του Μουσολίνι, όχι τα ίδια τα παιδιά του Μουσολίνι!!!αλλά το μεγάλο βήμα έγινε με την μεγάλη Νίκη στην Ιταλία
Που πρώτη βγήκε μια πιο χαλαρή ΧΑ, κάτι σαν το ΛΑΟΣ+++. Μέγιστη ντροπή για την μοναδική Δυτική χώρα που κυβέρνησε κάποτε το ΚΚ της και που ο λαός της κρέμασε τον Ντούτσε!!!
Σοβιετικής ΕΕ
Σαν να λέμε του 'άνυδρου ύδατος'...
Γελιοποιείσαι. Γνωρίζεις τι είναι τα Σοβιετ; -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Ωστόσο, για την Νοτοπούλου τείνω στην άποψη του Real, ο 'ηγέτης' προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα πιστών κομματόσκυλων τριγύρω του ώστε να μην χάσει το κόμμα σε ενδεχόμενη ήττα από τους τριγύρω.Περισσοτερο σε αντίποινα για το βέτο που του έθεσαν για τον γραμματέα είναι η φάση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Κάποτε ο Μέγας Κατσιφάρας είχε πει : ' Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας , δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας .'
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον Τσίπρα .
Ακόμα και να συντριβεί στις εκλογές , τύποι σαν τον Φίλη δεν έχουν ελπίδα να επιβιώσουν πολιτικά σε επίπεδο πάνω από ΚΟΒα...
Αρα ο Τσίπρας θα παραμείνει κυρίαρχος για όσο καιρό θέλει ο ίδιος .
Δεν υπάρχει άλλωστε η αστική ευγένεια και οι βαρωνίες στην αριστερά , όπως στην νδ που έχει πολλούς υποψήφιους στρατηγούς , αλλά πάσχει από στρατιώτες...Δία αγόρι μου , είσαι μουσειακό διατηρητέο είδος και σε προσέχουμε και σε αγαπάμε...
Αλλά με τον εμμονικό λόγο του 1870 , έχεις μείνει λίιιιιιιγο πίσω .....
-
Επειδή είμαστε όλοι παλιοί εδώ μέσα, ξέρουμε καλά τι έχει γράψει ο καθένας. Το ότι χρησιμοποιείς 'αστική ευγένεια' δεν είναι δικαιολογία. Όταν κάποιος γράφει ότι θέλει να γίνει χούντα και δεν του γίνεται καν σύσταση, είναι αστείο να παραπονιέται για λογοκρισία...Και ξέρεις ότι κατά τα άλλα σε συμπαθώ και έχω προσπαθήσει να βοηθήσω σε αυτοκινητιστικά θέματα. Αλλά όχι τώρα να κάνουμε και το άσπρο, μαύρο...
Παρακάτω οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ.
Δεν βλέπω πουθενά να απαγορεύει στα μέλη να εκφράζουν τις πολιτικές/ιδεολογικές απόψεις τους.
Ωστόσο διαβάζω καθαρά ότι απαγορεύει:
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.
Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου.Επίσης οι κανόνες αναφέρουν:
Η ομαλή λειτουργία του 4Τ-Forum επαφίεται πρώτα απ΄ όλα στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους, τη διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους, και τη συνειδητή αποχή του από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές.Τα περί 'αστικής ευγένειας' δεν τα καταλαβαίνω. Ούτε τα περί αλληλοβοήθειας σε άλλα θέματα και περί συμπαθειών. Ούτε φίλους έχω εδώ μέσα, ούτε κολλητάρια, ούτε ξέρω προσωπικά κάποιον. Και να με αποβάλλουν δια παντός δεν θα τρελαθώ κιόλας.
Εγώ δεν γουστάρω τα 'δύο μέτρα και τα δύο σταθμά'.
Το έχω δηλώσει αυτό εδώ και πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUM
[spoiler=:1drpu2cj]ΟρισμόςΤο 4T-Forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αν και όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον επoικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. Η ευρύτερη θεματική στόχευση του 4Τ-Forum είναι η αυτοκίνηση και τα συναφή με αυτήν θέματα.
Το 4Τ-Forum δεν αποτελεί μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.
Το 4Τ-Forum είναι ιδιοκτησία της 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και του περιοδικού '4 Τροχοί', που φέρουν και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο 4T-Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Η 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και το περιοδικό '4 Τροχοί' δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του 4Τ-Forum.
Πολιτική χρήσης 4Τ-Forum
Για τη συμμετοχή κάποιου ως μέλος στο 4Τ-Forum, είναι απαραίτητη η χορήγηση και η χρήση κατάλληλου ψευδώνυμου και συνθηματικού. Για τη χορήγηση ψευδώνυμου, το μέλος πρέπει:Να είναι φυσικό πρόσωπο και πάνω από 13 ετών Να αποδεχθεί τον παρόντα Κανονισμό Χρήσης του 4T-Forum και οποιαδήποτε μελλοντική του αναθεώρηση. Να ταυτοποιηθεί από υπαρκτό και μοναδικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Δεν επιτρέπεται το ίδιο φυσικό πρόσωπο να διαθέτει περισσότερα από ένα ψευδώνυμα. Σε περίπτωση που οι επόπτες διαπιστώσουν την ύπαρξη περισσότερων από ένα ψευδώνυμα σε κάποιο μέλος, τότε τα ψευδώνυμα αυτά διαγράφονται και το μέλος λαμβάνει αυστηρή προειδοποίηση. Σε περίπτωση επανάλειψης το μέλος θα διαγράφεται οριστικά
Η ομαλή λειτουργία του 4Τ-Forum επαφίεται πρώτα απ΄ όλα στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους, τη διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους, και τη συνειδητή αποχή του από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές.Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα. H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων ή πηγών πληροφόρησης(περιλαμβανομένων άλλων Διαδικτυακών Forum) χωρίς αναφορά της προέλευσής τους. Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας. Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting). Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα. Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου. Η εμπορική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση ή αναδημοσίευση του υλικού του 4T-Forum χωρίς πρότερη άδεια του ιδιοκτήτη του. Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του 4Τ-Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων ή με άσκοπες παραθέσεις ή με χρήση πολλών εικονιδίων (smilies) στην ίδια δημοσίευση. Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum. Η μαζική αποστολή προσωπικών μηνυμάτων ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μέλη του 4T-Forum (spamming). Η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες. Η χρήση γλώσσας άλλης από τα Ελληνικά ή η χρήση μη Ελληνικής γραμματοσειράς (περιλαμβανομένων των greeklish), εκτός και αν υπάρχουν ανυπέρβλητοι τεχνικοί περιορισμοί ή ο χρήστης είναι αλλοδαπός. Ο σχολιασμός των μικρών αγγελιών παρά μόνο για διευκρινίσεις ή περισσότερες/αναλυτικότερες πληροφορίες, καθώς και οι συχνές δημοσιεύσεις σε ήδη υπάρχουσες αγγελίες με σκοπό τη διατήρησή τους στην κορυφή της σελίδας (bump). Η χρήση άνω της μιας εικόνας στις υπογραφές των χρηστών. Το μέγεθος της εικόνας στην υπογραφή δεν πρέπει να ξεπερνά τα 200x100 pixels.
Δικαιώματα και υποχρεώσεις των εποπτών
Την εφαρμογή των κανόνων χρήσης του 4T-Forum επιτηρούν οι επόπτες. Οι επόπτες είναι μέλη του 4T-Forum με κάποια επιπλέον δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Ο ρόλος των εποπτών είναι κατά την απόλυτη κρίση τους η διαπίστωση των περιπτώσεων μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum και η λήψη των αντίστοιχων αποτρεπτικών και επανορθωτικών μέτρων.
Σε περίπτωση οποιασδήποτε μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum, οι επόπτες μπορούν, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης:Να συστήσουν στους παρεκτρεπόμενους χρήστες τη συμμόρφωση με τους κανόνες χρήσης του 4Τ-Forum, και ενδεχόμενα να επαναλάβουν τη σύστασή τους αυτή (δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα) Να διορθώσουν μηνύματα στα σημεία όπου παραβιάζονται οι κανόνες χρήσης Να κλειδώσουν θέματα έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η δημοσίευση νέων μηνυμάτων σε αυτά Να διαγράψουν μηνύματα ή θέματα αποστέλλοντας ταυτόχρονα προσωπικό μήνυμα στο μέλος με τις κατάλληλες συστάσεις ή δημοσιεύοντας τις συστάσεις αυτές στο εν λόγω θέμα Σε περίπτωση επανειλημμένης και συστηματικής παραβίασης των κανόνων χρήσης από κάποιο χρήστη, καταρχήν να προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να απαγορεύσουν στο χρήστη τη συμμετοχή του στο 4T-Forum Να κάνουν συνδυασμό των παραπάνω
Επίσης, οι επόπτες έχουν δικαίωμα, κατά την κρίση τους:
Να μεταφέρουν θέματα σε άλλες, συναφέστερες θεματικές ενότητες Να συγχωνεύουν συναφή θέματα Να διαχωρίζουν ένα θέμα σε δύο νέα θέματα Να 'επικολλούν' επίκαιρα θέματα ώστε να εμφανίζονται πρώτα στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες
Υποχρεώσεις των εποπτών είναι:
Η, κατά το δυνατόν, φροντίδα της εύρυθμης και σύμφωνης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum Η ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων των χρηστών και θεμάτων Η παρέμβασή τους μόνο στις περιπτώσεις όπου αυτό είναι επιβεβλημένο, όπως ορίστηκε παραπάνω Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες Η βοήθεια νέων χρηστών Η εν γένει συμμόρφωσή τους με τον κανονισμό χρήσης, ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς τα λοιπά μέλη
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
QuizΜε ποιόν κορυφαίο υπουργό έχει εξ αγχιστείας συγγένεια η Νοτοπούλου?
κορουλα απο παλια, της γκιλφ του παπα-μπαμπα-οασθ δεν ειναι ετουτη?
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Quiz
Με ποιόν κορυφαίο υπουργό έχει εξ αγχιστείας συγγένεια η Νοτοπούλου?
κορουλα απο παλια, της γκιλφ του παπα-μπαμπα-οασθ δεν ειναι ετουτη?
Κατά τα αλλα κατηγορούσαν τους άλλους για διαπλοκή, οικογενειοκρατία, βόλεμα παιδιών του κόμματος κτλ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Άλλη μια ξεφτίλα από τις πολλές για την αριστερή ηθική, ανωτερότητα κλπ που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό νομίζω το εμπέδωσε και ο τελευταίος , χωρίς φυσικά να έχει καμία σημασία παρόλα αυτά για την επιλογή του μέσου ψηφοφόρου που σε κάνα 2 βδομάδες θα το έχει ξεχάσει και θα τρέμει μην κοπεί τελικά η σύνταξη του από 1.1.2019.
Μεγάλη νίκη όμως για τα κομματοσκυλα όλων των παρατάξεων , πλέον αν και οι αριστεροί κάνουν έτσι απροκάλυπτα τέτοια πράγματα και χωρίς ντροπή , χαράς ευαγγέλια για όλους όσους έχουν την γλώσσα τους χωμένη σε κάποια πολύ η λιγότερο σημαντική κομματικη κωλοτρυπιδα.
Ως προς το σεξιστικό κομμάτι και όχι στο αν κάποια είναι ωραία γκόμενα κλπ αλλά σε σχόλια τύπου ένα μόριο κλπ είναι απαράδεκτα και υποκρύπτουν έλλειψη παιδείας ή μικροφαλλίας ή και συνδυασμό των 2.
PS : Ως προς τους Ναζί και φασίστες πρέπει να γίνει νόμος πως δεν ισχύει κανένας κανόνας αστικής ευγένειας ως προς σεξιστικά και υβριστικά σχόλια κλπ. γιατί είναι Ναζί και φασίστες.
(Προς Θεού δεν αναφέρομαι σε κανένα από τα γνωστά μέλη του φόρουμ και αν έχει κάποια αξία ειδικά για τον cruiser για τον οποίον θεωρώ πως άδικα του έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός από τον Δία σε στιγμές εκνευρισμού μάλλον )Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ