-
Ακριβώς . Οι λαοί εκλέγουν αυτούς που τους πονάνε λιγότερο . Η τους δίνουν περισσότερο ψωμί .
Στην πεινασμένη και παγωμένη δημοκρατία της Βαϊμάρης οι μπρικέτες για τα τζάκια και τις σόμπες που έδιναν οι ναζί στους παγωμένους Γερμανούς , τους οδήγησε στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία . Αλλά δεν μπορούμε να δίνουμε τις ευθύνες στον ζορισμένο λαό , όταν οι πολιτικοί των άλλων κομμάτων ζουν στην πολυτελή γυάλα που τους εξασφαλίζουν οι μεγάλοι μισθοί και οι μίζες τους .
Ετσι χαίρομαι πάρα πολύ που και στην Ιταλία εκλέχτηκαν πατριωτικά κόμματα . Ελπίζω και στην Γαλλία ο Μακρόν να καταλάβει ότι αν ασκήσει πατριωτική πολιτική θα επιβιώσει πολιτικά και ο ίδιος και η ΕΕ , αλλιώς θα παραδώσει και αυτός στην Μαρί .
Εδώ θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η Γερμανία τα τελευταία 10+ χρόνια έχει μια ακροδεξιά εθνικιστική κυβέρνηση . Αρχικά γιατί η μεγαλύτερη ισχύ έρχεται από το χριστιανοκοινωνικό κόμμα της Βαυαρίας που είναι η μήτρα αλλά και ο διάδοχος του κυβερνώντος και αιματοκυλίσαντος της Ευρώπη . Η σημερινή Γερμανία έχει απαντήσει ξεκάθαρα ότι ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Γερμανία και την Γερμανική Ευρώπη , προτιμάει ξεκάθαρα το δεύτερο . Ετσι μπορεί οι τράπεζες της να κλέβουν , εξαπατούν , αλλά να μην τρέχει τίποτα , οι αυτοκινητοβιομηχανίες τους , να κλέβουν , να ρυπαίνουν , να σκοτώνουν αλλά να μην τρέχει τίποτα , στο μεταναστευτικό να θέλουν να επιλέξουν τους καλύτερους και όσους χρειάζονται , αλλά τα υπόλοιπα από την μεγάλη δεξαμενή θα πρέπει να τα πάρουν οι άλλοι . Αν κάποιος άλλος σε άλλη χώρα που θεωρούνται όλες ως ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ για την Γερμανία , ασκήσει πατριωτική λογική , τότε κατηγορείται για ακροδεξιός , λαϊκιστής κλπ .
Αυτό σε συνάρτηση με τον έλεγχο στα ΜΜΕ που έχει επιβάλλει με το αζημίωτο για τους ΑΡΔ , το χρηματοπιστωτικό σύστημα , αυτό που κατέστρεψε την ιδιωτική οικονομία με τα σύνθετα χρηματοπιστωτικά προϊόντα και τον τζόγο με πιθανότητες μονού νούμερου ρουλέτας που τον παρουσίαζαν σαν επενδυτικό προϊόν χαμηλού ρίσκου , ενώ οι ίδιοι έπαιρναν τα παχυλά μπόνους , παίζοντας χωρίς τιμωρία με τα λεφτά των άλλων , έχει οδηγήσει όλο τον κόσμο σε πατριωτικές λύσεις .
Εννοείται ότι για μένα ο Τράμπ είναι πολύ καλύτερος από τους διεθνείς ταραξίες και μεγαλέμπορους όπλων που ήταν η προηγούμενη διοίκηση . Ότι το Brexit ήταν επιλογή των πραγματικών και παραγωγικών Βρεττανών και όχι των εργαζομένων παρασιτικά στο Σίτυ .
Για αυτό πριν κατηγορήσουμε για εκλογή λαϊκιστών από τις χώρες που υποφέρουν , να σκεφτούμε την ύπαρξη ακραίων στην κυβέρνηση της μεγαλύτερης χώρας εδώ και πολλά χρόνια , που συμπεριφέρεται σαν νταβατζής στην ΕΕ .
Να θυμίσω ότι η ίδρυση της ΕΚΑΧ στις αρχές του 50 από τους Μονέ και Σουμάν , έγινε γιατί μέσα σε 30 χρόνια 1914-1945 , είχαν 10 πολεμικά χρόνια που οδήγησαν σε 40.000.000 νεκρούς και στην καταστροφή 2 γενεών . Ετσι είπαν ότι αντί να σκοτωνόμαστε για τα χαλυβουργεία στην Ρηνανία και στο Ρουρ και για τα ανθρακωρυχεία , καλύτερα να τα έχουμε μαζί .
Αυτό το νόημα επεκτάθηκε στην ΕΕ , αλλά ξέφυγε όταν ισχυροποιήθηκε τόσο η Γερμανία και θέλησε να είναι πιο ίση από τους άλλους στην φάρμα των κρατών . Αυτό πρέπει να αλλάξει και μόνο με την εκλογή πατριωτικών κυβερνήσεων που θα αναγκαστούν να συγκρουστούν με την Γερμανία μπορεί να αλλάξει . Όχι πλέον με πόλεμο , αλλά με οικονομικές αλλαγές . Το ελπίζω δηλαδή . Πάντως η Ιστορία πλέον απαιτεί την αλλαγή αυτή .
Στο θέμα του Κασιδιάρη χτες , έχω άλλη άποψη . Προφανώς ο ίδιος έπαιξε ένα παιχνίδι που το ξέρει καλά , αλλά το ίδιο μαλακωδώς ιδεοληπτικά έδρασαν και τα ζώα του σύριζα που έβαλαν έναν μειονοτικό βουλευτή στην κλειστή επιτροπή εξωτερικών και άμυνας .....
Εδώ είμαστε της λογικής το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ότι με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε που έλεγαν και λένε πολλοί στον σύριζα και την αριστερά .
Είναι απόλυτα λογικό , κάποιος που είναι μειονοτικός σε ένα κράτος να θέλει να γίνει πλειοψηφία . Τώρα δεν νομίζω ότι καμία άλλη χώρα θα ήταν τόσο ηλίθια που θα έκανε το ίδιο .
Ακόμα χτες είχαμε μια μεγάλη επιτυχία για την αστυνομία . Επιασε 10 περιθωριακούς ακροδεξιούς που είχαν 10 μολότωφ και 1 σπαθί , ενώ στα Πατήσια τα μαγαζιά τα σπάνε και δεν μπορούν πλέον να ασφαλιστούν και η αριστερή βία γενικά είναι καθεστώς με καταλήψεις ιδιωτικών κτιρίων , ξυλοδαρμούς αντιφρονούντων , κάψιμο περιουσιών και κάθε ανομία .
Σήμερα οι φυλλάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν πρωτοσέλιδα την επιτυχία της αριστερής μας κυβέρνησης να πιάσει 10 περιθωριακούς ακροδεξιούς .
Δυστυχώς όλες οι πρακτικές αυτές απλά διχάζουν τους Ελληνες και είναι νερό στον μύλο της μεγάλης ακροδεξιάς . Η κανονική δεξιά δε είναι εντελώς αμήχανη και σιωπηλή και χεσμένη από τον φόβο της , μην την πουν τα τρόλ ακροδεξιά . Ετσι θα χάνει από παντού ψηφοφόρους .
Τέλος στο θέμα των μονίμων που τους έπιασαν οι Τούρκοι , είναι προφανές ότι αυτοί θέλουν με κάθε τρόπο θερμό επεισόδιο . Γιατί ξέρουν ότι έτσι θα έχουμε καταστροφή στον τουρισμό και μεγάλη ζημιά στην οικονομία .
Δυστυχώς οι πολιτικοί μας δεν ξέρουν , δεν μπορούν , δεν θέλουν να διαχειριστούν σωστά αυτή την κρίση .
Εδώ η μόνη απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί στην Τουρκία αλλά και στους 'φίλους και συμμάχους μας' που είναι μία :
Αν υπάρξει θερμό επεισόδιο η απάντηση δεν θα είναι το ισοδύναμο τετελεσμένο , αλλά ασύμμετρη .
Γιατί αν σου βυθίσουν ένα καράβι και έχεις ομαδικές ακυρώσεις στον τουρισμό , μην ξεχνάτε ότι Τουρκία , Τυνησία και Αίγυπτος έχασαν τον τουρισμό τους για χαμηλότερης σπουδαιότητας προβλήματα , τότε θα έχεις επιστροφή σε μνημόνια και δυσκολίες . Αρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σαν χώρα κάποια πράγματα . Γιατί η Τουρκία στο Αφρίν πάει δύσκολα και ο Σουλτάνος χρειάζεται 'επιτυχίες' στο εσωτερικό του .
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Ειρήνη κι ομόνοια ημίν! Τη χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο αυτές τις στιγμές.
Προσωπικά,όσο ζω δεν έχω ξαναδεί τα πράγματα τόσο δύσκολα για τη χώρα.
Υπήρξαν κι άλλες κρίσεις στα εξωτ. θέματα,αλλά πρώτη φορά βλέπω τόση επιθετικότητα διαρκείας από τους Τούρκους και επιπλέον να πιέζουν κι οι άλλοι γείτονες ταυτόγχρονα (Αλβανία,Σκόπια).Αυτό σημαίνει πως ίσως βρισκόμαστε στην πιο αδύναμη κι ευάλωτη θέση,απ'τη μεταπολίτευση και μετά.Τι ειρήνη και τι ημίν; Τίποτα δεν χρειαζόμαστε. Από το 2015 οι σανοφάφοι παμφάγοι ρούκουνες ψήφισαν τους Βενεζουελάγνους για να κυβερνήσουν την χώρα.
Από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ το 2003 **ουρλιάζω **ότι αν έρθει η Αριστερά στην εξουσία όλα αυτά θα τα βλέπαμε και ακόμη χειρότερα.
Το 2003.
Πέρασαν, 15 χρόνια...υ.γ. προς υπολοίπους που διαφωνούν μαζί μου στα περί 'δημοκρατίας', δεν τρέχει και τίποτα.
Αφού στην πλειοψηφία αρέσει αυτού του τύπου η 'δημοκρατία' εγώ περισσεύω. -
Και επειδή το θεμα είναι οντως η Τουρκια, αν θελουν να κανουν κατι, πρεπει να το κανουν αυτό το καλοκαιρι. Να διατηρησουν μια ημιεμπολεμη κατασταση στο Αιγαιο για να πληγει ο τουρισμος, να σβησει η οικονομια και από χειμωνα ντου. Μετα, εστω και με αυτή την ιδιοτυπη 'στασιμοαναπτυξουλα' θα τους είναι πιο δυσκολο. Και βεβαια αν συμβει κατι τετοιο ελπιζω να μην το δουμε ΚΑΙ αυτό μεσα από κομματικα γυαλια...Το αυτό αν κυβερνουσε ο Κουλης. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπαρχουν πολιτικες διαφορες. Καμια ηγεσια που δεν είναι εξ ορισμου πολεμοχαρης δεν θελει πολεμικες αναμετρήσεις γιατι είναι 'ή όλα ή τιποτα', δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο.
Θυμηθείτε την 'Βαρωνη' ποσο στριμωγμενη ηταν στα σκοινια πολιτικα και πως της εκατσε λουκουμι η φαση με τα Fawlklands, για φανταστείτε να εχανε...Επισης αν κρινουμε από τον δημοσιογραφο, (ο οποιος ηταν και Γερμανος με τους οποιους εχουν δοσοληψίες) που εκαναν 1 χρονο να τον αφησουν και τον ειχαν επι της ουσιας μεσα διχως κατηγορια, το να περιμενουν στην κυβερνηση ότι θα αφεθουν συντομα οι δικοι μας είναι . Ποιος ΟΗΕ ρε Αλεξακο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. προς υπολοίπους που διαφωνούν μαζί μου στα περί 'δημοκρατίας', δεν τρέχει και τίποτα.
Αφού στην πλειοψηφία αρέσει αυτού του τύπου η 'δημοκρατία' εγώ περισσεύω.Αν δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε, τότε η προφανής εναλλακτική (για τους δημοκρατικούς ανάμεσά μας) είναι η βελτίωση της Δημοκρατίας, όχι η κατάργησή της. Το ότι μέσω της Δημοκρατίας ο λαός εκλέγει αυτούς που πιστεύει, και άρα οι πολιτικοί είναι μια αντανάκλαση του επιπέδου και του μυαλού που κουβαλάμε ως πολίτες, είναι αναπόσπαστο (και αναπόφευκτο) αποτέλεσμα του τρόπου λειτουργίας της Δημοκρατίας.
Και ξέρουμε τι έχει πει ο Churchill....
-
Για να καταλήξει πάντως κάποιος να φάει ό,τι σανό βρίσκεται εύκαιρος εκείνη τη στιγμή, πρέπει να έχει πεινάσει από τους προηγούμενους προμηθευτές τροφής.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αν δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε, τότε η προφανής εναλλακτική (για τους δημοκρατικούς ανάμεσά μας) είναι η βελτίωση της Δημοκρατίας, όχι η κατάργησή της. Το ότι μέσω της Δημοκρατίας ο λαός εκλέγει αυτούς που πιστεύει, και άρα οι πολιτικοί είναι μια αντανάκλαση του επιπέδου και του μυαλού που κουβαλάμε ως πολίτες, είναι αναπόσπαστο (και αναπόφευκτο) αποτέλεσμα του τρόπου λειτουργίας της Δημοκρατίας.
Και ξέρουμε τι έχει πει ο Churchill....
Αν δεν σας αρέσει αυτή η 'δημοκρατία' προχωρήστε σε βελτίωση.
Εγώ δεν έχω τίποτα να περιμένω από αυτό που αποκαλείτε 'δημοκρατία', ούτε από κάποια βελτιωμένη εκδοχή της ούτε κάτι από αυτή τη χώρα. Χώρα είπα; Καλά εντάξει. Από αυτό το πράγμα τέλος πάντων.
-
Θα ήθελες να εξηγήσεις πως ακριβως φαντάζεσαι την κατάλυση «αυτού που αποκαλείται δημοκρατία» και τι περιμένεις ή έστω ελπίζεις ότι θα συμβεί μετά;
Ελπίζεις ας πούμε σε ένα πραξικόπημα, ή στην εκλογή κάποιου ολοκληρωτικού/απολυταρχικού κόμματος στην εξουσία;
Πως θα είναι η επόμενη μέρα; Πως θα αντιδράσει η βαριά βιομηχανία μας (ο τουρισμός) σε κάτι τέτοιο; Πιστεύεις ότι θα φέρει κάποια βελτίωση στις διεθνείς μας σχέσεις; Στις σχέσεις μας με τις αγορές; Στην άμυνα τι θα συμβεί;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πως θα είναι η επόμενη μέρα;
Να σου πω πως βλέπω την οποιαδήποτε αυριανή ημέρα στο τόπο αυτό με ή χωρίς 'δημοκρατία';
Έτσι:
'Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα,
σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο,
σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο.' -
Πέρα από την πλάκα, θα ήθελες να εξηγήσεις λίγο πως πιστεύεις ότι μια τέτοια “σφαλιάρα” θα επηρεάσει την χώρα σε οικονομία, διεθνείς σχέσεις και άμυνα;
Ο λόγος που επιμένω στην ερώτηση είναι ότι αυτό που έγραψες εσύ το ακούω και από διάφορους φίλους, αλλά όταν κάνουμε συζήτηση για το τι περιμένουν να συμβεί αν εισακουστούν, τελικά αυτό που μένει είναι μόνο μια επιθυμία για γενική και αόριστη εκδίκηση στο status quo χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή σκέψη για τις συνέπειες.
-
Κάτι μου λέει ότι επειδή ο Οκτώβριος αργεί http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 4&mode=tab (δεν τους παίρνει τόοοσο με τον θείο ΣΑΜ για απευθείας τσαμπουκάδες), σε συνδυασμό με αυτό http://www.capital.gr/politiki/3277767/ ... ou-aigaiou (25η Μαρτίου έτσι...), ότι θα την πληρώσουμε εμείς που είμαστε αδύναμοι μήπως και ταραχθούν-αναβάλει η Αμερική τις έρευνες αφού θα είναι θερμή ζώνη η Μεσόγειος.
Κοινώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει χοντρό σκηνικό.
Y.Γ: http://www.iefimerida.gr/news/401112/le ... ples-eyhes
Youtube Video -
Υπάρχει και η συνεκμετάλλευση... των πάντων...
Μπορεί να γίνεται ήδη, ακόμη μία περήφανη διαπραγμάτευση και να μετά να νοιώθουν κάποιοι εθνικά υπερήφανοι και σωτήρες...
Γκόου μπακ Μαντάμ Μέρκελ...
-
Τι (να) κάνουμε με την Τουρκία
http://www.protagon.gr/apopseis/editori ... 4341578963
-
Πολύ απλό, δεν δίνουμε ούτε ένα ευρώ! ΕΜΠΑΡΓΚΟ
https://www.e-mesara.gr/index.php/ellad ... rianoypoli -
Χτες και σήμερα έχουμε νέα Χρυσαυγειάδα . Την σύλληψη 11 ατόμων που ήταν ο κακός χαμός της ακροδεξιάς .
Βγήκε ο Προποτζής Τόσκας να μας πει ότι χτυπάμε και την δεξιά βία . Γιατί βρε Τόσκα ? Πότε χτυπήσατε την αριστερή ? Αφού βγήκαν οι αστυνομικοί και είπαν ότι μόνο εδε δεν τους κάνετε άμα κάνουν το λάθος και πιάσουν κανένα εγκληματία της αριστεράς ....
Εντάξει μπορεί αυτή η παπαριά να πουλάει αριστεριλίκι και σανό στους χαχόλους , αλλά από την άλλη εξοργίζει κόσμο και στέλνει κόσμο στην ακροδεξιά .
Αλλά που μυαλό για τους κολλημένους διεθνιστές .
-
Ειναι και αυτο ενα ελαχιστο που θα μπορουσαν να κανουν για τα στελεχη μας....αντε να ξυπνησουν και οι υπολοιποι που κανουν μαγκες τους σκοπιανους!!!
-
Παντως το ΠΝ είναι στη συνηθη του δραστηριοτητα και όχι κατι παραπανω, να ξερετε, μεχρι στιγμης βεβαια...
Δεν θα την γλιτώσουμε με δαυτους, αυτό πιστευω και εγω. Δεν πρεπει να φοβομαστε όμως...πολύ απλα αν δεν γινεται αλλιως θα γινουν αυτά που πρεπει να γινουν. Κανεις δεν θελει τον πολεμο, αλλα δεν θα κατσουμε και με σταυρωμένα τα χερια, οποιος και αν είναι επανω. Μετα τα Ιμια δεν υπαρχουν περιθωρια για 'μαγειρέματα'...
ΥΓ: Θυμιζω ότι μετα από αυτό που εγινε, ο δημοσιος διαλογος είναι η ΜΟΝΗ λογικη δίοδος και μας διασφαλιζει και τους 2...Προφανως το φορουμ είναι (δυστυχως) στον αυτοματο. Αν μεροληπτεί κιολας, θα φανει...
YΓ2: Επειδή είμαι τυχερος μεσα στην ατυχια μου Θοδωρή, με την τιμη που μου εκαναν για την φλαντζα, ας χαλαει κάθε χρονο*, (που λεει ο λογος). Και λογικα, δεν θα αργησει και η αναρτηση.*Παντως αν ηταν MGF, θα το ειχα αλλαξει ηδη το γραμματακι σε Head Gasket Failure...Aλλα και το δικο μου Zero Reliability δεν είναι και ασχημο...
-
Το θέμα καθαρίστηκε από τις κοκκορομαχίες. Από εδώ και πέρα, όποιος έχει κάποιο πρόβλημα παρακαλώ να αναφέρει την δημοσίευση που τον θίγει, πατώντας το θαυμαστικό πάνω-δεξιά. Δεν είναι πανταχού παρούσα η διαχείριση.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...
Εντάξει μπορεί αυτή η παπαριά να πουλάει αριστεριλίκι και σανό στους χαχόλους , αλλά από την άλλη εξοργίζει κόσμο και στέλνει κόσμο στην ακροδεξιά .Αλλά που μυαλό για τους κολλημένους διεθνιστές .
Σε μία κανονική χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα έπρεπε ήδη να είχαν διαλυθεί.
Δεν έχουν απολύτως κανένα λόγο ύπαρξης.
Δύο λαϊκίστικα μορφώματα με αριστερίστικες και αντεθνικές ιδεοληψίες που εφαρμόζουν νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική μόνο σε συγκεκριμένους τομείς. Ότι χειρότερο για τη χώρα.Το περίεργο είναι ότι αυτά τα δύο μορφώματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά τις εκλογές (αν τελικά γίνουν ποτέ).
Αυτό και μόνο σαν γεγονός δείχνει και αποτυπώνει την ποιότητα του μέσου ψηφοφόρου και το αν τελικά χρειάζεται να γίνονται εκλογές.
-
Λοιπόν. Είναι η **ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ **φορά που θα ασχοληθώ με την συγκεκριμένη περίπτωση. Ότι και αν διαβάσω στο μέλλον. Kαι θα εξηγήσω τον λόγο.
Η κατάσταση ξέφυγε. Συγνώμη από τους συνομιλητές.
Όμως πάντα υπάρχουν κάποια όρια που δεν τα περνάς.
Μπορώ να τσακωθώ με τον οποιονδήποτε. Μπορεί να με βρίσει, να τον βρίσω, να με πει μ@λ@κ@, να τον πω κάτι άλλο.Αλλά το να γράψω εδώ υπονοούμενο για κάποιον π.χ ότι διαπλέκεται ή ότι φοροδιαφεύγει ή ότι διορίστηκε χωρίς προσόντα κάπου ή δεν ξέρω τι άλλο, χωρίς να το έχω διαπιστώσει στην πράξη-να έχω ίδια γνώση, θα είναι ξεφτίλα. Και θα υπάρξει αντίδραση.
Όπως μου έστειλε ένα σεβαστό μέλος ''εδω εμενα μου εχουν γραψει οτι παιρνω δουλειες στο δημοσιο, υποπτα. εδω μεσα (σε εταιρεια 50% εξαγωγων και με 2.3% ττου τζιρου στο δημοσιο). και? ''
Σκέψου εγώ φίλε μου που 10 χρόνια δεν έχω πάρει 1 ευρώ δουλειά δημοσίου γιατί σιχάθηκα.Βγήκα από τα ρούχα μου γιατί είναι ζήτημα ηθικής πως βγάζει ο καθένας το ψωμί του και απάντησα ότι αν συνεχιστεί αυτή η ξεφτίλα δεν θα την γλιτώσει και θα πάρει άλλη τροπή το θέμα.
Πήρα δημόσια απαντήσεις όπως ''όποτε θες'', ''πες μου ώρα και μέρος'', ''Τρίτη και Πέμπτη μπορώ όπου θες'', ''από το πληκτρολόγιο γράφεις αυτό αλλά από κοντά θα είναι αλλιώς'', ''καταλαβαίνεις ότι όλη η οργή μου θα ξεσπάσει πάνω σου'' και άλλα τέτοια
Εγώ θέλησα να το πάω μέχρι τέρμα το θέμα με όποιο κόστος θα είχε η κατάληξη.
Ζήτησα να με πάρει τηλέφωνο που το ξέρει(είναι και στο φόρουμ) γιατί δεν έχω το δικό του, να μου στείλει pm και να το ''κανονίσουμε'' και δεν το έκανε με δικαιολογίες. Mέχρι και που δουλεύω ξέρει.
Περίμενα 2 ημέρες, του έστειλα pm.
Πέρασε μια ημέρα, δεν απάντησε.
Αντ'αυτού στο τέλος της ημέρας έγραψε μια απάντηση δημόσια:Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ΥΓ: Θυμιζω ότι μετα από αυτό που εγινε, ο δημοσιος διαλογος είναι η ΜΟΝΗ λογικη δίοδος και μας διασφαλιζει και τους 2...
Μια αγωνία ταυτόχρονα να παρέμβουν τα ΕΚΑΜ, ο στρατός, η πυροσβεστική, να σβηστούν τα post ενώ έχει υπάρξει απάντηση.
Εγώ δεν χρειάζομαι διασφαλίσεις λοιπόν. Αν κάνω ένα λάθος-ξεφύγω και γράψω ότι ο τάδε χρήστης που έχει επιχείρηση κάνει δουλειές με αυτό τον τρόπο χωρίς να έχω απόδειξη/ένδειξη για αυτό και υπάρξει αντίδραση, θα είμαι έτοιμος να δεχτώ τις συνέπειες είτε βγει υπέρ μου είτε όχι. Και ειδικά όταν έχω σηκώσει το γάντι(''όπου θες, οργή'' κτλπ).
Η όλη κατάσταση μου θύμισε αυτό ακριβώς:
Youtube VideoΣαν τον Ρίζο(οπτικά) δεν είμαι, πως θα μπορούσα άλλωστε με 2 μέτρα ύψος ακριβώς, αλλά σίγουρα Ζήκος δεν ήμουν και δεν υπήρξα ποτέ.-
Συμπέρασμα σε τίτλους:
Υ.Γ: Ας το σβήσουν,την πραγματικότητα θα την θυμούνται όλοι.
-
Ελπιζω και εγω με τη σειρα μου να είναι η τελευταια φορα. Δεν το νομιζω βεβαια, αλλα το ελπιζω. Αν δεν είναι η τελευταια, καποιος άλλος τελικα θα είναι ψευτης και δεν εχει σημασια αν θα είναι ψευτακος ή τεράστιος. Για να μειωσω τις πιθανότητες παντως, θα μεταχειριστω 3ο ενικο:
Το μελος λοιπον InsaneDriver ξεκινα ζητωντας συγνωμη από τα μελη. Ποτε βεβαια δεν εχει ζητησει συγνωμη από εμενα, θεωρει ότι περιπου 2,5 χρονια που κρατα η διαμαχη μεταξυ μας είναι καθολα αψογος απέναντι μου. Για την οικονομια του ποστ, που θα σεντονιασει ούτως ή αλλως ελπιζοντας ότι θα είναι το τελευταιο θα αποφυγω τα quotes αλλα βεβαια ο,τι γραψω υπαρχει. Εστω μια φορα λοιπον του εχω ζητησει εγω συγνωμη για την συμπεριφορα μου απεναντι του (17/6/17). Εγω, ο ακραιος, που παντα εγω ξεκιναω τη διαμαχη...
Ο InsaneDriver εχει γινει εξαλλος γιατι τον κατηγορω για διαπλοκή και φοροδιαφυγή. Φυσικα δεν ισχυει ουτε το ένα ουτε το άλλο. Εχω πει ότι οι πολιτικες του αποψεις είναι σε ευθεια αναντιστοιχια με ένα σημαντικο κομματι της εκκινησης / των καταβολων του.
Για πρωτη φορα ανεφερα αυτό το πραγμα στις 14/01/16 οπου ειπα ότι η εταιρεια του πατερα του (Infratec) εκανε ΚΑΙ κρατικες δουλειες, βασει παντα του portfolio της τοτε ιστοσελιδας της το οποιο ηταν πολύ πιο αναλυτικο απ' ο,τι σημερα. Αυτό από μονο του δε σημαινει κατι. Το ποιες ηταν οι δουλειες αυτές, το υψος της αμοιβης κτλ κτλ τα θεωρω εξ ορισμου τοσο νομιμα οσο και τις επιδοτήσεις συριζαιων και μη βουλευτων. Νομιμα._
Η χρησιμοποιηση του μελους gatoz δεν είναι σωστη, γιατι πολύ απλα ο gatoz αν και ακραιφνης κουλοδεξιος (αναμενομενα λογω ανηλεους φορολόγησης της επιχείρησης του)
δεν καταφέρεται ολημερίς και οληνυκτις εναντιον δημοσιων υπαλληλων/συνταξιουχων κτλ ουτε θεωρει ότι το να φτωχοποιουνται αυτοι 'είναι δικαιο και εγινε πραξη'. Τουναντίον ο InsaneDriver δειχνει ιδιαιτερη σπουδη σε αυτό και ειδικα στους λατρεμένους του ΔΕΚΟτζηδες. Ο ιδιος βεβαια ταυτοχρονα ειχε και μητερα εργαζομενη υπουργείου. Τιποτε παραπανω. Τωρα τα πραγματα αλλαξαν και μοιραια και να θες δημοσιο χαμενος θα βγεις. Αυτό δεν σημαινει όμως ότι το σχετικα προσφατο παρελθον -επι ΚΚ- δεν εδωσε χρημα κρατικο/ευρωπαϊκο το οποιο τροφοδοτησε σπουδες κτλ και βεβαια τον εφερε συνεχιστη μιας επιχείρησης, πραγμα θεμιτο και ανθρωπινο. Τουναντίον ο γιος ΔΕΚΟτζη είναι πιο ρετσινια ή τελος παντων ένα υπερατου οποτε χρειαζεται.
Και φυσικα και δεν ζηλευω κανενα για τη δουλεια του και την περιουσια του, όπως θελει να το παρουσιασει.Παμε τωρα στο βασικο: Στο...'ραντεβού θανατου'.
Το μελος αυτό λοιπον με προκαλει δημοσιως. Δεν μιλα απλα για μια συναντηση, αλλα λεει ότι δε θα γλιτωσω κτλ. Φυσικα και απαντω. Αυτος το ξεκινησε δημοσια πρωτος και γραφει ότι θα το παει τερμα με οποιο κοστος. Μαλιστα.
Ποιο λοιπον το σκαλωμα με το τηλεφωνο; Τερμα σημαινει βρισκω το τηλεφωνο (και είναι πολύ ευκολο αυτό). Τερμα είναι ερχεται στο χωριο που δουλευω και κανει μια απλη ερωτηση. Αν θελει ας ρωτησει τον Kacey αν καποτε με πηρε τηλ και μου ζητησε να του βρω (στη Χαλκιδα) ένα αυτοκινητο που μου ειπε ότι τον ειχε τρακαρει. Πανευκολακι. Εδωσα τις μερες που είμαι εκει/όπως και Αθηνα.
Δεν υπαρχει λογος να παει πριβε το πραγμα. Όταν κατι ξεκινα με ένα Α τροπο, δε θα γινει ο τροπος Β. Εξαλλου, αν είναι να μην την γλιτωσω, δεν θα την γλιτωσω. Η διασφαλιση είναι αυτό ακριβως, ότι όλα θα γινουν στο φως. Γι' αυτό το φορουμ αν επρεπε να κανει κατι, θα επρεπε να είναι ban και όχι σβησιμο των posts γιατι κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει μεταξυ...'σαλεμενων'.Στις 4/1/17 από τυχη πέφτουμε στο ιδιο στενο με τα ποδια. Του μιλαω πρωτος, εγω...η φτερου! Εχει 1,5 χρονο διαμάχης στο κοντερ και κοντα 1 χρονο 'αυτό που τον εχει βγαλει από τα ρουχα του'. Το μονο που μου ειπε ηταν ότι είμαι ακραιος. Προσφερθηκα να το συζητήσουμε αυτό, ειχε δουλεια, σεβαστοτατο και πηγε ο καθενας στη δουλεια του σε φιλικο κλιμα. Το τηλ μου το ειχε, του ειπα ποιες μερες ευκαιρω (και ευκαιρουσα περισσοτερο), δε με καλεσε ποτε. Να τον πω και εγω κοτα; Χωρια που ελαχιστο διαστημα μετα, ξεκινησαν τα ιδια. Για μενα εκει χαθηκε το παιχνιδι. Εχεις μιλησει με τον άλλο εστω αυτό το λιγο και εχεις δει καποια πραγματα. Γιατι παλι τα ιδια;
Γραφει ότι ζηταω βοηθεια από τη διαχειριση. Φανταστείτε να ηταν αναποδα τα πραγματα κιολας. Αυτος παλι πρωτος το κανει, με την συνηθη ευγενεια που τον χαρακτηριζει, ζητωντας 'απεντομωση από τις κατσαριδες', χαρακτηριστικο της αντίληψης του για τον οποιο αντιπαλο. Το ζωικο βασιλειο βριθει μειωτικων παραδειγμάτων, αλλα η κατσαριδα σε αντιπαραβολή με ένα διμετρο δειχνει ακομα πιο μικρη. Η κατσαριδα βεβαια, μπορει να επιζησει και από μια πυρηνικη καταστροφή...
Στο γνωστη σκηνη του Ζηκου, ο Ζηκος θελει να μαλωσει και ο Κιτσαρας απλα του λεει ενταξει, δεν φοβαται. Η επιτομη της αυτοδιάψευσης δηλαδή, αφου μεχρι και εκει ο InsaneDriver θελει να αναποδογυρισει τους ρολους. Εγραψα μαλιστα ότι θα δωσω και την πρωτη κινηση, δεν θα την κανω εγω, δεν είμαι εγω αυτος που μαλωνει, αλλα την ιδια στιγμη δεν φοβάμαι φυσικα. Πούπουλα για μενα κατά τα αλλα. Ε ρε και να μην ειχα κανει κινηση τοτε που βρεθήκαμε να του μιλησω εγω τι θα μου εσουρνε, γιατι τωρα πια δεν πιστευω ότι δεν με ειδε και εχω κάθε δικαιωμα να μην πιστευω έναν ανθρωπο που γραφει ανακρίβειες σε πολυ απλα πραγματα -οπως πχ ότι κριτικαρε εδω την κυβερνηση Σαμαρα ενώ εδειξα ότι δεν ειχε πρακτικα ποσταρει το παραμικρο μεχρι να ερθει ο Συριζα, χωρια για την περιβοητη αρχικα επαγγελματικη (δικα του λογια) συναντηση με τον Σαμαρα σε μια υπερβολικα μικρη ηλικια 23 περιπου που μετα βγηκε φορουμ.
Για όλα τα παραπανω τον εχω χαρακτηρισει ανηθικο και όχι κατσαριδα η πουτανα και δυστυχως δικαιώνομαι και επιπλεον:
-Ειναι ανήθικος όταν λεει με στομφο ότι ξερει ΚΑΛΑ καποιον ή ότι τα ξερει ΟΛΑ γι' αυτόν. Τοτε ένα γαμημενο συλληπητηρια σε καποιον που του εχει εκφρασει τοσες και τοσες φορες την ειλικρινη λυπη του για ένα κλεμμενο αυτοκινητο θα ηταν πρεπον. Όμως 'τα δικαστηρια', ετσι, 'φλου'. Θα επρεπε πραγματικα να ντρεπεται ή απλα να μην λεει ότι τα ξερει ολα. Να ειναι σιγουρος ότι αν ηταν στην θεση μου δεν θα ειχε αντεξει την συνολικη πιεση, επειδή ταχα τα ξερει ΟΛΑ...
-Ειναι ανήθικος όταν επιλεγει να διαφωνήσει με καποιον ακομα και επι ενός θεματος που επι της αρχης συμφωνει και είναι πολύ σημαντικο (εθνικα θεματα). Δλδ αμα γινει επιστρατευση, από αυτον θα την φαω ή από τον απέναντι, να ξερω...
-Ειναι ανήθικος όταν κανει τον βαθυτατα θιγμενο ενώ εκεινος επιμενει ξανα και ξανα και τωρα θελει και ξυλο 'και δε με βρίσκει'. Για το τελευταιο φερει ευθυνη το φορουμ. Οσο και αν εχει ξεπεσει, για καποιους είναι αναποσπαστο κομματι της σχεσης με το περιοδικο. Και αν η ζωη μας εφερε από τα αυτοκίνητα και τους αγωνες στο να ειμαστε αναγκασμένοι να εχουμε άλλες προτεραιότητες, ροδα είναι και γυριζει. Υποτίθεται ότι πρεπει να υπαρχει ένα επιπεδο εδώ μεσα.
-Είναι ανήθικος οταν αυτοπροσδιοριζεται ως αντικειμενικος ενώ την ιδια ωρα τρεχει να υπερασπιστεί κάθε (μα κάθε) φαλτσο ενός κομματος ενώ ο 'αντιπαλος' του δεν κανει το ιδιο. Ποιος είναι το τρολ τελικα;Και επειδή το πρόβλημα είναι η πολιτικη, εγω θα δανειστω αυτό για να συμπυκνωσω την δικη μου κινητηρια δυναμη σε ολο αυτο:
Ο χρήστης emil έγραψε:
Για να καταλήξει πάντως κάποιος να φάει ό,τι σανό βρίσκεται εύκαιρος εκείνη τη στιγμή, πρέπει να έχει πεινάσει από τους προηγούμενους προμηθευτές τροφής.Τοσο απλα. Και το ότι εχω ένα φιλο εκει που τον εχω, δε σημαινει τιποτα. Με ακουει προσεκτικα γιατι του μιλαω σε Β' πληθυντικο: 'Μλκ, προσεχτε αυτό, κανετε λαθος εκεινο'. Του θυμιζω ότι οσο και να θελει να είναι αντικειμενικος, πια είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ και αυτό δεν πρεπει να το ξεχνα ποτε. Αλλιως και εγω εκει θα ημουν και δεν θα εγραφα εδω. Όταν 'δουλευεις και ανεβαινεις' σε ένα κομμα, δεν εχεις χρονο για foruming όπως αυτό που κανουμε εδώ. FB/Twitter μονο να ριχνεις την οποια φωτοβολιδα σου. O ΙnsaneDriver βεβαια 'μυριστηκε' ότι ο φιλος μου μπηκε εδώ να με βοηθησει και τον ξεσκεπασε κιολας. Ας το αποδειξει, όπως ζητα αποδειξεις αυτος. Εγω παντως χρησιμοποιησα την ιστοσελιδα του ή τις κατά καιρους εξομολογήσεις του για να πω ο,τι λεω γι' αυτόν. Και δεν τις χαρακτηρίζω αχταρμά/ασυναρτησίες. Ολοι μας για να υποστηριξουμε την οποια γνωμη μας χρησιμοποιούμε παραδείγματα δικα μας ή ανθρωπων/φιλων μας.
ΥΓ: Καταλαβες Θοδωρή; Γι' αυτό δεν είναι τοσο απλο. Παντως τις επομενες μερες, θα παιξει home alone, βεβαια θα μεινω Χαλκιδα να φτιαξω τη φλαντζα τριτη-τεταρτη νομιζω. Αυτό και για σενα που χανω ηδη 2-0 και για οποιον άλλο ενδιαφέρεται...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ