-
Τα προσωπικά σας δεν ενδιαφέρουν το χώρο.
Ειδικά όταν διαπιστώνεται ότι αμφότεροι κρατούν σημειώσεις για τα προσωπικά των άλλων και τα βγάζουν στην φόρα όποτε τους βολεύει.Τι είναι αυτό το πράγμα εδώ μέσα τόσα χρόνια; Έλεος δηλαδή.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα προσωπικά σας δεν ενδιαφέρουν το χώρο.
Ειδικά όταν διαπιστώνεται ότι αμφότεροι κρατούν σημειώσεις για τα προσωπικά των άλλων και τα βγάζουν στην φόρα όποτε τους βολεύει.Τι είναι αυτό το πράγμα εδώ μέσα τόσα χρόνια; Έλεος δηλαδή.
Δεν είναι μόνο εδώ, να φανταστείς το κάνουν 1-2 άτομα σε μπασκετικό blog για να την λένε σε όποιον δεν γουστάρουν, και καλά 'κοίτα τι είχες πει τότε πριν 7 χρόνια'
-
Ναι κυριοι, εχετε δικιο. Αν σας το κανει και αυτό καποιος πρωτος, τι θα κανατε εσεις;
viewtopic.php?f=13&t=54157&p=3179386&hilit=+%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B7#p3179386
(μολις 40 μερες μετα την τυχαια συναντηση που δεν ειχε κανενα στοιχειο 'κινδυνου' και ειλικρινα δε θα εγραφα κατι άλλο γιατι δεν θελω να 'αναγκασω' το μελος να παραβιασει τη σιωπη του, απλα μιας και το θεσατε.) -
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
http://www.iefimerida.gr/news/401586/o-dionysis-temponeras-analamvanei-gg-toy-yp-naytilias-kai-nisiotikis-politikis#heterologous
Ναι, τι;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
#heterologous
Ναι, τι;
ακομη ενος ετεροφωτος - ασχετος με τη θεση - επιλεγεται να ασκησει εξουσια
ο αγωνας/θυσια του πατερα δεν δικαιωνει και το τεκνο αυτοδικαιως. ειδικα οταν μαλιστα το τελευταιο δεν ακολουθει τη πατρικη, και ορθοδοξη, διδαχη αλλα την τρεχουσα παραμορφωμενη εκφανση της -
Ναι αλλά ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
...ο αγωνας/θυσια του πατερα...
Ποιος αγώνας και ποια θυσία;
-
Εκει που αγωνιζοταν να περασει ένα φαναρι απέναντι Storm, θυσιαστηκε γιατι τον πατησε ένα αμαξι. Ετσι εγινε...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άμα σκοτωθεί κανάς αριστερός από χέρι δεξιού, ακόμα και αν είναι κατακάθι της κοινωνίας, βαφτίζουμε πλατείες, δρόμους, σπίτια και οικόπεδα με το όνομά του, κάνουμε πορείες, εκδηλώσεις, κάνουμε και αργία άμα λάχει την ημέρα που 'έπεσε ηρωϊκά'.
Άμα σκοτωθεί κανάς δεξιός όμως (ή τεςπα οποιοσδήποτε ΠΛΗΝ αριστερού) από χέρι αριστερού, ας πρόσεχε, τα ήθελε, 'είχε και κάποια ανθρωπιστική βάση η δολοφονία του', υπάρχει αριστερό ηθικό πλεονέκτημα, η δολοφονία έγινε για κάποια ιδανικά, και μην μας πρήζετε και πάρα πολύ, σε 5-6 μήνες ούτε που θυμόμαστε πως τον έλεγαν τον τύπο. Μετά από μερικά χρόνια, μπορεί να ζητήσουμε και συγνώμη από τον δολοφόνο που τον ταλαιπωρούμε τον άνθρωπο τόσα χρόνια.
Ακόμα καλύτερα φυσικά είναι αν είναι εργαζόμενη στο κακό κεφάλαιο, και αν είναι και έγκυος παίρνουμε και bonus 2-σε-1. Φυσικά δεν θα βρούμε ποτέ και κανέναν που να έφταιγε, και στην χειρότερη θα ήταν πάλι για κάποιο αγώνα, ιδανικά, ή τεςπα ότι αριστερή μ@λ@κί@ μας έρθει στο κεφάλι.
Άντε γτμτμτπ που το θυμήθηκα πάλι και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
καταιγις, θυμασαι πως μας περιγραφουν την θεωρια της σχετικοτητας? αυτο το παραδειγμα με τον παρατηρητη λεω...
παμε λοιπον...
βαλε στη θεση του παρατηρητη τον εαυτο σου.
σκεψου να καθεσαι στον αριστερο πλανητη
απο εκει οι πραξεις εχουν αλλη οπτικη: σε αυτη λοιπον, οι συγκεκριμενες πραξεις του δολοφονηθεντος ηταν αγωνας
απο την στιγμη που ειχαμε δολοφονια ηταν θυσια
κατσε τωρα στη θεση του τεκνου
αυτο που πιστευε ο ορθοδοξα αριστερος πατηρ και κατα την αυτη πιστη ηταν θυσια και αγωνας, το εξαργυρωνει με θεσουλα στο υπουργειο. και οχι οποιο-οποιο. ναυτιλιας και βαριου κεφαλαιου παρακαλω...
περα απο πολιτικες σκοπιμοτητες, υπαρχουν και η ελλειψη σεβασμου. στο σωστο ή στο λαθος. καταπτυστος τα μαλλα.κατσε τωρα στα δεξα
οι πραξεις δεν ηταν αγωνας, ηταν κομματικη οδηγια
η θυσια ηταν απλη δολοφονιασε οποιο βεβαια πλανητη και να κατσεις, δολοφονια υπηρξε
οπως υπηρξαν και πολλες περισσοτερες μεταπολιτευτικα στην μερια την αλλη. και στη καμμια μερια -λαθος μερος λενε και λαθος χρονος. που επειδη δεν ηταν η αριστερη τα αρχιδακια δινουν εφεση στον θυτη. που εφαγε 17 χρονους. που εφαγε εγγυους. που εφαγε ασχετους. και τωρα παιρνει αδειουλες. να χαρει ο κωλοντινας τη μεζονετουλα. με τα φραγκα που κατεσχεσε λεει.
αρ.ες.
εγω δεν καθομαι σε πλανητη.
καθομαι στον εκκεντροφορο. και πονα.
αρ.ες v1.0.1
καπου αναφερθηκε οτι ειμαι κουλοδεξος....
δεν ειμαι, με κανανε.
εδω καθομαι σε πλανητη: παρατηρω οτι εφυγαν οι απατεωνες. που ομως επειδη ηταν απατεωνες και το ξεραμε, αντιδρουσαμε. και αμα ξαναρθουν, θα ξαναντιδρασουμε. αυτοι που ηρθαν ομως ειναι συμμορια. και δεν αντιδρα κανενας γιατι κρατανε το ροζ το σημαιακι. και καθε φορα που τους λες τι πουστια κανατε παλι, απλα το κουνανε. λες και ειναι συχωροχαρτι. η σερβιετα -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
σε οποιο βεβαια πλανητη και να κατσεις, δολοφονια υπηρξε
δεν ειμαι, με κανανε.
εδω καθομαι σε πλανητη: παρατηρω οτι εφυγαν οι απατεωνες. που ομως επειδη ηταν απατεωνες και το ξεραμε, αντιδρουσαμε. και αμα ξαναρθουν, θα ξαναντιδρασουμε.A γεια σου...εγινε μια δολοφονια._
Το κουλοδεξιος το ξερω ότι είναι αντανακλαστικο. Και εγω ομοιως. Ελπιζω να 'ενοχλείσαι' οσο και εγω όταν με λες Ιανη και ουχι περισσοτερον...
Το οξυμωρο είναι ότι νομοτελειακα αν φυγει η συμμορια θα ξαναρθουν οι απατεωνες. Αν λοιπον ο πελατης σου είναι ο διπλανος σου που διέλυσαν οι απατεωνες, ειτε θα υποστηριξεις τη συμμορια ειτε θα ανεχτεις τη συμμορια. Αν η φυση της εργασιας σου δεν απευθύνεται σε εκεινους που διέλυσαν οι απατεωνες εισαι στοχος της συμμοριας. Ετσι είναι δυστυχως η ζωη. Και καπου εδώ εφαρμόζεται η αρχη της πλειοψηφιας, δυστυχως ή ευτυχως.ΥΓ: Πώς θα αντιδράσεις όμως αν ξαναρθουν απατεωνες, αφου αυτους υποστηριζεις, εστω και αναγκαστικα;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
σε οποιο βεβαια πλανητη και να κατσεις, δολοφονια υπηρξε
δεν ειμαι, με κανανε.
εδω καθομαι σε πλανητη: παρατηρω οτι εφυγαν οι απατεωνες. που ομως επειδη ηταν απατεωνες και το ξεραμε, αντιδρουσαμε. και αμα ξαναρθουν, θα ξαναντιδρασουμε.A γεια σου...εγινε μια δολοφονια._
Το κουλοδεξιος το ξερω ότι είναι αντανακλαστικο. Και εγω ομοιως. Ελπιζω να 'ενοχλείσαι' οσο και εγω όταν με λες Ιανη και ουχι περισσοτερον...
Το οξυμωρο είναι ότι νομοτελειακα αν φυγει η συμμορια θα ξαναρθουν οι απατεωνες. Αν λοιπον ο πελατης σου είναι ο διπλανος σου που διέλυσαν οι απατεωνες, ειτε θα υποστηριξεις τη συμμορια ειτε θα ανεχτεις τη συμμορια. Αν η φυση της εργασιας σου δεν απευθύνεται σε εκεινους που διέλυσαν οι απατεωνες εισαι στοχος της συμμοριας. Ετσι είναι δυστυχως η ζωη. Και καπου εδώ εφαρμόζεται η αρχη της πλειοψηφιας, δυστυχως ή ευτυχως.ΥΓ: Πώς θα αντιδράσεις όμως αν ξαναρθουν απατεωνες, αφου αυτους υποστηριζεις, εστω και αναγκαστικα;
ωιμε - εγω ο καταπτυστος να παρεξηγηθω?
φυσικως και βεβαιως θα αντιδρασω και εις εποχην απατ. αλλα ελπιζω ουχι μονος μου, οπως τωρα. το επραξα αλλωστε συνδικαλιστικως - και το πραττω. αποτελεσμα τουτου οτι ο εχων μεριδιο εις ιδιωτικην αγορα 94%, εχει μονον 1.3% στην δημοσία. διαχρονικως.
το προμπλεμ ειναι οτι οι απατεωνες μου τον ακουμπαγαν ενω η συμμορια μου τον χωνει... οπως το ιδιο κανει σε οποιον διαχρονικως εποιησεν επιχειρειν ηθικως και τυπικως.
ως ανθρωπος της εκπαιδευσης αντιλαμβανεσαι την εννοια: θελουν να κρατα ο οιοσδηποτε τη σημαια, πχ το παιδακι που σκιστηκε και σημερον στο πι-ες-τεσσερο και ουχι το παιδακι που εδιαβασε, ωστε να κρατουν χαμηλα τις προσδοκιες και το φρονημα. και φυσικως να πταιει ο προηγουμενος και ο ηγουμενος. ποτε ο φλαμπουραρης -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Εκει που αγωνιζοταν να περασει ένα φαναρι απέναντι Storm, θυσιαστηκε γιατι τον πατησε ένα αμαξι. Ετσι εγινε...α, Ok.
Τότε ήμουν φοιτητής και είχα την εντύπωση ότι οφειλόταν για άλλη μία φορά σε 'παγκόσμια αριστερή εμπανάσταση'.
Αλλά εντάξει, εκείνη την περίοδο μόλις είχα παραιτηθεί από τις 'αριστερές ιδεολογίες/παπαρολογίες' και ήμουν σε ομάδα επιφυλακής για να μην γίνει κατάληψη από 'εμπαναστάτες ιδεολόγους' στην σχολή μου.
Βλέπεις σκέφτηκα ότι έπρεπε να τελειώσω τη σχολή και να πιάσω μόνιμη δουλειά για να μπορέσω να ζήσω, παρά να παίζω 'εμπαναστατικό τάβλι' στον Γρηγόρη, αυτόν με τα μικρογεύματα.
-
Γενικά το να είσαι αριστερός έχει γίνει επάγγελμα. Και δεν μιλάω για τους απλούς πολίτες-ιδεολόγους.
Πόσοι έχουν εξαργυρώσει την αριστεροσύνη τους με καίριες θέσεις στην εξουσία;
Όποιον αριστερό έχουν κατηγορήσει για λαμογιά ή για ύποπτη ολιγωρία, το μεγαλύτερο επιχείρημά του είναι οι αγώνες με την αριστερά, η φυλάκιση του πατέρα του στη Μακρόνησο κτλπ κτλπ και όχι απτά επιχειρήματα ότι είναι αθώος.Όταν την στήσανε στον Χατζηδάκη και έφαγε το ξύλο της αρκούδας επειδή έκανε την αποκρατικοποίηση του αιώνα και μας γλίτωσε από τον βραχνά-μπορντέλο Ολυμπιακή, το οποίο μας έβαζε μέσα 1 μύριο την ημέρα(350 το έτος σχεδόν), ως ανταμοιβή έλαβε τον ξυλοδαρμό από κάποιους συνδικαλΗστές. Το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερες, τα πρόσωπα όλων γνωστά, δεν την πλήρωσε ούτε ένας. Αν χτύπα ξύλο έμενε στον τόπο δεν θα τον έκλαιγε κανένας, δεν θα έπαιρνε το όνομά του ούτε ένας δρόμος...
Η βία είναι σαν την χοληστερίνη. Η αριστερή είναι καλή, Η δεξιά είναι η κακή.
Όταν με τους απατεώνες περνάγαμε καλά, απλά γελάγαμε και καμαρώναμε για τις παροχές μας. Δεν μας ενδιέφεραν ούτε οι λαμογιές τους γιατί τρώγαμε και εμείς ψωμί, χτίζαμε και κανένα σπίτι για τα παιδιά μας.
Όταν ήρθε ο λογαριασμός ξαφνικά έγιναν απατεώνες.Τέλος εγώ θυμάμαι ότι αυτούς τους διώξαμε ΚΑΙ επειδή διορίζανε τους ημέτερους, τα κομματικά στελέχη, τους κουμπάρους, τους συγγενείς κτλπ κτλπ.
Τώρα αυτοί κάνουν τα ίδια και πιο επιθετικά(από την 1η 4ετία) αλλά δεν μας ενδιαφέρει γιατί ναι οι προηγούμενοι μας κατάστρεψαν ενώ αυτοί ακόμα δεν έχουν προλάβει. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
...μας γλίτωσε από τον βραχνά-μπορντέλο Ολυμπιακή, το οποίο μας έβαζε μέσα 1 μύριο την ημέρα(350 το έτος σχεδόν)...Ευτυχώς που έγινε η αποκρατικοποίηση του αιώνα το 2009 και προχώρησε η χώρα στο μονοπάτι της επιτυχίας...
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
...μας γλίτωσε από τον βραχνά-μπορντέλο Ολυμπιακή, το οποίο μας έβαζε μέσα 1 μύριο την ημέρα(350 το έτος σχεδόν)...
Ευτυχώς που έγινε η αποκρατικοποίηση του αιώνα το 2009 και προχώρησε η χώρα στο μονοπάτι της επιτυχίας...
Όταν ξεφορτώνεσαι ένα άνδρο κομματοκρατίας και ρεμούλας που δεν προσφέρει τίποτα(φτηνή δεν ήταν σε σχέση με ανταγωνισμό, μια ζωή καθυστερήσεις και ταλαιπωρία) δεν είναι επιτυχία;
Έπρεπε να την κρατήσουμε δλδ;
Γράψε μου μερικά επιχειρήματα.ΥΓ: Δούλευες στην Ολυμπιακή; Αν θες απαντάς.
-
Είμαστε από τις ελάχιστες Ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχουμε Flag Carrier. Ζήτω!!!
-
Εδώ δεν έχουμε κρεβάτα στις εντατικές βρε Δία...για πολυτέλειες θα μιλάμε στην χώρα της ρεμούλας και κυρίως της ατιμωρησίας;
-
Δεν μπορώ να πω ότι έχεις κι άδικο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ