-
Ποτε ειπαμε παρουσιαζεσαι;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ποτε ειπαμε παρουσιαζεσαι;μην μου αγχώνεσαι, αν δεν βρίσκω ίντερνετ θα σου στέλνω στο μαγαζί καρτποσταλ...
-
Δεν μου απαντησες ομως.
-
Δεν μου απαντησες ομως.θες να έρθεις να με δείς με τα χακί ?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλά παίδες, εδώ άλλοι βγαίνουν βόλτα με τα κατοικίδιά τους και ΧΕΖΟΥΝ τα πεζοδρόμια και τα παρκάκια, ένα χαρτάκι σας πείραξε?
Η ελληνική νοοτροπία μέσα σε μια πρόταση. 'Πρώτα να φτιάξετε/τιμωρήσετε αυτό και εκείνο και το άλλο και μετά να ασχοληθείτε με τα δικά μου παραπτώματα.'
+1
Μερικές φορές όταν είναι να πετάξω τα σκουπίδια, επειδή βαριέμαι δεν πάω κοντα στο κάδο, αλλά αμολάω τη σακούλα από 10 μέτρα. Πολλές φορές δεν πετυχαίνω κάδο και σκάει μαζί με τα ζουμιά στο έδαφος, όπου έχουν αφοδεύσει παντού τα σκυλάκια των γειτόνων.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τέτοιες συμπεριφορές φταίει το κράτος.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Καλά παίδες, εδώ άλλοι βγαίνουν βόλτα με τα κατοικίδιά τους και ΧΕΖΟΥΝ τα πεζοδρόμια και τα παρκάκια, ένα χαρτάκι σας πείραξε?
Η ελληνική νοοτροπία μέσα σε μια πρόταση. 'Πρώτα να φτιάξετε/τιμωρήσετε αυτό και εκείνο και το άλλο και μετά να ασχοληθείτε με τα δικά μου παραπτώματα.'
+1
Μερικές φορές όταν είναι να πετάξω τα σκουπίδια, επειδή βαριέμαι δεν πάω κοντα στο κάδο, αλλά αμολάω τη σακούλα από 10 μέτρα. Πολλές φορές δεν πετυχαίνω κάδο και σκάει μαζί με τα ζουμιά στο έδαφος, όπου έχουν αφοδεύσει παντού τα σκυλάκια των γειτόνων.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τέτοιες συμπεριφορές φταίει το κράτος.
Θελεις προπονηση.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Κι αντε τωρα να κανεις ανασκαφη στη μυτη σου ,να το κανεις μπαλακι και με χαρη να το πετας εξω απο το παραθυρο.. λες και θα ειδαν αν ηταν απο χαρτι το μπαλακι ή απ οτι εχει η μυτη σου μεσα... και να προσπαθεις μετα να τους το αποδειξεις..
Γελοιοτητα το ολο σκηνικο που εζησες.. Και βασικα ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν κοσμιοι και απλα χωρις πολλα πολλα εκοβαν τη κληση και εξηγουσαν δε θα το χες γραψει καν..αλλα ειναι το υφακι και η 'τσογλαναρια' που βγαζουν ορισμενοι απ αυτους..σ αντιμετωπιζουν λες και εκανες το υπερτατο εγκλημα επειδη ΜΠΟΡΟΥΝ και οταν κλανουν μαλλι με τη φαση κοκοκο... Και φυσικα οι ΔΙΕΣ ειναι μεγαλη υποθεση που υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλα κλασσικα παντου υπαρχουν και οι βλαμμενοι.Χρήστο διαφωνώ μαζί σου. 9 στις 10 φορές που είχα οποιαδήποτε συνομιλία/έλεγχο με αστυνομικούς (και ειδικά με νέους) ήταν ευγενικότατοι. Έναν θυμάμαι λίγο μαγκάκο, αλλά μόλις τον ξεκίνησα στη πλάκα χαλάρωσε. Αν δεν προκαλέσεις μία αντίδραση δύσκολα θα δημιουργηθεί από μόνη της.
Ε γι αυτη τη 1/10 μιλαμε που ειναι 1/10 για σενα 2-3-4/10 για μενα, για τον αλλον κτλπ...
Θυμαμαι μαλιστα να γραφεις καποτε ιστορια για μπλοκο στο σταυρο Αγιας Παρασκευης που σου φερθηκαν ασχημα.Και διαφωνω καθετα οτι πρεπει να εισαι εσυ ο πειραγμενος για να αντιδρασουν. -
Τώρα μένει να μάθουμε και το μπίζνες πλαν σου φίλε με τον χάρτη...
Την κρεβατομουρμουρα καλύτερα κοψ'την κι άσε τα 'τι ξέρετε εσείς από για μένα και για την πραγματική ζωή'
Βασιλάκη Γκαΐλα
-
and the trouble makers
-
Στην χρεοκωπημενη Ελλας του 2013,οπου η φτωχεια αυξανεται συνεχως,οι αυτοκτονιες εχουν φθασει τις 3.500,
οι μισθοι και οι συνταξεις μειωνονται,η ανεργια βρισκεται στο 35%.
Βρεθηκε καποιος ηλιθιος να βαλει προστιμο 120 ευρω για ενα πεταμενο χαρτακι και απο κατω μερικοι ηλιθιοι να πανηγυριζουν επειδη το οργανο εκανε σωστα την δουλεια του.Φιλε μου πηγαινε στον εισαγγελεα και πες του οτι δεν εχεις λεφτα να πληρωσεις αυτην την ανοητη κληση.
ανόητη κλήση??
φίλε Χρήστο , δεν καταλαβαίνω ποιες θεωρείς εσύ λογικές κλήσεις..
ο Κ.Ο.Κ είναι νόμος του κράτους και εσύ και εγώ και όλοι πρέπει να τον σεβόμαστε..
και αν όχι στο κάτω κάτω χέσε τον Κ.Ο.Κ , το περιβάλλον δεν σου φταίει σε τπτ.. -
Βρεθηκε καποιος ηλιθιος να βαλει προστιμο 120 ευρω για ενα πεταμενο χαρτακι και απο κατω μερικοι ηλιθιοι να πανηγυριζουν επειδη το οργανο εκανε σωστα την δουλεια του.
Τελικά είναι ηλίθιος ή κάνει σωστά την δουλειά του;
-
-
Το όργανο ηλίθιο ;;; ΝΤΡΟΠΗ !!!!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Στην χρεοκωπημενη Ελλας του 2013,οπου η φτωχεια αυξανεται συνεχως,οι αυτοκτονιες εχουν φθασει τις 3.500,
οι μισθοι και οι συνταξεις μειωνονται,η ανεργια βρισκεται στο 35%.
Βρεθηκε καποιος ηλιθιος να βαλει προστιμο 120 ευρω για ενα πεταμενο χαρτακι και απο κατω μερικοι ηλιθιοι να πανηγυριζουν επειδη το οργανο εκανε σωστα την δουλεια του.Φιλε μου πηγαινε στον εισαγγελεα και πες του οτι δεν εχεις λεφτα να πληρωσεις αυτην την ανοητη κληση.
ανόητη κλήση??
φίλε Χρήστο , δεν καταλαβαίνω ποιες θεωρείς εσύ λογικές κλήσεις..
ο Κ.Ο.Κ είναι νόμος του κράτους και εσύ και εγώ και όλοι πρέπει να τον σεβόμαστε..
και αν όχι στο κάτω κάτω χέσε τον Κ.Ο.Κ , το περιβάλλον δεν σου φταίει σε τπτ..Μην ασχολείσαι, ψάχνει για ένα ακόμα μέλος για την οργάνωση. Για να ξεβρομίσει ο τόπος, πετώντας πράγματα από το αυτοκίνητο μας όταν γουστάρουμε.
-
Θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει με μια προειδοποίηση.
Αν όμως δεν είσαι μπροστά δεν ξέρεις τι έγινε και πως κατέληξαν να του δώσουν κλήση.Πάντως αν βλέπεις ότι έχει μπατσικά πίσω σου και πετάς χαρτάκι, πας γυρεύοντας.
-
Όταν πετάς χάρτη πας γυρεύοντας
-
Δηλαδη αν δεν εχει μπατσικο, μπορεις να το πεταξεις ελευθερα το χαρτί/χάρτη σου?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Όταν πετάς χάρτη πας γυρεύονταςEκτος της ηλιθιας δικιολογιας,πες μου ειλικρινα με τι μυαλο πηγες και το πεταξες με μηχανη της Διας απο πισω
-
Πολύ ενδιαφέρον που για 7 σελίδες αναλύετε το παραμύθι που έγραψε το τρολάκι. Έστω ότι του έκοψε κλήση για χαρτάκι (λέμε τώρα)
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει με μια προειδοποίηση.Γιατί? Αρκετούς βρωμιάρηδες έχουμε ήδη, καλά έκαναν και του έκοψαν κλήση.
Πάντως αν βλέπεις ότι έχει μπατσικά πίσω σου και πετάς χαρτάκι, πας γυρεύοντας.
Να γιατί καλώς θα έπρεπε να κόβονται τέτοιες κλήσεις, έχουμε γεμίσει βρωμιάρηδες που μόνο με βούρδουλα βάζουνε μυαλό.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δηλαδη αν δεν εχει μπατσικο, μπορεις να το πεταξεις ελευθερα το χαρτί/χάρτη σου?Ναι, μπορείς να τρως μανταρίνια και να πετάς τα φλούδια από το παράθυρο,
να τρως μπανάνες και να πετάς μπανανόφλουδες,
ή να καπνίζεις και να πετάς τη γόπα στην μηχανή που ακολουθεί.Αν δεν ακολουθεί μπατσικό δεν θα κλαίγεσαι μετά στα φόρα για το πρόστιμο.
Έτσι, καθώς θα πρέπει να κοιτάς καλά μήπως σε δει ο μπάτσος και σε γράψει, μετά από χρόνια μπορεί να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να πετάς σκουπίδια από το παράθυρο.
προστιμο επειδη πεταξα ενα χαρτακι ?