-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν ομως το χαρτακι το πετουσε η γνωστη λευκη murcielago της Θεσσαλονικης που επισκευαζεται στο γνωστο συνεργειο με τον ''ΖΩΟ'' ιδιοκτητη που την παρκαρε στο garcon,τιποτα δε θα της εκαναν και θα τραβουσαν και φωτο με τον χαρτη πανω στο καποΑυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν ομως το χαρτακι το πετουσε η γνωστη λευκη murcielago της Θεσσαλονικης που επισκευαζεται στο γνωστο συνεργειο με τον ''ΖΩΟ'' ιδιοκτητη που την παρκαρε στο garcon,τιποτα δε θα της εκαναν και θα τραβουσαν και φωτο με τον χαρτη πανω στο καπο
Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Πες μου οτι καταλαβες πως μιλουσα σοβαρα
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Θα το αποκρούσει με τη ρακέτα.Μου φαίνεται ότι δεν θα βάλω μόνο τον ΙΚΕ στον ακάλυπτο της πολυκατοικιας.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είσαστε όλοι αναφερόμενοι για αύριο, 20Φ στον καθένανενε.ΠΡΟ-ΣΧΗ
Νόμιζα δεν είχες πάει φαντάρος
-
Καλά εδώ άλλοι νομίζουν πως έχουν πάει στον πόλεμο, δεν είναι τίποτα αυτό
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Καλά παίδες, εδώ άλλοι βγαίνουν βόλτα με τα κατοικίδιά τους και ΧΕΖΟΥΝ τα πεζοδρόμια και τα παρκάκια, ένα χαρτάκι σας πείραξε?Η ελληνική νοοτροπία μέσα σε μια πρόταση. 'Πρώτα να φτιάξετε/τιμωρήσετε αυτό και εκείνο και το άλλο και μετά να ασχοληθείτε με τα δικά μου παραπτώματα.'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλά παίδες, εδώ άλλοι βγαίνουν βόλτα με τα κατοικίδιά τους και ΧΕΖΟΥΝ τα πεζοδρόμια και τα παρκάκια, ένα χαρτάκι σας πείραξε?
Η ελληνική νοοτροπία μέσα σε μια πρόταση. 'Πρώτα να φτιάξετε/τιμωρήσετε αυτό και εκείνο και το άλλο και μετά να ασχοληθείτε με τα δικά μου περιττώματα .'
-
Για αυτούς που τρώνε τα κατοικίδιά τωνε τι έχετε να πείτε όμως?
-
Παραδόξως και εγώ αυτό διάβασα όταν το έλεγξα πριν την δημοσίευση. Μάλλον φταίει η ποιότητα του μηνύματος μου.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για αυτούς που τρώνε τα κατοικίδιά τωνε τι έχετε να πείτε όμως?ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.
-
200 Ευρώ δεν θα χρέωνε ούτε η Green-my ass- peace για ένα χαρτάκι κάτω, πόσο μάλλον σε
μια χώρα με αυτά τα προβλήματα.Σίγουρα έκανες λάθος που το έκανες γενικά, ακόμα χειρότερα τη στιγμή που το έκανες,
αλλά 200 ευρώ να χρεώσεις εσύ στον αστυνομικό επειδή η στολή του δεν είναι καθαρή,
δεν είναι ευπρεπής, κάηκε μια λάμπα στο Ξαρά του ή το πηλίκιο έχει ελαττωματική βίδα
στήριξης του έξω γείσου.Καλά , στην εδώ περίπτωση θα σου έπαιρναν το σπίτι και μόνο το δεξί νεφρό :
-
Κι αντε τωρα να κανεις ανασκαφη στη μυτη σου ,να το κανεις μπαλακι και με χαρη να το πετας εξω απο το παραθυρο.. λες και θα ειδαν αν ηταν απο χαρτι το μπαλακι ή απ οτι εχει η μυτη σου μεσα... και να προσπαθεις μετα να τους το αποδειξεις..
Γελοιοτητα το ολο σκηνικο που εζησες.. Και βασικα ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν κοσμιοι και απλα χωρις πολλα πολλα εκοβαν τη κληση και εξηγουσαν δε θα το χες γραψει καν..αλλα ειναι το υφακι και η 'τσογλαναρια' που βγαζουν ορισμενοι απ αυτους..σ αντιμετωπιζουν λες και εκανες το υπερτατο εγκλημα επειδη ΜΠΟΡΟΥΝ και οταν κλανουν μαλλι με τη φαση κοκοκο... Και φυσικα οι ΔΙΕΣ ειναι μεγαλη υποθεση που υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλα κλασσικα παντου υπαρχουν και οι βλαμμενοι. -
«Πρόστιμο» πληρώνουμε όλοι, και ας μην πετάμε τίποτα, από αυτά που πετάνε (πάντα..) οι άλλοι.
Εννοώ τους μισθούς των οδοκαθαριστών και τις πλημμύρες από τα βουλωμένα ρέματα/φρεάτια κλπ. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Μπορεί να τους εκνεύρισε η ορθογραφία σου.ναι ειναι ωραιο να μειωνεις καποιον χωρις να ξερεις .. αλλα μαλλον ετσι σε εμαθαν... γιατι μαθαμε απο μικρα πρωτα μειωνουμε αυτους που δν πληρουν τα κρητιρια μας χωρις να σκεφτομαστε μηπως εχει καποιο προβλημα και ειναι ετσι η γραφει ετσι
-
Εντελώς φιλικά, το μήνυμα που έγραψες σε μειώνει από μόνο του. Αν ήμουν στην θέση σου και είχα κάνει τέτοια μαλ@κία (γιατί το να πετάς οτιδήποτε από το αυτοκίνητο ΕΙΝΑΙ μαλ@κία) θα είχα δεχτεί το πρόστιμο και θα το είχα κάνει γαργάρα αντί να το γράφω στο forum προσπαθώντας να 'βρω το δίκιο μου'.
Τι συζητάμε εδώ, γιατί να δοθεί πρόστιμο σε κάποιον που πέταξε κάτι από το αυτοκίνητο; Είμαστε σοβαροί ή το έχουμε χάσει τελείως;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είχες τη ΔΙΑΣ πίσω σου, ψυλλιάστηκες ότι θα σε σταματήσουν και - παρ' όλα αυτά - έδωσες αφορμή να σε γράψουν Κι έχεις και παράπονο; Αν εγώ ήμουν τυχαίος παρατηρητής από άλλο αυτοκίνητο, θα τα 'έπαιρνα' μαζί τους σε περίπτωση που σε ακολουθούσαν κι αγνοούσαν το ότι πέταξες σκουπίδια μπροστά τους!!!Όσο για τα φιμέ και το 'τι να κάνω, έτσι το πήρα', δοκίμασες να τα αφαιρέσεις;
εχεις δικιο γιατι αν το δεις απο μια αλλη πλευρα μαλλον σκεφτηκαν οτι του προκαλεσα anyway δν ξερω... οσο για τα φιμε δν τα εχω βγαλει γιατι του πουλαω το αυτοκινητο και δν θελω να ασχοληθω με αυτο..αν το κρατουσα θα εβγαζα και τις αναρτησεις γιατι ειναι χαμηλο και εχω βαρεθει να αποφευγω λακουβες...(την 5η μερα που το ειχα βουτηξα σε μια λακουβα με αποτελεσμα να πληρωνω σαν μ@λ@κ@ς τις ζημιες)
-
Εντελώς φιλικά, το μήνυμα που έγραψες σε μειώνει από μόνο του. Αν ήμουν στην θέση σου και είχα κάνει τέτοια μαλ@κία (γιατί το να πετάς οτιδήποτε από το αυτοκίνητο ΕΙΝΑΙ μαλ@κία) θα είχα δεχτεί το πρόστιμο και θα το είχα κάνει γαργάρα αντί να το γράφω στο forum προσπαθώντας να 'βρω το δίκιο μου'.Τι συζητάμε εδώ, γιατί να δοθεί πρόστιμο σε κάποιον που πέταξε κάτι από το αυτοκίνητο; Είμαστε σοβαροί ή το έχουμε χάσει τελείως;
μαλλον δν με καταλαβες δν λεω οτι με εγραψαν αδικα απλα ρωτησα υπαρχει αυτος ο νομος ?? και ποιο το ποσο της κλισης... δν λεω οτι δν εκανα εγω μ@@κι@ απλα ο τροπος που μου συμπεριφέρθηκαν με πειραξε και το οτι Ψαχνόντουσαν να με γραψουν και ποιο πολυ να μου πουλησουν μαγκια απλα εγω τους εδωσα την αφορμη...
-
Εντελώς φιλικά, το μήνυμα που έγραψες σε μειώνει από μόνο του. Αν ήμουν στην θέση σου και είχα κάνει τέτοια μαλ@κία (γιατί το να πετάς οτιδήποτε από το αυτοκίνητο ΕΙΝΑΙ μαλ@κία) θα είχα δεχτεί το πρόστιμο και θα το είχα κάνει γαργάρα αντί να το γράφω στο forum προσπαθώντας να 'βρω το δίκιο μου'.Τι συζητάμε εδώ, γιατί να δοθεί πρόστιμο σε κάποιον που πέταξε κάτι από το αυτοκίνητο; Είμαστε σοβαροί ή το έχουμε χάσει τελείως;
στο forum θα βρω το δικιο μου ??? ξερω οτι εκανα μ@λ@κι@ δν αντιλεγω απλα με πειραξε η συμπεριφορα τους και στην τελικη μπορει καποιος που θα το διαβασει αμα δει κανεναν δια πισω του να το ξανσκεφτει πριν πεταξει πχ το τσιγαρο του εξω
-
Μην το αποπαίρνεται το παιδί, απόφυτος τεί είναι, δικαιολογείται , αφήστε που το συνηθίζει κιόλας
-
Και το τσιγάρο να πετάξεις πρόστιμο πρέπει να φας. Γιατί σου κάνει εντύπωση;
προστιμο επειδη πεταξα ενα χαρτακι ?